2011 Aralık Anneleri

sen bugun doktora gitcen dimi?

canım babası dayanamdı cumartesi gittik gece benim biraz ağrım oldu o yüzden endişelendik gittik,kocaman göbişimden dolayı bebeği göbekten göremedi ama ukala bi doktora denk geldik biraz da sinirlendim ama neyse diyip geçtim velhasıll :) vajinal ultrasında baktı bide aşağıladı beni yok bu göbekle doğuma kadar görünmez dedi bende eşimde yanımdaydı tutamadım kendimi senmi taşıyosun sanane dedim eşim kaş göz yaptıda uzatmadım neyse bebek gelimemiş dedi vajinal bakınca bende gayet sakin gelişir dedim iyi o zaman sen çok rahatsın git 10 gün sonra gel dedi 5 mm bile değil dedi ama ultrason çıktısında 8,3 mm yazıyo bebek henüz görünmüyo dedi 10 gün sonra gel kalp atışları anca duyulur dedi bide işte sen çok sakinsin şimdiye kadar 50 tane soru sorarlardı filan dedi bende ukalallığına verdim çıktık bugün gitmiycem nasipse çarşamba kendi doktorumdan randevu aldım ona gidicem inşş...

kızlar bide bende çok çok fazla akıntı oluyo ama kaşıntı yada yanma yok doktor bunun için idrar testi istedi bi bilgisi olan varmı:26:akıntı olması normalmiş ama rengi ve kokusunda aşırılık yoksa idrar testini neden istemiş olabilir sizce ??? bide sizden kan tahlili yada smir testi gibi şeyler istendimi ???

iyi de hayatım ben şimdiden 2 kilo almışım :18::18::18::18: napcam ilerleyen zamanlarda. acaba su birikiyo mu vücudumuzda?? bilgisi olan var mı ya da benim gibi daha 6 haftalıkken 2 kilo alan?

İSTERLER ben bebek düşündüğümde yaptırmıştım hepsini neyse ki süreleri dolmamış henüz geçerli dedi doktor:)) ekonomi yaptık yani

akıntı bende de ilk zamanlar çok oluyodu şimdi de oluyo ama artık az dediğin gibi rengi önemli su gibi bişeyse sorun olmaz

bende de çok fazla akıntı var. benimki kaşınıyor üstüne üslük. doktor ilaç veririm ama önce bi kalp atışlarını duyalım dedi. haftaya kadar beklicem artık. idrar testi, kan tahlili, smear testi falan normalde istiyormuş doktorlar. benden henüz istemedi ama normal endişelenme. :82:

mrb arkadaşlar sanırım bende hamişim çünkü saati saatine düzenli olan reglim 3 gündür gecikti ama idrar testinde çıkmadı bu sabah sizce ne yapayım kızlar kan testinede yarın gitcem eşim izin alamamış bugün aranızda idrardada geç ögrenen varmı kızlar yaaaaaaa

benimde idrar testinde çıkmamıştı canım...
kan testi kesin sonuç...

valla ben gününden bi gün önce yaptım hemen çıktı:26::26:normalde adetlerim hep düzensizdir her ay 10 gün bekler yapardım bu ay sinyal geldi bana gününden önce yaptım

blue saol canım benim arkadaşlar sizde cvp yazın lütfeeeeennnnnn

canım panik yapma mevsimsel değişiklikte olabilir kendini her türlü sonuca hazırlaman lazım ama korunmuyosan ve bebek istiyosan ne güzel hamilesindir inş ama neden bekliyosunki git bugün kan ver madem hemencik ama stres yapma sakin ol

adetimden üç gün önce yaptım çıkmadı. adetim 3 gün geçtikten sonra idrar testi yaptım tekrar. çizgi çok silik çıktı. aynı gün kan testi yaptırdım, çıktı. sen de çok merak ediyosan kan testi yaptır. kesin sonuç alırsın. hayırlısı olsun canım.

arkadaşlar midesi kötü olan bunu okumasın. Ama ben 3-4 sabah kustum ama sadece sarı su kusuyorum. Başka bişey yok. Bu sarı su nedir. Kötümüdür acaba.bilen bilgisi olan var mı?
canim senden savra gelmis miden bosdu kesin cikardiginda midenin oz suyu gelmis herzaman biseyler yemeye bak
valla demetcim ben hiç gülemiyorum bu durum karşısında nedense.....
canim sen de gul gec icinde harika bir melek var 5de ondan boyleyim deee bosverrrrrrrrrrrrrrrr
iyi de hayatım ben şimdiden 2 kilo almışım :18::18::18::18: napcam ilerleyen zamanlarda. acaba su birikiyo mu vücudumuzda?? bilgisi olan var mı ya da benim gibi daha 6 haftalıkken 2 kilo alan?

bu donemlerde su toplanilmaz su toplamasi son 3 ayda oluyor seninki yag toplamasi olmus sekerrrrr normalde 4 aya kadar kg alinmamasi gerekirmissss

allah senin icin hayirlisini versin canim bazilarinda erken cikiyor bazilarinda gec ama kan testi kesin sonuc bellirlerrr

sanslisin, ya da en azindan sansli gunlerin bunlar. neyse bizim mide bulantilari falan da 1 aya kaybolur insallah

canım eşim izin alamadı yaaaaaaaaa yoksa gitmezmiyim offff hayırlısın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…