offf ya( yeni uyandım daha. hergece acayip rüyalar görüyorum.
sonra face girdim ve ŞOK!!!!! Allahım sabır versin inşallah.
sanırım benimde psikolojim fena halde bozuldu. çok sakin bi hamilelik geçiriyodum ama bi kaç gündür çok acayip oldum. yok sancı girdi, yok bu akıntı değilde başka bişey mi((( bir an önce kendimi toparlasam bebişim için iyi olacak (
canım gidemedim doktora. dün akşam sular kesildi. netten okuduğum kadarıyla alttan muayene ediyolar. duş almadan gitmek istemedim. yarında tetenoz aşım var. o beni 4 gün yatırıyo( herhalde pazartesiden önce gidemem. ama içimi rahatlatmak için turnusol kağıdı mı ne ondan bakıcam bugün. inşallah boşuna telaşlanıyoruzdur (
bende bayram dı tatildi derken uzun bir aradan sonra nete giriyorum
facede gördüm yazıları şok oldum geçmişi okuyamadım henüz
Mine arkadaşımızın başı sağolsun Allah sabır versin moralim bozuldu
Allahım hiç bir anneye evlat acısı yaşatmasın inşallh
hepimiz sağ salim zamanında doğururuz
çok üzüldüm çok
saoll canımmm hepimiz için güsel bi sene olur inşallah
merhaba , buselı ıcın cok ama cok uzuldummm!face adreslerınız neler banada gondrırsenız eklemek ısterım sımdıden tesekkurlerrr
mutlu yıllar canım
canım facete 2011 Aralık Anneleri grubu var. oradan görüşüyoruz.
Allah korusun ya of bu doktorlar şüpheli yaklaştıklarında anl amıyorlarsa başka doktora yonlendirseler ya çok uzuldum bayağı sorun atlatmışınız çok sükür bebeğinizlesiniz hala. ya ben napsam şimdi o zaman şaşırdım bana gayet sıcak geldi hata herşey normal hayırşısıyla normal doğumda olur inşllh deyince sevindim ben iyi biri gb gelmiştinapsam acaba ben doğumuda medipolde düşünüyorum o yuzden orada bir dr gtmm lazım
off ya hapşurayım derken altıma kaçırdım danasından önce anası sidikli oldu
bende ekledim canım kabul etmişsiniz tşk ettim kim ettiyse ona burdan çiçekkmutlu yıllar canım
canım facete 2011 Aralık Anneleri grubu var. oradan görüşüyoruz.
kızlar selam ben tatildeyim bir bakayım dedim foruma gördüklerime okuduklarıma inanamadım buselicime allah sabır versin diyecek bişey bulamıyorum
hepimiz elimizden geldiğince kendimize dikkat etmeliyiz ama geri kalanı önce allahtan sonra da doktorlardan poff(
bende de öyle bi dert var ki yazasım yok ama derdin öznesi öküz kocam!
O kadar
50 gr seker ıcmeden once kan verıyorsun ıcıp bır saat bekleyıp yıne kan verıyorsun seker olcumu ama ben onu ac yaptırmıstım
butun kocalar arada okuzdur takma
yok kızlar benimki zaten öküz öküz detelaşlanma benim ki alasııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?