hmmm doğru söylüyorsun hiç dikkat etmiyordum
tşk ederim cnmmm
rica ederim ne demek, senin gene iyiymiş, benim hemoglobinim 9 çıktı((
umarım yükelmiştir biraz
selam,
ben de tok karnına ve sadece 50 gr glikoz yüklemesi ile tahlil verdim.
hatta bunu yapacak olan hemşire doktorumun böyle istediğine ikna olmayınca doktorumu aradık ve kendisi bir de hemşireye tekrarladı.
açlık şekerimi değil, 1 saatlik 50 gr glikoz yüklemesi sonucunu almak için böyle bakıldı.
ve tok karnına bu yüklemeyle bir saatlik değerim 95 çıktı.
hem ilaç takviyesi hem de yediklerimizle yükselmiştir eminim cnm
dr. banada eğer 50 nin sonucu riskli çıkarsa 2. yükelemyi yaparız demişti.. aklım karıştı walla..
korkmayın kızlar değerleri 6 çıkan biri olarak ben gayet iyi hissediyorum kendimi :)) ben gebelik anemisi olmuşum ve ilaçta içemiyorum aşırı bulantı yapıyo herşeyin hayırlısı :))) ama korkulacak bişey yok ilaç içebiliyosanız ve doğru besleniyosanız en kısa zamanda düzelir inş. :)rica ederim ne demek, senin gene iyiymiş, benim hemoglobinim 9 çıktı((
umarım yükelmiştir biraz
Referans Aralığı
OGTT 100 GR
AÇLIK 86 mg/dl 70 110
OGTT 100 GR 1.SAAT 139mg/dl <180
OGTT 100 GR 2.SAAT 160mg/dl <155
OGTT 100 GR 3.SAAT 149mg/dl <140
sabahtan beri anam ağladı o şekerli suyu içicem diye hastaneye gidip gelmesi ayrı bi olay netice bu kızlar napcam şimdi ben yaaa((
korkmayın kızlar değerleri 6 çıkan biri olarak ben gayet iyi hissediyorum kendimi :)) ben gebelik anemisi olmuşum ve ilaçta içemiyorum aşırı bulantı yapıyo herşeyin hayırlısı :))) ama korkulacak bişey yok ilaç içebiliyosanız ve doğru besleniyosanız en kısa zamanda düzelir inş. :)
inş cnm
ben de en büyük sorun yorgunluk olması
doktor kan değerlerindendir diyor
kendimi çok halsiz hissediyorum zaman zaman
onun dışında bi sıkıntısı yok çok şükür, ona da katlanıcass seve seve: ))
Referans Aralığı
OGTT 100 GR
AÇLIK 86 mg/dl 70 110
OGTT 100 GR 1.SAAT 139mg/dl <180
OGTT 100 GR 2.SAAT 160mg/dl <155
OGTT 100 GR 3.SAAT 149mg/dl <140
sabahtan beri anam ağladı o şekerli suyu içicem diye hastaneye gidip gelmesi ayrı bi olay netice bu kızlar napcam şimdi ben yaaa((
yahu anlamadım ben bu işten bişeyy bütün hastanelerin referans değerleri nasıl farklı olur????? benim şekerimde yüksek çıktı ama referans değerlerim tülaydan farklı hatta nette araştırıyorum bir sürü farklı değer çıkıyor hangisine inanacaz???
korkmayın kızlar değerleri 6 çıkan biri olarak ben gayet iyi hissediyorum kendimi :)) ben gebelik anemisi olmuşum ve ilaçta içemiyorum aşırı bulantı yapıyo herşeyin hayırlısı :))) ama korkulacak bişey yok ilaç içebiliyosanız ve doğru besleniyosanız en kısa zamanda düzelir inş. :)
tülücüm yapcak bişey mamalardan kısacaksın biraz :) tülü hihi güzel oldu heee :))
zaten kısmadan yeseydim gam yemicektim zaten kısıyodum ama meyve çok yiyodum sanırım meyveden olmuştur olsa olsa(( bu arada tülü güsel olmuş
cnm yediklerimizle akası yok çok fazla gebelikte oalağn bi durummuş bu sana verdiği liste dolu dolu olcak fazla gelicek ama işte dengeliyecekler tülücüm :)))zaten kısmadan yeseydim gam yemicektim zaten kısıyodum ama meyve çok yiyodum sanırım meyveden olmuştur olsa olsa(( bu arada tülü güsel olmuş
bugune çok güslem başlamıştım çünkü bugun benim doğum günümdüü.
ama forumdaki haberi okuyunca çok moralim bozuldu. allah buseli arkadaşımıza ve ailesine sabır versinn.Allah yardımcıları olsunn.söylencek fazla bi söz yok sanırımm.
cnm nice senele bebeğinle eşinle kocaman olacak ailenle :)))
ama forumdaki haberi okuyunca çok moralim bozuldu. allah buseli arkadaşımıza ve ailesine sabır versinn.Allah yardımcıları olsunn.söylencek fazla bi söz yok sanırımm.
yaaaaa... nefret ediyorum bazen bu hayattan... aldigimiz ve vermek zorunda oldugumuz kotu haberlerden...
buselinin bebegi saat 5 itibariyle artik bizimle degil arkadaslar. konusacak durumda degilmis su an kendisi.. Allah sabir ve saglik versin insallah
Ama forumdaki haberi okuyunca çok moralim bozuldu. Allah buseli arkadaşımıza ve ailesine sabır versinn.allah yardımcıları olsunn.söylencek fazla bi söz yok sanırımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?