kafayı yemek isteyen varsa jacadi diye fransız markası var ona baksın....
türkiyede akmerkezde ve form ist te mağaza açacakmış. akmerkez açılmış bile...
ahh para senin gözün kör olsun emiiiiiiiiiiiii....
offfffff offffff
Bende hiç araştırmamıştım alışverişe çıktığımda bi mağazada satıcı visko yatak önerdi benmde aklıma yattı biraz gezip ondan alacaktım sonra başka bi mağazaya girdim visco yatak var mı dedim satıcıda yenidoğana visco yatak uygun değil yarı ortapedik kullanmalısınız dedi bende onu aldım netten baktım sert yatak kullanın diyolar yumuşak kemik gelişimi için iyi değilmiş benmde aklım karıştı..
selam kizlar
olbey sekerim herzaman anne en iyisi benimde hem kaynanam hem annem yanimdaydi offfffff sinirlerimi alt ust ediyorlardi daha dogrusu yaptiklari bisey yok ama lohusalik cokamacok ayri bir donem benim kayimpederim bile demettin su donemi gesede tekrar uysal haline donse demisdi dusun yani adamcagiza bile ne yaptiysammmmmmharaka bir insandirrrrr
park yatagi kullanacak arkadaslar onlar devamli olarak pek saglikli degiller sadece tatil yatagi olarak guzeller en fazla 3aylik doneme kadar kullanin kullanirsanizde benim hem kucuk besigim hemde normal karyolasi var ogluma oda yaptim kizima yapmiycam ayni odada kalacaklar 10yasa kadar sonra genc odalari yapicammm
ya bu arada kizlar bugun cok kotu mide bulantisiyla uyandim karnim kasilmis hallde of zor donemler yine basliyor
bugun dr gidecek arkadaslar sirt ustu nekadar surede yatilabilir sorabilirlermi yyaaa
en guzelli sol tarafa yatmak ama benim kiz sevmiyorrrr
annnem ameliyat ioldu aklim fikrim onda su gurbetlik cok zorsey yaaaaaaofffffffffff
günaydın güzel anneler :)
umarım herkes için iyi haberler alacağı bir gün olur, haftanın son günü 2 gün tatil, motive edelim biraz kendimizi..
lizzie bence fazla evham yapıyorsun, çocuğunu pamuklara sarıp sarmalayıp büyütemezsin, hem bizler nasıl büyüdük, parklardada oynayacak birileride öpecek,üstü başıda kirlenecek, neticesinde çocuk olacaklar ve bunları çok takarsan kendini yıpratırsın canım boşver,
nihalla canım bizde zoraki alışverişe çıkıyoruz, adam zaten normaldede alışveris yapmayı hiç sevmez kendi içinde ilk girdiği mağazadan alır çıkar, bebek içinde pek hevesli değil, alınır, annem bir sürü şey almış, daha biz bir kere alışverise çıktık yeter bunlar beni sürükleme oralara mantığında. ama eğer günündeyse sızlanmadan 20,30 mağaza bakar, bakalım öyle bir anını yakalamam lazım :))
bu arada daha öncede bahsetmiştim kızlar kozyatağında mother care in outleti var; geçen hafta sonu gittim çok güzel şeyler aldım oğluma ama tabiki kzılar için 5 stand varsa erkekler için 2içine giydireceğimiz badilerden aldım kış olacağı için uzun kollu, mağazadan biliyorum 50 TL etiketleri 7 li paketin, 17 TL ye aldık. patikli tek altlar 3, 5 lira kızlar için çok güzel kaşe montlar vardı 20,30 liraya düşmüş ama bedenleri tabiki sınırlı, yolunuz düşerşe bir bakın derim sizlerede, öyle pazar yeri gibide değil, birkaç sepet var diğerleri hep askıda.
demetçim bugün mü giriyorsun detaylıya, seninle hemen hemen aynı günlerimiz ben baya önce girmişim ya 3 hafta olcak:26::26:
heheheee.. ben de yikama olayina basamak istiyorum ama once aradigim deterjani bulmam lazim. dalan roksy diye bi deterjan varmis. forumda okudum anneler oneriyordu. dun carrefourla migrosa baktim yoktu. kipalarda varmis galiba. ama istanbulda da kipalar sayili. bi ara pendiktekine ugramak lazim.
su hastane cantasi olayi beni de geriyo. ama dun 28 gun once dogum yapmis bi arkadasa gittik hayirli olsuna. o baya kafami netlestirdi. bebegin, senin giyeceklerin ve battaniye disinda emzik biberon gogus pompasi vs seylerle hic ugrasma dedi. kendine bol atlet bi gecelik 2 pijama. bebise 3-4 takim giyecek ve 3-4 tane battaniye al gerisi teferruat dedi. onlar bunun disinda birsey kullanmamislar. hasta bakimi ve bebek bakimiyla ilgili tum malzemeleri zaten hastane karsiliyor dedi. tabii dogum yapilacak yere gore degisiyodur belki ama benimki de oyle olacak muhtemelen...
valla bu aşıdan hastanelik olmuş biri olarak ALLAH korusun bebeğini diyorumarkadaşlar size bişey sormak istiyorum.tetanoz aşımın ikincisini oldum,birincisi gibi hastalanma filan olmadı ama kolum iğne olduğu yer yaklaşık 5-6 cm çapında kıpkırmızı,oldukça sıcak ve çok hafif şişlik var.bu saydıklarım enfeksiyonun 3 belirtsis normalde.hiç ağrım yok ama son günlerde çok pimpirikli bi halde olduğum için kafamda ne senaryolar yazıyorum yok ordaki enfeksiyon kan dolaşımıyla bebeğime geçerse falaaaan filaaaaan.siz ne düşünüyorsunuz?
