sen bugun doktora gitcen dimi?
valla demetcim ben hiç gülemiyorum bu durum karşısında nedense.....
canım özür dilerim bana komik geldi o yüzden güldüm
cnm bendeki kitapta (çok bilinçli anne olcamda ben kitap aldım) bebklerin 3 saatte bir içinde bulundukları sıvı yenilermiş kendini ve özellikle su içmek bu açıdan çok faydalıymış galiba bu yüzden vücudumuz çok su istiyo ama günde 8-10 bardak su içiniz diyo devam et yani
kızlar bide bende çok çok fazla akıntı oluyo ama kaşıntı yada yanma yok doktor bunun için idrar testi istedi bi bilgisi olan varmı:26:akıntı olması normalmiş ama rengi ve kokusunda aşırılık yoksa idrar testini neden istemiş olabilir sizce ??? bide sizden kan tahlili yada smir testi gibi şeyler istendimi ???
kızlar bide bende çok çok fazla akıntı oluyo ama kaşıntı yada yanma yok doktor bunun için idrar testi istedi bi bilgisi olan varmı:26:akıntı olması normalmiş ama rengi ve kokusunda aşırılık yoksa idrar testini neden istemiş olabilir sizce ??? bide sizden kan tahlili yada smir testi gibi şeyler istendimi ???
mrb arkadaşlar sanırım bende hamişim çünkü saati saatine düzenli olan reglim 3 gündür gecikti ama idrar testinde çıkmadı bu sabah sizce ne yapayım kızlar kan testinede yarın gitcem eşim izin alamamış bugün aranızda idrardada geç ögrenen varmı kızlar yaaaaaaa
mrb arkadaşlar sanırım bende hamişim çünkü saati saatine düzenli olan reglim 3 gündür gecikti ama idrar testinde çıkmadı bu sabah sizce ne yapayım kızlar kan testinede yarın gitcem eşim izin alamamış bugün aranızda idrardada geç ögrenen varmı kızlar yaaaaaaa
valla ben gününden bi gün önce yaptım hemen çıktı:26::26:normalde adetlerim hep düzensizdir her ay 10 gün bekler yapardım bu ay sinyal geldi bana gününden önce yaptım
blue saol canım benim arkadaşlar sizde cvp yazın lütfeeeeennnnnn
canim senden savra gelmis miden bosdu kesin cikardiginda midenin oz suyu gelmis herzaman biseyler yemeye bakarkadaşlar midesi kötü olan bunu okumasın. Ama ben 3-4 sabah kustum ama sadece sarı su kusuyorum. Başka bişey yok. Bu sarı su nedir. Kötümüdür acaba.bilen bilgisi olan var mı?
valla demetcim ben hiç gülemiyorum bu durum karşısında nedense.....
iyi de hayatım ben şimdiden 2 kilo almışım :18::18::18::18: napcam ilerleyen zamanlarda. acaba su birikiyo mu vücudumuzda?? bilgisi olan var mı ya da benim gibi daha 6 haftalıkken 2 kilo alan?
valla ben hiç hamile gibi değilim...
7 olcaz yarın ve bir kez çıkardım... ölee mide bulantılarım aşermelerim yok... ilk hamileliğim ve şaşırıyorum bazen... acaba bi şey mi oldu diye... kokulara karşı falan da öyle aman aman bir şeyim yok..
bilmiyorum arkadaşım..
hep birlikte bakcaz görcez artık.. hiç kıpırtı falan yok zaten içimde....
herkes nasıl hissediyor anlamıyorum..
bende mi bir gariplik var...
canım panik yapma mevsimsel değişiklikte olabilir kendini her türlü sonuca hazırlaman lazım ama korunmuyosan ve bebek istiyosan ne güzel hamilesindir inş ama neden bekliyosunki git bugün kan ver madem hemencik ama stres yapma sakin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?