- 11 Nisan 2011
- 1.313
- 1.193
- 133
bak geçen hafta kese sağdaysa soldaysa muhabbetini doktora soracaktım özellikle aklımdaydı ama sormayı unuttumne tarafta 10 gün sonra öğrenicez artık
INSALLAH canim hersey senin icin daha iyi olsun.
ewet canim tr o yonunu hic sevmiyorum drler ilac firmalarindan komisyon aldikalri icin hemn ilac veriyorlar kucuk bebeler soya letinisi olan mamalari veriyorlar para icin insan sagligini hice atiyorlar.
birde para kazanmak icin hep sezryana yonlendiriyorlar hamileleri.
DOGUM NORMAL BIR OLAYDIRRRRRRRR
sloganim bu insallah rabbim herkese saglikli sihhatli normal dogum nasip etsin
aAMINNNNNNNNNN.
yok yaaa arkadaslar. ben pitpitla degilde bulantiyla hissettim hamile oldugumu. gerci benim kalp atisi bulantilardan sonra geldi. belki bu bozuk moral yuzunden boole icim kipirdamiyor hic. hayirlisiyla bebislerimiz gelissin biraz daha bizi duymaya baslasinlar da bol bol konusuruz onlarla. o zaman insan baska turlu hisseder herhalde
benim meleğim solda babası artık cinsiyeti belli olsun da öyle sevelim diyor ona göre erkek ben bebeğimin kalp atışlarını hissedebiliyorum hatta sadece ben değil dün akşam eşimde fark etti o da senin kalbin bu kadar hızlı atmıyor bu meleğimizin kalbi diyor:78:
canim sen bagirsaklarinin calismasini ve rahminin buyumedeki kasilmalarini hissetmissindir ancak 2-3 hamileligi yasayan anneler bile 14-16 haftalarda bebislerini hissedebiliyorlaarmis ilkler ise 20.haftadan sonraaaa DÜSÜN yani canim daha cok var hissetmeneeeee...
canım neredeyse aynı durumdayım. 5 aylık evliyken hamile kaldım. güya en az bir sene çocuk yapmayacaktım. eşime kalsa o bayılıyordu zaten beni katakulliye getiren de o. ilk öğrendiğimde ben ağlamaklıyken o havalara uçtu. erken olduğunu düşünüyordum, daha yapacak çok şeyimiz vardı. drla konuşurken sakın dedi bu bebeği istememe gibi bir lüksün yok. bu olduysa isteyeceksin. ve istenmeyen gebeliklerle istenen gebeliklerde bebek gelişimi açıısndan çok fark varmış yine drum söyledi.korktum ben de.kalp atışlarını duyduğumuzda bile gülmemeişim dr, anneyi memnun edemedi neyse babaya dönelim dedi. ya aslında kendimi suçlu hissediyorum. evet bu bebeği istiyorum inşallah sağlıklı hayırlı bi bebek olur. bir de yeme konusunda çok kötüyüm. aşırı mide bulantılarım olmamasına rağmen nerdeyese hiçbişi yiyemiyorum. maşallah herkes yemesine en kadar dikkat ediyor. şu saat olmuş ben hala 1 bardak süt, 2 incir 1 tane de ceviz yedim. bebeğimi açlıkla terbiye ediyorumsorumsuz anne ama canım istemiyor
gelmediiiiiiiiiiiiiiii
evet ben de aynıyım. ilk geceden sonra hamile kalacağımı düşünüp çooook üzüldüm. ertesi gün hapı alalım dedim eşim istemedi. sonra adetim gecikti. test aldık. inan heyecandan yapamadım kaç saatya hamile değilsem diye düşündüm. dua ettim, Rabbim inşallah hamileyimdir diye yalvardım. eşimle testi yaptık,heyecandan elimiz ayağımız titredi. sonucu görünce sevinçten ağladım, şükür namazı kıldım. bir kaç gün çok heyecanlıydık. şuan heyecan geçti gibi. eşim de ben de çok rahatız, sanki hamile değilim. zaten kusmuyorum, aşermiyorum
