2011 Aralık Anneleri

Sevindim, 20 li yaşlardaki anne adaylarını görünce içerlemiştim biraz. Neyse biz de ablalık yaparız biraz...
kısmet bi tanem sorma 22 yaşında anne adayları var. ben o yaştaaa kendim çocuktum cidden evlilik kim ben kimdim.
yaparız yaparız işallah şu keseyi ve kalp atışını bir göreyim içim azcık rahatlasın.
ben de 5+2 de keseyi göremedim. ama geç döllenme olduğundan eminim çünkü yumurtam daha 12. gün 8 mm deydi büyümüş çatlamışta evlat olarak karnımda bile teyzeleri:)

bak sende diyosun gec döllenme diye rahat ol...ne kadar stres yaparsan heşey o kadar tersine gidiyor...dularaımlarınız hepiniz inşallah hepimizde sağlıklı kucaklıcaz bebeklerimizi..
Canım sağ olasın. Sen erken doğum yapanların topiğindeki Gamzeli Kızsın değil mi? Ben arada orayı da okuyorum. Hayırlı olsun. Allah vakitlice sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...

evet hayatım doğru tahmin ama ben seni hatırlamıyorum kusura bakma..sağol canım seninde bebişinde hayırlı olsun allahım hepimize vakitlice zamanında sağlıklı nasip etsin hayatım..

gamzelıkız,aynı gun dogrucagız sanırım ::)

ama beklemez aralıgı kasımda gelır bence :)

gamzelıkız,aynı gun dogrucagız sanırım ::)

ama beklemez aralıgı kasımda gelır bence :)

evet canım bu topikte aynı tarihlerde 4 kişiyiz...

bencede aralığa kalmaz kasım sonuna doğururuz gibi geliyor banada..

sağlıklı olsunlarda zamanında gelsinler başkada bişey istemiyorum rabbimden..

hayırlı olsun topiğiniz ve bebişleriniz inşallah kucaklarınıza almak da nasip olur güzel bir hamilelik süreci geçirmenizi diliyorum 29.Aralık.2010 da geldi benim prensesimde dünyanın en güzel duygusu...

Beni de ekleyin listenize...
Sat 26 şubat
muhtemel doğum tarihi 3 aralık
1 zorunlu kürtajve 1 kimyasal gebelikten sonra 3.hamilelik...

Cumartesi doktora gittim tam 6 haftalıkken karından pıt pıtları duydukk::))

evet canım bu topikte aynı tarihlerde 4 kişiyiz...

bencede aralığa kalmaz kasım sonuna doğururuz gibi geliyor banada..

sağlıklı olsunlarda zamanında gelsinler başkada bişey istemiyorum rabbimden..

bakalım kım once doguracak ,kasım sonu gıbı bence de ben kasım topıgındeyım zaten :)

kızlarr dün doktora gittim kese gözükmemişti.kan tahlili yaptı doktor değerim 1200 çıktı.iyi mi sizce ama adetim 5 gün geçince çıktı bu değer geç döllenme olabilir dedi pek anlamadım

bılmıyorum kı benım adetım 3 gun gecınce degerım 2657 ıdı

kese 1500 den sonra gorunuyor vagınal ultr. ile..

once kı degerlerın kactı

bılmıyorum kı benım adetım 3 gun gecınce degerım 2657 ıdı

kese 1500 den sonra gorunuyor vagınal ultr. ile..

once kı degerlerın kactı

canım başka kan tahlili yaptırmadım bu dünkü değerim kötü mü idrar yaptım hep adet günü çok silikti sonra 2 günde bir yaptım koyulaştı gitgide

canım başka kan tahlili yaptırmadım bu dünkü değerim kötü mü idrar yaptım hep adet günü çok silikti sonra 2 günde bir yaptım koyulaştı gitgide

benim de 38. gün 1507 idi. bir dahada yaptırmadım. geç döllenme oldu ben biliyorum. o yüzden kese ve kalp atışı için çok acele etmiyorum. rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

ya arkadaşlar benim 5 hafta 6. gün we inanılmaz midem bulanıyor... 3-4 gündür sabahları bulantıyla uyanıyorum perşembe dr.a gitcem ama yinede normal mi diye merak ediyorum gerçi doğum yapan arkadaşlarım normal dedi ama bugün gün boyu bulantım war hala suanda da war..:26:

Arkadaşlar ben de bugün gittim doktora. Siz daha yüksek değerler yazmışsınız. Benim değerim 158 çıktı Sat'ım 12 Mart. Beklenen d.t 17 Aralık görünüyor. Hayırlısıyla sağlıklı ve vakitlice doğarlar inşallah.

