2011 Aralık Anneleri

aa ben de kovayım eşim de oğlak bebişimin oğlak olmasını hiiçç istemiyorum olmaz da zaten büyük bir ihtimalle yay olacak
valla evde iki tane inatçı keçiyle uğraşamam biri yetiyor bana:)
benim doğum aralık sonu görünüyor çünkü bebiş hep bir hafta geri.geç yumurtlama galiba.o yüzden büyük ihtimal oğlak.ama yay olsa hiç fena olmazdı
bizde de aynı, ben kovayım, eşim oğlak. ben de en çok evcimen tarafını seviyorum. tabi bir kova burcu olarak özgürlüğüme çoook düşkünüm, bu yüzden çok çatışma yaşıyoruz.
sorma canım bizde de öyle.bana bazen diyorki sen erkek olmalıymışsın ben kadın.

hoşgeldin canım.ben daha yaptırmadığım için birşey diyemeyeceğim malesef

kızlar beşik konusunda ne yapacaksınız? park yatak öneriyor bir çok kişi, o da hemen yırtılacakmış gibi gözüküyor. ne yapsam bilemedim. ahşap beşiklerin fiyatları nasıl? almak için erken mi?

bir de bende çarpıntı oluyor bu aralar, sizde de oluyor mu?

aysalh ve epsilonsigma çok teşekkürler.benimde özel sağlık sigortamda var ama labaratuarı karşılamıyormuş artık.saçma ama neyse .yinede teşekkürler....

hadi yaaa bende seviniyodum 1 hafta işi sıkı tutarsam atlatırım diye ((( kötü o zaman yaaaa

canım bendede oluyor. en ufak birşey yapsam nefes nefese kalıyorum.normaldir galiba.
bu arada bende park yatak alacağım .ev taşıyacağım 2-3 haftaya kadar.yerleştikten sonra alırım artık

benim dört yaşında bir oğlum var .bu yaşa kadar park yatakta yattı.iyiki almışım dediğim tek şey.ben oda takımıda almıştım sizler gibi ama yatağı hiç kullanmadı.dört sene önce sadece yatağına 500tl para vermiştik.şimdide odasını beğenmiyor.bebek odası bu diyor.bence park yatak çok ideal toplayıp anneme ve tatile götürebiliyorum.birde 7-8 aydan sonra bebekler yataktan çıkmak istiyor.ayaklanıyor.park yatakta alt kata geçtiğinizde derinlik fazla olduğu için düşme korkusuda olmuyor.yataklarınızı derin alın.birde aldığınız yatakları ortak renk alın.benim oğlum var.oda takımını beyaz mavi yaptık.hem kullanmadı dediğim gibi,hemde allah nasip ederse şimdide kızım olcak.

birde park yatağınızı büyük alın.benim ki büyüktü.o yüzden dört yaşına kadar kullandı.baby 2 go park yataktı.

duygu bende park yatak alacağım ama ne yalan söyliyim aynı zamanda oda da almak istiyordum hevesim wardı yazdıklarını okuyunca almamak daha doğru diye düşündüm.boşuna masraf olmasın park yataklar bence çok kullanışlı..yazdıkların için çok sağol gerçekten çok iyi geldi bana yaa muck

slm kızlarrr...bir şey sorucam geceleri rahat uyuyabiliyormusunuz???benim kalçalarıma kramp giriyor magnezyumda kullanıyorum.birde alt tarafım ve belim acayip ağrıyor.dönerken eşimden destek alıp dönüyom

slm kızlarrr...bir şey sorucam geceleri rahat uyuyabiliyormusunuz???benim kalçalarıma kramp giriyor magnezyumda kullanıyorum.birde alt tarafım ve belim acayip ağrıyor.dönerken eşimden destek alıp dönüyom

nerdee ben bir aydır rahat uyuyamıyorum benim de belim ağrıyor magnezyum alıyorum ben de. bir de bende huzursuz bacak sendromu var( bu teşhisi de ben koydum :)) tabi hamilelikle alakası yok ama bu aralar daha çok ağrımaya başladı bacağım yani uzun zamandır derin bir uyku yok

valla ne yalan söyliyim gerçekten insan ilk çocukta çok heves yapıyor.ama yapında değer.hiç bir zaman ilk çocuk hazırlıkları ve düğün hazırlıkları unutulmuyor.
ama şimdi diyorumki buna verdiğim parayla şimdi genç odası alırdım.boşuna masraf yapmışım.yepyeni insan birine vermeyede kıyamıyor.ben oğlumda dükkanları eve yığdım.hala kullanmadığım o kadar çok kıyafet kaldı ki elimde.bazen tulayuzunu okuyunca kendimi görüyorum.şimdide kıza 3-5 parça bişey aldım.sadece anakucağı alacağım.birtek de onu almadığıma pişmanım.

geçmiş olsun canım...inşallah dünya ya gelince kıymetimizi bilirlerderin bir uyku uyumayı öyle çok özledim ki sık sık dönmekten sinir geldibirde yatakta dönerken oturupta mı dönüyorsunuz.

ay kızımı hıckırık tuttu ..3 dkdır..oy kıyamam sana Masal'ım benim annesinin gülüüüüüüü

Canımmm cok duygulandım valla yaa Allah onlardan razı olsun ne kadar güzel bir iş yapmışlar bizlerde böylece ne kadar sanslı ınsanlar olduğumuzu bir kez daha anlamış olduk inşallah hayırlı ailesine düşkün vefalı bir çocuk olurr..

cnm benim bildiğim 27+1 27hafta dolmuş +1gün gecmış demek yanı 28.haftanın içindesin demek oluyor..

kızlar konuyla lakalı deil ama sizlere bişey anlatacam annemlerin apartmanda oturan bır adam asagı kattakı komsunun banyo camına telin kamerasını acıp sarkıtmış ve oraya gırıp cıkan kadınların görüntüsünü kaydediyormuş dun gece tesadüfen evin hanımı teli görüyor ve bir bakıyorkı kamera kayıtta ve eskı kayıtlarda bunların banyoya gırış cıkış tum halleri var ve polis cagırmış adamı tutuklamışlar yalnız evde bu tarz cdler ve pcde kayıtlar yakalamışlar yani adam gizli kayıtla röntgencılık yapıyormuş
ve bu dairede daha önce kız ögrenciler kalıyordu artık onların kımbılır ne görüntülerini kaydetmiştir aman allahım tam bir felaket yani oyuzden sizde ne olur ne olmaz banyo camlarınıza dikkat edin şimdi kız kardeşim anlattı da şok oldum adamıda eşinide tanıyorum birde

amanıııınnn soklardayım su anda Ayyy cok kotu bu durum yaa rezıllık resmen piss sapıkk bıde tanıdık bırının olması cok kotu yaa Allah ıslah etsın suratına okkalı bı tukuruk yarasırdı aslında

hıçkırık tuttuğunu nasıl anlıyorsun ki :26::26::26:

Çok ritmik bir şey. Tekmeden çok farklı, hemen anlıyorsun zaten

kalp atimina benzeyen bırsey ..

cok guzel ..senın ıcın erken olabılır ama bılemıyorum ..

destina ..yuh demek ıstıyorum pis sapık..,
neeler duyacagız kımbılır ya ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…