evet canım normalde de neredeyse hiç yemiyorum. 52 kiloyum zaten ama artık öyle değil işte sorumluluk bindi.bi forumda okudum. birinin dru ilk 3 ay bebek yediklerinden etkilenmez içini rahat tut demiş.iyi geldi bana da. bulantının olmaması da normal benim de yok gibi. ama iştahım da yok.nasıl bişi anlamadım.sıraya koyduğun zaman yapacak iş bitmez zaten. hayat böyle.. her dönemin bir uğraşı varş koşturmaca bitmiyor. hayırlısı böyleymiş.rabbim herşeyin en doğrusunu bilir.boynumuz kıldan ince. şükretmek ve dua etmekten başka bir şey yok yapacağımız.canım fazla yiyen biri değilsen kendini de zorlama.. sadece şunu düşün artık.. sen bir anne olacaksın ve bebeğin için en iyisini yapman gerekiyor.. ben mesela bak saat 3'ü geçmiş sabah evden çıkmadan 1 bardak süt içtim, burda da 1 domates 3-4 zeytin zar zor yedim.. kiloluyum ama iştahlı biri değilim.. hiç te bulantım yok.. acaba normalmiyim ben diye kendi kendime sorular soruyorum aklımda..
canını sıkma.. bizde 2-3 sene istemiyoruz bebek dedik sonra 7 ay bekledik olsun diye.. bizim de daha çok yapacak şeyimiz var... ama rabbim herşeyin doğru zamanını bilir.. kasma kendini boşuna.. kucağına alınca herşeyi unutursun
evet aynı durumdayız. bir de farklı bir şehire geldim, daha burayı keşfedemedim. zaten ben çocuk gibiyim. bir de evliliğin sorumluluğu çok zor. ayrıca ben de hiç belirti yok. arada bulantım oluyor 5dk. hemen geçiyor. fil gibi yiyorum. inanırmısın dün kahvaltıda 1 poğaça, 5 köfte, 1 tabak kızarmış patates, koca 2 dilim peynir, 8 zeytin, çeyrek ekmek...yedim. eşim bile bu kadar yeme dokunacak diyor. hiç bir belirti yok ben de. belki de ondan anlamıyorum. sonra vicden azabı çekiyorum. bebişi hiç olmayanlar var. çok şükür rabbin nasip etmiş. eşimin bi akrabasının çocukları olmuyor. inan kadın yolda her gçrdüğü çocuğa öyle bir bakıyor ki....insanın içini eritiyor bakışları...
belki ilerleyen günlerde karnımızda hareket ettikçe sevgisi oluşur.
Kaydettim canım bilgilerini , hoşgeldin dedim mi hatırlamıyorum , dediysem de bir daha diyeyim : Hoşgeldinnn
canım benim oğlum soldaydı ilk zamanlar , hani güya solda olunca kız oluyormuş :44: Asıl % 90ların üzerinde tutan bi şey var ki , o da : 11. Haftada yapıla ikili testteki free bhcg değeri .. 50nin altı erkek , üstü kız
demettuba83,pikolata,koprina87,akny,pokim,buseli,mariposita,nicko,tulayuzun,denizkızıl,yarenhande
kıslar , burada mısınız ve hepiniz 2011 aralık anne adayıysanız bilgilerinizi msjlarsanız listeye ekliycem ..
Starimu,canım sana özel msj attım bilgilerimi kilomu unutmuşum 57 kiloyum benide yazmayı unutma canım
selam kızlar... bana dua edin bu cuma kalp atışlarını duymak için gideceğiz.. çok heycanlıyım ve aynı zamanda korkuyorumda.. ALLAHIM hepimiz için herşeyin hayırlısını versin AMİN...
bu arada 1 hafta önce doktorum keseye bakarak 5 haftalık dedi. doktorumla nette yaptığım karşılaşmada 1-1.5 hafta oynama oluyor.. şuan 7+1 günlük hamileyim.. bu cuma kalp sesini duyabiliriz dimi bebeğimin?? yoksa erken mi ?
