2011 Aralık Anneleri

cnm fazla deilmi bunlar hastane için:))genelde hastanelerde kaldıgın surece ordan gıydırıyorlar eve cıkarken senın getirdiklerini giydiriyorlar yani benim diğer ıkı dogumumda oyle olmuştu ben sadece tek takım hastane cıkısını koymuştum cantaya..ama tabı hastaneye görede değişebilir

valla yeditepe napar bilemedim. ben fazla fazla hazirladim. ciplak kaldim demesin de oglan :))

aslında fazla almamak en iyisi sonuçta kilosu boyu nasıl olcak bilmiyoruz.tombul olur boylu olur aldıklarımızda heba olur.

Banada çok gibi geldii komşum doğum yaptı 1 tane hastane çıkışı giydirdi onuda bebek doğunca istediler götürdük giydirdiler dalan roxy den memnun kaldın mı bende ondan aldım bide şimdi yıkayınca kokmaz mı ben doğum yaklaşınca yıkayayım diyorum

yikamasiyla ilgili yorum yapamiicam. sonucta temiz seyler yikadik. ama yumusatici olmamasina ragmen sertlestirmedi. bi de ben 2 durulama yaptirdim. ama yine de bole bebeksi bi kokusu var. ben sevdim sanirim :)

yikadim utuledim. bi bohca gibi yapip hurca yerlestirip kaldiricam. acil bisi olursa hazir olsun istiyorum. yoksa beynimin bi kenari hep onunla mesgul olacak. e yikamisken 2-3 sey yikanmiyod. 0-3 ay ne varsa yikadim ben de :))

olbey kac derecede yıkadın 30 mu 40 mı..

ben de bı baslarsam yazlıkları ble yıkarım herhalde

olbey kac derecede yıkadın 30 mu 40 mı..

ben de bı baslarsam yazlıkları ble yıkarım herhalde

kızlaar bnde kıyafet alışverişini tamamladım sanırım..resim ekleyeyim dedim ama hata veriyor,bana özel bi durum mu yoksa sitede mi soorun var??resimleri ekleyecektim ki eksik meksik varsa yazın bana diee,,hevesim kursağımda kaldı..bu arada ben daha yıkamadım yaa,,yawaş yawaş yıkasammı ki?? :44:

saglıkla sıhhatle gelsinde güzelce giyip kirletsin o cicileri annesi:)

şuan göğüslerden yana bir şikayetim yok,belki son haftalarda sürerim.sadece karardı göğüs uçlarım,sanırım erkek bebek bekleyenlerde oluyor bu durum daha sık.

Canım gögüs uçlarında zaten bebek emmeden bir sıkıntı olmuyor.Benimde hiç bir sıkıntım yok şuan,ama hazırlamak lazım.İlk doğumumda o kadar sıkıntı çektim ki yarıldı resmen gögüs ucum kanla süt aynı anda geliyodu.O yüzden bu sefer erkenden önlemimi alıcam inşallah işe yarar.İnsan o acıyla bebeğini emzirmek bile istemiyor

artık geceleri burası bi hayli kalabalık oluyor sanırım... hiç uykum yok amasevgili kızım tekmeleri savuruyor, uzan artık diye :) hepinize ve bebişlerinize ii geceler diliyoruz bal kızımla...

ah ah bilmem mi o acıyı her ıkısınde de yasadım şimdi bunda bende önceden başlayayım diyorum faydası oluyormuş sanırım

artık geceleri burası bi hayli kalabalık oluyor sanırım... hiç uykum yok amasevgili kızım tekmeleri savuruyor, uzan artık diye :) hepinize ve bebişlerinize ii geceler diliyoruz bal kızımla...

cnm sanada kızcıgınada iyi geceler tatlı rüyalar bende yatarım birazdan gerci şimdide yattıgım yerden bakınıyorum:)

tesekkur ederım olbey bende narın de yıkarım dıye dusunuyorum ama bakalım

gozumde daha fazla buyutmesme ıyı olucak :)))

bende cıkıyorum artık ıyı geceler kızlar .

kızlar bebeğiniz için ahngi marka şampuan kullanacaksınız??? nivea- bübchen- chicco
hangisi????
sonra çamaşırlarını yıkamak için omo baby mi yoksa başka bi marka sabun tozumu???

bebek için dalin düşünüyorum ... çamaşırlar için daha araştırma bile yapmadım açıkcası marketlerde biraz bakmam lazım..

bizim bebek odamız heralde bu model olcak ne kadar kullanılır bilmem 4 5 yas kullanır mı sizce

Happy Bebek Odası Takımı - İstikbal Mobilya

canım modeli çok beğendim yaa diğer pembe kırmızı modelde çok hoşmuş yalnız...
4-5 yaşına kadar kullanırmı bende pek anlamam

cnm ALLAH mürvetlerini de göstersin inş,gördüm resimlerini yakışıklının maşallah

kızlar şimdi netten 50gr şeker yükleme sonucumu gördüm,,açlık70 şekerden snrası 98 çıkmış..iyi dimi? dr randevum çarşamba ya da perşembe...ilk sizle paylaşayım dedim...
çok iyi sonucun kankim
bende dalan aldım ama annem çöpe attı yaaa :44::44::44:

3 takımmı ben 20 ye yakın aldımmm
40 yogun yikama diye bi program vardi onda yikadim. ama 30da da yikanir sanirim. onemli olan utu kismiymis...
ya benm makinede bebek programı var onla yıkasam bişey olurmu:44::44::44:

bu arada günaydın herkese
bende dün akşam park yataklara baktım bi mağazada 130 TL dedi adam kampanya varmış ay sonuna kadar yarı ortapetik yatakla beraber 200 TL dedi aaaa markasını unuttum offfff bişey bebeydi ama neyse inş mağazanın yolunu unutmasam bari sizce çok düşük bi fiyat değilmi :44::44::44:

NUTELLAM nerdesin naptın baktın mı usg nin sonucuna :84::84::84:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…