- 11 Nisan 2011
- 1.313
- 1.193
- 133
herkese günaydın ve hayırlı cumalar kızlar,
sonunda cumada geldi :):) 2 gün tatilimiz var bugün geçsin hemencecik :)
geçmiş olsun canım pazartesi akşamı bizde acildeydik, kusma ve ishal şikayetim vardı, serum falan taktılar, ancak düzelebildim, biranönce iyileşirsin umarım canım, ama bol bol su tüket günde 3 lt nin altına sakın düşme, bu zamanlarda daha çok ihtiyacımız oluyor. bende ayın 24 ünde şeker yüklemesi yaptıracağım umarım bir aksilik çıkmaz ayda 2. ishali kaldırmaz bu bünye
işe gelmekten çok sıkıldım ben yaeşim evde yatıyor ben 3 aydır o uyurken kalkıp işe geliyorum bende tv karşısında sallana sallana kahvaltı yapmak istiyorum öff pfff
işe gelmekten çok sıkıldım ben yaeşim evde yatıyor ben 3 aydır o uyurken kalkıp işe geliyorum bende tv karşısında sallana sallana kahvaltı yapmak istiyorum öff pfff
bende bende, 2 buçuk yıldır çalışıyorum ve toplamda sadece 2 hafta yıllık izne çıktım, artık pilim bitiyor galiba:
ben de öyle yaa sabahın köründe kalk hazırlan kahvaltı yap işe gel
çok zor gelmeye başladı
doğumdan 2 ay önce izne ayrılayım diyordum, etrafımdaki herkes itiraz ediyor, biraz daha çalış, doğumdan sonra kullanırsın diyee
hamileleri direkt ücretli izine ayırmalılar bence: ))))
ayy canmm evde oturmak cok keyifli ee daha cıkmıyormusn doıgum ızınıne rapor alabılıorsan al 1 kac gun dınleırsn snra zaten dogum ızın gelır yasal olan evde olursn sende banada zor gelıordu esımı evde bırakıp ıse gıtmek :) bende dedım esımı bırakcam işi bırakyımevden aldıgım keyif kadar baska bısyden keyıf almıorm
hadi yaaa bende seviniyodum 1 hafta işi sıkı tutarsam atlatırım diye((( kötü o zaman yaaaa
slm kızlarrr...bir şey sorucam geceleri rahat uyuyabiliyormusunuz???benim kalçalarıma kramp giriyor magnezyumda kullanıyorum.birde alt tarafım ve belim acayip ağrıyor.dönerken eşimden destek alıp dönüyom
ay kızımı hıckırık tuttu ..3 dkdır..oy kıyamam sana Masal'ım benim annesinin gülüüüüüüü
23 KASIM- 22 ARALIK
Yay burcunda doğan çocuk ailesi tarafından çok sevilir. Bu güzel, neşeli, cana yakın, hareketli çocuk ayrıca çok da dürüsttür. O daja çok küçük yaşta farkına varmadan doğru hareket etmesini öğrenir. Yalnız daima güler yüzlü, neşeli olan çocuk asla emir dinlemez. Ona ısrar etmek, cezalandırmaya kalkmak hatadır. Çünkü bu çocuk doğuştan bağımsızdır. Bu bağımsızlığıda korumyaya kararlıdır. Onun için çocuğa, güler yüz, sevgi, ve şevkatle davranılmalı ve yumuşaklıkla her şeyi öğretmelidir. Çocuk, kendisine ısrar edildiğini görünce büyük bir ciddilikle sorumluluklarını anlar. Böylece eğitim konusunda da zorluk çıkarmaz. Bütün mesele onun fazla enerjisini uygun bir alana yöneltebilmektir. Bu çocuğun bol bol oynaması, spor yapması ve böylece oyalanması da şarttır.
23 ARALIK - 20 OCAK
Oglak burcunda dogan çocuk, çekingen, içine kapalı, kolay kolay gülmeyen bir tiptir. Zaten bu burçta doğanlar çocukluk çağlarından itibaren olgunlaşırlar ve orta yaştan sonra da gençleşmeye başlarlar. Çocuk hırslı, dikkatli, sabırlı ve inatçı olacaktır. Bu yüzden derslerine dikkat etmesi ve sabırla çalışması mümkündür. Çok daha zeki öğrencilerden daha da fazla başarı gösterecektir o. Kafası gelişince de daha planlı ve metodlu hareket etmeye başlayacaktır. Ancak bu çocugun hislerini anlamak, onu duyduğu güvensizlikten kurtarmak lazımdır.
