2011 Aralık Anneleri

Kızlar birisi bana Buseli arkadaşımızın telefonunu verebilir mi lütfen. Biraz kendine gelince konuşup aynı sorunu yaşamış biri olarak teselli etmek istiyorum. Lütfen....

dr. banada eğer 50 nin sonucu riskli çıkarsa 2. yükelemyi yaparız demişti.. aklım karıştı walla..

hem ilaç takviyesi hem de yediklerimizle yükselmiştir eminim cnm

inşallah canım

dr. banada eğer 50 nin sonucu riskli çıkarsa 2. yükelemyi yaparız demişti.. aklım karıştı walla..

benim de karışmıştı, hatta doktoru kaç kez arayıp sordum
en sonunda hemşire sorun çıkartırsa karnım aç dersin dedi, bana 50 grlık yüklemenin 1 saatlik sonucu lazım dedi, ben de hemşireyi ikna etsin diye gene doktorumu aradım.
o derece.
alahtan riskli çıkmadı ama bu ay açlık şekerime de bakacağız. bence stres yapma, her doktorun kendine göre bir tarzı var, bir de gebenin durumuna göre.
ben neden aç gitmediğimi sorduğumda, daha evvel yaptırdığı bir tahlilden benim açlık şekerimi bildiğini söyledi.
sonuçta onlar takip ediyorlar, sen gene de için rahat olsun diye bi ara sor.

Referans Aralığı
OGTT 100 GR

AÇLIK 86 mg/dl 70 110

OGTT 100 GR 1.SAAT 139mg/dl <180

OGTT 100 GR 2.SAAT 160mg/dl <155

OGTT 100 GR 3.SAAT 149mg/dl <140

sabahtan beri anam ağladı o şekerli suyu içicem diye hastaneye gidip gelmesi ayrı bi olay netice bu kızlar napcam şimdi ben yaaa((

rica ederim ne demek, senin gene iyiymiş, benim hemoglobinim 9 çıktı ((
umarım yükelmiştir biraz
korkmayın kızlar değerleri 6 çıkan biri olarak ben gayet iyi hissediyorum kendimi :)) ben gebelik anemisi olmuşum ve ilaçta içemiyorum aşırı bulantı yapıyo herşeyin hayırlısı :))) ama korkulacak bişey yok ilaç içebiliyosanız ve doğru besleniyosanız en kısa zamanda düzelir inş. :)

tülücüm yapcak bişey mamalardan kısacaksın biraz :) tülü hihi güzel oldu heee :))

yahu anlamadım ben bu işten bişeyy bütün hastanelerin referans değerleri nasıl farklı olur????? benim şekerimde yüksek çıktı ama referans değerlerim tülaydan farklı hatta nette araştırıyorum bir sürü farklı değer çıkıyor hangisine inanacaz???

geçmiş olsun canım, diyetisyene yönelendirecek doktor sanırım, diyetle kontrol altına alınabiliyor merak etme

farklı olabiliyor cnm, işyerinin kliniğinin değerleri değişmişti geçen
doktorum farketti, geçen referans aralığı farklı diye, olabiliyormuş, uygulanan analiz yöntemiyle alakalı sanırım
senin yaptırdığın yerin referans aralığı önemli

zaten kısmadan yeseydim gam yemicektim zaten kısıyodum ama meyve çok yiyodum sanırım meyveden olmuştur olsa olsa(( bu arada tülü güsel olmuş

bugune çok güslem başlamıştım çünkü bugun benim doğum günümdüü.
ama forumdaki haberi okuyunca çok moralim bozuldu. allah buseli arkadaşımıza ve ailesine sabır versinn.Allah yardımcıları olsunn.söylencek fazla bi söz yok sanırımm.

zaten kısmadan yeseydim gam yemicektim zaten kısıyodum ama meyve çok yiyodum sanırım meyveden olmuştur olsa olsa(( bu arada tülü güsel olmuş

canım çok yüksek gelmedi değerlerin bana , dr ne dedi? ben de ptesi yaptırıcam şeker testi. tatlı hiç yemem ama meyve çok yiyorum ,korkuyorum,

slm kızlar az önce face de gördüm mine bebeğini kaybetmiş.başımız sağolsun.allah mineye sabır versin.aynı acıyı yaşamış biri olarak söylüyorum.hastaneden tekbaşına dönmenin ne kadar acı verdiğini bilirim.şimdi hazırladığı cicileri görünce ne kadar kötü olur.bende ne kadar sevinmiştim.çok şükür yaşıyor diye.:85:

cnm yediklerimizle akası yok çok fazla gebelikte oalağn bi durummuş bu sana verdiği liste dolu dolu olcak fazla gelicek ama işte dengeliyecekler tülücüm :)))

cnm nice senele bebeğinle eşinle kocaman olacak ailenle :)))

mutlu yıllar olsun canım ailenle beraber nice senelere.

hepimizin başısağolsun arkadaşlar.. bende yaşayacağına çok inandırmıştım kendimi.. rabbim sabrını versin inşallah ailesine...
bu durumda teselli edicek ne bir söz nede başka birşey olabilir sanırım... rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın...

essu doğum günün kutlu olsun canım yavrunla ailenle nice doğum günleri kutlamak nasip olsun sana inşallah...

nice senelere canım, iyiki doğdunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…