benim doğum aralık sonu görünüyor çünkü bebiş hep bir hafta geri.geç yumurtlama galiba.o yüzden büyük ihtimal oğlak.ama yay olsa hiç fena olmazdıaa ben de kovayım eşim de oğlak bebişimin oğlak olmasını hiiçç istemiyorum olmaz da zaten büyük bir ihtimalle yay olacak
valla evde iki tane inatçı keçiyle uğraşamam biri yetiyor bana:)
sorma canım bizde de öyle.bana bazen diyorki sen erkek olmalıymışsın ben kadın.bizde de aynı, ben kovayım, eşim oğlak. ben de en çok evcimen tarafını seviyorum. tabi bir kova burcu olarak özgürlüğüme çoook düşkünüm, bu yüzden çok çatışma yaşıyoruz.
merhaba ben sizi ilk topik açıldığı günden beri takip ediyorum.hatta bazılarınızı başka topiklerden :) kısaca sizi çok iyi tanıyorum.şimdi benimde size bir sorum var.yardımcı olursanız çok sevinirim.bizim burda sağlık ocağı şeker yükleme testini yapmıyor.devlet hastanesinde ise randevu almak sabah 11 de başlıyor.iki dakika sonra tüm randevular dolmuş oluyor.özel hastaneleri arıyorum telefonda fiyat bilgisi vermiyorlar.sizler den özelde yaptıran var mı? özellikle kocaelin'de oturan arkadaşlar nerde kaça yaptırdınız?şimdiden teşekkürler
bu arada ben duygu.kocaelinde oturuyorum. bende diplomalı ev hanımıyım dört senedir
Allah seni bence sen ac kalamiyorsun ondan seker testini erteliyorsun ay kiz aksam aksam iyi guldum sana yaa
canim seni uzmek yada korkutmak istemem ama 1 hafta sonraki randevu sekerin dusmusmu diyeti birakalimmi diye bakmak icin degil insuline gerek varmi yokmu diye bakmak icin cagirmislardir.cunku diyet kiminde ise yaramiyo mecbur kaliyorlar insulin vurmaya.ilk kontrolde onun icin.sen bu diyeti doguma kadar yapicaksin canim
kızlar beşik konusunda ne yapacaksınız? park yatak öneriyor bir çok kişi, o da hemen yırtılacakmış gibi gözüküyor. ne yapsam bilemedim. ahşap beşiklerin fiyatları nasıl? almak için erken mi?
bir de bende çarpıntı oluyor bu aralar, sizde de oluyor mu?
benim dört yaşında bir oğlum var .bu yaşa kadar park yatakta yattı.iyiki almışım dediğim tek şey.ben oda takımıda almıştım sizler gibi ama yatağı hiç kullanmadı.dört sene önce sadece yatağına 500tl para vermiştik.şimdide odasını beğenmiyor.bebek odası bu diyor.bence park yatak çok ideal toplayıp anneme ve tatile götürebiliyorum.birde 7-8 aydan sonra bebekler yataktan çıkmak istiyor.ayaklanıyor.park yatakta alt kata geçtiğinizde derinlik fazla olduğu için düşme korkusuda olmuyor.yataklarınızı derin alın.birde aldığınız yatakları ortak renk alın.benim oğlum var.oda takımını beyaz mavi yaptık.hem kullanmadı dediğim gibi,hemde allah nasip ederse şimdide kızım olcak.kızlar beşik konusunda ne yapacaksınız? park yatak öneriyor bir çok kişi, o da hemen yırtılacakmış gibi gözüküyor. ne yapsam bilemedim. ahşap beşiklerin fiyatları nasıl? almak için erken mi?
bir de bende çarpıntı oluyor bu aralar, sizde de oluyor mu?