Anne ve baba, ona sevgi, anlayış ve sefkat göstererek her problemiyle ilgilenirlerse çocuk değişebilir. Hislerini daha kolay açıklayabilir. Oğlak burcunda doğan çocuk, küçüklüğünde epey sıhhatsizdir ve kızamık, su çiçeği, kabakulak gibi hastalıkları sırayla geçirebilir. Onun sağlığına itina edilirse daha sonra hemen hemen hiçhastalanmaz ve çok sağlam olur. Bu çocuğun, büyük ilgi, şevkat ve sevgiye ihtiyacı olduğuda hiç unutulmamalıdır.
kızlar herkese günaydın. dün sabah şeker testimizi yaptırdık. saat üçe kadar biraz midemin bulanması haricinde iyiydim. bu arada şekerim normal çıktı. saat üçten altıya kadar her 10 dakikada bir çok afedersiniz kustum. resmen iç organlarım dışarıya fırladı. doktoru aradık. hemen hastaneye gelin dedi. serumlar iğneler. korkunç bir gece geçirdim. şeker testi için verilen o iğrenç su bazı bünyelerde böle tepki verebiliyormuş. daha şeker testi yaptırmamış olan arkadaşlar varsa, böle etkilerini görürseniz korkmayın. bu arada hastanede yediğim serum ve iğnelerin mide bulantıma ve kusmama bir faydası olmadığı gibi ishal oldum. hem de nasıl ishal. aynı çocuklarınki gibi. tuvaletimi hiçbir şekilde tutamadım. o kadar kıyafet birikti ki şu anda kirli onları makineye atıcam. şimdi iyiyim. sadece halsizlik var. dünden bu yana 1 kilo gitmiş. çok yorgunum.
günaydın
kızlar yaaa bi de açlık şekerim dün de bu günde 96 çıktı biraz yüksek çıkıyo üzülüyorum yaaaa böle olunca doğru düzgünde bişey yemiyorum ki anlamadım ben bu işi deli olcam
herkese günaydın ve hayırlı cumalar kızlar,
sonunda cumada geldi :):) 2 gün tatilimiz var bugün geçsin hemencecik :)
geçmiş olsun canım pazartesi akşamı bizde acildeydik, kusma ve ishal şikayetim vardı, serum falan taktılar, ancak düzelebildim, biranönce iyileşirsin umarım canım, ama bol bol su tüket günde 3 lt nin altına sakın düşme, bu zamanlarda daha çok ihtiyacımız oluyor. bende ayın 24 ünde şeker yüklemesi yaptıracağım umarım bir aksilik çıkmaz ayda 2. ishali kaldırmaz bu bünye
Bu halde calisan kizlar sizleri ayakta alkisliyorum.Ben iki dakika yurusem oldugum yerde kaliyorum.Agrilardan uyuyamiyorum.Kizimin tum yukunu esim aldi.O yediriyo o iciriyo o yatiriyo o gece tuvalete goturuyna ragmen agrilarim cok var.Valla tebrikler kizlar :81::81::81:
Bu halde calisan kizlar sizleri ayakta alkisliyorum.Ben iki dakika yurusem oldugum yerde kaliyorum.Agrilardan uyuyamiyorum.Kizimin tum yukunu esim aldi.O yediriyo o iciriyo o yatiriyo o gece tuvalete goturuyna ragmen agrilarim cok var.Valla tebrikler kizlar :81::81::81:
kızlar herkese günaydın. dün sabah şeker testimizi yaptırdık. saat üçe kadar biraz midemin bulanması haricinde iyiydim. bu arada şekerim normal çıktı. saat üçten altıya kadar her 10 dakikada bir çok afedersiniz kustum. resmen iç organlarım dışarıya fırladı. doktoru aradık. hemen hastaneye gelin dedi. serumlar iğneler. korkunç bir gece geçirdim. şeker testi için verilen o iğrenç su bazı bünyelerde böle tepki verebiliyormuş. daha şeker testi yaptırmamış olan arkadaşlar varsa, böle etkilerini görürseniz korkmayın. bu arada hastanede yediğim serum ve iğnelerin mide bulantıma ve kusmama bir faydası olmadığı gibi ishal oldum. hem de nasıl ishal. aynı çocuklarınki gibi. tuvaletimi hiçbir şekilde tutamadım. o kadar kıyafet birikti ki şu anda kirli onları makineye atıcam. şimdi iyiyim. sadece halsizlik var. dünden bu yana 1 kilo gitmiş. çok yorgunum.
