bugün 7+1 iz biz sabah dra gittik üsten baktırıyorum ya ben bi önceki bebekte kalbi durmuştu, o yüzden alttan pek baktırmak istemiyorum, önceki bebeğimdede hiç üsten görünmemişti bebek hep alttan görünmüştü, kesede bi defa duyduğum kalp atışıda, bu defa hep üstten baktırcam dedim ama kese ii hoş görünmüştü geçen hafta ama bu hafta idrar torbanda boş dedi dr kalp atışını görmüyorum alttan bakalım dedi eşimde önceki kötü tecrübemizden ötürü hemen hayır bakmayın falan olduk, salı yine gelin dedi alamazsa sesi alttan baktırcam artık çünkü alamazsa sesi, detaylı bi ultrason cihazi var daha detaylı inceledikleri oraya yolluyolar o çok stresli hem kritikleri yolluyolar oraya o yüzden hemen alttan bakındicem hatta, üzgünüm tabi ii haberler vermek için gircektim erkenden ama haber biraz net olmayınca diyelim şimdigirdim ama duyulur dimiiiiiii benim vucut tipim biraz göbekli o yüzdende görünmüyo galiba net, göbekten heee bu arada kese büyümüşte dedi dr geçen haftaya göre bu da ii haber hem göbekliyim diye göremedi ki kalp atışını dimiH.SONU YAZMIŞTIM BU YAZIYI H.SONU GÖRMEYENLER ACELE TESELLİ ( SİZLERİN NE ZAMAN GÖRÜNDÜ KALP ATIŞLARINIZ??? HEM HESAP NETE GÖRE 7+1 Dİ C.TESİ DR ALTTAN BAKMAYINCA TAM NE KADARLIK OLDUĞUNU GÖREMEM DEDİ BELKİ GEÇ DÖLLENMEDİR HENÜZ KÜÇÜKTÜR 7 HAFTADAN O YÜZDEN DE KALP ATIŞINI GÖREMİYORUZDUR ÖLE DİMİ
INSALLAH canim hersey senin icin daha iyi olsun.burada olsaydın 41. haftada alırlardı hemenbenim oğlum da zayıf , daha yeni 10 kg 150 gr oldu , boy 87 hamilelikte kullandığım ilacın haddi hesabı yoktu ..aldığım ilaçların yan etkisini kesmek için ayrı ilaç kullanıyordum , düşün yaşadıklarımı ama mercburdum ben , 17 . haftadan beri kasılmalarım ve düşüktehdidim vardı .. 28. hafta su kesesi çatladı felan ..of offf neyse hatırlamamalı sanırım , bu daha güzel olacak
kızlar ben hamile olduğumu hissetmiyorum:26:
acaba kalp atışlarını duymadığım için mi? yani içim kıpır kıpır değil, öyle havalara uçmuyorum. ayyy bebeişim olcak diyemiyorumsonra da böyle düşündüğüm için kendime kızıyorum. Allah kucağıma almayı nasip etmezse ne yaparım diyorum.
ufff siz de böyle mi hissediyorsunuz? yapı olarak duygusal değilimdir. bir de evlenir evlenmez hamile kaldım, daha evin sorumluluğuna alışamadım. acaba ondan mı oluyor?
arkadaşlar bende aralık annesi olucam inşallah bugün tam 7 hafta oldu..cuma kalp atışlarını duyduk karından ultrasonda...bende hiç bulantı yoktu korkuyodum kalp atışlarını görüp duyunca rahatladık çok şükür...
...doktora sormayı unuttum makyaj yapmak yüz el kremleri etkiliyormu ...mesela yüzüm için ozon krem kullanıyorum sıkıntı olur mu bilgisi olan var mı?
Ama benimkisi tam ortasındaaaaaaaaaa :26: aklıma kötü kötü şeyler geliyo anaaaammmm
acaba kalp atışlarını duymadığım için mi? yani içim kıpır kıpır değil, öyle havalara uçmuyorum. ayyy bebeişim olcak diyemiyorumsonra da böyle düşündüğüm için kendime kızıyorum. Allah kucağıma almayı nasip etmezse ne yaparım diyorum.
ufff siz de böyle mi hissediyorsunuz? yapı olarak duygusal değilimdir. bir de evlenir evlenmez hamile kaldım, daha evin sorumluluğuna alışamadım. acaba ondan mı oluyor?
