bugune çok güslem başlamıştım çünkü bugun benim doğum günümdüü.
ama forumdaki haberi okuyunca çok moralim bozuldu. allah buseli arkadaşımıza ve ailesine sabır versinn.Allah yardımcıları olsunn.söylencek fazla bi söz yok sanırımm.
hepinize çok teşekkür ederimm.bu sene diğer doğum günlerinden çok farklı oğlum da kutluyo doğum günümü tekmeleriyle. inşalllah hepimiz bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alırızz.
o zman aralk ayı hem bebeklerimizin hemde bizim doğum günlerimiz olurr
canım çok yüksek gelmedi değerlerin bana , dr ne dedi? ben de ptesi yaptırıcam şeker testi. tatlı hiç yemem ama meyve çok yiyorum ,korkuyorum,
hepinize çok teşekkür ederimm.bu sene diğer doğum günlerinden çok farklı oğlum da kutluyo doğum günümü tekmeleriyle. inşalllah hepimiz bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alırızz.
o zman aralk ayı hem bebeklerimizin hemde bizim doğum günlerimiz olurr
cnm güzel haberlerine cok sevindim hayırlı olsun..bugun hepimiz dagıldık acı olayla senin bu paylaşımın su serpti yüreğime..maşallah gelişimi cok güzel bebişinin hep böyle devam etsin inş..
hoşgeldiniz :)
cnm çok zor değil 1 saat bekliyosun şekerli su sana tokluk hissi veriyo ve oturup yada çok efor harcamadan 1 saatin geçmesini bekliyosun.
cnm ya ben 4 senedir yaptırıyorum tip 2 diyabetim olduğu için ama her seferinde aç gel dediler sabah erkenden tok oluru ilk kez burdan duydum sen yinede sor doktoruna.
cnm maşallah prensesimize iyi olmasına ve iyi haber aldığımıza bende çok sevindim :)
maaşallahh bebeğine cnm...
merhaba arkadaşlar haberi yeni okudum ya allah sabır versin arkadaşımıza ne söylesek boş
kızlar ben çok tedirgin oldum normalde çok rahat geçiyordu hamileliğim ama şimdi en ufak birşeyde bebeğime bişey olacak sanıyorum pskolojim mahfoldu inşallah hepimiz sağ salim ve zamanında alırız bebişlerimizi kucaklarımıza
maşallah bebişine ne güzel büymüş öyle
korkmayın kızlar değerleri 6 çıkan biri olarak ben gayet iyi hissediyorum kendimi :)) ben gebelik anemisi olmuşum ve ilaçta içemiyorum aşırı bulantı yapıyo herşeyin hayırlısı :))) ama korkulacak bişey yok ilaç içebiliyosanız ve doğru besleniyosanız en kısa zamanda düzelir inş. :)
şeker sonucları aldım
50lik yükleme de
açlık - 89
tokluk -152
doktor yarın da 100luk yapalım ona gore unsilun kullanımı fılan demıs kayınvalıdeme dıyet fılan verıcektır herhalde
kan degerım hala düşük bi yükseltemedık..
ve ıdrar yollarımda da enfeksıyon cıkmıs hıc bır sıkayetım yok ama cıkmıs olabılırmıs zaten gebelıkte..
onun ıcın de ılac yazmıs..
sımdı yarın nasıl olucak 4 kere mı kan alıcaklar..bugun 2 kere aldılar..
keske cıkmasaydı ya neyse dayanıcaz artık napalım
çok üzüldüm arkadaşımıza. allahım sabrını verir işallah.yaaaaa... nefret ediyorum bazen bu hayattan... aldigimiz ve vermek zorunda oldugumuz kotu haberlerden...
