hoşgeldiniz :)selamlar ben araniza yeni katildim sat tarihim 13 mart.yany 25 hafta 4 günlük hamileyim:) yarina seker testi yaptiracagim ....biraz korkuyorum,ac karnina o kadar sure nasil dayanicam die:)
cnm ya ben 4 senedir yaptırıyorum tip 2 diyabetim olduğu için ama her seferinde aç gel dediler sabah erkenden tok oluru ilk kez burdan duydum sen yinede sor doktoruna.bana dr. um aç-tok gelmen farketmez dedi??? 50 gr için...
şimdi benim açmı gitmem gerekiyor..?
selam kızlar ,buselı ıcın cok cok uzuldum ne dıyecegımı bılemıyorum doktoruma bıle anlattım bugun boyle boyle olmus dıye
korkularımı anlattım ama herseyın normal su an ıcın erken dogum rıskın yok dedı
arkadasın ıcın cok uzulme dedı bebegın etkılenmesın dedı..
gleınce haberı okudum cok kotu oldum..
Allah sabır versın ..
ben bugun seker testımı yaptırdım nıhayet ..sonuclarımı kayınvalıdem alıp doktora gosterıcek ,doktor senı yormayalım dedı..
lımon sıktık suya cok agır gelmedı bana hemen ıctım bıttı zaten guzelde geldı daha kötü oldugun düşünmüstüm.
ınsalalh bırsey cıkmaz..
bebegım 33-35 cm cıvarı ama tam ölcüm degıl cunku katlanmıs haldeydı ,zaten artık boyu degıl kılosu onemlıymış..
kılomuzda 1455 olmuş..neredeyse 1.500 kılo..
herseyı normal saglıkla ılerlıyoruz ..
benden haberler bu kadar.
canım şu an bende aynı konuyu araştırıyorum. bi kaç gündür çamaşırım ıslanıyordu ama pek önemsememiştim. ama bu akşam biraz fazla gelmiş. bende sabah doktora gidecem. okuduklarımdan sonra biraz korkmaya başladım(
herkese günaydınn. buseli ve bebeği iyidir insallah. aytanemden de bir haber alabiliriz bugun insallah. kuzucuğum da pıtır pıtır dün hiç yerinde durmadıdoktora gitmeme 1 hafta kaldı. artık sabırsızlanmaya başladım. gittiğimde 1 ay görmemiş olacam. insallah kızımın böbreklerindeki sorun düzelmiştir :26::26::26: dua edin benim için
kızlar şimdi azcık geçmişe bakınca gördüm , Aytanem arkadaşımız da hastanede yatıyormuş , kendisinden haber alabilen var mı ? dilerim onun bebeği mücadelesini kazanır ve sağ salim annesinin kucağına " zamanında " kavuşur
selam kızlar ,buselı ıcın cok cok uzuldum ne dıyecegımı bılemıyorum doktoruma bıle anlattım bugun boyle boyle olmus dıye
Allah sabır versın ..
ben bugun seker testımı yaptırdım nıhayet ..sonuclarımı kayınvalıdem alıp doktora gosterıcek ,doktor senı yormayalım dedı..
lımon sıktık suya cok agır gelmedı bana hemen ıctım bıttı zaten guzelde geldı daha kötü oldugun düşünmüstüm.
ınsalalh bırsey cıkmaz..
bebegım 33-35 cm cıvarı ama tam ölcüm degıl cunku katlanmıs haldeydı ,zaten artık boyu degıl kılosu onemlıymış..
