2011 Aralık Anneleri

benim koçişte oğlak burcu, sanırım kızımızda oğlak burcu olucak. koçişim zekidir, evcildir, cömerttir, iyidir, hoştur ama inatçıdır insana kök söktürür. inşallah bebişimizde inatçı olmaz.

Canim normalde 50 gramlik seker testinin sonucu 140 tan asagi olmasi gerekiyo.Seninki tam sinirda iyi kurtarmissin :) o yuzden doktorun birsey dememistir.kiloyuda takinti etme dogumdan sonra cocuklu yasam insana verdiyor kilolari.sadece cok agir beslenme yeter...

bende ihmal ettim işte.şekerli su içme olayı korkutuyor beni.aklıma gelince bile midem bulanıyor.
zamanı var galiba ama sitelerde farklı zamanlar yazıyor.olmazsa yarın yaptırayım ben :44:

sakın korkma, bana da bir sürü kişi yorum yaptı. içince hemen kustum...vs diye. tatlıyı seviyorsan sorun yok. bildiğin şerbet tadında. valla ben yalayıp yuttum, bir bardak daha olsa içerdim:))))

sakın korkma, bana da bir sürü kişi yorum yaptı. içince hemen kustum...vs diye. tatlıyı seviyorsan sorun yok. bildiğin şerbet tadında. valla ben yalayıp yuttum, bir bardak daha olsa içerdim:))))

50 gramlik iyiydi onu cabuk icebildimde amaaaaa 100 gramlik neydi oyle yaa.Oteki gibi hizli iceyim dedim bogazimi bir yakti tikandim oksur oksur bir hal oldum.Siz dua edin 50 gramla kurtuluyorsunuz :) gel bide 100 gramligi yala yut

tatlıya düşkünlüğüm arttı bu aralar aslında.belki benimkide kolay olur psikolojik olarak hazırlamam lazım galiba kendimi

24 ile 28 haftalar arasinda yapiliyo canim.benim doktorum 28 i gecmememi soylemisti baskadoktorlar ne der bilmiyorum canim.ama ortalam bu haftalar iste.bence cok gec kalma canim.

yarın erken kalkabilirsem gideyim o zaman.ya da haftaya giderim zamanım varmış 1 hafta kadar
aç tok farketmiyor dimi

kızlar bu arada bugün inanılmaz birşey oldu.benim karateci kızım herzamanki gibi günden güne şiddeti artan tekmeleme işlemini gerçekleşiyordu.1-2 kez sert tekmeler yedim.bu arada koca bir tabak tatlı yemişti.güç topladı galiba.sonra elimi karnıma koydum ve dalgalanma hissettim.kızım o minicik ayağını karnıma dayamıştı ve ben o anı yakaladım ayağına dokundum kızımın galiba.ilk defa bu kadar yakın hissettim kendimi kızıma.inanılmaz birşeydi.bebişlerimiz gerçekten bizim için mucize.Allah acılarını göstermesin

ben kovayım.eşimde oğlak.ben onun en çok evcimen tarafını seviyorum.
bebişimde büyük ihtimal oğlak olacak

aa ben de kovayım eşim de oğlak bebişimin oğlak olmasını hiiçç istemiyorum olmaz da zaten büyük bir ihtimalle yay olacak
valla evde iki tane inatçı keçiyle uğraşamam biri yetiyor bana:)

ben kovayım.eşimde oğlak.ben onun en çok evcimen tarafını seviyorum.
bebişimde büyük ihtimal oğlak olacak

bizde de aynı, ben kovayım, eşim oğlak. ben de en çok evcimen tarafını seviyorum. tabi bir kova burcu olarak özgürlüğüme çoook düşkünüm, bu yüzden çok çatışma yaşıyoruz.

merhaba ben sizi ilk topik açıldığı günden beri takip ediyorum.hatta bazılarınızı başka topiklerden :) kısaca sizi çok iyi tanıyorum.şimdi benimde size bir sorum var.yardımcı olursanız çok sevinirim.bizim burda sağlık ocağı şeker yükleme testini yapmıyor.devlet hastanesinde ise randevu almak sabah 11 de başlıyor.iki dakika sonra tüm randevular dolmuş oluyor.özel hastaneleri arıyorum telefonda fiyat bilgisi vermiyorlar.sizler den özelde yaptıran var mı? özellikle kocaelin'de oturan arkadaşlar nerde kaça yaptırdınız?şimdiden teşekkürler
bu arada ben duygu.kocaelinde oturuyorum. bende diplomalı ev hanımıyım dört senedir

Son düzenleme:

ben antalyada özel hastanede 23 tl ye yaptırdım (sosyal güvencem var diye böyle tabiki) üstelik hastanem çok ucuz bir hastane değil şeker testinin bu kadar uygun olmasına şaşırdım doğrusu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…