buselinin bebegi saat 5 itibariyle artik bizimle degil arkadaslar. konusacak durumda degilmis su an kendisi.. Allah sabir ve saglik versin insallah
benim de yaklaşık bu değerlerde çıkmıştı. endokrolonoji uzmanına gittim bugün. sabah kahvalltıdan 2 saat sonra kan vermemi istedi şeker var denmesi için tokluk şekerde önemliymiş ve 87 çıktı tokluk şekerim. şekerin yok diye gönderdi haftaya bir kez daha kan ver ,istediğin gibi beslen dedi.Referans Aralığı
OGTT 100 GR
AÇLIK 86 mg/dl 70 110
OGTT 100 GR 1.SAAT 139mg/dl <180
OGTT 100 GR 2.SAAT 160mg/dl <155
OGTT 100 GR 3.SAAT 149mg/dl <140
sabahtan beri anam ağladı o şekerli suyu içicem diye hastaneye gidip gelmesi ayrı bi olay netice bu kızlar napcam şimdi ben yaaa((
bugune çok güslem başlamıştım çünkü bugun benim doğum günümdüü.
ama forumdaki haberi okuyunca çok moralim bozuldu. allah buseli arkadaşımıza ve ailesine sabır versinn.Allah yardımcıları olsunn.söylencek fazla bi söz yok sanırımm.
50 gramda benim yükleme sonucum 204 çıkmıştı. panik oldum. ama 100 lük sonucum minimum değerlerin sınırında çıktı. endekroloji uzmanı şeker yok dedi. çok şükür. 50 gram teşhis testi değil sadece ön bilgi testi asıl teşhis testi 100 gram. rahat ol. aslında doktorlar 50 nin hemen arkasından önermiyorlar bi kaç gün ara veriyorlar ama senin 28. haftada olman belki yarın çağırmasında etkili olmuştur. bir kere kesin 12 saat bir şey yemeyeceksin gece 24 ten sonra da su içmekte yok. gider gitmez kan alacaklar sonra şekerli su içilip her saat başı bir kan alacaklar.toplamda dört kan yani.şeker sonucları aldım
50lik yükleme de
açlık - 89
tokluk -152
doktor yarın da 100luk yapalım ona gore unsilun kullanımı fılan demıs kayınvalıdeme dıyet fılan verıcektır herhalde
kan degerım hala düşük bi yükseltemedık..
ve ıdrar yollarımda da enfeksıyon cıkmıs hıc bır sıkayetım yok ama cıkmıs olabılırmıs zaten gebelıkte..
onun ıcın de ılac yazmıs..
sımdı yarın nasıl olucak 4 kere mı kan alıcaklar..bugun 2 kere aldılar..
keske cıkmasaydı ya neyse dayanıcaz artık napalım
aynene seker dusundugun gibi oluyor offff zor donemlere girdik 3.trimesterdeyiz sonucda neyse bebislerimiz icin herseye degerrrrrr
çok üzüldüm arkadaşımıza. allahım sabrını verir işallah.
benim de yaklaşık bu değerlerde çıkmıştı. endokrolonoji uzmanına gittim bugün. sabah kahvalltıdan 2 saat sonra kan vermemi istedi şeker var denmesi için tokluk şekerde önemliymiş ve 87 çıktı tokluk şekerim. şekerin yok diye gönderdi haftaya bir kez daha kan ver ,istediğin gibi beslen dedi.
1. saat 191
2. saat 155
3. saat 140 çıkmıştı.
doğum günün kutlu olsun canım.
50 gramda benim yükleme sonucum 204 çıkmıştı. panik oldum. ama 100 lük sonucum minimum değerlerin sınırında çıktı. endekroloji uzmanı şeker yok dedi. çok şükür. 50 gram teşhis testi değil sadece ön bilgi testi asıl teşhis testi 100 gram. rahat ol. aslında doktorlar 50 nin hemen arkasından önermiyorlar bi kaç gün ara veriyorlar ama senin 28. haftada olman belki yarın çağırmasında etkili olmuştur. bir kere kesin 12 saat bir şey yemeyeceksin gece 24 ten sonra da su içmekte yok. gider gitmez kan alacaklar sonra şekerli su içilip her saat başı bir kan alacaklar.toplamda dört kan yani.
insilün öyle kolay kolay vermiyorlar merak etme işallah gerekte kalmaz o çok zor iş.100 lükte ortalama böyle bir değerde çıkarsa diyet veriyorlar.geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?