2011 Aralık Anneleri

ne guzel yazmıssın canım yaaaa,,

Rabbim ne güzel bir duyguyu bahşetmiş bize ne kdar özeliz. iyiki anneyim hiç yorulmadın annelikten en zor anlarda bile. en zor zamanlarında bile bebek evlat sevgisi yaşama tutunma gayreti veriyor.Rabbim isteyen herkese anneliği nasip etsin.

Evet yaaa isteyen herkes anne olsun,, istemeyenin de olmasınn,,

aminnnnnnnnnnnnnnnnn

nasil gidiyor hamilelik ya benim bulantilarim var ve hic istahim yok birsey yiyemiyorum ilkinde boyle degildimmmmmmmm:2::2::2:
her sefereinde farklı olurmus zaten canımm,, her hamilelik kendine ozelmiss,,,,, benim de hafif hafif var canımm, aama istahım da yerindeee,, bugun bi avuc semiz otu doldurdum agzima sonraaaaa utandımmmm,:78::78::78:

cnm benim ya kıyamam sana Allah kuvvetini arttırsın. dikkat et sağlığına, vitaminli şeyler yiyip iç.

Sağolasın cnm. Dikkat etmeye çalışıyorum.

dar ve göbeğimize baskı yapan giyecekler zararlıymış ben aldım bile vallahi!çünkü bütün pantolonlarımın düğmelerini açıp geziyordum.

Düğmesi açık olanlara beni de ekleyin

Cnm bende onu diyecektim. C.tesi probiyotik yoğurt yedim yarım saat sonra kanamam oldu. Acaba yoğurt mu yaptı diye düşündüm. Ne yapacağımı şaşırdım. Haftalardır kabızlık çekiyorum. Ama yoğurttan da korktum şimdi.:2:
canim benimde tam olarak baslamadi ne asermem ne bulantim yok bazen tatsizlasio midem eksio okadar folik asitten sanirim pek istahimda yok rahat ol valla boyle olmasi daha iyi :)

Herkesde mide bulantısı olmaz diye biliyorum. Ablamın mesala kızına hamileyken hiç midesi bulanmadı.Oğlunda ise çok bulandı.

[QUOTE
=efee;18973569]cnmm cok sukur RABBIM MUTLULUGUMUZU TAMAMINA ERDIRSIN GRIP OLMUSUZ YOK KORKUMDAN BISE ICEMIYORDUM ZATEN AMA DUN COCUKLAR ICIN ILAC ICTIM HATTA COGU BAL:) OKSURUYORUM
DUYARSIN CANIM KALP ATISLARINIDA INS HEPIMZDE :)[/QUOTE]

Geçmiş olsun cnm. Bende dondurma yemek gafletinde bulundum. Hemde buzparmak. Şimdi boğazım çok kötü. Öksürüğüm var. Ihlamur içsem m yada ne yapsam. Sen ne yapıyorsun bu dönemde.

arkadaşlar midesi kötü olan bunu okumasın. Ama ben 3-4 sabah kustum ama sadece sarı su kusuyorum. Başka bişey yok. Bu sarı su nedir. Kötümüdür acaba.bilen bilgisi olan var mı?

Kızlar ben cay ve kahveyi cok içiyorudum normalde , ama gunde 3 fincan kahve veya 6 bardak caya izin varmısss,,, ben de papatya cayı ve ihlamur iciyorum,, siz ne iciyorsunuzz

Kızlar ben cay ve kahveyi cok içiyorudum normalde , ama gunde 3 fincan kahve veya 6 bardak caya izin varmısss,,, ben de papatya cayı ve ihlamur iciyorum,, siz ne iciyorsunuzz

ben sudan başka bişey içemiyorum:26::26::26::26:hele çay hiç aklıma bile gelmiyo bide mecburen düt içiyoruz özellikle gece gırıl gırıllarında dütle kandırıyorum galiba sütü seven yada tam tersi nefret eden bi bebiş olucak

inşallahh kızlar yaaa benimde içime doguyor kalp atısını duyacagıma dair birde sizler günde kaç litre su içiyorsunuz ???

normalde günde 2 bardak suyu zor içerdim. şimdi heralde on bardak falan içiyorum. o kadar susuyorumki. sabahtan beri 3 bardak içtim bile:) gece uykumdan uyanıp bir şişe su içtiğim oluyor. heralde bebiş susuyor diye düşünüyorum:26:

ben mecburen sut iciyom gunde 1-2 bardak, ama normalde hiiiiç icmedigim seyyy,,, annemde bol bol icmis sut, ben o yuzden sevmiyom sanırımmm :26::26::26::26:

cnm bendeki kitapta (çok bilinçli anne olcamda ben kitap aldım ) bebklerin 3 saatte bir içinde bulundukları sıvı yenilermiş kendini ve özellikle su içmek bu açıdan çok faydalıymış galiba bu yüzden vücudumuz çok su istiyoama günde 8-10 bardak su içiniz diyo devam et yani

ben oğluşumda çok süt yoğurt peynir tüketirdim. bitanem 12 yaşında bebekliğinden beri doyuramadım süte maşallah su yerine ver içer. şimdi ben 2 aydır bir yudum içemiyorum nedense halbuki çok severdim.üzülüyorum kalsiyum eksikliği yaşıcam die gerçi peynir çok tüketirim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…