Meslekler;
Muhasebeci: Koprina87,demettuba83,buseli
Ev hanımı:Tanem,
Yönetici asistanı:yarenhande,
Başka..
cnm benim msjlar henüz 100 olmamış atamıyorum sana mesaj burdan yazıyım yaş 28 sat: 11 mart
beklenen dt:16 aralık kiloom 68 adım tülay uzun
ben iletisim mezunuyum. 2003ten beri calisiyordum. pek cok arastirma sirketinde calistim. son olarak sabancidan ayrildim ve ozel sektor macerama son verdim. sonbahar alesten 95 aldim ya akademik biseyler yapicam ya da ogretmen olucam derken bebis geldi.
bakalim calisabilirsem kppsye girip bi de orda boyumun olcusunu alayim diyorum
Slmmm tatlilarrr nasilsiniz canlarr bebislerinoz nasil annelere sikinti veriomu yaramazlar :)
Kis ayinin bahar gibi guzel anneleri nasilsinizz
Hoşgeldin fıstık anne ben iyiyim diğer kızlarda iyi sanırım :)) Ya sen nasılsın?
kaydettim canım bilgilerini , hoşgeldin dedim mi hatırlamıyorum , dediysem de bir daha diyeyim : HOŞGELDİNNN
canım benim oğlum soldaydı ilk zamanlar , hani güya solda olunca kız oluyormuş :44: asıl % 90ların üzerinde tutan bi şey var ki , o da : 11. haftada yapıla ikili testteki free BHcg değeri .. 50nin altı erkek , üstü kız
Hoşgeldin fıstık anne ben iyiyim diğer kızlarda iyi sanırım :)) Ya sen nasılsın?
canim 100.sayfaya git arkadas cook cook iyi anlatmis eminim yardimci olacaktir:)kızlarrrr bennn bu hamilelik takip çizelgesini yapamıyorum yaaaa
Tatlım keşke çok yorsaydın sanırım başkasıyla karıştırdın
evet yaa karıştırmışımmm :)) zaten kendimde diildim dün. kusura bakma olur mu? :))
merhaba arkadaslar bir şey sormak istiyorum size
ilk hamileliğimde 5+5 günlük yada en gec 6. haftanın bitiminde embriyo ve kalp atışı duyulmuştu
ve ultrasonda 3 gün falan öndeydi gelişim
şimdikinde ise 5+5 olmama rağmen ultrasonda 5 haftayla uyumlu ve kese boş sadece yolk kesesi var
aranızda benzer bir durum yasayıpta sonra bebeği ve kalp atışı duyulan var mı:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?