2011 Aralık Anneleri

cnm şimdiden bunları düşünüp stres yapma zamanı gelince herşey bişekilde halloluyor merak etme sartlar neyi gerektiriyorsa öle oluyor..bebegin konusunda hassaslıgını anlıyorum ama mutlaka birileri alacak sevecek kucagına yanı bu bırılerı aile yakınları cnm bunu engelleyemessin ayrıca bırak alsınlar bundan bır zarar gelmez sakınırsan daha cok problem yasarsın..bunları sorun edecek olursan kendıne cok gereksız yere stres yapmış olursun kı buda bebege gecer onuda gerer rahat olmaya bakacaksın..bizim gelinimizde hazıranda dogum yaptı simdi bebişimiz 3aylık oldu görmedim mi acayip özlüyorum bereber oldugumuz zamanlarda da anneye sadece emzirmesi için veriyoruz onun dısında hep bizim kucagımızda oluyor..birde şöyle birşeyde oluyor bebek dogduktan sonra 24 saat hep senle oldugu ıcın gun gelıyor birileri alsında oyalasın ben bıraz dınleneyım dıye bakıyorsun..yani şimdi kimse tutsun ıstemıyorken ozaman bırılerı tutsada dınlensem dıye bakacaksın cnm

cnm genelde benimde hep bu haftalarda asagıda oluyor yururken falan zorlanıyorum hatta elımle alttan desteklıyorum bazen:) ama sonradan son aylarında da hep yukarda oluyor bu sefer ınsın dıye beklıyoruz

cnm zaten dediklerine canı yürekten katılıyorum.. ben sadece ilk doğduğu andaki gündeki durumun böyle olmasını istiyorum..bide en azından 10 gün eve gelen giden olmasın istiyorum.. olsada çıkmıycam odamdan ah ettim:) Kimse almasın değil, benden önce kimse almasın diyorum:) bide 3 aylıkken bırakacağım için beni anne bellermi bellemezmi endişelerim var.. k. validemi annesi bilmesinde(

ya kızlar bizde de var aynı durum. doğumdan önce annem gelcekti. şimdi annem diyorki babanı evde yalnız bırakamam. bu sefer eşim de diyor ki annem de gelmek istiyor. nasılsa baban da olcak. ev kalabalıklaşcak. anneme de gelme diyemedim. hem sizinkiler var ben bizimkiler de olsun istiyorum dedi ve annesine gel demiş. düşünsenize doğumdan önce annem babam kayınvalidem. ben zaten o halimle. kayınvalidem hiç iş yapmaz. annem de çok eli çabuktur. yani anlayacağınız annem hepimize hizmetçilik etcek resmen. sinirimden ölüyorum. eh öküzlük sıralaması yaparsanız benimki de az sayılmaz. gerçi dün gece özür diledi ama. ne için dedim. herşey için dedi. ben bişey anlamadım bu özürden:26::26::26::26:

walla Allah benim k. validemi nazarlardan korusun.. her akşam onlarda yemek yiyoruz.. taşındığından beri.. şimdi benim kendi evimde temizlikçi var.. kadın sabah 8 de kalktı geldi başında duruyor.. bir taraftan ütü yapıyor.. akşama balık yapcak bide:) anam gibi walla.. allah razı olsun.. hatta annem uzakta inanınki bebeğin alışverişinden tutunda evime kadar o yardım ediyor..

slm kızlar bakıyormda çantalar hazırlanmaya başlamış.bende kendi ihtiyaçlarımı hazırladım.bebişinkide hazır ama doğuma yakın yıkamyı düşünüyorum.çocuklarımda hacı şakirin granüllü sabununu bide yumuşatıcısını kullanmıştım.kızımın beşşiğininde nevresimleriyle beraber kasımda yıkamaya başlicam.erken doğarsa zaten küveze girer yine giyemezler.acele etmeye gerek yok.bu hafta bebiş için bi iki tane küçük yünlü patik yapıcam.kızım yaz bebbişydi onunkiler büyük.hastanede bende ne yapacağımı bilmiyorum.annem ben gelcem diyor,kaynanam ben diyor.ben annem gelsin kaynanamda çocuklara baksın istemiştim.kız kardeşim ben senin yanında kalıcam diyor.bizde galiba cümbür cemaat gidicez.

benim de babam annemi uzun süre bırakmaz kalması için o nedenle gelemeyecek. buna üzülüyorum. ilk bebeğimde de kayınvalidem ilgilendi herşeyimle. şimdi de aynısı olacak. ama insan anne olduğu anda yanında annesi olsun istiyor ilk doğumdan sonra bunun için çok ağlamıştım. annem de babam da çok hassas düşünceli değil. bak seninki ne kadar farklı. kayınvalideni de takma kafana. olmadı bi bahane uydurun atın kafanızdan. anne sen sonra gel desin eşin annesine mesela.

benim k.v. 1 ay yanında kaldım bana gül gibi baktı ve aynı şehirde olsaydk eminim seninkilerin yaptığı giib her işime koşardı. çocuğumu da el bebek gül bebek büyütürdü ama uzaktalar. yine de Allah razı olsun kayınvalidemden....ve tüm iyi kayınvalidelerden:)

kızlar merhaba ya 3 gundur benım mıgdemn cok yanıoor sznde bole sıkayetınız warmı warsa cözümu war bılen warmı

seninki gibi olsa ben de annem gibi derim. ama su hamile halimde 10 gun boyunca bende kaldi da bir kap yemegini gormedim. kahvaltisindan meyvesine herseyine hizmetcilik ettim. otur da ben yapayim demedi bigun bile. allahtan otur dinlen de sonra yaparsin diyodu arada :))..

