2011 Aralık Anneleri

cnm benim msjlar henüz 100 olmamış atamıyorum sana mesaj burdan yazıyım yaş 28 sat: 11 mart
beklenen dt:16 aralık kiloom 68 adım tülay uzun

tamam canım , gördüm ya burdan o yeter bazen msjlar çok yığılıyor ve 1-2 gün giremeyince geçmişi okumak zor oluyor ve bu bilgileri yazdığınız msjlar da çok arkalarda kalıyor .. ben o yüzden özel msj atmanızı istedim şehir ve yaş bilgilerin eksik bir de

cnm hakkımızda hayırlısı olsun. atanamazsam da üzülmeyeceği açıkçası. bebişimi büyütürüm biraz. kendim de bakıcıda büyüdüm. çocuğum olursa başkasına emanet etmem derdim, etmem işte

ben de kaçtım
görüşmek üzereeeeee

Son düzenleme:
Meslekler;

Muhasebeci: Koprina87,demettuba83,buseli,tulayuzun,nihalla

Ev hanımı:Tanem,mariposita,pikolata,olbey

Yönetici asistanı:yarenhande,

Başka başka

kızlar ben kaçıyorum.
koçişim aradı,işten çıkmış. biraz süsleneyim, yemekleri ısıtayım:81:
yemekten sonrada yürüyüşe çıkıcaz. hareketli olanların doğumu daha kolay oluyormuş inşallah hepimizin doğumu kolay olur.
forumda doğum hikayelerini okudum, ya ağlamaktan gözlerim şişti:78: hamile olduğumu hissettim. hatta doğurmuş kadar oldum

hepiniz kendinize ve bebişlernize iyi bakın

Slmmm tatlilarrr nasilsiniz canlarr bebislerinoz nasil annelere sikinti veriomu yaramazlar :)

Hoşgeldin fıstık anne ben iyiyim diğer kızlarda iyi sanırım :)) Ya sen nasılsın ?

İyiyiz çok şükür. Birşey soracağım; bende normalde yapamadığım şeyleri yapıyorum.;Islık çalmak, ellerimle çalan müziğe düzgün tempolu çalmak, Hiç dinlemedim halde roman havaları dinlemek.

Acaba diyorum ufaklığın müziğe ilgisi ve yeteneğini mi hissediyorum. Yoksa gebeliğin verdiği şımarıklık ve saçmalamanın dibine mi vuruyorum?

Canım ben de kaybettiğim bebeğminkine baktım da beta hcg 68.2 imiş ve erkekti. Bende tutmamış.

Burada hoş geldin canım oğlan nasıl? Benim de misafir var diye fazla yazamıyorum.

merhaba arkadaslar bir şey sormak istiyorum size
ilk hamileliğimde 5+5 günlük yada en gec 6. haftanın bitiminde embriyo ve kalp atışı duyulmuştu
ve ultrasonda 3 gün falan öndeydi gelişim
şimdikinde ise 5+5 olmama rağmen ultrasonda 5 haftayla uyumlu ve kese boş sadece yolk kesesi var
aranızda benzer bir durum yasayıpta sonra bebeği ve kalp atışı duyulan var mı:44:

Hayatım sat.ne göre olan gebelik haftanla ultrasonunki 4-5 gün ileri ya da geri olabiliyo ona takılma bence, belki geç döllenme olmuştur ayrıca bebek görünmese bile yolk kesesinin varlığı hayat belirtisidir, birkaç güne embriyo da görülür kalp atışı da duyulur hayırlısıyla, sadece sabırlı ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…