Haydi hayırlısı inşallah cuma günü benim içinde heyecanlı gün kalp atışlarını duyayım bebişimi göreyim pıt pıt minancık tanemi ya da tanelerimi (ha haa inşallah -ler çoğul ekiyle nasıl mutlu olurum ) . Rabbim (CC.) bu büyük mutluluğu bizlere heyecanla bekleyen herkese nasip etsin inşallahstarimu ve buseli arkadaşlara çok tşkler.. hayırlısı diyorum bakalım ne bekliyor cuma günü beni..
hayırlı haberler veririm inşallah tatlı anneler..
:S Fikirsizim ama süpermişkızlar geçen burç fm. de bir doktor konuşuyordu. hipnoz yöntemiyle doğumdan bahsetti, o kadar güzel şeyler söyledi ki mest oldum. doğum anını sanki rüyada gibi yaşıyormuşuz, beyin kendini hazırlıyormuş. hiç acı çekmeden mutlu bir doğum oluyormuş, hem de doğum sonrası bunalımı vs. olmuyor dedi.
bilgisi olan var mı? netten araştırıcam biraz.
İşte en çok bunu yazmayı seviyorumEv Hanımı arkadaşlarım dalga geçiyor bazen
Haydi hayırlısıyla inşallah :)))ben evimin hanımıyım işimin hanımı eşimin hanımı..
muhasebeciyim aslında ama kendi dükkanımızı yönetiyorum (ufak biryer abartılacak kadar değil) ama kışa tamamen ev hanımı olucam.. inşallaaah
selam kızlar... bana dua edin bu cuma kalp atışlarını duymak için gideceğiz.. çok heycanlıyım ve aynı zamanda korkuyorumda.. ALLAHIM hepimiz için herşeyin hayırlısını versin AMİN...
bu arada 1 hafta önce doktorum keseye bakarak 5 haftalık dedi. doktorumla nette yaptığım karşılaşmada 1-1.5 hafta oynama oluyor.. şuan 7+1 günlük hamileyim.. bu cuma kalp sesini duyabiliriz dimi bebeğimin?? yoksa erken mi ?
takip ettiğim kadarıyla çoğumuz muhasebeciyiz. Bakalım kaçta kaçı neci.
Herkes mesleğini yazsın, ev hanımı olanlarda ev hanımı olduklarını yazsın.(nası olsa 4-5 ay sonra hepimiz evimizin kadını, çocuklarımızın anası olucaz)
Evde mutlu olmayanlar için hayırlısıyla bir iş nasip olur inşallah . Sizde dahil hayırlısıyla bebişiniz uğurlu gelir :))ben de ev hanımıyım kızlar.ingiliz dili ve edebiyatı okudum ankarada. lanet kpss yüzünden öğretmenlik olmuyozaten hiç ders çalışasım yok hele de hamilelik beni vurdu bahanem de hazır. ama çalışmak istiyorum.çocuk sahibi olmak kolay değil. tek maaş nere çift maaş nere... inşallah bu sene bebeğimin kısmetine bi yerler gelir, hep öyle olmuş duyduklarım, bebk kısmetli oluyor ama çalışmak lazım tabi di mi. bu tembellikle nereye kadar
muhasebeciyim işimden nefret ediyorummazallah ya çocuğumda bu işi yaparsa die korkuyorum:18::18:
Ben hamile olduğumu bilmeden rejimdeydim ama tık zayıflayamadım o ayrıarkadaşlar merhaba yoğunluktan çok gelemiyorum ama farkettim ki herkes kilolarından şikayetçi ben de henüz 7 haftalık olmama rağmen 3 kilo almışım bile(
ay amin canım inşallah. onca yıl çabaladıktan sonra evde boş boş oturmak çok kötü..Evde mutlu olmayanlar için hayırlısıyla bir iş nasip olur inşallah . Sizde dahil hayırlısıyla bebişiniz uğurlu gelir :))
inşallah canım inşllah. zaten bu sene oldu oldu sonra imkansız görüyorum benkızlar ben de ev hanımıyım. işletme mezunuyum, tezli yüksek lisansımı da yaptım. sıra atamalardainşallah bu yıl atanırım. bebişle sınava yeniden hazırlanmayı hayal bile edemiyorum
kızlar ben de ev hanımıyım. işletme mezunuyum, tezli yüksek lisansımı da yaptım. sıra atamalardainşallah bu yıl atanırım. bebişle sınava yeniden hazırlanmayı hayal bile edemiyorum
beni yazmamışsın kese görüldü pıt pıtlar duyuldu Ankara yaş 32 bdt 12 aralık
starimu ve buseli arkadaşlara çok tşkler.. hayırlısı diyorum bakalım ne bekliyor cuma günü beni..
hayırlı haberler veririm inşallah tatlı anneler..
starimu thanks canım çok mersi:) eline sağlık. :79::79::79:
cnm bulantı cidden erken başlıyormuş. annemler balayına çıkmış, dönünce kusmaya başlamış. düşününce çok erken diyor insanasonra öğrenmişler ki bebiş geliyor. bana da herkes şuana kadar bulantın olmadı sonrada pek olmaz diyor. nasıl başlarsa öyle gidermiş.
bilemiyorum bulantı psikolojik mi. ben hep kendimi şartlandırdım. kusmayacağım asla diyorumhergün bunu kendime hatırlatıyorum. kusarken boğulacak gibi oluyorum. o yüzden kusmaya niyetim yok
ben de ev hanımıyım kızlar.ingiliz dili ve edebiyatı okudum ankarada. lanet kpss yüzünden öğretmenlik olmuyozaten hiç ders çalışasım yok hele de hamilelik beni vurdu bahanem de hazır. ama çalışmak istiyorum.çocuk sahibi olmak kolay değil. tek maaş nere çift maaş nere... inşallah bu sene bebeğimin kısmetine bi yerler gelir, hep öyle olmuş duyduklarım, bebk kısmetli oluyor ama çalışmak lazım tabi di mi. bu tembellikle nereye kadar
rica ederim canım
sanırım eklemiş olmalıyım ..
kıslaaaaar , listeyi ilk sayfada güncelledim , vay canına 57 kişiyiz şimdidengörüşmek üzere , çıkıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?