2011 Aralık Anneleri

Kızlar merhaba, sık sık ziyaret etmesem de takip ediyorum topiği..
Buselim adına çok çok üzüldüm.. Rabbim meleğinin mekanını cennet etsin.. sabır diliyorum onun için.. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın..

kendimden hiç bahsedesim gelmedi bu üzücü olayı okuduktan sonra..
genel olarak iyiyiz sanırım.. herkes kasılmalardan bahsetmiş.. galiba bende de aynısından oluyor sağ tarafta.. ve hep aynı yerde.. başta bebek oraya toplanıyor diye düşündüm de..
okudukça araştırdıkça rahim kasılması olduğunu öğrendim.. haftaya doktoruma da sorucam.. ama herkeste olduğuna göre normal diye düşünüyorum

demesi kolay biliyorum ama kendinizi fazla kasıp üzmeyin... herkeste aynı olacak diye birşey yok..tabi ki etkileniyoruz ama elden gelen birşey yok.. dua edelim..

öptüm hepinizi..

merhaba , buselı ıcın cok ama cok uzuldummm!face adreslerınız neler banada gondrırsenız eklemek ısterım sımdıden tesekkurlerrr

merhabaa face adreslerınızı ozelden atarmısınız bana eklemek ıstıyorum benımkı gızlı oldugu ıcın bulamazsınız o acıdan sızlerınkını ıstıyorummm

Buseli arkadasimiza Allahdan sabr dliyorum.Seni cok guzel anliyorum....cunki bi zamanlar ben de yasadim bu duygulari malesef.6 aylik cocugumu kayb ettim.Yasadiklarim tarif edilmez,hic bi sozler insani avundurmuyor.Amma guclu olmaya calis,o bir melek oldu.Inallah kendini toparladikdan sonra tekrar hamile kalirsin canim.Baska yazacak sozler bulamiyorum((((

merhaba arkadaşlar bu doktor medipole 3-4 ay önce gelmiş...tek randevusu boş olan doktor...neyse dedim yeni başladığı içindir.önyargılı olma...gittim bebeğin kalp atışı vardı ama mol gebelikten şüphelendi.renkli dopler istedi.dr neslihan?hn isminden emin değilim vaginal baktı baktı baktı.kalp atımı 120-140 arası yolk kesesi mevcut ...beta hcg 46000 gelmişti 7 haftalıkken,mol gebelik olabilir takibi önerilir dedi.rahatlayamadım ama hergece neydeyse ağlıyorum.tekrar beta hcg baktırdım.mol gebelikte beta hcg çok önemli diye... 225000 geldi. dr u aradım söyledim.aç gelmemi bebeği alabileceğini söyledi.ve aynı gün gittim aç olarak bebeğin kalbi atıyor ben bu bebeği bugun alamamki dedi sanki ben istemiyorum bebeği!!!!!!!!!!!!!!tekrar renkli dopler dedi.ben de anası babası belli ben de bu bebeği istiyorum niye aldırayım dedim.kafana göre beta hcg bakmayacaksın diye de azarladı.sinem hanımla 10-26 ağustos arası toplam 3 kez usg 1 kez renkli dopler yapıldı bebeğime...2 hafta içinde...ve şimdi öğreniyorumki..renkli dopler gereksiz yapılmamalıymış,usg de öyle sık bakılması sakıncalı olabilirmiş.
Neyse hospitalium bahar hanım a gittim 1 gün sonra ....medipole güvenmediğim için sonomedden de dopler randevusu almıştım.doktor çok kısa baktı ve herşey yolunda gebelik hastalık değildir.üzülme artık dedi.3 hafta sonra gel dedi.o da 2li test için....beta hcg kişiye göre de değişir dedi...
Yani işin özü dr sinem beden beni çok üzdü ağlattı.225 tl usg için para verdik rahatlayamadık.işallah bebeğime zarar vermemiştir.tavsiye etmiyorum.şikayetçiyim.kendine güveni olmayan şüpheci bir doktor.normalde mol gebelik teshisini kadın doğum dr unun anlaması gerkiyormuş.ve her defasında vaginal usg yaptı...bebeğe daha yakın ses dalgaları yani....gidecekler tekrar düşünsün diyorum.kimse benim gibi üzülmesin doktorunuzu tavsiye üzerine seçin arkadaşlar beni gibi yapmayın .sevgiler...

Allah buseli arkadaşımıza sabır versin. mekanı cennet oldu küçük meleğinin. bu forumda ve heryerde Rabbim kimseye bu sıkıntıları bir daha yaşatmasın. 2 gündür yaşama sevincim kalmadı . foruma bakmıyordum olumsuz bişey olursa okursam diye. çok üzüldüm.

Arkadaşlar bebeklerimize kavuşma zamanı giderek azalıyor. daha dikkatli olalım ama psikolojimizi de bozmayalım. güzel şeyler düşünelim inşallah bundan sonra. herkese hayırlı geceler. mine ile konuşanlar benden de selam söylerlerse sevinirim. üzüntüsünü paylaşıyoruz.

aranıza yenı katıldım :)
bende 2011 aralık annelerındenım sorma aynı dert bende de var hapsırınca egılınce heran cıkıcak yer arıyor valla bı sıdıklıde benım

mutlu yıllar canım

canım facete 2011 Aralık Anneleri grubu var. oradan görüşüyoruz.
bende ekledim canım kabul etmişsiniz tşk ettim kim ettiyse ona burdan çiçekk

bugün doktora gittik bizde kızımla
785 gram 33 santimiz ,bu iç çamaşırımdaki su gibi akıntı fizyolojik akıntıymış ,alttan muayene olmadım ama rahim agzına bakınca açıklık yok su miktarımız güzel ded, ve bebişim aşağıda değilmiş ,şuan oturur vaziyette ama ilerki haftalar kafa aşağı dönücekmiş ,2 . doz aşımı oldum ,cumartesi tokluk şeker ölcümüm var 50 gramlık ,sanırımr içtikten bir saat sonra bekleyip kan vericekmişim ,hemoglabin ve idrar tahlilide istedi sürekli wc çıkıyorum diyince ,işte böyle kızlar .

50 gr seker ıcmeden once kan verıyorsun ıcıp bır saat bekleyıp yıne kan verıyorsun seker olcumu ama ben onu ac yaptırmıstım

kızlar selam ben tatildeyim bir bakayım dedim foruma gördüklerime okuduklarıma inanamadım buselicime allah sabır versin diyecek bişey bulamıyorum

hepimiz elimizden geldiğince kendimize dikkat etmeliyiz ama geri kalanı önce allahtan sonra da doktorlardan poff (

bende de öyle bi dert var ki yazasım yok ama derdin öznesi öküz kocam!
o kadar

telaşlanma benim ki alasııııı

50 gr seker ıcmeden once kan verıyorsun ıcıp bır saat bekleyıp yıne kan verıyorsun seker olcumu ama ben onu ac yaptırmıstım

doktorum evden çıkarken yemek ye dedi sonra oraya gidince şeker içiceksin dedi sonra bir saat sonra kan alıcaklar dedi
oğlumdada bir kerecik içip bir kere vermiştim şekerimi o şekilde ölçmüşlerdi ,eski evraklara bakım duruyorsa kaç çıkmış bakayım ,açlık şekeri değil sanırım yoksa aç derdi :18: ben iğneden pek korkuyorum bir de iki iğne olurmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…