canım merak ettim doktora gittin mi ,,ben de eşime turnuson kağıdı aldırdım medikalda siyah renkte bulmuş yinede al gel dedim ,akşam doktora gidicem ,alttan muayene olacağım ,yürüyüp yorulunca oluyor bende,ama sebebi bir şekilde sanırım üşüttüm ben ,2 haftadır pikede yatıyorum ve 2 haftadır var bu idrar sorunum ,bu geceden onada dikkkat edeceğim, ama yinede alttan muayene ettiricem bakalım inşallah gelen tek idrardırcanım şu an bende aynı konuyu araştırıyorum. bi kaç gündür çamaşırım ıslanıyordu ama pek önemsememiştim. ama bu akşam biraz fazla gelmiş. bende sabah doktora gidecem. okuduklarımdan sonra biraz korkmaya başladım(
hoşgeldin canım... hiç korkma 1 saat aç kalacaksın.. benim gittiğim hastane şekerli suyun içine limon koymuştu tadı aynı limonata gibiydi hiç rahatsız olmadan içtim.. sonrada hemşire burda otur bir yere kımıldama dedi ayağa kalkınca biraz göz kararması oluyor çünkü... yani kokrtuğun kadar bi durum yok.. hee birde benim dr sabah ilk idarla gel demişti sen onu sormuşmuydun doktoruna..
canım merak ettim doktora gittin mi ,,ben de eşime turnuson kağıdı aldırdım medikalda siyah renkte bulmuş yinede al gel dedim ,akşam doktora gidicem ,alttan muayene olacağım ,yürüyüp yorulunca oluyor bende,ama sebebi bir şekilde sanırım üşüttüm ben ,2 haftadır pikede yatıyorum ve 2 haftadır var bu idrar sorunum ,bu geceden onada dikkkat edeceğim, ama yinede alttan muayene ettiricem bakalım inşallah gelen tek idrardır
mine arkadaşımıza allahtan sabır diliyorum çok zor bir durum ,heran kimin yaşayacağı belli olmuyor,bende çok tedirginim ,çok pimpirikli oldum arkadaşlar ,halbuki bir hamilelik daha geçirdim onda hiç böyle sorunlar yaşamadım her hamilelik farklı oluyor demekki ,ne kadar kalırsa bebiş o kadar iyi oluyor ,bolbol dinlenicem bende artık .
maşallah bebişine ne güzel büymüş öyleselam kızlar ,buselı ıcın cok cok uzuldum ne dıyecegımı bılemıyorum doktoruma bıle anlattım bugun boyle boyle olmus dıye
Allah sabır versın ..
ınsalalh bırsey cıkmaz..
bana dr. um aç-tok gelmen farketmez dedi??? 50 gr için...
şimdi benim açmı gitmem gerekiyor..?
kızlar kan değerlerim biraz düşük çıktı, doktor ferro sanolü günde 2 ye çıkarmamı istedi, hafif kansızlık görünüyor diyor
kansızlık çekenler var mı???
kızlar kan değerlerim biraz düşük çıktı, doktor ferro sanolü günde 2 ye çıkarmamı istedi, hafif kansızlık görünüyor diyor
kansızlık çekenler var mı???
benim de düşük çıktı, seninkiyle aynı marka değil ama ben de kan hapını 2ye çıkardım :/
bunun yanında pekmez, siyah üzüm, yeşil yapraklı sebzeler, özellikle semizotu, yeşil mercimek ve kırmızı ete ağırlık vermemi istedi. demir içeren bu ürünlerle birlikte ve öncesinde 2 saat, sonrasında 2 saat olmak üzere süt ürünleri tüketmemen lazım.
bu şekilde yükselir sanırım.
benim pazartesi yeniden ölçülecek, en son 15 gün önce düşük çıkmıştı, biraz toparlamışızdır artık inşallah.
benimde kan değerlerim sınırda olduğundan hergün bir tane gyno ferro sanol içiyorum, gebelikte zaten hemen hemen herkeste kansızlık çıkıyor takma bence canım
ben de pekmez ve siyah üzüme başladım hergün tüketmeye çalışıyorum
doktorum 1 ay sonra tekrar bakalım dedi, inşallah yükselir
yükselir endişelenme.
nacizane tavsiyem, yeşil sebzeleri tüketirken yanında yoğurt yeme.
semizotu da yoğurtla pek güzel oluyor ama artık katlanacağız bi süre :)))
teşekkür ederim canımmm, benim değerlerim
RBC 3,57
HGB 11,2
HCT 32,5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?