yani bilmiyorum insanin zoruna gidiyor. eltim hamileliklerini anlatiyorda esimin rahmetli babasi annesini onun islerine de gondermis yemegini yapmaya da, eltim bi ise elini surmemis. ben kv.nin zor gununde yanindaydim herseylerine kosturdum. insan bekliyor ki biri de zor gununde onun yardimcisi olsun.. o burdayken ben sadece cok kirildim. o yuzden de hiiiic icimden gelmiyor davet etmek...

maşallah canım darısı bizlere inşallah ,demek bu 2 hafta hızlı büyücem sabırsızlıkla bekliyorum canım güzel tavsiyelerin için teşekkür ederim ,

canım bende dün oldum tetanoz aşımı benimkinde hafif şişlik ve kızarıklık var ama normal olarak görüyorum ,zaten çok ağır bir aşı daha yapılırken yakıyo resmen ,o yüzden korkma sende

walla haklısın cnm ne dim. ben o konuda şanslıyım inş bozulmaz tabi.. aradım öplen.. bebeğin eşyalarını ütülüyormuş hepsini bitirme banada kalsın hevesim var dedim.. sen merak etme dedi.. yapma dedim yaşlvardım ayağı ağrıyor çünkü.. ölümü gör yorma kendini diom kadın vız vız arı gibi walla..:) annem ondan daha yorgun açıkcası... bu gezici araştırmacı öğrenmneye açık.. annem tv kolik asosyal.. :) k.validemin ilk torunu annemin 3.:) benimk. valide ıphone kullanıyor.. msn skype netnte uzman kendisi zaten:) nerde ne ucuz nne var bilir..:) hepsinide son 10 yılda öğrendi:)

ben bile ıphone dan anlamıyorum o oyunları bittiroyrı walla:)

Yatak konusunu düşündünüz mü hiç.. Ben önce visco yatak alıcaktım bebeğin vücut şeklini alıyor ama başka bi satıcı vsco yatak olmaz yarı ortopedik alman lazım çünkü bebeğin kemikleri sertleşmediği için visco yatakta tayırılmaz dedi bende yarı ortopedik aldım..Sizce hangisii Visco mu Yarı ortopedik mi:26:

walla canım benim çocuk odası nisan-mayısı bulacak... sepetim var orada yatırcam o zamana kadar o yüzden inan o konuyu hiç araştırmadım...

Ben park yatağın içine aldım sepette neyle yatıcak kendi yatağımı var:26:

ben ilk 7-8 ay odam için park yatak aldım onun içine de viskon yatak onda yatırcam.sonra odasına karyolasına geçircem onun içinde tabi yatağı var onda yatırmayı düşünüyorum.ama bu konuda ben hiç arştırma yapmamıştım direk satıcının yönlendirmesiyle aldım.

Bende hiç araştırmamıştım alışverişe çıktığımda bi mağazada satıcı visko yatak önerdi benmde aklıma yattı biraz gezip ondan alacaktım sonra başka bi mağazaya girdim visco yatak var mı dedim satıcıda yenidoğana visco yatak uygun değil yarı ortapedik kullanmalısınız dedi bende onu aldım netten baktım sert yatak kullanın diyolar yumuşak kemik gelişimi için iyi değilmiş benmde aklım karıştı..

kızlar merhaba ya 3 gundur benım mıgdemn cok yanıoor sznde bole sıkayetınız warmı warsa cözümu war bılen warmı

cnm aynı şey bende de var hele geceleri tavan yapıyor yanmalar kac kat yastıkla yatıyom gaviscon diye surup aldım ben rennie de olabılır onlar bıraz rahatlatıyor hamıleyken kullanmanında sakıncası yok doktor verıyor

kafayı yemek isteyen varsa jacadi diye fransız markası var ona baksın....
türkiyede akmerkezde ve form ist te mağaza açacakmış. akmerkez açılmış bile...
ahh para senin gözün kör olsun emiiiiiiiiiiiii....
offfffff offffff

SLM KIZLAR BİZ BUgün YeNİ Bİ HAFTAYA GİRDİK ARTIK 27.HAFTALIK DİCEM bu ii haber pazarda 6 ayım doluyo 7 nin içindeyim dicem artık

bir de haftaya dietisyen olayını düşünüyom yemek yapmıyan biri olarak az önce şirketin aşçısına dedim sana liste getircem hehehe onları yemem gerek diye ok getir dedi adama da dert oldum ama napıyım bakalım inş kısa sürer bu liste olayı benim drum 1 haftalık liste al onu uygula sonrada yani liste bitince sabah ve akşam yemeklerinden 1 saat sonra tokluk şekerini ölçtür dedi bana belki 3 aylık bi süreç değildir bu kısa sürer belki de benimki 2 ve 3.saatler 5 puan yukarda sadece o yüzden belki de 1 hafta uygula gel dedi olabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…