2011 Aralık Anneleri

Kızlar mrh bugun benim moralım cok bozuk gecen cuma doktora gıttım ayrıntılı fela dıorsuz hıc ole bıısyler bakmadım nasl doktor hıc anlamadım ya off offf

nasil yani canim kac haftaliksin ki

24+3 canım walaa ne yurus yapcan dedı ne bıısy durumu ıı dedın ama cok uzun baktı normal ultasryonla sekerımıde erken yukletırdı sonrada erken dıor bır daha yapomanı ıstıorum dıor off saat 3 ten bende cok sıdeetlı agrım war ya

ankaradakı arkadaslar sız dogumu neerelerde yaptıracaksınız ve dogum ücretlerı hakkında bılgı verrmısınz çok karıştı kafam nerde dogum yapacagıma karar vermıorum doktorumun koru hastansınde yaprıo ve 3500 tl başlıo ve ben keçıorende oturuorm cok uzak napıcamızı bılmıoruz eşimle fikirlerınıze ve onerılerınıze ihtıyacım var acılennnnnnnnn

merhabalar....
hatırlayanlar vardır herhalde geçen hafta eşimle çok fena kavga etmiştik ben memlekette annemlerin yanındaydım, o da aldığımız evin eksiklerini yapmak için gitmişti. işler bitince ev yerleştirmeye gelicektik annemlerle. kavga edince gelmeyin falan demişti... neyse bayram yaklaştığı için artık haftasonu geldik. bana tavırları çok soğuktu. annem çok sinirlendim niye uzatıyor ki falan diye. hatta telefonunda "aşkım" diye kayıtlıyken "hanım" olarak değiştirmiş. çocuk işte!!!! evin işlerine koştururken felan yavaş yavaş buzlar eridi ve yine de iki yabancı gibiyiz gece!!!!
geldiğimizde beri bebiş hareket etmeyince telaş yaptık, o da bana söylemeden randevu almış doktordan. gittik gösterdik, doktor sorun yok normal herşey dedi. 820 gr. olmuş :) 3 boyutluda yüzünü gösterdi, burnu bana benziyor sanırım.
neyse hastaneden çıktıktan sonra sanki hiçbişey olmamış gibi davranmaya başladı. eski adam geri geldi resmen. ne yani kızını görmek için miydi hepsi??? :) adam kızı gördü rahatladı!!! hatta gidip bebek odası falan baktık çilekten.
neyse kızımız gayet iyi, herşey yolunda ya gerisi önemli değil!!!

merhaba, aydan bırıyemı gıdıyorsun?cok pahalıymıs acıkcası!kören lokman hekim varmıs cokda memnun kalmıs arkadasım onu tavsıye edebılırım ben btkentte oturuyorum ve bılgı hastanesınde dusunuyorum bakalım kısmet!

canm ben ztbnin doktorunun özeline gitcem.vipinde doğurcam inşallah. bi kaç gün içinde randevu alcam.lokman hekim hastanesinde kuzenim de doğum yapt.memnun ama tam teşeküllü bi hastane değil. allah korusun bebkte bi sorun olmas durumunda başka hastanelere sevk ediyolarmş.bu da birsürü sıkıntı demek.

deryacm sevindim canm.allah muhabbetinizi artrsn,sevginizi çoğaltsn. dediğin gibi tam bi çocuk kocan:) hem hanm da kötü değil ki canm:) artk sen olgun davranacaksn napcan başka. ama kesinlikle para konusunda taviz verme.sorumluk almaya alşsn. yarn birgün baba olcak ksmtse.nereye kadar böyle gidecek dimi ama? yükle anasnı satiim faturaları,borçları omzuna,yetmediği yerde sen takviye kuvvet olursun. ev geçindirmede ana eleman kocan olacak sen değil.sen ikinci planda kal. görsün bakim hanyayı konyayı.

herkese günaydınnnnn....

dün akşam saat 6 dan geceye kadar sol karın tarafımda tuhaf bir ağrı vardı.. elimle tuttum bütün gece elimi çektiğim an ağrı başlıyordu.... gaz mı yoksa akşam metrobüste giderken klimanın altında oturdum mecburen ve buzzz gibiydi o yüzden mi anlayamadım.. bebeğim kıpır kıpırdı o yüzden dr gitmek istemedim zaten yarın sabah şeker yüklemesi için gidecem...
şimdi daha iyim ama sebebini anlayamdım yawww....

cnm geçmiş olsun ama inş gazdır yada olan rutin ağrılardandır inş.cnm ya metrobüsün rutubeti seni çarpmıyomu ya ben bi kaç bindim ama rutubetten bayılacak gibi oldum

