hos geldin canımmmmslm kızlar benıde alın aranıza bende inş aralık annesi olucam
ne guzel yazmıssın canım yaaaa,,
merhabaaaa
Evet yaaa isteyen herkes anne olsun,, istemeyenin de olmasınn,,Rabbim ne güzel bir duyguyu bahşetmiş bize ne kdar özeliz. iyiki anneyim hiç yorulmadın annelikten en zor anlarda bile. en zor zamanlarında bile bebek evlat sevgisi yaşama tutunma gayreti veriyor.Rabbim isteyen herkese anneliği nasip etsin.
Rabbim ne güzel bir duyguyu bahşetmiş bize ne kdar özeliz. iyiki anneyim hiç yorulmadın annelikten en zor anlarda bile. en zor zamanlarında bile bebek evlat sevgisi yaşama tutunma gayreti veriyor.Rabbim isteyen herkese anneliği nasip etsin.
her sefereinde farklı olurmus zaten canımm,, her hamilelik kendine ozelmiss,,,,, benim de hafif hafif var canımm, aama istahım da yerindeee,, bugun bi avuc semiz otu doldurdum agzima sonraaaaa utandımmmm,nasil gidiyor hamilelik ya benim bulantilarim var ve hic istahim yok birsey yiyemiyorum ilkinde boyle degildimmmmmmmm:2::2::2:
cnm benim ya kıyamam sanaAllah kuvvetini arttırsın. dikkat et sağlığına, vitaminli şeyler yiyip iç.
dar ve göbeğimize baskı yapan giyecekler zararlıymış ben aldım bile vallahi!çünkü bütün pantolonlarımın düğmelerini açıp geziyordum.
cnm bende de acayip şişkinlik var, az önce koçişimle yürüyüşe çıktık.kotumun ilk düğmesini açık bıraktımbana da erken gibi geliyor. biraz böyle idare edelim. bir de bende acayip gaz oluyor, gazman gibiyim ya karnımda çok şiş.
daha ancak eve gelebildim tüm yazıları okumak epey zamanımı aldı. maşallah bugün hiç üzücü haber yok kızlar çok sevindim. kalp atışı duymaya gidecek arkadaşlarımıza beni örnek vermişssiniz çok güldümgerçekten 1 hafta geç gidin ama mutlu haber alıp çıkın doktordan aksi takdirde o kadar zor geçiyor ki zaman helede benim ki gibi şuursuz bi doktora denk geldiyseniz çok şükür Rabbim yüzümü güldürdü ilkkez bugün hamileliğimin tadını çıkardım:82: çok mutluym Hamdolsun
ayrıca beslenme için doktorum bana bilgi verdi sizlerle paylaşayım
gün içinde mutlaka tüketmemi istediği 1kibrit kutusu kadar peynir gün aşırı yumurta iyi pişmiş 1-2 bardak süt + yarım kase yogurt yada 1 bardak tuzlu ayran lifli gıdalar haftada bir ızgara balık haftada bir çok pişmiş et iyi yıkanmış yeşillik ve bol bol sebze dedi
bagırsak hareketliliği için probiyotik yogurt önerdi
haftada 3 gün yarım saat yürüyüş ve sınırsız yüzme dedi pilates yok dedigerilme ve uzanma hareketleri yapma agır kaldırma üşüme meyve çayları normal siyah çay kakaolu ve kafeinli içecekler ve çikolata tüketme hayvansal gıdaları dışarıda yeme dedi
bide bana hamilelikle ilgili bişiler okumamı yasakladı telaş yapıyormuşum yapıyor muyum hiç yapmadım aa kim görmüş
canim benimde tam olarak baslamadi ne asermem ne bulantim yok bazen tatsizlasio midem eksio okadar folik asitten sanirim pek istahimda yok rahat ol valla boyle olmasi daha iyi :)
:44: bende kaç aylık doğum yaklaştımı diyenlere sinir oluyorum napcaz şimdi?
Kızlar ben cay ve kahveyi cok içiyorudum normalde , ama gunde 3 fincan kahve veya 6 bardak caya izin varmısss,,, ben de papatya cayı ve ihlamur iciyorum,, siz ne iciyorsunuzz
inşallahh kızlar yaaa benimde içime doguyor kalp atısını duyacagıma dairbirde sizler günde kaç litre su içiyorsunuz ???
ben mecburen sut iciyom gunde 1-2 bardak, ama normalde hiiiiç icmedigim seyyy,ben sudan başka bişey içemiyorum:26::26::26::26:hele çay hiç aklıma bile gelmiyo bide mecburen düt içiyoruz özellikle gece gırıl gırıllarında dütle kandırıyorum galiba sütü seven yada tam tersi nefret eden bi bebiş olucak
günaydın kızlar ayy geçmişi okuyayım dedim cuma günü bırakmıştım burayı en son okuyamadımmhepinize sağlıklı mutlu bi hafta diliyorummmmm
normalde günde 2 bardak suyu zor içerdim. şimdi heralde on bardak falan içiyorum. o kadar susuyorumki. sabahtan beri 3 bardak içtim bile:) gece uykumdan uyanıp bir şişe su içtiğim oluyor. heralde bebiş susuyor diye düşünüyorum:26:
çok güldüm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?