ikili tarama için bukadar süre veriliyor en erken 11, haftayı bekliyorlar..
sinir insanlarr işte....:44: bende kaç aylık doğum yaklaştımı diyenlere sinir oluyorum napcaz şimdi?
bende özele gidiyorum ilk muayene paralı sonra 10 gün içinde ücretsiz ya belkide o yzüden sık sık çağırıyor... bana da bir sürü tahlil verdi . 478 tl tuttu ama ben onları devlette yaptırdımbenim bildiğim ayda bir çağırıyolar canım.seninki biraz geç çağırmış.ben den bir sürü testler istediler rutin tahlillermş.sizler yaptırdınınz mı.ben özelde muayene oluyom.ama çok pahalıydı.yarın devlette yaptırıp götürcem.
gıunaydınnnn
hos geldinizzzzz
beni de sık sık cagırıyo,, yarın yine gidecmmmm yaş ile mi ilgili acabaaaa:26::26:
hepimiz hoşgeldik. bende heyecanlandım bugun yarın 9 haftalık olacağım çok şükür.acaba 9 aya girdiğimi görebilcemmi zaman hiç geçmiyor sanki
Ben haftaya gittiğimde 9. haftanın içinde olucam, demek ki ondan da 2 ya da 3 hafta sonra 2li taramaya çağıracak :26:
kızlar valla bilmiyorum...
benim doktorum devlet hastanesinde.. özele gitmiyorum ben...
bütün tahlillerim iyi çıktı. sadece kilo problemim var...
söylediğim gibi 11-12 haftalıkken ikili testi yaparız o zaman gelirsin kontrole dedi...
bir sorun olsaydı sanırım bu kadar uzun süre vermezdi....
sinir insanlarr işte....
bende özele gidiyorum ilk muayene paralı sonra 10 gün içinde ücretsiz ya belkide o yzüden sık sık çağırıyor... bana da bir sürü tahlil verdi . 478 tl tuttu ama ben onları devlette yaptırdımDDD
senin yaş kaçki canım.. ben 30 um...
kızlar valla bilmiyorum...
benim doktorum devlet hastanesinde.. özele gitmiyorum ben...
bütün tahlillerim iyi çıktı. sadece kilo problemim var...
söylediğim gibi 11-12 haftalıkken ikili testi yaparız o zaman gelirsin kontrole dedi...
bir sorun olsaydı sanırım bu kadar uzun süre vermezdi....
ben istanbuldayım avrupa yakasında sen hangi hastaneye gidiyon canım.doktorundan memnun musun
evt 11-14 haftalar ikili tarama zamanı beklemek çok zor 10 günüm var benim daha
Maşallah 9 haftalık olmuşsunuz artık9. ayını da görürsün inşallah canım
Ben haftaya gittiğimde 9. haftanın içinde olucam, demek ki ondan da 2 ya da 3 hafta sonra 2li taramaya çağıracak :26:
buarada herkese güneydın yeni katıldım aranıza kasımmı aralıkmı karar veremedim 9+4 deyim herkese hayırlı hamilelikler Allah yardımcımız olsun...:18:
evt 11-14 haftalar ikili tarama zamanı beklemek çok zor 10 günüm var benim daha
ben yanlış yazmışım sanırım 27 nisanda gittim 10 gün sonra gel dedi 7 mayısta gideceğim inşallahmayısın 27sinde mi gideceksin canım? biraz geç gibi geldi bana
slm kızlar benıde alın aranıza bende inş aralık annesi olucam
ne guzel yazmıssın canım yaaaa,,amin inşllh aralık ayı gelirde hepimiz burada yine birbirimize benim hafif sancım başladı galiba acaba gaz sancısımı bilemiyorum ki gb :) sorularla iletişimiz devam eder ve sonrada tabiki bebişlerimiz hakkında sohbetler başlar ayy hayırlısıyla geçs
n zaman özledim bebeğimi şimdiden
slm kızlar benıde alın aranıza bende inş aralık annesi olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?