Gunaydin kizlar cumadan beri yoktum raporluyum evdeyim yani gerci bizi kimse mrk etmemis.p tesi seker yuklemesine gittim alaaha sukur cok ii cikti degerim kan degerlerimde oyle masallah.AMA idrarda lokosit fazla cikti alttan muayene etti enfeksiyon cikti baya bi bide rahim agzinda yara olusmus bnm ilk aylardaki kanamalarimin nedeni de buymus meger. Fitil Verdi onu kullaniyorum simdi okadar gicik bisey ki ya. Bileniniz varmi iiyice yerlestirsek bile bi sure sonra akarak disari cikiyor mu bu fitil yoksa Ben mi yanlis yerlestiriyorum. Bi Tarim Saat sonra geri cikiyor yattigim Halde INS etki ediyordur. umarim ise yarar da yara iyilesir.
Demet Dana da gecmis olsun cnm bevel duzelir mrk etme

günaydın herkese,

geçmiş olsun canım, geçen yıl başka bir nedenle bende fitil kullanmıştım. ne kadar yatarsam yatayım bir kısmı hep dışarı çıkıyordu, normal mi bilmiyorumki :26: benimde vajinamda bir ağrı var birkaç gündür, bugün doktorumu arayacağım idrar tahlili yaptıralım diye, enfeksiyondan şüpheleniyorum

günaydın canım geçmiş olsun. inşallah bir an evvel düzelir. bana da ilk başta iltihaptan dolayı fitil vermişti. kocaman bişeydi. ve bendede bi 10 dakika sonra çıkmıştı kendiliğinden. çıkması normal galiba. vajinada makatta olduğu gibi kas yokki onu içeride tutan. herkeste çıktığına göre korkacak birşey yoktur heralde. etki edecektir merak etme.

canım bende aynı durumdayım,özel hast keçiörene uzak ve pahalı.dün başkentle konuştum (maltepedeymiş) emekli sandığı çalışanıyım dr sezeryana gerek var diye rapor verirse 400 liraymış,kuvöz falanda devlet tarafından ödeniyormuş.eğer herşey özel olacaksa 3000 dediler. bakalım ne yapıcas..

günaydn canım geçmiş olsn ben de kullandm bayağı derine itip,yatacaksn hareket etmeyeceksin,yine de birazı çıkıyor,merak etme benimkini geçirmişti

cnm ben mesa da kısmetse doğuracağım ama özel sigortam karşıladığı için.. şayet acil bir doğum olur ve küvez falan durumu gerelkirse sanırım eryamanda oturduğum için sincan lokman hekime uçarım gibime geliyor.. ama benim çok büyük bir ihtimalle epidural sezeryan olacağı için mesa diye umut ediyorum. dr umdan çok memnunum. ha diyceksin fiyatlar inan hiç bilgim yok.. sigorta full karşılayacağı için henüz sormadım...

ama eşimin iş ark. eşleri.. sincan lokman hekimde yaptılar.. hemde biri 1 ay erken doğurdu ve oldukça memnun kaldı.. diğer arkadaşım yeni hamile.. batıkent teki yeni açılan yenimahalle devlet hastanesine başladı.. ilk çocuğu özele gitmişti zekahş tahşir burakta vıp oda ile doğum yaptı.. şimdilik bu hastanein dr. undan çok memnun...

kızlar ya 2 gündür ishalim,kabızken bi günde ishale döndü cumart. akşamı üromisin almıştm mantar için,pazar akşamı hafif başladı,pazt. devam etti,bende troit ilacını yarım almaya yorumladm,dün almadm,bugünde almadm ilacı,günde 2 kere çıkıyom aşırı değil ama kasık ağrım da olunca korktm dün hiç kalkmadan akşam 9 dan sabah 7 buçuğa kadar yattım,şimdi üromisinin yan etkilerine baktım diyare yazıyo,kullanıpta böyle bi etkiyle karşılaşan varmı,enfeksiyon kaptm desem cumart. tahlili yaptırdm daha sadece mantar başlangıcı var dedi dr.bi de bu ilaç etkisini ne kadar sürede gösteriyo,kaşıntı akıntı halen devam ediyo 3 gün oldu

hepinize günaydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ay siz bayramda ne yapıyorsunuz bilmiyorum ama be yazlığa gidiyorum sonraki haftyı da izin aldım allahın izniyle mis gibi bi tatil yapıp geleyim gelince de artık bişiler almaya başlayayım

sizler napcaksınız bakalım anlatın hele

günaydın kızlar haftayı yarıladık bugünü saymazsak 2 iş günümüz kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…