selam kizlar
olbey sekerim herzaman anne en iyisi benimde hem kaynanam hem annem yanimdaydi offfffff sinirlerimi alt ust ediyorlardi daha dogrusu yaptiklari bisey yok ama lohusalik cokamacok ayri bir donem benim kayimpederim bile demettin su donemi gesede tekrar uysal haline donse demisdi dusun yani adamcagiza bile ne yaptiysammmmmmharaka bir insandirrrrr
park yatagi kullanacak arkadaslar onlar devamli olarak pek saglikli degiller sadece tatil yatagi olarak guzeller en fazla 3aylik doneme kadar kullanin kullanirsanizde benim hem kucuk besigim hemde normal karyolasi var ogluma oda yaptim kizima yapmiycam ayni odada kalacaklar 10yasa kadar sonra genc odalari yapicammm
ya bu arada kizlar bugun cok kotu mide bulantisiyla uyandim karnim kasilmis hallde of zor donemler yine basliyor
bugun dr gidecek arkadaslar sirt ustu nekadar surede yatilabilir sorabilirlermi yyaaa
en guzelli sol tarafa yatmak ama benim kiz sevmiyorrrr
annnem ameliyat ioldu aklim fikrim onda su gurbetlik cok zorsey yaaaaaaofffffffffff
ben bebek odası takımının dışında odama ilk aylarda koymak için park yatak düşünüyordum canım, kullanışlı olmuyor mu
ilk aylarda nasılsa yanımda yatmalı diye park yatak alırsam, tatile falan da götürürüm diye düşünmüştüm
ama tecrübelerinizden yararlanmak isterim, benim ilk bebişim olacak kısmetse: ))
slm kızlarrrr
bebeğin odasını doğumdan önce boyatmayı ya da duvar kağıdı yaptırmayı düşünen var mı
hangisi sağlıklı acaba??
ben bebek odası takımının dışında odama ilk aylarda koymak için park yatak düşünüyordum canım, kullanışlı olmuyor mu
ilk aylarda nasılsa yanımda yatmalı diye park yatak alırsam, tatile falan da götürürüm diye düşünmüştüm
ama tecrübelerinizden yararlanmak isterim, benim ilk bebişim olacak kısmetse: ))
canim sadece karyolaa al odan genisse bir koseye koy sonra bebisinin odasina koyarsin
bende senin gibi dusunerek aldim ama 40 kadar kucuk besikde yatti
1ayda park yatakda sonra dr si sitemeddi sert olduklari icin icine nekadar birseyler koysanaizda o yataklar rahta degil dedi bende kendi karyollasina yatirdim
ilk bebek olunca herseyi aliyoruz ama fazla kullanmayinca insan uzuluyor park yataginin tek guzel yonu var istedigin yere goturuyorsun 4yasa kadarda kullanabiliyorsun buyuklerinden alirsan...
insallah adasiimm ya aklim hep annemde sende bugun prensesini goreceksin hadi bakalim minigim kac kg kac cm olmus
kızlar oda baktınızmı hiö ben bi engel olamzsa yarın maskoya gitmek istiyorum.. ama benim aklım kadıköydeki mobilyacıda önce kıytırıkalrı gezeyim diyorum sonrada oraya gidicem çok pahalı ama aklımda kalmasın... offf yaaa benim hayallerimde hep bebeğime hep en iyisini almak vardı ama olmuyor işte...
canim yaptiracaksan suan yaptir cunku boyanin kokusu cok etkiliyor bebegi biz dogmadan 2ay oncesi boyadik odasini yaptik ve bol bol odasini havalandirdikkkkk
bende park yatak konusunda tecrübesizim.ama çevremdekilerin önerileri ile yatak odamda kullanmak için park yatak aldım 2 gün önce..kurduk baktık çok güzel çok kullanışlı.evet bir yere tatil vb.gibi yerlere giderken çok iyi olacağını düşünüyorum.katlandığında küçücük kalıyor ve yer kaplamıyor
ben çilekteki baby safariyi beğendim
onu almayı düşünüyorum kısmetse
şuan yüzde 25 indirim varmış
üçlü dolabı, karyolası, alt açma üniteli şifonyeri,cibinlik, perde, lamba, halı hepsi komple 2.100 TL'ye geliyor
ama ben halısını beğenmedim pek, antibakteriyel alayım diyorum
evet biran önce karar vermem gerek
duvar kağıdı mı boya mı(
hayırlısı bakalım bu hafta sonu netleştiricez inş.
selam kızlar ..
ben de cantamı hazırlamaya baslarım herhalde en aızndan bır kac seyı yıkayıpta koyayım dıyorum ne olur ne olmaz..
bız odasını cok onceden boyatmıstık mobılyalı besıgı ,sıfonyerı dolabı benım yatagım kurulu beklıyordu
dun de aldıgımız arabasını oto koltugunu bı de yanımzda yatarken kullanacagı besıgı kurduk cok guzel oldu evın ıcınde sürüp duruyorum arabayı ıyı bu modelı almısız
once baska bı model aldık sonra degıstırdık :))
bu arada seker testımın sonucları geldı ..
yorumlarsanız sevınırım kızlar
100 luk..
ac:81
60 dk : 190
120 dk: 151
180 dk : 101
kac olmalı ..sınır kaç.
çok yer kaplamıyor canım ölçüleri var zaten ben 1.20 ye-60 olanı aldım kapılardan geçsin diye.birde 1.10 a -70 lik var.bez bebek markası pamidor diye bi mağazadan aldım.160 tıl.çok da şık.cibindirikli aksesurları hepsi içinde.hayırlı olsunnn
çok yer kaplıyor mu benim odam büyük sayılmaz da
bir de hangi marka, kaça aldınız cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?