- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
cnm aldıklarının resimlerini koymayı unutma :))
bizim kiyafet olayi bitti sayilir. sadece banyo havlusu agiz mendili falan kaldi.
ben o deterjani tum buyuk marketlerde aradim sonunda kiytirik semt marketinde buldum.
dun yikadim esyalari. az once de utulemeyi bitirdim. yarin da kucuk valizi dezenfekte edip havalandirip icine dizmeye baslarim. tabii once rsimleri cekip konuya ekliicem ins. :)
0-3 ay esyalari fazla almayin diyorlar. kalmadigi durumda daha buyuklerden giydirebilirmisiz...
ben simdilik hastaneye gidecekleri yikadim sadece. 2 tane hastane cikisi 2 tane 5li takim 2 tulumlu takim 3 badi 4 tane de alt koyuyorum cantaya. 4tane de battaniye girecek. ne kadar kalacagimiz belli degil fazla fazla olsun yanimizda diye dusunuyorum.
cnm fazla deilmi bunlar hastane için:))genelde hastanelerde kaldıgın surece ordan gıydırıyorlar eve cıkarken senın getirdiklerini giydiriyorlar yani benim diğer ıkı dogumumda oyle olmuştu ben sadece tek takım hastane cıkısını koymuştum cantaya..ama tabı hastaneye görede değişebilir
bizim kiyafet olayi bitti sayilir. sadece banyo havlusu agiz mendili falan kaldi.
ben o deterjani tum buyuk marketlerde aradim sonunda kiytirik semt marketinde buldum.
dun yikadim esyalari. az once de utulemeyi bitirdim. yarin da kucuk valizi dezenfekte edip havalandirip icine dizmeye baslarim. tabii once rsimleri cekip konuya ekliicem ins. :)
0-3 ay esyalari fazla almayin diyorlar. kalmadigi durumda daha buyuklerden giydirebilirmisiz...
ben simdilik hastaneye gidecekleri yikadim sadece. 2 tane hastane cikisi 2 tane 5li takim 2 tulumlu takim 3 badi 4 tane de alt koyuyorum cantaya. 4tane de battaniye girecek. ne kadar kalacagimiz belli degil fazla fazla olsun yanimizda diye dusunuyorum.
cnm fazla deilmi bunlar hastane için:))genelde hastanelerde kaldıgın surece ordan gıydırıyorlar eve cıkarken senın getirdiklerini giydiriyorlar yani benim diğer ıkı dogumumda oyle olmuştu ben sadece tek takım hastane cıkısını koymuştum cantaya..ama tabı hastaneye görede değişebilir
Banada çok gibi geldii komşum doğum yaptı 1 tane hastane çıkışı giydirdi onuda bebek doğunca istediler götürdük giydirdiler dalan roxy den memnun kaldın mı bende ondan aldım bide şimdi yıkayınca kokmaz mı ben doğum yaklaşınca yıkayayım diyorum
yikamasiyla ilgili yorum yapamiicam. sonucta temiz seyler yikadik. ama yumusatici olmamasina ragmen sertlestirmedi. bi de ben 2 durulama yaptirdim. ama yine de bole bebeksi bi kokusu var. ben sevdim sanirim :)
yikadim utuledim. bi bohca gibi yapip hurca yerlestirip kaldiricam. acil bisi olursa hazir olsun istiyorum. yoksa beynimin bi kenari hep onunla mesgul olacak. e yikamisken 2-3 sey yikanmiyod. 0-3 ay ne varsa yikadim ben de :))
şuan göğüslerden yana bir şikayetim yok,belki son haftalarda sürerim.sadece karardı göğüs uçlarım,sanırım erkek bebek bekleyenlerde oluyor bu durum daha sık.
olbey kac derecede yıkadın 30 mu 40 mı..
ben de bı baslarsam yazlıkları ble yıkarım herhalde
Canım gögüs uçlarında zaten bebek emmeden bir sıkıntı olmuyor.Benimde hiç bir sıkıntım yok şuan,ama hazırlamak lazım.İlk doğumumda o kadar sıkıntı çektim ki yarıldı resmen gögüs ucum kanla süt aynı anda geliyodu.O yüzden bu sefer erkenden önlemimi alıcam inşallah işe yarar.İnsan o acıyla bebeğini emzirmek bile istemiyor
artık geceleri burası bi hayli kalabalık oluyor sanırım... hiç uykum yok amasevgili kızım tekmeleri savuruyor, uzan artık diye :)hepinize ve bebişlerinize ii geceler diliyoruz bal kızımla...
kızlar bebeğiniz için ahngi marka şampuan kullanacaksınız??? nivea- bübchen- chicco
hangisi????
sonra çamaşırlarını yıkamak için omo baby mi yoksa başka bi marka sabun tozumu???
bizim bebek odamız heralde bu model olcak ne kadar kullanılır bilmem 4 5 yas kullanır mı sizce
Happy Bebek Odası Takımı - İstikbal Mobilya
cnm ALLAH mürvetlerini de göstersin inş,gördüm resimlerini yakışıklının maşallahslm kızlarrr..dün gece cok sancım vardı hamdolsun sabaha geçti ama beni cok korkuttu..
bugun oglum ilk okula başladı ilk günümüz heyecanlıydık..cocuklar sınıflarında ögretmenleriyle otururken bızede rehber ögretmen baska sınıfta seminer verdi bu hafta öyle gececekmiş ama ben ilk dersten sonra fenalaştım duramayıp eve döndüm oglumuda ablası alıp getirdi daha ilk günden yalnız bırakmış oldum oglumu..bu aralar acayip nefesim daralıyor oturamıyorum hiç başım dönmeye başlıyor eve zor attım kendimi
daha önümde 3 ay var bakalım nasıl gececek bu 3 ay off(
çok iyi sonucun kankimkızlar şimdi netten 50gr şeker yükleme sonucumu gördüm,,açlık70 şekerden snrası 98 çıkmış..iyi dimi? dr randevum çarşamba ya da perşembe...ilk sizle paylaşayım dedim...
bende dalan aldım ama annem çöpe attı yaaa :44::44::44:artık kendımı durdurmam lazım sanırım cok sey aldım gıydırmeden kalıcak koşe de :)
deterjanı da ,dalan roxy %100 bıtkısel olmasından dolayı
yumusatı düşünmüyorum ama olursa da dalin'in yumusatıcısı ..
bakalım aldık ama daha yıkamadım ..gözümde büyüyor resmen ..
3 takımmı ben 20 ye yakın aldımmmya kızlar bebişinize 0-3 aylık kaç tane takım ve zıbın alıcaksınız.şuan için 3 takımı var biri hastane çıkışı diğerleri 5 li takım.1 de zıbın takımı aldım.acaba yeterlimi yoksa 2 adet daha alsam mı?kayınvalide de hediye gelir alma fazla diyor.
ya benm makinede bebek programı var onla yıkasam bişey olurmu:44::44::44:40 yogun yikama diye bi program vardi onda yikadim. ama 30da da yikanir sanirim. onemli olan utu kismiymis...
günaydın...
benim yerime okula gitmke isteyen var mı??? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?