2011 Aralık Anneleri

hepinize çok teşekkür ederimm.bu sene diğer doğum günlerinden çok farklı oğlum da kutluyo doğum günümü tekmeleriyle. inşalllah hepimiz bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alırızz.
o zman aralk ayı hem bebeklerimizin hemde bizim doğum günlerimiz olurr

nice senelere canım..en güzel hediyen göbüşünde Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah...

nice sağlıklı, oğluşunla ve eşinle olacağın mutlu yaşlar dilerim cnm..

canım çok yüksek gelmedi değerlerin bana , dr ne dedi? ben de ptesi yaptırıcam şeker testi. tatlı hiç yemem ama meyve çok yiyorum ,korkuyorum,

İLK yüklemede 140 max.olmalıyken 149 çıkmıştı bana da çok yüksek gelmiyo yemiyorumda ıvır zıvır şu ana kadarda 2-2,5 kilo anca aldım yemedim çünkü herşeyi ama galiba kilolu hamile kalma olayı önemli faktör ben 68 küsürle hamile kalmıştım

dru ara ki bulasın bağlanamıyorum çarş ya verdiler en yakın randevuyu ama o zamana kadar napmak gerek

canım doğum günün kutlu olsun. oğluşun sana hayırlı bir yıl getirsin insallah

Buseliye çok üzüldüm. Rabbim yardımcıları olsun inş.
Allah'ım sabır versin.

Buseliye çok üzüldüm Rabbim yardımcıları olsun. Allah'ım herkesi korusun.

Tülayuzun arkadaşım teşekkürler numarayı aldım...

cnm güzel haberlerine cok sevindim hayırlı olsun..bugun hepimiz dagıldık acı olayla senin bu paylaşımın su serpti yüreğime..maşallah gelişimi cok güzel bebişinin hep böyle devam etsin inş..

maaşallahh bebeğine cnm...

tesekkur ederım kızlar...

dogum gunu olan arkadas vardı essu sanırım kutlu olsun dogum gunun ..

kayınvlaıdem gelse bende bakıcam kac cıkmısta o da gelemedı ya cayı da bır saat once yaptım ınsallah acımaz..

ne denir bilemiyorum... canından bi parça... allahın emirlerine boynumuz kıldan ince. bu dünyada tarifsiz bi acı ama öte tarafta tarifsiz mutluluk... bu acının mükafatı diğer tarafa saklı inşallah merhameti yüce rabbimden. allahım sabırlar versin. o artık cennet kuşu...
essu canım doğum günün kutlu olsun. allahım sağlıklı,hayırlı, güzel seneler nasip etsin sevdiklerinle beraber. öpüyorum çok.

teşekkürler çok

DOKTOR diyetisyene gitmemi söyledi haftaya salıya randevu aldım 1 haftalık uycam verilcek listeye sonra tekrar ölçülçek öle druma gitcem falaaann filaaann(((

selam kizlar
allah mineye sabir versin basi sagolsun artik onu cenn4reette bekleyen bir melegi var
yuce rabbim tekrar hamile kalmasini nasip etsin.

kizlar gebelik sekeri bendede var 5.3 ile neyse hergun biyerde kontrolum var bende diyetisyene ve diabet dr gidicem offfffff oglumda cekdim bundada cekiyorummm
ya yemeyle alakasi yok gibi birsey sadece sekerli seylerden uzak kalmaliyiz....

buarada bebislerinin kg kafasina takanlar bosyere takmayin hersey 32.haftadan sonra belli oluyor bebegin kglimi yoksa normalmi oldugu....
essu arkadasim dogum gunun kutlu olsun..
benim kizimda teyzeleri buarada 38cm 1130kg yavrum

şeker sonucları aldım

50lik yükleme de

açlık - 89
tokluk -152

doktor yarın da 100luk yapalım ona gore unsilun kullanımı fılan demıs kayınvalıdeme dıyet fılan verıcektır herhalde

kan degerım hala düşük bi yükseltemedık..

ve ıdrar yollarımda da enfeksıyon cıkmıs hıc bır sıkayetım yok ama cıkmıs olabılırmıs zaten gebelıkte..
onun ıcın de ılac yazmıs..

sımdı yarın nasıl olucak 4 kere mı kan alıcaklar..bugun 2 kere aldılar..

keske cıkmasaydı ya neyse dayanıcaz artık napalım

aynene seker dusundugun gibi oluyor offff zor donemlere girdik 3.trimesterdeyiz sonucda neyse bebislerimiz icin herseye degerrrrrr

çok üzüldüm arkadaşımıza. allahım sabrını verir işallah.

benim de yaklaşık bu değerlerde çıkmıştı. endokrolonoji uzmanına gittim bugün. sabah kahvalltıdan 2 saat sonra kan vermemi istedi şeker var denmesi için tokluk şekerde önemliymiş ve 87 çıktı tokluk şekerim. şekerin yok diye gönderdi haftaya bir kez daha kan ver ,istediğin gibi beslen dedi.
1. saat 191
2. saat 155
3. saat 140 çıkmıştı.

doğum günün kutlu olsun canım.
50 gramda benim yükleme sonucum 204 çıkmıştı. panik oldum. ama 100 lük sonucum minimum değerlerin sınırında çıktı. endekroloji uzmanı şeker yok dedi. çok şükür. 50 gram teşhis testi değil sadece ön bilgi testi asıl teşhis testi 100 gram. rahat ol. aslında doktorlar 50 nin hemen arkasından önermiyorlar bi kaç gün ara veriyorlar ama senin 28. haftada olman belki yarın çağırmasında etkili olmuştur. bir kere kesin 12 saat bir şey yemeyeceksin gece 24 ten sonra da su içmekte yok. gider gitmez kan alacaklar sonra şekerli su içilip her saat başı bir kan alacaklar.toplamda dört kan yani.
insilün öyle kolay kolay vermiyorlar merak etme işallah gerekte kalmaz o çok zor iş.100 lükte ortalama böyle bir değerde çıkarsa diyet veriyorlar.geçmiş olsun canım.

aynene seker dusundugun gibi oluyor offff zor donemlere girdik 3.trimesterdeyiz sonucda neyse bebislerimiz icin herseye degerrrrrr

evet hersey onlar ıcın ..

evet tam 28 .haftada oluyoruz belkı o yuzden ıstemıstır..
sabah 9.30 da verecegım kanı o zaman bugun 9.30 dan sonra bırsey yemıyeyım mı ..nasıl dayanıcam pekı cok zorrr
dun gece cok susamıstım 3 te su ıcmıstım kana kana o yuzden de cıkmıs olabılır mı kı..
ınsallah degerler guzel cıkar ya
ben akşam yemegımı yemedım hemen yıyeyım barı ya..
yoksa dayanama o kadar saat kı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…