benim dört yaşında bir oğlum var .bu yaşa kadar park yatakta yattı.iyiki almışım dediğim tek şey.ben oda takımıda almıştım sizler gibi ama yatağı hiç kullanmadı.dört sene önce sadece yatağına 500tl para vermiştik.şimdide odasını beğenmiyor.bebek odası bu diyor.bence park yatak çok ideal toplayıp anneme ve tatile götürebiliyorum.birde 7-8 aydan sonra bebekler yataktan çıkmak istiyor.ayaklanıyor.park yatakta alt kata geçtiğinizde derinlik fazla olduğu için düşme korkusuda olmuyor.yataklarınızı derin alın.birde aldığınız yatakları ortak renk alın.benim oğlum var.oda takımını beyaz mavi yaptık.hem kullanmadı dediğim gibi,hemde allah nasip ederse şimdide kızım olcak.
slm kızlarrr...bir şey sorucam geceleri rahat uyuyabiliyormusunuz???benim kalçalarıma kramp giriyor magnezyumda kullanıyorum.birde alt tarafım ve belim acayip ağrıyor.dönerken eşimden destek alıp dönüyom
duygu bende park yatak alacağım ama ne yalan söyliyim aynı zamanda oda da almak istiyordum hevesim wardı yazdıklarını okuyunca almamak daha doğru diye düşündüm.boşuna masraf olmasın park yataklar bence çok kullanışlı..yazdıkların için çok sağol gerçekten çok iyi geldi bana yaa muck
nerdee ben bir aydır rahat uyuyamıyorum benim de belim ağrıyor magnezyum alıyorum ben de. bir de bende huzursuz bacak sendromu var( bu teşhisi de ben koydum :)) tabi hamilelikle alakası yok ama bu aralar daha çok ağrımaya başladı bacağım yani uzun zamandır derin bir uyku yok
hadi yaaa bende seviniyodum 1 hafta işi sıkı tutarsam atlatırım diye((( kötü o zaman yaaaa
kızlar size güzel ve hayırlı bir haber vereyim...
eşimin kuzeni 1 yıl kadar önce evlatlık alabilmek için başvuru yapmıştı ve sıra bekliyordu...
veee sırası geldi dün kuzucuğuna kavuştu...
3.5 aylık kömür gözlü bal dudaklı düğme burunlu pamuklar kadar beyaz bir kız sahibi oldu.....
ablamın ve abimin ve ailenin mutluluğunu size anlatamam...
hele kızının minik damlanın şaşkın bakışlarını offfffffff.... ellerini elledim parmaklarıma asıldı yavrum yaa...agucuklar yapıyordu çok ama çokk tatlıydı.. allah şansını bahtını açık etsin.. inş hayırlı bir evlat olur...
pis ailesi 2 günlükken bırakmışlar vicdansız insanlar....
cnm benim bildiğim 27+1 27hafta dolmuş +1gün gecmış demek yanı 28.haftanın içindesin demek oluyor..
ya ogren artik su hafta olaylarini. tickerinda kac week yaziyosa 1 fazlasini sooliceksin kuzucum
Tamam kızma Olbey tatlışş öğrendimm
Canim ben internetten unlu bir doktorun sitesi var devamli ordan takip ediyorum haftalik gelismeleri.Orda haftalar icin soyle diyo.
27.hafta gebelik ( 26 +0 ; 26+6 ) gunlerdir diyo.Yani sen 27 haftayi bitirmis 28. haftaya girmis bulunuyorsun canim :)
Teşekkür ederim canlar bilgilendirmeniz için
nasilsiniz
ay dun kuzenim dogum yapti cok tatli kucuck bir tosuncugu oldu 4200kg 53.5cm masallah pasammmaaaaaa
darisi basimiza
Maşallahh ki ne maşallahhhAllah nazardan saklasın ınsallah tatlım acabakuzenıne sorarmısın neyle beslenmıss bızde bılgılenelımm
hiç bile kaypak değiliz :))
olsak olsak politikacıyızdır :))
o da bu devirde lazım zaten :))
Canım valla bu devirde politik olan kazanıo valla keşke bende olabilsem hiç beceremem politikdavranmayı :97::97:
o zaman ortak izlenim yaylar feci şekilde hiperaktif kızlaaar :) gerci ben bayılırım böyle durağan olmayan sosyal bıcır bıcır çocukları!(tekrar düşündüm de fazlası iyi değil,o öğrencimle neler çektiğimi ben bilirim!!!illallah! )
oğlaklar da daha olgun,daha sessiz oluyorlar.hiç kavurgan bi oğlak görülmedi herhalde :))
Aaaaa kavurgan oglak derken benım gorumcemı saf dısı tutmussunuz sanırımBir dk susmaz herşeyi ben bilirim edasındadır parayı elde tutma konusunda ustune yoktur vs vs benum erkekımde Allah kısmet ederse yay olacak bakalımmm
Canım çok sağol ana Nasırmış ya yani erkekmiş..
