sağol canım bilgilerin için. bizim akşam dananın kuyruğu koptu diyebilirim.ayrılma kararı aldık beni çok üzdü sabah evime dönücektim ama bugun ne oldu bilmiyorum sabah uyandığından beri aşırı ilgili inşllh hatasını anlamıştır da bidaha uzmez evladım bari babasız buyumez.
bende bu sabah evime dönücektim biliyormusun ...
karnımda bebeklerimle beraber..
bizim de bu akşam kesin kararımız belli olucak
hayırlı olsuuun:) ben de hevesleniyorum ama daha çook erken. bu arada ankarada oturanlar için 2-8 mayıs arasında ankamallda chicco anneler için sürpriz yapıyomuş. ben de gideyim diyorum mini mini tulumlar falan bakarım oyyyyyyy çok sevimli oluyolarkızlar merhaba iyi akşamlar
ben dün hamile pantolonu ve hamile tişörtü aldım daha çok erkan biliyorum ama kilo aldım şimdiden pantolanlarım olmuo artık sıkıo beni rahat olsun die aldım
kızlar merhaba iyi akşamlar
ben dün hamile pantolonu ve hamile tişörtü aldım daha çok erkan biliyorum ama kilo aldım şimdiden pantolanlarım olmuo artık sıkıo beni rahat olsun die aldım
csnım benim geçmiş olsun. hamilelikte normalde canımızı sıkmayacak bir şeye bile aşırı tepki gösterebiliyoruz.aranızdaki ne bilmiyorum ama hemen canını sıkıp moralini bozma. herşey çok güzel olcak inşallah. öpüyorum kocaman
arkadaşlarrrrrrr ltfen birileri banada cvp verebilirmi
kıssslar mrb sat 2 nisan doğum tarihi 7 ocak görünüyor ama sanırım oğlumda olduğu gibi allah kısmet ederse sezeryanla aralık sonlarında dünyaya gelcek bebişim şimdi benim size bir sorum var adetim 3gün gecikti bhcg sonucum 2342 çıktı dr.la henüz görüşmedim oğlumda sonuum 80 di 2342 bana çok yüksek geldi sizlerin sonuçlarını öğrenebilirmiyim
benimde erken oldu ama kilom var zaten kilolu hamile kaldım ama çok güzel bi duygu ya şükürler olsun rabbime bunu yaşattığı için....ankarada olsaydım inan bende kaçırmazdımhayırlı olsuuun:) ben de hevesleniyorum ama daha çook erken. bu arada ankarada oturanlar için 2-8 mayıs arasında ankamallda chicco anneler için sürpriz yapıyomuş. ben de gideyim diyorum mini mini tulumlar falan bakarım oyyyyyyy çok sevimli oluyolar
Bende lcw'dan dün 2 tane pantolon beğendim alacaktım son anda vazgeçtim. Çünkü onlar klasik pantolonlar ve ben yazın o sıcakta genelde spor giyinmek isterim. Ama üstlerim hep klasik.İşte biraz daha geçsin napcağıma karar vremedim daha.
arkadaşlarrrrrrr ltfen birileri banada cvp verebilirmi
kıssslar mrb sat 2 nisan doğum tarihi 7 ocak görünüyor ama sanırım oğlumda olduğu gibi allah kısmet ederse sezeryanla aralık sonlarında dünyaya gelcek bebişim şimdi benim size bir sorum var adetim 3gün gecikti bhcg sonucum 2342 çıktı dr.la henüz görüşmedim oğlumda sonuum 80 di 2342 bana çok yüksek geldi sizlerin sonuçlarını öğrenebilirmiyim
Hamilelik için bildiğiniz iyi bir çatlak kremi var mı? Birde size de oluyor mu; arada birden hararet basıyor ter boşalıyorum. Hele gece bir uyanıyorum ter su içindeyim. Sizlerde de var mı?
kızlar ben de hamileyim sat:18 Mart bugun kalp atışını da gördüm çok şükür
cnim ben pek surmedim ilk bebisimde ve karnimi bi gor :) hertarafim catladiHamilelik için bildiğiniz iyi bir çatlak kremi var mı? Birde size de oluyor mu; arada birden hararet basıyor ter boşalıyorum. Hele gece bir uyanıyorum ter su içindeyim. Sizlerde de var mı?
cnim ben pek surmedim ilk bebisimde ve karnimi bi gor :) hertarafim catladiannemde 4 cocugu var catlak cok az ama ben halama cekmisim oda ne kremler surmus ama catlamis :) icinizi karartmak istemiyorm tabiki ama birazcik vucuyla ilgili birsey ama tabiki onlemini almak lazim bebek yagi ve badem yagi surun diyorlar canim banyoda masaj yapmak karnina filan bide kayisi yagi okudum simdi :):93::93::93::93::93::93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?