günaydın
cnm bende yazının başını okuyom inş bende öle olmaz diye devam ediyodum ki tülayı kendim gibi görüyorum demişsin hehehehe süper oldu yaaa bende üstüme alınmıştım zaten geçen akşam annem geldi ona gösterdim aldıklarımı ama tamamına bakamadık dolaplara doldurduklarımı çıkarmadım az gibi geldi gözüme:)))) durulıyım diyosun yani
kızlar yaaa bi de açlık şekerim dün de bu günde 96 çıktı biraz yüksek çıkıyo üzülüyorum yaaaa böle olunca doğru düzgünde bişey yemiyorum ki anlamadım ben bu işi deli olcam
günaydın herkese
dünden itibaren diyete başladım, pilavı ekmeği tatlıyı hamur işini kestim, dün şirketin öğle yemeğinde kemalpaşa vardı ama yiyemedim, içim gitti ama yemedim
yaaa hakkaten zormuş bu diyet işi, kepek ekmeğinden hiç hoşlanmadımekmeksizde doymuyorum gibime geliyo, offf şu şekerm bi düşseeeeee
günaydın herkese
dünden itibaren diyete başladım, pilavı ekmeği tatlıyı hamur işini kestim, dün şirketin öğle yemeğinde kemalpaşa vardı ama yiyemedim, içim gitti ama yemedim
yaaa hakkaten zormuş bu diyet işi, kepek ekmeğinden hiç hoşlanmadımekmeksizde doymuyorum gibime geliyo, offf şu şekerm bi düşseeeeee
Kramp oluşmaması için iç canım... Bende içiyorum dr bırak kramp oldukça içersin dedi bana oldukça saçma geldi.. Krampı çektikten sonra ne alaka.. Hemen başka doktora sordum o bırakma dedi.
bu arada bir sürü doktora gidince hepsi beni kendi hastası sanıyorama daha benim doktorum yok... İstanbulda doktor tavsiyesi beklemeye devam ediyorum...
Şeker yüklemenin temiz çıkmasına sevindim canım...
Afedsin popondan mı vuruyor poponda baskımı oluşuyor baskıysa eğer dikkat et basur olabilirsin basur öyle başlıyor çünkü. kabızlığın yoktur inşallah. dikkat et...
Canim senin kac cikmisti sekerin o kadar cok sekeri yuksek cikan varki artik karistirdim.Onceden yoktu niye boyle oldu acaba zamanla cok fazlalasti.Bundan 4 yil once benim disimda 1 kisininmi ne cikmisti nisan annelerinde.Simdi her 10 kisiden 3 unde var.Niyeki acep ne etkiliyo acaba..:44:
düşer inşallah canımm
ben de diyete başladım şeker yok ama doktor çok hızlı kilo alıyorsun troid değerlerini ayarlamakta zorlanıyorum diyor(
dikkat etmeye çalışıyorum güya amaa çok zor hele hamileyken
ömrüm diyetle geçti zaten, hamileyken yapmayaydık bari :)))
bu konuda benm eşim takıntılı sağ olsunçok detaya girmiycemde ya şimdi doktor erkek ya bu mübarekler orda çocuk doğururken nasıl bi dengesizlik yapabilirki dimi zaten şekil olarak ofsayt durumda olucaz adamı bunun nesi cezbetsinki o sonuçta işini yapıyo orda günde kaç tane görüyo ama gel görki bizim geri kafalı kocalarımız bunu anlamazlar bide erkek çocuk diye gerim gerim gerilirler eeee nerde bunun cinsiyet düşkünlüğü o da erkek ama doktor olmuş adama diyebilirsimisn sen erkeksin ama doktor olma diye ayyy gene kızdım yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?