Çok ritmik bir şey. Tekmeden çok farklı, hemen anlıyorsun zaten
kalp atimina benzeyen bırsey ..
cok guzel ..senın ıcın erken olabılır ama bılemıyorum ..
destina ..yuh demek ıstıyorum pis sapık..,
neeler duyacagız kımbılır ya ..
ayyy ne güzel yaaaben hissetmek istiyorum arada karnımı titretiyor ama o kımıldama sanırım kısa sürüyor
amanıııınnn soklardayım su andaAyyy cok kotu bu durum yaa rezıllık resmen piss sapıkk bıde tanıdık bırının olması cok kotu yaa Allah ıslah etsın suratına okkalı bı tukuruk yarasırdı aslında
kızlar Nanan nerelerde yaa ne zamandr yok haberı olan varmı ?
yok yok karnını kıpırdatma gıbı degıl bu ..
yasayınca anlarsın cok guzel ..kalp atımı gıbı pıt pıt pıt pıt
cnm zaten adam telin alındıgını farkettıgınde kaçmaya çalışmış karısınada ben bır antene bakayım demiş ama bahcede kadının kocası ve kardeşleri tarafından yakalanmış agzını burnunu dagıtmışlar üstüne polis gelmiş alıp götürmüş adamı..eşine de yazık ya hemde bebek hemşiresiydi eşi hastanede..biz annemlerle yanyana apartmanlarda oturuyoruz dun gece ben hafıften bısesler duydum ama yıne bırılerı bagrısıyor falan sanıp hıç kalkıp bakmadım megerse neler olmuş neler
biopelin,nanan,sitarimu bunlardan epeydir ses yok gibi:44:
iyi geceler kızlarrr :) ben de bayan uykusuz olarak katıldım aranıza.Allah çalışan hamilelere de kolaylık versin doğrusu,çoğu zaman uyuduğumuz saat değişiyo ki ,bi de sabah belli bi saatde uyanması varvalla büyük nimet şu aşamada çalışmamak dinlenmek açısından ama sıkılıyosun işte ( ev işi vs zaman gecer demeyin ben o işlere de pek katılmıyorum :)) haftada bir yardımcı bayan ayarladık ,o olmasa herhalde yanmıştık :) o kadar ağır hissediyorum ki kendimi tüm gün yatıp uyuyup dinlenebilir,arta kalan vakitlerimde de ancak mağaza vitrin dolaşabilirim!! bebeğim doğduktan sonra 2 yıl çalışmaz onu büyütürüm diyordum ya,sanırım sıkıntıdan patlarım ben bu gidişle 1 -1.5 gibi bakıcı veya da kreş seçeneklerini düşünücem.
ha bi de sürekli çiş olayı tam gaz devammmmmm!!!!!!!!! uykuya daldım - daldım ,yoksa nerdeeee ....
kızlar beşik konusunda ne yapacaksınız? park yatak öneriyor bir çok kişi, o da hemen yırtılacakmış gibi gözüküyor. ne yapsam bilemedim. ahşap beşiklerin fiyatları nasıl? almak için erken mi?
bir de bende çarpıntı oluyor bu aralar, sizde de oluyor mu?
kızlar bu arada bugün inanılmaz birşey oldu.benim karateci kızım herzamanki gibi günden güne şiddeti artan tekmeleme işlemini gerçekleşiyordu.1-2 kez sert tekmeler yedim.bu arada koca bir tabak tatlı yemişti.güç topladı galiba.sonra elimi karnıma koydum ve dalgalanma hissettim.kızım o minicik ayağını karnıma dayamıştı ve ben o anı yakaladım ayağına dokundum kızımın galiba.ilk defa bu kadar yakın hissettim kendimi kızıma.inanılmaz birşeydi.bebişlerimiz gerçekten bizim için mucize.Allah acılarını göstermesin
merhaba ben sizi ilk topik açıldığı günden beri takip ediyorum.hatta bazılarınızı başka topiklerden :) kısaca sizi çok iyi tanıyorum.şimdi benimde size bir sorum var.yardımcı olursanız çok sevinirim.bizim burda sağlık ocağı şeker yükleme testini yapmıyor.devlet hastanesinde ise randevu almak sabah 11 de başlıyor.iki dakika sonra tüm randevular dolmuş oluyor.özel hastaneleri arıyorum telefonda fiyat bilgisi vermiyorlar.sizler den özelde yaptıran var mı? özellikle kocaelin'de oturan arkadaşlar nerde kaça yaptırdınız?şimdiden teşekkürler
bu arada ben duygu.kocaelinde oturuyorum. bende diplomalı ev hanımıyım dört senedir
kızlar bugün çooooookkkk mutluyum
en sonunda mezun oldum.
tek ders sınavına girmiştim ve geçmişim.artık diplomalı ev hanımı oldum.artık bu sene özel derslerle idare edeceğim bebiş yorulmasın diye
nasilsiniz
ay dun kuzenim dogum yapti cok tatli kucuck bir tosuncugu oldu 4200kg 53.5cm masallah pasammmaaaaaa
darisi basimiza
selam kızlar nasılsınız?ben bugün 4 kez kan verdim ama damarlarım çok zor bulunuyor tetenoz aşısıyla birlikte tam 12 tane delik açtılar canım çok acıdı:2:
yaww valla bu hafta olayları benım kafamı karıstırıo daha gecen gun gorumcem doktoruna sormus 27+1ler 27.hafta ıcınde oldugunu gosterırmıs :44::44: bende sımdıye kdr 28.hafta dıe bılıodum oyle mı boyle mı sastık kaldık bebekimle
Hayirli Sabahlar Güzel Aralik Anneleri,
umarim hepiniz iyisinizdir. Beni Merak edip mesaj atan ve ayni zamanda bize Dua eden tüm arkadaslarima tesekkür ederim.
