2011 Aralık Anneleri

ayyy ne güzel yaaa ben hissetmek istiyorum arada karnımı titretiyor ama o kımıldama sanırım kısa sürüyor

cnm zaten adam telin alındıgını farkettıgınde kaçmaya çalışmış karısınada ben bır antene bakayım demiş ama bahcede kadının kocası ve kardeşleri tarafından yakalanmış agzını burnunu dagıtmışlar üstüne polis gelmiş alıp götürmüş adamı..eşine de yazık ya hemde bebek hemşiresiydi eşi hastanede..biz annemlerle yanyana apartmanlarda oturuyoruz dun gece ben hafıften bısesler duydum ama yıne bırılerı bagrısıyor falan sanıp hıç kalkıp bakmadım megerse neler olmuş neler

iyi yapmışlar cnm valla ellerine sağlık pislikk ne olcak gercekten karısına yazık aslında yazıkda degıl cnm yaa kurtulmuş ıste boyle bı sapıktan ayakta uyutuomus karısını resmen boylesını afedersın oralarından sallandıracaksın ibret olsun alemee

iyi geceler kızlarrr :) ben de bayan uykusuz olarak katıldım aranıza.Allah çalışan hamilelere de kolaylık versin doğrusu,çoğu zaman uyuduğumuz saat değişiyo ki ,bi de sabah belli bi saatde uyanması var valla büyük nimet şu aşamada çalışmamak dinlenmek açısından ama sıkılıyosun işte ( ev işi vs zaman gecer demeyin ben o işlere de pek katılmıyorum :)) haftada bir yardımcı bayan ayarladık ,o olmasa herhalde yanmıştık :) o kadar ağır hissediyorum ki kendimi tüm gün yatıp uyuyup dinlenebilir,arta kalan vakitlerimde de ancak mağaza vitrin dolaşabilirim!! bebeğim doğduktan sonra 2 yıl çalışmaz onu büyütürüm diyordum ya,sanırım sıkıntıdan patlarım ben bu gidişle 1 -1.5 gibi bakıcı veya da kreş seçeneklerini düşünücem.

ha bi de sürekli çiş olayı tam gaz devammmmmm!!!!!!!!! uykuya daldım - daldım ,yoksa nerdeeee ....

kızlar ve minik melekleri bız kacıyoruz benım basım agrıdıda mıgren krızıne donmeden kacayım uyumaya calısayım hepınızı opuyorum ıyı geceler

geceleri bende hiç uyuyamıyorum epey gec yatıyorum ama sabahları uyuma şansımda yok ogluma okul için erken kalkıyorum gunduz zaten ev savaş meydanı gibi mumkun deil yatabılmek bu aralar hep uykusuzum
ha birde o çiş olayını sorma hiç bu kadar wc yle samimi olmamıştım hiç ayrılmıyoruz

hem de nasıl oluyor cnm anlatamam. hatta EKG bile çektirdim. çok şükür ii çıktı...

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!

CNM BEN SADECE 35 TL MUAYENE ÜCRETİ VERDİM. TEST İÇİN AYRICA ÖDEME YAPMADIM...

kızlar bugün çooooookkkk mutluyum
en sonunda mezun oldum.
tek ders sınavına girmiştim ve geçmişim.artık diplomalı ev hanımı oldum.artık bu sene özel derslerle idare edeceğim bebiş yorulmasın diye

GÖZÜN AYDIN CNM TEBRİK EDERİM :)

nasilsiniz
ay dun kuzenim dogum yapti cok tatli kucuck bir tosuncugu oldu 4200kg 53.5cm masallah pasammmaaaaaa
darisi basimiza

selam kızlar nasılsınız?ben bugün 4 kez kan verdim ama damarlarım çok zor bulunuyor tetenoz aşısıyla birlikte tam 12 tane delik açtılar canım çok acıdı:2:

GEÇMİŞ OLSUN CNM. BENİM DE DAMARLARIM ZOR BULUNUYOR VE ÇOK KAYGAN... SİNİR BOZUCU BİŞEY (

CNM MUHTEMELEN CEVAP GELMİŞTİR AMA YAZAYIM BEN YİNE DE... 27+0 VE 27+6 28. HAFTA DEMEK OLUYOR...:)

OH BEEEEEEEEEEEEEE.... NASIL RAHATLADIM ANLATAMAM. GEÇMİŞ OLSUN CNM... RABBİM Bİ DAHA YAŞATMASIN İNŞALLAH...

HERKESE İİ GECELER BU ARADA....

ben de sabahları uyumak istiyorum ama artık doğum iznini beklicezz... (

valla uzun zamandır bende akşam 11-12 hiç olmadı gece 1 gibi yatmayı özledim yaa... keşke erken yatabilsem sizler gibi bende..

burc konuları konuşulmuş bu gün geç oldu ama yay burcu eşi olan ne çok varmış yaa benimde eşim yay burcu memnunumda çok inatçıdır ve kesinlikle yapmak istemediği birşeyi zorla yaptıramazsınız kesinlikle.... oğlak yay farketmez benim için ikisinlede iyi anlaşırım sanırım ama yayın inatcılığından korkuyorum sadece....