benim 10 gün önce hastanede yattım 2 gün. dış gebelik şüphesi ile bide karnımda olması gerekenden fazla sıvır varmış.. sonra cumartesi kendi dr uma özele gittim. sıvı azalmış.. herşey yolunda.. banada 1 hafta veya 10 gün sonra gel dedi.. kese haftasına göre uyumlu ama sat ıma göre değil.. geç döllenme olabilir dedi.. tahliller istedi onlarının sonucunu bugün aldım yarın mail atacağım.. çünkü tansiyonum çok oynuyor onuda soracağım cnm..ben cumartesileri eşimle gitmeyi tercih ediyorum cnm.
merhaba bende dün ultrasondayıdm
8+5 dim. bebiş de 2 cm mişşşş
iyi dedi dr...
şu uyku halimde bitse herşey daha iyi olacak da.
bıraksalar 24 saat uyurum.
benim 10 gün önce hastanede yattım 2 gün. dış gebelik şüphesi ile bide karnımda olması gerekenden fazla sıvır varmış.. sonra cumartesi kendi dr uma özele gittim. sıvı azalmış.. herşey yolunda.. banada 1 hafta veya 10 gün sonra gel dedi.. kese haftasına göre uyumlu ama sat ıma göre değil.. geç döllenme olabilir dedi.. tahliller istedi onlarının sonucunu bugün aldım yarın mail atacağım.. çünkü tansiyonum çok oynuyor onuda soracağım cnm..ben cumartesileri eşimle gitmeyi tercih ediyorum cnm.
evet canim anadolu yakasindayim, sen neredesin?
Ama benimkisi tam ortasındaaaaaaaaaa :26: aklıma kötü kötü şeyler geliyo anaaaammmm
selam kızlar... bana dua edin bu cuma kalp atışlarını duymak için gideceğiz.. çok heycanlıyım ve aynı zamanda korkuyorumda.. ALLAHIM hepimiz için herşeyin hayırlısını versin AMİN...
bu arada 1 hafta önce doktorum keseye bakarak 5 haftalık dedi. doktorumla nette yaptığım karşılaşmada 1-1.5 hafta oynama oluyor.. şuan 7+1 günlük hamileyim.. bu cuma kalp sesini duyabiliriz dimi bebeğimin?? yoksa erken mi ?
süper bir bilgi teşekkürler
cnm ben vermiştim. Yine vereyim istersenSat:8 mart ilk gebelik kalp atışı duyuldu.istanbul yaş 32 beklenen doğum tar.:11 aralık
Aralığın güzel anne adayı hatunları hu huuu:92: (ha haa ne güzel bir selam başlangıcı oldu bu böyle ) .
Keyifler nasıl bebişleriniz nasıl güzel anneleri :)))
:76:teşekkür ederiz canım. iyi olmaya çalışıyoruz
sen nasılsın, gerçi selamından anladık, süpersin:)
ay bulantılarının o haftada olmaması çok güzel.. rahat geçireceksin bu dönemi demek ki.. dün de kayınvalidem diyor ki şimdiye kadar bulantın başlamadıysa rahat geçirirsin .. güya adet gecikmeden bulantı başlarmış.. psikolojiktir ozamanki bulantı dedim.. okadar erken olmaz zaten.. her doktor 6.haftada başlar falan diyor söylüyor... inşallah bende rahat geçiririm.. çalışanlar için böyle durumlar çok zor
cnm bulantı cidden erken başlıyormuş. annemler balayına çıkmış, dönünce kusmaya başlamış. düşününce çok erken diyor insanasonra öğrenmişler ki bebiş geliyor. bana da herkes şuana kadar bulantın olmadı sonrada pek olmaz diyor. nasıl başlarsa öyle gidermiş.
bilemiyorum bulantı psikolojik mi. ben hep kendimi şartlandırdım. kusmayacağım asla diyorumhergün bunu kendime hatırlatıyorum. kusarken boğulacak gibi oluyorum. o yüzden kusmaya niyetim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?