arkadaşım bende özelden msj atmıştım alabildinmi bilgileri
canım ben anlayabiliyorum seni.. yeni evlendiğin içindir diyeceğim ama alakası yok bence .. ben 4 yıllık evliyim 7 aydır da hamile kalmak için uğraştım.. bu aya nasipti.. ilk 2 gün biraz içim pırpır oldu ama şu anda hamile değilmişim gibi hissediyorum bir de doktor için 2 hafta daha beklemeyi düşünüyorum keseyi görmekle bitmiyor çünkü kalbi de duymak lazım..
belki de o pıt pıtları duyunca değişiriz.. Rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimize
benim meleğim solda babası artık cinsiyeti belli olsun da öyle sevelim diyor ona göre erkek ben bebeğimin kalp atışlarını hissedebiliyorum hatta sadece ben değil dün akşam eşimde fark etti o da senin kalbin bu kadar hızlı atmıyor bu meleğimizin kalbi diyor:78:
benim meleğim solda babası artık cinsiyeti belli olsun da öyle sevelim diyor ona göre erkek ben bebeğimin kalp atışlarını hissedebiliyorum hatta sadece ben değil dün akşam eşimde fark etti o da senin kalbin bu kadar hızlı atmıyor bu meleğimizin kalbi diyor:78:
canım neredeyse aynı durumdayım. 5 aylık evliyken hamile kaldım. güya en az bir sene çocuk yapmayacaktım. eşime kalsa o bayılıyordu zaten beni katakulliye getiren de o. ilk öğrendiğimde ben ağlamaklıyken o havalara uçtu. erken olduğunu düşünüyordum, daha yapacak çok şeyimiz vardı. drla konuşurken sakın dedi bu bebeği istememe gibi bir lüksün yok. bu olduysa isteyeceksin. ve istenmeyen gebeliklerle istenen gebeliklerde bebek gelişimi açıısndan çok fark varmış yine drum söyledi.korktum ben de.kalp atışlarını duyduğumuzda bile gülmemeişim dr, anneyi memnun edemedi neyse babaya dönelim dedi. ya aslında kendimi suçlu hissediyorum. evet bu bebeği istiyorum inşallah sağlıklı hayırlı bi bebek olur. bir de yeme konusunda çok kötüyüm. aşırı mide bulantılarım olmamasına rağmen nerdeyese hiçbişi yiyemiyorum. maşallah herkes yemesine en kadar dikkat ediyor. şu saat olmuş ben hala 1 bardak süt, 2 incir 1 tane de ceviz yedim. bebeğimi açlıkla terbiye ediyorumsorumsuz anne ama canım istemiyor
canım neredeyse aynı durumdayım. 5 aylık evliyken hamile kaldım. güya en az bir sene çocuk yapmayacaktım. eşime kalsa o bayılıyordu zaten beni katakulliye getiren de o. ilk öğrendiğimde ben ağlamaklıyken o havalara uçtu. erken olduğunu düşünüyordum, daha yapacak çok şeyimiz vardı. drla konuşurken sakın dedi bu bebeği istememe gibi bir lüksün yok. bu olduysa isteyeceksin. ve istenmeyen gebeliklerle istenen gebeliklerde bebek gelişimi açıısndan çok fark varmış yine drum söyledi.korktum ben de.kalp atışlarını duyduğumuzda bile gülmemeişim dr, anneyi memnun edemedi neyse babaya dönelim dedi. ya aslında kendimi suçlu hissediyorum. evet bu bebeği istiyorum inşallah sağlıklı hayırlı bi bebek olur. bir de yeme konusunda çok kötüyüm. aşırı mide bulantılarım olmamasına rağmen nerdeyese hiçbişi yiyemiyorum. maşallah herkes yemesine en kadar dikkat ediyor. şu saat olmuş ben hala 1 bardak süt, 2 incir 1 tane de ceviz yedim. bebeğimi açlıkla terbiye ediyorumsorumsuz anne ama canım istemiyor
anladım ben de asistan yazınca üniversitedesin sandım da ondan yani
ben 5+3ken doktora gittim. keseyi gördük. 6,6 mm. haftaya veya 10 gün sonra gel dedi kalp atışlarını duyalım dedi. ben önümüzdeki hafta perşembe gidebileceğim heralde. sen gittin mi hiç doktora?
canım ben anlayabiliyorum seni.. yeni evlendiğin içindir diyeceğim ama alakası yok bence .. ben 4 yıllık evliyim 7 aydır da hamile kalmak için uğraştım.. bu aya nasipti.. ilk 2 gün biraz içim pırpır oldu ama şu anda hamile değilmişim gibi hissediyorum bir de doktor için 2 hafta daha beklemeyi düşünüyorum keseyi görmekle bitmiyor çünkü kalbi de duymak lazım..
belki de o pıt pıtları duyunca değişiriz.. Rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?