2011 Aralık Anneleri

buarada herkese güneydın yeni katıldım aranıza kasımmı aralıkmı karar veremedim 9+4 deyim herkese hayırlı hamilelikler Allah yardımcımız olsun...:18:

kızlar valla bilmiyorum...

benim doktorum devlet hastanesinde.. özele gitmiyorum ben...
bütün tahlillerim iyi çıktı. sadece kilo problemim var...
söylediğim gibi 11-12 haftalıkken ikili testi yaparız o zaman gelirsin kontrole dedi...
bir sorun olsaydı sanırım bu kadar uzun süre vermezdi....

:44: bende kaç aylık doğum yaklaştımı diyenlere sinir oluyorum napcaz şimdi?
sinir insanlarr işte....

bende özele gidiyorum ilk muayene paralı sonra 10 gün içinde ücretsiz ya belkide o yzüden sık sık çağırıyor... bana da bir sürü tahlil verdi . 478 tl tuttu ama ben onları devlette yaptırdımDDD
gıunaydınnnn

hos geldinizzzzz

beni de sık sık cagırıyo,, yarın yine gidecmmmm yaş ile mi ilgili acabaaaa:26::26:

senin yaş kaçki canım.. ben 30 um...

Dediğin gibi bi sorun görse daha yakın çağırırdı, demek ki herşey normal gidiyor maşallah
Sanırım içinizde en sık çağıran benim doktorum ama o da riskli gebelik grubunda olduğum için sık sık görmek istiyo sanırım, benim de içim ancak böyle rahat edecek zaten, daha önce düşüklerim olmuştu

ben ozele gidiyorum yasım da 31, 10 gun içinde 3. gidisim olacakk yarın,, acaba ozel oldugu için mi yastan doylayı mı anlamadımmm ,,bide benden kan testleri istedi,, yarın yaplıacak testlerimm,, troit vs,,aslında hamile kalmadan once yaptırmıstımm,, boyle sık cagırınca da kıllanıy insannn,,,

ben istanbuldayım avrupa yakasında sen hangi hastaneye gidiyon canım.doktorundan memnun musun

Maşallah 9 haftalık olmuşsunuz artık 9. ayını da görürsün inşallah canım

amin inşllh aralık ayı gelirde hepimiz burada yine birbirimize benim hafif sancım başladı galiba acaba gaz sancısımı bilemiyorum ki gb :) sorularla iletişimiz devam eder ve sonrada tabiki bebişlerimiz hakkında sohbetler başlar ayy hayırlısıyla geçs
n zaman özledim bebeğimi şimdiden

Ben haftaya gittiğimde 9. haftanın içinde olucam, demek ki ondan da 2 ya da 3 hafta sonra 2li taramaya çağıracak :26:

ben 11+4 ıken gıdecegım bakalım :)

buarada herkese güneydın yeni katıldım aranıza kasımmı aralıkmı karar veremedim 9+4 deyim herkese hayırlı hamilelikler Allah yardımcımız olsun...:18:

bende bende ,hem kasım annesındeyım hem aralık

avatarım da kasıma gore ama bılemıyorum kısmet :)

evt 11-14 haftalar ikili tarama zamanı beklemek çok zor 10 günüm var benim daha

benımde 15 gun var nasıl dayanacagım bılmıyorum

ne guzel yazmıssın canım yaaaa,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…