Luveyla hoş geldin cnm evet benim doktorum erkek kızımda bayan doktora gıdıyordum dogumda hıc memnun kalmadım bu doktoru oglumda kızkardeşim ayarladı kendisi eczanede çalışıyor cok iyi bir doktor diye ve 7 senedir değiştirmedim bir daha cok memnunum artık kadını erkeği diye bakmıyorum önemli olan saglıgımız..
bu konuda benm eşim takıntılı sağ olsunçok detaya girmiycemde ya şimdi doktor erkek ya bu mübarekler orda çocuk doğururken nasıl bi dengesizlik yapabilirki dimi zaten şekil olarak ofsayt durumda olucaz adamı bunun nesi cezbetsinki o sonuçta işini yapıyo orda günde kaç tane görüyo ama gel görki bizim geri kafalı kocalarımız bunu anlamazlar bide erkek çocuk diye gerim gerim gerilirler eeee nerde bunun cinsiyet düşkünlüğü o da erkek ama doktor olmuş adama diyebilirsimisn sen erkeksin ama doktor olma diye ayyy gene kızdım yaaa...
Kızlar bu doktor konusunda kesinlikle erkek diyorum her acıdan hem pratıkler hem kaprıs yok adamlarda hem merhametlıler en azından bayan drlar kdr acımasız tavırları yok en bastan drum erkek olsun ıstedım oylede oldu gorumcemede bınlerce defa soyledım erkek dr sec dıe 4bayan drdan sonra benım dedıgıme geldı sımdı erkek dra gıdıosankı ona bu aklı basta ben vermemısım gıbı baskalarınada akıl verıo en basta kabul etmeyen kendıydı halbukı ayrıca unutmayın kızlar doguma sadece kendı drunuz gırmeyecek anestezı uzmanıydı operatoruydu bır suru dr gırmıs olacak tabı bunu kocıslere anlatmak zor sızde haklısınız :95::95:
ay kızımı hıckırık tuttu ..3 dkdır..oy kıyamam sana Masal'ım benim annesinin gülüüüüüüü
kızlar konuyla lakalı deil ama sizlere bişey anlatacam annemlerin apartmanda oturan bır adam asagı kattakı komsunun banyo camına telin kamerasını acıp sarkıtmış ve oraya gırıp cıkan kadınların görüntüsünü kaydediyormuş dun gece tesadüfen evin hanımı teli görüyor ve bir bakıyorkı kamera kayıtta ve eskı kayıtlarda bunların banyoya gırış cıkış tum halleri var ve polis cagırmış adamı tutuklamışlar yalnız evde bu tarz cdler ve pcde kayıtlar yakalamışlar yani adam gizli kayıtla röntgencılık yapıyormuş
ve bu dairede daha önce kız ögrenciler kalıyordu artık onların kımbılır ne görüntülerini kaydetmiştiraman allahım tam bir felaket yani oyuzden sizde ne olur ne olmaz banyo camlarınıza dikkat edin şimdi kız kardeşim anlattı da şok oldum adamıda eşinide tanıyorum birde
hıçkırık tuttuğunu nasıl anlıyorsun ki :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?