Sonunda hastaneden ciktik Rabbime binlerce sükür. Hastanedeki doktrlarda baktiginda Rahmimde kisalma oldugunu söyledi ama basinc olmadigi sürece ve bebege bir zarari olmadigi sürece eve gidebilirsin dediler. Tek sart bol bol yatmak.
Bana yattigim ilk ve ikinci günü "cenestal" adli bir ilac verdiler. Daha dogrusu igne ile vurdular. Vermelerinin sebebide bebegimin cigerleri daha iyi gelissin diye. Yani erken dogum olursa kendi basinada nefes alip verebilmesi kolaylassin diye . Bu ilac yüzünden buseferde sekerim tavan yapti. Hastanede cikana kadar sürekli sekerimi ölcmem gerekti ve insulin vurmam gerekti. Cikacagim gün herseyim normale döndü cok sükür. Doktor son bir kez daha bakti ve Rahmimin kisaligi ayni duruyordu ama bebegim cok saglikliydi.
Simdi her 2 haftada bir kendi doktoruma kontrole gitmeliyim. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Insallah hepimiz saglicakla bebegimizi kucagimiza aliriz.
iyi geceler kızlarrr :) ben de bayan uykusuz olarak katıldım aranıza.allah çalışan hamilelere de kolaylık versin doğrusu,çoğu zaman uyuduğumuz saat değişiyo ki ,bi de sabah belli bi saatde uyanması varvalla büyük nimet şu aşamada çalışmamak dinlenmek açısından ama sıkılıyosun işte ( ev işi vs zaman gecer demeyin ben o işlere de pek katılmıyorum :)) haftada bir yardımcı bayan ayarladık ,o olmasa herhalde yanmıştık :) o kadar ağır hissediyorum ki kendimi tüm gün yatıp uyuyup dinlenebilir,arta kalan vakitlerimde de ancak mağaza vitrin dolaşabilirim!! Bebeğim doğduktan sonra 2 yıl çalışmaz onu büyütürüm diyordum ya,sanırım sıkıntıdan patlarım ben bu gidişle 1 -1.5 gibi bakıcı veya da kreş seçeneklerini düşünücem.
Ha bi de sürekli çiş olayı tam gaz devammmmmm!!!!!!!!! Uykuya daldım - daldım ,yoksa nerdeeee ....
valla ne yalan söyliyim gerçekten insan ilk çocukta çok heves yapıyor.ama yapında değer.hiç bir zaman ilk çocuk hazırlıkları ve düğün hazırlıkları unutulmuyor.
ama şimdi diyorumki buna verdiğim parayla şimdi genç odası alırdım.boşuna masraf yapmışım.yepyeni insan birine vermeyede kıyamıyor.ben oğlumda dükkanları eve yığdım.hala kullanmadığım o kadar çok kıyafet kaldı ki elimde.bazen tulayuzunu okuyunca kendimi görüyorum.şimdide kıza 3-5 parça bişey aldım.sadece anakucağı alacağım.birtek de onu almadığıma pişmanım.
kızlar herkese günaydın. dün sabah şeker testimizi yaptırdık. saat üçe kadar biraz midemin bulanması haricinde iyiydim. bu arada şekerim normal çıktı. saat üçten altıya kadar her 10 dakikada bir çok afedersiniz kustum. resmen iç organlarım dışarıya fırladı. doktoru aradık. hemen hastaneye gelin dedi. serumlar iğneler. korkunç bir gece geçirdim. şeker testi için verilen o iğrenç su bazı bünyelerde böle tepki verebiliyormuş. daha şeker testi yaptırmamış olan arkadaşlar varsa, böle etkilerini görürseniz korkmayın. bu arada hastanede yediğim serum ve iğnelerin mide bulantıma ve kusmama bir faydası olmadığı gibi ishal oldum. hem de nasıl ishal. aynı çocuklarınki gibi. tuvaletimi hiçbir şekilde tutamadım. o kadar kıyafet birikti ki şu anda kirli onları makineye atıcam. şimdi iyiyim. sadece halsizlik var. dünden bu yana 1 kilo gitmiş. çok yorgunum.
hehehehe 2 kilo aldım cnm ama okuyorumda millet 50 lerle başlamış ben 68le başladım kilom zaten fazlaydı çok almamam ii o yüzden sen 10 kilo almışsın ama yinede benden zayıfsındır((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?