Bugün kadının biri bebeğini aldırmaya gelmişti çok duygulandım gözyaşlarımı tutamadım. 10. gebeliğiymiş... Ne olursa olsun mazeret değil dedim içimden...

Bulantı olabilir. Benim hamileliklerimde de olur ama 8. hafta gibi başlar ve beni canımdan bezdirir. Her günü sayarım 16. hafta dolsun diye. Sağlıklı olsunlar da ne yapalım katlanırız bulantıya da... Bir de bulantı hamileliğin yolunda gittiğini gösterirmiş. Bir yerde okumuştum...

Canım oraya da sık yazmasam da bakıyorum. İnşallah bu kez sorunsuz atlatırız. Bu arada oradaki listeye Papatya beni de dahil etmiş...

hayırlı olsun topiğiniz ve bebişleriniz inşallah kucaklarınıza almak da nasip olur güzel bir hamilelik süreci geçirmenizi diliyorum 29.Aralık.2010 da geldi benim prensesimde dünyanın en güzel duygusu...
teşekkürler canım allah razı olsunn...
seninde bebeğini allah bağışlasın allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin..darısı bizlere olsun artık..

canım senide tebrik ederim allahım sağlıklı kucaklamayı naip etsin..
bakalım kım once doguracak ,kasım sonu gıbı bence de ben kasım topıgındeyım zaten :)
bende bir ara uğradım ama cok takip edemedim burda takılıyorum..
kızlarr dün doktora gittim kese gözükmemişti.kan tahlili yaptı doktor değerim 1200 çıktı.iyi mi sizce ama adetim 5 gün geçince çıktı bu değer geç döllenme olabilir dedi pek anlamadım
canım bak dr. söylemiş gec döllenmedir diye ama hani bu değer düşükmüdür iyimidir o konuda bişey söyliyemicem...sen içini ferah tut önemli olan kan değeri değil kan değerinin 2 günde bir katlaması..eğer tekrarlarsan kanda belli bir artış varsa korkulacak bişey yoktur..
hayatım bulantıların başlaması cok normal hatta 8. haftalarda daha şiddetleniyor ve 10. haftadan sonra hafifliyor ne yapalım dayanıcaz bebişler için...
hayatım adetin kac gün gecti ona bağlı kan değerin..benimde tüp bebek transferden sonra 12. gün değerim 165.66 cıktı iki sonrada 705.67 yükselmişti..her zaman dediğim gibi cıkan değer değil asıl önemlisi bu değerin iki günde katlamsı sen içini ferh tut herşey cok güzel olucak hepimiz için..

Canım oraya da sık yazmasam da bakıyorum. İnşallah bu kez sorunsuz atlatırız. Bu arada oradaki listeye Papatya beni de dahil etmiş...

inşallahh canım rabbim hepimize sağlıklı sorunsuz hamilelikler nasip etsin..
evet gördüm listede adın var sevindimm..

benim de 38. gün 1507 idi. bir dahada yaptırmadım. geç döllenme oldu ben biliyorum. o yüzden kese ve kalp atışı için çok acele etmiyorum. rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
amin canım inşallh alacaz inşallah kucağımıza

Amin inşallah canım....

dün öğrendim hamile oldugumu çok karmaşığım.kendimi listeye ekledim.
rumuz SAT muh.doğ.tarihi yaş hamile kaldığı kg mevcut kg bebeğin durumu bebeğin cinsiyeti bebeğin adı
starimu 25.02.2011 02.12.2011 33 58,5 59 26mart bhcg:524
missvikvik 03.03.2011 08.12.2011 25 64 - bilmiyorum
5848BL 04.12.2011
kelebeğim 06.12.2011
omman 06.12.2011
niyal 07.12.2011
suskun 08.12.2011
bademinur 07.12.2011
Adilenaz 04.12.2011
firmanent 03.12.2011
derinnn 04.12.2011

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…