23 KASIM- 22 ARALIK
Yay burcunda doğan çocuk ailesi tarafından çok sevilir. Bu güzel, neşeli, cana yakın, hareketli çocuk ayrıca çok da dürüsttür. O daja çok küçük yaşta farkına varmadan doğru hareket etmesini öğrenir. Yalnız daima güler yüzlü, neşeli olan çocuk asla emir dinlemez. Ona ısrar etmek, cezalandırmaya kalkmak hatadır. Çünkü bu çocuk doğuştan bağımsızdır. Bu bağımsızlığıda korumyaya kararlıdır. Onun için çocuğa, güler yüz, sevgi, ve şevkatle davranılmalı ve yumuşaklıkla her şeyi öğretmelidir. Çocuk, kendisine ısrar edildiğini görünce büyük bir ciddilikle sorumluluklarını anlar. Böylece eğitim konusunda da zorluk çıkarmaz. Bütün mesele onun fazla enerjisini uygun bir alana yöneltebilmektir. Bu çocuğun bol bol oynaması, spor yapması ve böylece oyalanması da şarttır.

23 ARALIK - 20 OCAK
Oglak burcunda dogan çocuk, çekingen, içine kapalı, kolay kolay gülmeyen bir tiptir. Zaten bu burçta doğanlar çocukluk çağlarından itibaren olgunlaşırlar ve orta yaştan sonra da gençleşmeye başlarlar. Çocuk hırslı, dikkatli, sabırlı ve inatçı olacaktır. Bu yüzden derslerine dikkat etmesi ve sabırla çalışması mümkündür. Çok daha zeki öğrencilerden daha da fazla başarı gösterecektir o. Kafası gelişince de daha planlı ve metodlu hareket etmeye başlayacaktır. Ancak bu çocugun hislerini anlamak, onu duyduğu güvensizlikten kurtarmak lazımdır.

Anne ve baba, ona sevgi, anlayış ve sefkat göstererek her problemiyle ilgilenirlerse çocuk değişebilir. Hislerini daha kolay açıklayabilir. Oğlak burcunda doğan çocuk, küçüklüğünde epey sıhhatsizdir ve kızamık, su çiçeği, kabakulak gibi hastalıkları sırayla geçirebilir. Onun sağlığına itina edilirse daha sonra hemen hemen hiçhastalanmaz ve çok sağlam olur. Bu çocuğun, büyük ilgi, şevkat ve sevgiye ihtiyacı olduğuda hiç unutulmamalıdır.

kızlar herkese günaydın. dün sabah şeker testimizi yaptırdık. saat üçe kadar biraz midemin bulanması haricinde iyiydim. bu arada şekerim normal çıktı. saat üçten altıya kadar her 10 dakikada bir çok afedersiniz kustum. resmen iç organlarım dışarıya fırladı. doktoru aradık. hemen hastaneye gelin dedi. serumlar iğneler. korkunç bir gece geçirdim. şeker testi için verilen o iğrenç su bazı bünyelerde böle tepki verebiliyormuş. daha şeker testi yaptırmamış olan arkadaşlar varsa, böle etkilerini görürseniz korkmayın. bu arada hastanede yediğim serum ve iğnelerin mide bulantıma ve kusmama bir faydası olmadığı gibi ishal oldum. hem de nasıl ishal. aynı çocuklarınki gibi. tuvaletimi hiçbir şekilde tutamadım. o kadar kıyafet birikti ki şu anda kirli onları makineye atıcam. şimdi iyiyim. sadece halsizlik var. dünden bu yana 1 kilo gitmiş. çok yorgunum.

günaydın

cnm bende yazının başını okuyom inş bende öle olmaz diye devam ediyodum ki tülayı kendim gibi görüyorum demişsin hehehehe süper oldu yaaa bende üstüme alınmıştım zaten geçen akşam annem geldi ona gösterdim aldıklarımı ama tamamına bakamadık dolaplara doldurduklarımı çıkarmadım az gibi geldi gözüme:)))) durulıyım diyosun yani

kızlar yaaa bi de açlık şekerim dün de bu günde 96 çıktı biraz yüksek çıkıyo üzülüyorum yaaaa böle olunca doğru düzgünde bişey yemiyorum ki anlamadım ben bu işi deli olcam

herkese günaydın ve hayırlı cumalar kızlar,

sonunda cumada geldi :):) 2 gün tatilimiz var bugün geçsin hemencecik :)

geçmiş olsun canım pazartesi akşamı bizde acildeydik, kusma ve ishal şikayetim vardı, serum falan taktılar, ancak düzelebildim, biranönce iyileşirsin umarım canım, ama bol bol su tüket günde 3 lt nin altına sakın düşme, bu zamanlarda daha çok ihtiyacımız oluyor. bende ayın 24 ünde şeker yüklemesi yaptıracağım umarım bir aksilik çıkmaz ayda 2. ishali kaldırmaz bu bünye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…