2011 Aralık Anneleri

öf kızlar bende de şeker çıktı

OGTT 50 60 dk Kan Glukoz 188 14.09.2011
OGTT 50 gr Açlık Kan Glukozu 94 75-115 14.09.2011

Haydaa niye yayildi bu seker olayi bu kadar.Onceden cok nadir gorulurdu simdi herkeste var.Ben nisan annesiyken bundan 4 yil once.Bir benim birde baska bir arkadasin cikmisti onca kisi arasindan.Bu sene bu donemde nerdeyse herkeste var.Valla cok ilginc

Sende sikma canini 100 gramlik yuklicekler sana bir hafta sonra falan.O zamana kadar sik disini cok dikkat et belki o sonuclar duzgun cikar.benim oyle oldu :93:

slm kızlar.bugün heyecenlı bi gün yaşıyoz oğluşumla 3.sınıfa başlıyacak.birazdan gidip okul kıyafetlerini alıcaz.bu yıl kıyafetleri değişmiş.3 ay dan sonra okula gidicek diye uçuyo sıpacık

kızlar size bişey sorucam.doktorum bana 28.haft.gel şeker testini yapalım dedi.şimdi ben bu hafta 27 mi 28 haftalıkmı oluyorum.ben bu tickerıdaki şekilde gidiyo sanıyodum.siz farklı yorumluyosunuz.ben şimdi 2 gün sonra 28 haftalıkmı olucam yani.:26:

öf ya deoktorum akrabam kız d aşok oldu
sizin ailede yok hiç bu nerdne çıktı dedi
ablamda da çıkmamıştı aman ya sinir oldum
pazartesi yüklicekler
ben ne yesem ya sırf sebze mi yiim şimdi
zeytinyağlı?

cnm şu anda 27. haftadasın. ama yarından itibaren 28. haftaya gireceksin...

Selam kızlar sonunda 100 gr şeker testimizide yaptırdık.

Sonuçlar sınıra yakın ama bişey çıkmadı çok şükür.

Bebek başıyla geliyor dedi doktorumuz dün aylık kontrole gittim..Ne çabuk dönmüş anlamadım..Artık daha dönmez dedi.Normal Doğum pozisyonumuzu almışsız şimdiden.Daha erken değil miydi yaaa :S

Bu arada Cal-d-Vita yazdı kramplarım için Magnezyum zaten alıyorum.Bir de Demir ılacına başladı.

Son havadisler bu kadar kızlarrr...

Bu arada ben hamile tişörtü almak istiyorum Lc Waikiki'de baktım dün..Başka değişik yerlerle ilgili bilginiz varsa benle paylaşırsanız sevinirim.

Öptük kocamannnn

ay oğluşuna hayırlı olsun bizimkiler de büyicek mi o kadar yaa amaşallah maşallah

sorunun cevabını ise bilmiyorum :26:

cnm gebelik şekerinin aileyle bi ilgisi yokki :26::26:gebelikte sık rastlanan bi durum bu kaldıki ben normalde şeker hastasıyım ve sülale boyu kimsede yok benmki polikistik overden kaynaklanıyo insülin direncine bağlı bi hastalıktı ve bu yüzden 4 yıl çocuğum olmadı zaten gebelikten sonra normale dönen bi durum bu şu an böle şeyleri aşırı takıntı yapmamaya bakın çünkü bu zamanlarda bunlar depresyona bile sebep oluyo biraz dikkatle biraz azimle geçirin

geçmiş olsun da bacım ben şimdi ne yicem pazartesiye kadar bana onu de hele

tunaydın kızlar

bende seker yuklemesı yaptırdımda geldımm sonuclar ogleden sonra ıns ıı cıkar

bu arada oglusum 1073 gr olmus 27+2 gorunuo usg dede hep bole cıkıo herhalde erken dollenme benımkıısı

Canim doktorlar bizim gibi yani burdaki tickerler gibi soylemiyo.Daha dogrusu en azindan benim doktorum oyle demiyo.yani 28 haftayi gosteriyorsa ticker 28 diyo yani yok oyle 27+5 iken 28 demek.Oyle dedi ama senin doktor nasil yapiyo bilemicem.Ama seker konusunda bence 28 haftayi tam bekleme.Cunku 28 hafta son sinir.Yani 24 ile 28 haftalar arasinda yapilir yaziliyo heryerde.Bence haftaya git yaptir hemen

cnm şu anda 27. haftadasın. ama yarından itibaren 28. haftaya gireceksin...

hiç anlamıyom şu hafta işinden.28 haft.oldum demek.ayyy çok güzel az kaldı desenize.bu hafta o zaman gidip şu şeker testi ni halledeyim.

ay oğluşuna hayırlı olsun bizimkiler de büyicek mi o kadar yaa amaşallah maşallah

sorunun cevabını ise bilmiyorum :26:

saol cnm.allah hepinize bu güzelliği yaşatmayı nasip etsin inş.zaman çok çabuk geçiyo.dün eşimle oğlumun bebekliğinden bahsediyoduk.ne çabuk büyüyolar yaa.9 yıl nasıl geçti anlamadım

Son düzenleme:

Yok canim erken degil ben baktim netten 26 haftalikken itibaren donmesi normalmis.Yani bu erken dogum belirtisi falan degilmis.Sekerin cikmamasinada cok sevindim.

canim benimde oyle ne annemin tarafinda nede babamin tarafinda seker falan yok kimsede.ama gel gorki bende cok yuksek cikti ilk gebeligimde.bunda biraz dikkat ettim hamile kaldigim gunden beri ondan cok yuksekm cikmadi yani diyet gerektirmedi.Ama nerden cikti niye cikti bilinmiyo

hosgeldin canimm

geçmiş olsun da bacım ben şimdi ne yicem pazartesiye kadar bana onu de hele

Valla canim bir hafta zamanin olsa duzene girerdi belki ama cok az bir zaman vermisler.Yani pazartesiye kadar ne yesen ne icsen bilemedim simdi.Ama illa sekerini dusurmek istersen nar eksisi ve tarcin ye.Onlar dusuruyo.Birde sebze ye bolbol.Meyveyi hamurisini ve beyaz ekmekle cikolata cok yeme.Insallah duzgun cikar canim bu sefer..

herkese merhaba kızlar...
okulumuza gidip geldik kızımızla...
2 haftadır saat 9-12 gittik okula ama artık sabah 9, öğleden sonra 3 çalışacaz...
aslında bikaç güne kadar hiç şikayetim yoktu ama bal kızım artık yaramazlık yapıyor. bu aya kadar hiç yormadı beni, sanırım son 3 ayda acısını çıkaracak...
gece sürekli dönüp duruyorum yatakta ve mide yanması beni deli etti... gaviscon iç demişti doktorum. hiç bi sakıncası yokmuş. gece kalkıp şurup da içiyorum ama nafile... var mı sizde de böyle sorunlar ve çözüm yolları???

kızlar az önce doktordan geldim şok halindeyim 53 ile hamile kaldım şuan 69 kilo olmuşum görünce inanamadım sanırım içinizde en obur hamiş benim :)))

şeker tarama testi yaptırdım aç kalmak zordu bebeğimde 880 gr olmuş :) doktor gayet normal dedi ama koca kafalı dedi :26:

bebeğimin başı normal doğum pozisyonundaymış sonradan dönmez inşallah kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…