2011 Aralık Anneleri

starimu ve buseli arkadaşlara çok tşkler.. hayırlısı diyorum bakalım ne bekliyor cuma günü beni..

hayırlı haberler veririm inşallah tatlı anneler..
Haydi hayırlısı inşallah cuma günü benim içinde heyecanlı gün kalp atışlarını duyayım bebişimi göreyim pıt pıt minancık tanemi ya da tanelerimi (ha haa inşallah -ler çoğul ekiyle nasıl mutlu olurum ) . Rabbim (CC.) bu büyük mutluluğu bizlere heyecanla bekleyen herkese nasip etsin inşallah .

:S Fikirsizim ama süpermiş

Takip ettiğim kadarıyla çoğumuz muhasebeciyiz. Bakalım kaçta kaçı neci.

Herkes mesleğini yazsın, ev hanımı olanlarda ev hanımı olduklarını yazsın.(nası olsa 4-5 ay sonra hepimiz evimizin kadını, çocuklarımızın anası olucaz)

İşte en çok bunu yazmayı seviyorum Ev Hanımı arkadaşlarım dalga geçiyor bazen

İşte en çok bunu yazmayı seviyorum Ev Hanımı arkadaşlarım dalga geçiyor bazen

ben evimin hanımıyım işimin hanımı eşimin hanımı..

muhasebeciyim aslında ama kendi dükkanımızı yönetiyorum (ufak biryer abartılacak kadar değil) ama kışa tamamen ev hanımı olucam.. inşallaaah

Haydi hayırlısıyla inşallah :)))

ben yönetici asistanıyım... ama doğumdan sonrada çalışmayı düşünüyorum.. artık inşş 2.ciye ev hanımı olurum:)

cnm Allah yardımcın olsn, hayırlı haberlerini bekliyoruz ben de 7+3 günlük hamileyim. doktorum 10 mayıs'ta gel dedi. içim içim yiyor ama sabredicem o güne kadar. belki de dayanamaz bu hafta içi giderim

muhasebeciyim işimden nefret ediyorummazallah ya çocuğumda bu işi yaparsa die korkuyorum:18::18:

arkadaşlar merhaba yoğunluktan çok gelemiyorum ama farkettim ki herkes kilolarından şikayetçi ben de henüz 7 haftalık olmama rağmen 3 kilo almışım bile (

Meslekler;

Muhasebeci: Koprina87,demettuba83,buseli

Ev hanımı:Tanem,

Yönetici asistanı:yarenhande,

Başka..

kızlar bende muhasebe bölümde çalışıyorum ihtalatçı bir firmada..
buseli avcıalrdaymışsın.. bende esenyurtta oturuyorum

ben de ev hanımıyım kızlar.ingiliz dili ve edebiyatı okudum ankarada. lanet kpss yüzünden öğretmenlik olmuyo zaten hiç ders çalışasım yok hele de hamilelik beni vurdu bahanem de hazır. ama çalışmak istiyorum.çocuk sahibi olmak kolay değil. tek maaş nere çift maaş nere... inşallah bu sene bebeğimin kısmetine bi yerler gelir, hep öyle olmuş duyduklarım, bebk kısmetli oluyor ama çalışmak lazım tabi di mi. bu tembellikle nereye kadar

Evde mutlu olmayanlar için hayırlısıyla bir iş nasip olur inşallah . Sizde dahil hayırlısıyla bebişiniz uğurlu gelir :))

kızlar ben de ev hanımıyım. işletme mezunuyum, tezli yüksek lisansımı da yaptım. sıra atamalarda inşallah bu yıl atanırım. bebişle sınava yeniden hazırlanmayı hayal bile edemiyorum

muhasebeciyim işimden nefret ediyorummazallah ya çocuğumda bu işi yaparsa die korkuyorum:18::18:

arkadaşlar merhaba yoğunluktan çok gelemiyorum ama farkettim ki herkes kilolarından şikayetçi ben de henüz 7 haftalık olmama rağmen 3 kilo almışım bile (
Ben hamile olduğumu bilmeden rejimdeydim ama tık zayıflayamadım o ayrı Şimdiden bir kilo almışım bile eşime diyorum şakayla ben zayıflayacağım banane diyet yapacağım kızıyor Kilo vs bebişlerimiz hayırlısıyla tutunsun ve dünyaya gelsinde hepsi teferruat .

Evde mutlu olmayanlar için hayırlısıyla bir iş nasip olur inşallah . Sizde dahil hayırlısıyla bebişiniz uğurlu gelir :))
ay amin canım inşallah. onca yıl çabaladıktan sonra evde boş boş oturmak çok kötü..
kızlar ben de ev hanımıyım. işletme mezunuyum, tezli yüksek lisansımı da yaptım. sıra atamalarda inşallah bu yıl atanırım. bebişle sınava yeniden hazırlanmayı hayal bile edemiyorum
inşallah canım inşllah. zaten bu sene oldu oldu sonra imkansız görüyorum ben

ben iletisim mezunuyum. 2003ten beri calisiyordum. pek cok arastirma sirketinde calistim. son olarak sabancidan ayrildim ve ozel sektor macerama son verdim. sonbahar alesten 95 aldim ya akademik biseyler yapicam ya da ogretmen olucam derken bebis geldi.

bakalim calisabilirsem kppsye girip bi de orda boyumun olcusunu alayim diyorum

beni yazmamışsın kese görüldü pıt pıtlar duyuldu Ankara yaş 32 bdt 12 aralık

yazdığın özel msja cevaben ben de soru sordum ve cevabını bekledim senden , o yüzden güncellemedim bilgilerini , yeni arkadaşlarla güncelledim , (bkz:ilk sayfa)

starimu ve buseli arkadaşlara çok tşkler.. hayırlısı diyorum bakalım ne bekliyor cuma günü beni..

hayırlı haberler veririm inşallah tatlı anneler..

starimu thanks canım çok mersi:) eline sağlık. :79::79::79:

rica ederim ikinize de

doğru bu bak .. oğlumda oldu bulantım ilk aylarda öyle de devam etti , sadece reflüm azdığı zaman olurdu bulantılarım onun dışında koku hassasiyetim tavan yapıyor , eşim mutant olduğuma inanıyor ciddi ciddi

inşallah gönlüne göre olur .ben ing. öğr. olduğu ve ilk kpss bize vurduğu için atanmam 2000 yılında kolay oldu demeliyim sizleri görünce .. ha bir de 2009 temmuz annesiyim ve o dönemden kpss ye girecek arkadaşlarımız vardı ki bunlardan bir tanesinin bebişi sınava gideceği günün gecesinde , yani sınavdan sadece saatler önce geldi dünyaya tabi aylar gereği sizin böyle bir riskiniz yok

rica ederim canım

sanırım eklemiş olmalıyım ..
kıslaaaaar , listeyi ilk sayfada güncelledim , vay canına 57 kişiyiz şimdiden görüşmek üzere , çıkıyorum ben

cnm benim msjlar henüz 100 olmamış atamıyorum sana mesaj burdan yazıyım yaş 28 sat: 11 mart
beklenen dt:16 aralık kiloom 68 adım tülay uzun

kıslaarrr ,bilmeyenler için yazayım dedim , bebişinizin haftalık gelişimini takip etmek için hafta hafta gebelik yazıp google da arattırınca karşınıza çıkan sitelerden takibini yapabiliyorsunuz .. bilgiler az çok farklar olsa da sizin bebeğinizle ( doğal olarak ) heyecanlı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…