kısmet bi tanem sorma 22 yaşında anne adayları var. ben o yaştaaa kendim çocuktum cidden evlilik kim ben kimdim.Sevindim, 20 li yaşlardaki anne adaylarını görünce içerlemiştim biraz. Neyse biz de ablalık yaparız biraz...
bak sende diyosun gec döllenme diye rahat ol...ne kadar stres yaparsan heşey o kadar tersine gidiyor...dularaımlarınız hepiniz inşallah hepimizde sağlıklı kucaklıcaz bebeklerimizi..ah bitanem işallah öyledir. doktora gittim takip için bi tane yumurtan var oda büyümemiş dedi. 12. gün 8 mm de kalmış. ama nasıl olduysa o büyümeyen yumurta büyümüş çatlamış . akıntımdan biliyorum 22. günde çatladı. birde 12. gün 8 mm de çatlayamaz. yani geç döllenme olmuş kısaca dün 5+3 ile kan verdim 1507 çıktı. bu hafta için düşük gibi ama geç döllenme olduğu için mi acaba çok korkuyorummm
Canım sağ olasın. Sen erken doğum yapanların topiğindeki Gamzeli Kızsın değil mi? Ben arada orayı da okuyorum. Hayırlı olsun. Allah vakitlice sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...
Herhalde buranın en yaşlı anne adaylarındanım. Yaşım 34. 6.5 yaşında bir oğlum var. Bebişin hayırlı olsun...
gamzelıkız,aynı gun dogrucagız sanırım ::)
ama beklemez aralıgı kasımda gelır bence :)
evet canım bu topikte aynı tarihlerde 4 kişiyiz...
bencede aralığa kalmaz kasım sonuna doğururuz gibi geliyor banada..
sağlıklı olsunlarda zamanında gelsinler başkada bişey istemiyorum rabbimden..
bılmıyorum kı benım adetım 3 gun gecınce degerım 2657 ıdı
kese 1500 den sonra gorunuyor vagınal ultr. ile..
once kı degerlerın kactı
canım başka kan tahlili yaptırmadım bu dünkü değerim kötü mü idrar yaptım hep adet günü çok silikti sonra 2 günde bir yaptım koyulaştı gitgide
ya arkadaşlar benim 5 hafta 6. gün we inanılmaz midem bulanıyor... 3-4 gündür sabahları bulantıyla uyanıyorum perşembe dr.a gitcem ama yinede normal mi diye merak ediyorum gerçi doğum yapan arkadaşlarım normal dedi ama bugün gün boyu bulantım war hala suanda da war..:26:
bak sende diyosun gec döllenme diye rahat ol...ne kadar stres yaparsan heşey o kadar tersine gidiyor...dularaımlarınız hepiniz inşallah hepimizde sağlıklı kucaklıcaz bebeklerimizi..
evet hayatım doğru tahmin ama ben seni hatırlamıyorum kusura bakma..sağol canım seninde bebişinde hayırlı olsun allahım hepimize vakitlice zamanında sağlıklı nasip etsin hayatım..
teşekkürler canım allah razı olsunn...hayırlı olsun topiğiniz ve bebişleriniz inşallah kucaklarınıza almak da nasip olur güzel bir hamilelik süreci geçirmenizi diliyorum 29.Aralık.2010 da geldi benim prensesimde dünyanın en güzel duygusu...
canım senide tebrik ederim allahım sağlıklı kucaklamayı naip etsin..Beni de ekleyin listenize...
Sat 26 şubat
muhtemel doğum tarihi 3 aralık
1 zorunlu kürtajve 1 kimyasal gebelikten sonra 3.hamilelik...
Cumartesi doktora gittim tam 6 haftalıkken karından pıt pıtları duydukk::))
bende bir ara uğradım ama cok takip edemedim burda takılıyorum..bakalım kım once doguracak ,kasım sonu gıbı bence de ben kasım topıgındeyım zaten :)
canım bak dr. söylemiş gec döllenmedir diye ama hani bu değer düşükmüdür iyimidir o konuda bişey söyliyemicem...sen içini ferah tut önemli olan kan değeri değil kan değerinin 2 günde bir katlaması..eğer tekrarlarsan kanda belli bir artış varsa korkulacak bişey yoktur..kızlarr dün doktora gittim kese gözükmemişti.kan tahlili yaptı doktor değerim 1200 çıktı.iyi mi sizce ama adetim 5 gün geçince çıktı bu değer geç döllenme olabilir dedi pek anlamadım
hayatım bulantıların başlaması cok normal hatta 8. haftalarda daha şiddetleniyor ve 10. haftadan sonra hafifliyor ne yapalım dayanıcaz bebişler için...ya arkadaşlar benim 5 hafta 6. gün we inanılmaz midem bulanıyor... 3-4 gündür sabahları bulantıyla uyanıyorum perşembe dr.a gitcem ama yinede normal mi diye merak ediyorum gerçi doğum yapan arkadaşlarım normal dedi ama bugün gün boyu bulantım war hala suanda da war..:26:
hayatım adetin kac gün gecti ona bağlı kan değerin..benimde tüp bebek transferden sonra 12. gün değerim 165.66 cıktı iki sonrada 705.67 yükselmişti..her zaman dediğim gibi cıkan değer değil asıl önemlisi bu değerin iki günde katlamsı sen içini ferh tut herşey cok güzel olucak hepimiz için..Arkadaşlar ben de bugün gittim doktora. Siz daha yüksek değerler yazmışsınız. Benim değerim 158 çıktı Sat'ım 12 Mart. Beklenen d.t 17 Aralık görünüyor. Hayırlısıyla sağlıklı ve vakitlice doğarlar inşallah.
Bugün kadının biri bebeğini aldırmaya gelmişti çok duygulandım gözyaşlarımı tutamadım. 10. gebeliğiymiş... Ne olursa olsun mazeret değil dedim içimden...
Canım oraya da sık yazmasam da bakıyorum. İnşallah bu kez sorunsuz atlatırız. Bu arada oradaki listeye Papatya beni de dahil etmiş...
amin canım inşallh alacaz inşallah kucağımızabenim de 38. gün 1507 idi. bir dahada yaptırmadım. geç döllenme oldu ben biliyorum. o yüzden kese ve kalp atışı için çok acele etmiyorum. rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
teşekkürler canım allah razı olsunn...
seninde bebeğini allah bağışlasın allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin..darısı bizlere olsun artık..
canım senide tebrik ederim allahım sağlıklı kucaklamayı naip etsin..
bende bir ara uğradım ama cok takip edemedim burda takılıyorum..
canım bak dr. söylemiş gec döllenmedir diye ama hani bu değer düşükmüdür iyimidir o konuda bişey söyliyemicem...sen içini ferah tut önemli olan kan değeri değil kan değerinin 2 günde bir katlaması..eğer tekrarlarsan kanda belli bir artış varsa korkulacak bişey yoktur..
hayatım bulantıların başlaması cok normal hatta 8. haftalarda daha şiddetleniyor ve 10. haftadan sonra hafifliyor ne yapalım dayanıcaz bebişler için...
hayatım adetin kac gün gecti ona bağlı kan değerin..benimde tüp bebek transferden sonra 12. gün değerim 165.66 cıktı iki sonrada 705.67 yükselmişti..her zaman dediğim gibi cıkan değer değil asıl önemlisi bu değerin iki günde katlamsı sen içini ferh tut herşey cok güzel olucak hepimiz için..
inşallahh canım rabbim hepimize sağlıklı sorunsuz hamilelikler nasip etsin..
evet gördüm listede adın var sevindimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?