şeker yüklemesi hangi haftaya kadar yapılıyor.ben daha yaptırmadımda.
kızlar bugün çooooookkkk mutluyum
en sonunda mezun oldum.
tek ders sınavına girmiştim ve geçmişim.artık diplomalı ev hanımı oldum.artık bu sene özel derslerle idare edeceğim bebiş yorulmasın diye
ben 2 gün önce yaptırdım. belirli bir süresi var mı bilmiyorum.
tebrikler cnm hayırlı olsunnnn
kızlar uzun zamandır uğrayamadım, umarım hepiniz çok iyisinizdir
bizimde 2 gün öncesinde kontrolümüz vardı. şeker yüklemesi, kan ve idrar tahlili yapıldı. doktor idrar yollarımdan enfeksiyon kaptığımı söyledi, hap yazdı. onun dışında bir şey demedi. OGTT (50GR-60 DK) diye bir değer var. bu şeker mi oluyor? 139,4 çıkmış. doktor bir şey demedi ama yüksek değil mi?
bir de tam taramada lateral venktrikül değeri 8 mm çıkmıştı. onun ilerleyip ilermediğine bakılacaktı. çok şükür ilerlememiş.
bu arada 12 kilo aldımdoğuma kadar 20 yi geçicem sanırım
bende ihmal ettim işte.şekerli su içme olayı korkutuyor beni.aklıma gelince bile midem bulanıyor.
zamanı var galiba ama sitelerde farklı zamanlar yazıyor.olmazsa yarın yaptırayım ben :44:
şeker yüklemesi hangi haftaya kadar yapılıyor.ben daha yaptırmadımda.
sakın korkma, bana da bir sürü kişi yorum yaptı. içince hemen kustum...vs diye. tatlıyı seviyorsan sorun yok. bildiğin şerbet tadında. valla ben yalayıp yuttum, bir bardak daha olsa içerdim:))))
tatlıya düşkünlüğüm arttı bu aralar aslında.belki benimkide kolay olur psikolojik olarak hazırlamam lazım galiba kendimisakın korkma, bana da bir sürü kişi yorum yaptı. içince hemen kustum...vs diye. tatlıyı seviyorsan sorun yok. bildiğin şerbet tadında. valla ben yalayıp yuttum, bir bardak daha olsa içerdim:))))
24 ile 28 haftalar arasinda yapiliyo canim.benim doktorum 28 i gecmememi soylemisti baskadoktorlar ne der bilmiyorum canim.ama ortalam bu haftalar iste.bence cok gec kalma canim.
yarın erken kalkabilirsem gideyim o zaman.ya da haftaya giderim zamanım varmış 1 hafta kadar
aç tok farketmiyor dimi
ben kovayım.eşimde oğlak.ben onun en çok evcimen tarafını seviyorum.
bebişimde büyük ihtimal oğlak olacak
ben kovayım.eşimde oğlak.ben onun en çok evcimen tarafını seviyorum.
bebişimde büyük ihtimal oğlak olacak
Allah seni tabi farkediyo12 saat ac kalip gideceksin.sabah 9 da olctureceksen aksam 9 dan sonra birsey yeme :) yoksa sekerin yuksek cikar
ama ben acıktım şimdi birşey yemeden olmazki.haftaya gideyim bari
merhaba ben sizi ilk topik açıldığı günden beri takip ediyorum.hatta bazılarınızı başka topiklerden :) kısaca sizi çok iyi tanıyorum.şimdi benimde size bir sorum var.yardımcı olursanız çok sevinirim.bizim burda sağlık ocağı şeker yükleme testini yapmıyor.devlet hastanesinde ise randevu almak sabah 11 de başlıyor.iki dakika sonra tüm randevular dolmuş oluyor.özel hastaneleri arıyorum telefonda fiyat bilgisi vermiyorlar.sizler den özelde yaptıran var mı? özellikle kocaelin'de oturan arkadaşlar nerde kaça yaptırdınız?şimdiden teşekkürler
bu arada ben duygu.kocaelinde oturuyorum. bende diplomalı ev hanımıyım dört senedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?