2011 Aralık Anneleri

canım teşekkür ederim. şeker yüklemesine aman dikkat et. hala kafam kazan gibi((

işe gelmekten çok sıkıldım ben ya eşim evde yatıyor ben 3 aydır o uyurken kalkıp işe geliyorum bende tv karşısında sallana sallana kahvaltı yapmak istiyorum öff pfff

işe gelmekten çok sıkıldım ben ya eşim evde yatıyor ben 3 aydır o uyurken kalkıp işe geliyorum bende tv karşısında sallana sallana kahvaltı yapmak istiyorum öff pfff

bende bende, 2 buçuk yıldır çalışıyorum ve toplamda sadece 2 hafta yıllık izne çıktım, artık pilim bitiyor galiba :

ben de öyle yaa sabahın köründe kalk hazırlan kahvaltı yap işe gel
çok zor gelmeye başladı
doğumdan 2 ay önce izne ayrılayım diyordum, etrafımdaki herkes itiraz ediyor, biraz daha çalış, doğumdan sonra kullanırsın diyee
hamileleri direkt ücretli izine ayırmalılar bence: ))))

ayy canmm evde oturmak cok keyifli ee daha cıkmıyormusn doıgum ızınıne rapor alabılıorsan al 1 kac gun dınleırsn snra zaten dogum ızın gelır yasal olan evde olursn sende banada zor gelıordu esımı evde bırakıp ıse gıtmek :) bende dedım esımı bırakcam işi bırakyım evden aldıgım keyif kadar baska bısyden keyıf almıorm

bende bende, 2 buçuk yıldır çalışıyorum ve toplamda sadece 2 hafta yıllık izne çıktım, artık pilim bitiyor galiba :

ben iznimide kulllanmadım bu sene sırf oğluşumla daha fazla vakit geçireyim diye geçen sene iznim yoktu zaten erken izinede ayrılmak istemiyorum gelebildiğim kadar geliyim diyorum ne olcak halimiz bilmiyorum 1.5 ayım kaldı zaten en fazla erken gelmezse oğluşum sıkıcam dişimi vermiyecem canımı ilerde bu bir ayı çok ararım gibi geliyor napıyım

hadi yaaa bende seviniyodum 1 hafta işi sıkı tutarsam atlatırım diye ((( kötü o zaman yaaaa

ah gulum ne desemki sen heralde bir hafta sonra cagirinca bakicaklar dusmusse dieyti kesicekler sandin.keske oyle olsa.o kontrol daha oncede dedigim gibi diyet ise yariyormu insuline gerek varmi diye bakiyorlar.sen olcumlerini yaziyormusun.bana liste vermislerdi her olcumu yaziyordum.ona bakip diyete devam insuline gerek yok demislerdi.hatta turklerden bogazina sahip cikip insuline gecmeden atlatan nadir turklerdensin demisti kadin :) ama cok sikintili bir donemdi.bundada ilk basta cikti dedim tamam zor gunler yine basliyo.ama 100 gramlik yuklemeye kadar dikkat ettim.sukur cikmadi.ama ben yinede cok yuklenmiyorum kendime.cikolata seker yemiyorum hala.yeterki diyet yapma baskisi kalksin ustumden.o yuzden seni cok iyi anliyorum canim.ama sabret gecici bir durum.bebekler icin herkes birseylere dayaniyo.

slm kızlarrr...bir şey sorucam geceleri rahat uyuyabiliyormusunuz???benim kalçalarıma kramp giriyor magnezyumda kullanıyorum.birde alt tarafım ve belim acayip ağrıyor.dönerken eşimden destek alıp dönüyom

ah ah nerdeee esim diyo dön dön bir hal oluyorsun.birde kocaman bir yastikla yatiyorum.esim bana yer kalmiyo valla diyo.ama hala rahat yatamiyorum yani.ayrica donerken esimi uyandiriyorum cunku tek basima donerken cok zorlaniyorum.ilerleyen zamanlarda o kadar zorlanicazki artik esten destek almak yerine top gibi o sizi yuvarlicak :)) ilkinden biliyorum hem halime uzuluyor hemde guluyordum

ay kızımı hıckırık tuttu ..3 dkdır..oy kıyamam sana Masal'ım benim annesinin gülüüüüüüü

yani varya ikinci kez hamileyimhala tam olarak secemiyorum o hickirik olayini.ama birgun yakalicam konsantre olmak gerekiyo bence benim kiz o kadar oynuyorki durupta ha bu hickirikmi demek aklima gelmiyo.

ben ilk kizimi erken dogurdum doktorun dedigine gore buda erken gelebilir.yani benim kizim buyuk bir yay burcu adayi.iyide olucak heralde ozelliklerini begendim

ay gecmis olsun canim hic duymamistim boyle bunyesi kaldirmayani.neyse allahtan sekerin normal cikmis.o bari teselli olsun..

canim aksam yatarken birseyler yiyorsan ondan sabah yuksek cikar.birde sunu unutma stres yaptikca dusmez.sabirli ve sakin olucaksin.ayrica ben ilk hafta sinirden kafayi yiyecektim.listeden bile az yedigim halde yuksek cikiyordu.ama ikinci hafta cok guzel duzene girdi.vucuttaki seker oraninin dagilmasi rayina oturmasi bir haftayi buluyormus.ondan stres yapma haftaya duzelir canim

sanada gecmis olsun canim.dikkat edin sulara cesmeden icmeyin.tam mikrop zamani.

