öf kızlar bende de şeker çıktı
OGTT 50 60 dk Kan Glukoz 188 14.09.2011
OGTT 50 gr Açlık Kan Glukozu 94 75-115 14.09.2011
öf ya deoktorum akrabam kız d aşok olduHaydaa niye yayildi bu seker olayi bu kadar.Onceden cok nadir gorulurdu simdi herkeste var.Ben nisan annesiyken bundan 4 yil once.Bir benim birde baska bir arkadasin cikmisti onca kisi arasindan.Bu sene bu donemde nerdeyse herkeste var.Valla cok ilginc
Sende sikma canini 100 gramlik yuklicekler sana bir hafta sonra falan.O zamana kadar sik disini cok dikkat et belki o sonuclar duzgun cikar.benim oyle oldu :93:
slm kızlar.bugün heyecenlı bi gün yaşıyoz oğluşumla 3.sınıfa başlıyacak.birazdan gidip okul kıyafetlerini alıcaz.bu yıl kıyafetleri değişmiş.3 ay dan sonra okula gidicek diye uçuyo sıpacık
kızlar size bişey sorucam.doktorum bana 28.haft.gel şeker testini yapalım dedi.şimdi ben bu hafta 27 mi 28 haftalıkmı oluyorum.ben bu tickerıdaki şekilde gidiyo sanıyodum.siz farklı yorumluyosunuz.ben şimdi 2 gün sonra 28 haftalıkmı olucam yani.:26:
ay oğluşuna hayırlı olsun bizimkiler de büyicek mi o kadar yaa amaşallah maşallahslm kızlar.bugün heyecenlı bi gün yaşıyoz oğluşumla 3.sınıfa başlıyacak.birazdan gidip okul kıyafetlerini alıcaz.bu yıl kıyafetleri değişmiş.3 ay dan sonra okula gidicek diye uçuyo sıpacık
kızlar size bişey sorucam.doktorum bana 28.haft.gel şeker testini yapalım dedi.şimdi ben bu hafta 27 mi 28 haftalıkmı oluyorum.ben bu tickerıdaki şekilde gidiyo sanıyodum.siz farklı yorumluyosunuz.ben şimdi 2 gün sonra 28 haftalıkmı olucam yani.:26:
öf ya deoktorum akrabam kız d aşok oldu
sizin ailede yok hiç bu nerdne çıktı dedi
ablamda da çıkmamıştı aman ya sinir oldum
pazartesi yüklicekler
ben ne yesem ya sırf sebze mi yiim şimdi
zeytinyağlı?
geçmiş olsun da bacım ben şimdi ne yicem pazartesiye kadar bana onu de hele
cnm gebelik şekerinin aileyle bi ilgisi yokki :26::26:gebelikte sık rastlanan bi durum bu kaldıki ben normalde şeker hastasıyım ve sülale boyu kimsede yok benmki polikistik overden kaynaklanıyo insülin direncine bağlı bi hastalıktı ve bu yüzden 4 yıl çocuğum olmadı zaten gebelikten sonra normale dönen bi durum bu şu an böle şeyleri aşırı takıntı yapmamaya bakın çünkü bu zamanlarda bunlar depresyona bile sebep oluyo biraz dikkatle biraz azimle geçirin
slm kızlar.bugün heyecenlı bi gün yaşıyoz oğluşumla 3.sınıfa başlıyacak.birazdan gidip okul kıyafetlerini alıcaz.bu yıl kıyafetleri değişmiş.3 ay dan sonra okula gidicek diye uçuyo sıpacık
cnm şu anda 27. haftadasın. ama yarından itibaren 28. haftaya gireceksin...
ay oğluşuna hayırlı olsun bizimkiler de büyicek mi o kadar yaa amaşallah maşallah
sorunun cevabını ise bilmiyorum :26:
Selam kızlar sonunda 100 gr şeker testimizide yaptırdık.
Sonuçlar sınıra yakın ama bişey çıkmadı çok şükür.
Bebek başıyla geliyor dedi doktorumuz dün aylık kontrole gittim..Ne çabuk dönmüş anlamadım..Artık daha dönmez dedi.Normal Doğum pozisyonumuzu almışsız şimdiden.Daha erken değil miydi yaaa :S
Bu arada Cal-d-Vita yazdı kramplarım için Magnezyum zaten alıyorum.Bir de Demir ılacına başladı.
Son havadisler bu kadar kızlarrr...
Bu arada ben hamile tişörtü almak istiyorum Lc Waikiki'de baktım dün..Başka değişik yerlerle ilgili bilginiz varsa benle paylaşırsanız sevinirim.
Öptük kocamannnn
öf ya deoktorum akrabam kız d aşok oldu
sizin ailede yok hiç bu nerdne çıktı dedi
ablamda da çıkmamıştı aman ya sinir oldum
pazartesi yüklicekler
ben ne yesem ya sırf sebze mi yiim şimdi
zeytinyağlı?
biz geldikkkkkk
geçmiş olsun da bacım ben şimdi ne yicem pazartesiye kadar bana onu de hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?