Bu halde calisan kizlar sizleri ayakta alkisliyorum.Ben iki dakika yurusem oldugum yerde kaliyorum.Agrilardan uyuyamiyorum.Kizimin tum yukunu esim aldi.O yediriyo o iciriyo o yatiriyo o gece tuvalete goturuyna ragmen agrilarim cok var.Valla tebrikler kizlar :81::81::81:

sağol canım bazen bende kendimi alkışlıyorum ama belki bizden daha zor şartlarda hamile olanlar vardır diyip moral veriyorum kendime Allah zorda olanların yardımcısı olsun kolaylıklar versin ..

günaydın herkese
dünden itibaren diyete başladım, pilavı ekmeği tatlıyı hamur işini kestim, dün şirketin öğle yemeğinde kemalpaşa vardı ama yiyemedim, içim gitti ama yemedim
yaaa hakkaten zormuş bu diyet işi, kepek ekmeğinden hiç hoşlanmadım ekmeksizde doymuyorum gibime geliyo, offf şu şekerm bi düşseeeeee

tşk ederizz:)))
walla kendimi bildim bileli çalışıyorum hayatımda ilk defa uzun bir süre izinli olacağım kısmetse
kullanmadığım izinlerim, doğum izni ve 6 ay da ücretsiz izin alıp bebişimi 1 yaşına kadar büyütmeyi istiyorum inşallahhhh
evde oturup sabah programları izleyeyim, ya da evlendirme programları falan acayip hevesleniyorum:))
inşallah Rabbim hayırlısıyla nasip eder

tabi arkadaşlarım evde tatil yapacağını sanıyorsun ama bebek bakımı daha zor diyorlar ama hayırlısı artık umarım huzurlu bebeklerimiz olur

Gunaydin kizlaarrrr...

canim gecmis olsun. en azindan sekerin cikmamis ona sukredelim. cok dikkat etmeye calis kendine. sodali ayran yapip ic. benim doktorum her ishal oldugumda bunu soyluyor. vucuttaki elektrolit dengesinin saglanmasina yardimci oluyomus ve su kaybini destekliyormus..

kiz bi biz goremedik zaten aldiklarini. sooooyle uzun uzun koy da ciciler topigine biz de diyelim ne cok almissin napcan bu kadar kiyafeti die

sabah erken kalkması, günde defalarca merdiven inip çıkmak, akşam yorgun gelmek vs. giderek daha da zorlaşıyor.
allah tüm hamilelere yardım etsin ama çalışanlara daha çok

Canim senin kac cikmisti sekerin o kadar cok sekeri yuksek cikan varki artik karistirdim.Onceden yoktu niye boyle oldu acaba zamanla cok fazlalasti.Bundan 4 yil once benim disimda 1 kisininmi ne cikmisti nisan annelerinde.Simdi her 10 kisiden 3 unde var.Niyeki acep ne etkiliyo acaba..:44:

düşer inşallah canımm
ben de diyete başladım şeker yok ama doktor çok hızlı kilo alıyorsun troid değerlerini ayarlamakta zorlanıyorum diyor(
dikkat etmeye çalışıyorum güya amaa çok zor hele hamileyken
ömrüm diyetle geçti zaten, hamileyken yapmayaydık bari :)))

Baskı değil cnm. Kabızlığım da yok... Karnımda hissettiğim güp güpleri popoda ve vajinada hissediyorum. Afedersin o an gaz çıkcakmış gibi bi tuhaf oluyo:)

50gr 170 küsür çıkmıştı canım, cumartesi (yarın) 100 gr yapalım dedi ama ben cumartesi gitmicem 1 hafta daha beklicem diyet yapıcam sonra gidicem 100gr için bakalım nolcak.
aslında gebelikten önce ne yiyosam aynını yiyorum sadce sütü çok içiyorum ve meyvayı arttırdım, ama hamur, şeker, yağlı, tuzlu hiç kesmedim hamileliğim boyunca,
sanırım yuksek çıkmasının sebebide bu, azaltmak gerekiyomuş

hakikaten zormuş, ben kilolu insanların diyetlerini bozmalarına anlam veremezdim meğer haklılarmış
ben hayatım boyunca hep 55-57 lerde oldum o yuzden hiç diyet yapmadım bu yaşıma kadar.

canim aksam yatarken birseyler yiyorsan ondan sabah yuksek cikar.birde sunu unutma stres yaptikca dusmez.sabirli ve sakin olucaksin.ayrica ben ilk hafta sinirden kafayi yiyecektim.listeden bile az yedigim halde yuksek cikiyordu.ama ikinci hafta cok guzel duzene girdi.vucuttaki seker oraninin dagilmasi rayina oturmasi bir haftayi buluyormus.ondan stres yapma haftaya duzelir canim

yok yemedim yaa bikaç kaşık sebze yemeği yedim o kadar gece süt saatini bile kaçırdım uyuya kalmışım öle yattım düşün yani şu durumda bile bu rakam inanamıyorum

Doğrusu ben bunu gerikafalılık olarak görmüyorum. O adamın ne hissettiği hissetmediği beni ilgilendirmez ki. Ben kendimden sorumluyum. Sonuçta ben en mahrem bölgemi gösteriyo muyum, gösteriyorum. Meseleye burdan bakmak lazım.

Ha çok ekstra bi durum olur, o doktordan başka bu durumun uzmanı yoktur, mecbursundur o ayrı konu. Ama çok iyi bayan doktorlar varken, mecbur değilken, erkek doktor tercih etmiyorum şahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…