oooooooooooooooofHayir canim tatli degil sirke gibi eksi birsey.Ilik suyun icine biraz dok karistir ic.Gunde iki kere yap sabah ve aksam.Birde sebze ye sakin ekmek katma katarsanda bol kepekli ekmek al ondan ye iki dilim.Idare et iki gun yoksa uc boyunca yapicaksin bu diyeti
canım dün bizde gittik mothercare 'a ahşap yatakları bizde çok beğendik hatta eşim alalım dedi, ama ilk etapta 6 ay gibi beşik kullanacağız, yer kaplamasın diye almadık, boyasız ve çok sağlamdı yataklar, birde beşiklerde vardı 125 tl ye inmiş tam istediğim gibiydi aslında ama biraz dardı 40cm e 90 cm. ablamda bizimleydi 6 aya kadar diyorlar ama 3 aya kadar zor yatar dedi, içine yatağı nevresimi yorgani girince dahada daralacak bizde alamadık, araştırmalarım devam ediyor, ahşap beşik arıyorum aklınızda bulunsun kızlar, belki biyerlerde görürsünüz :):)
banyo küveti aldınızmı???
dün baktım 40-80 100 tl arasındaydı
ben geçen hafta ikea da gördüm 17 tl di...sevi bebe de sanırım 25 tl
şimdi 100 lira verilirmi sizce bir küvet için???
evdeki küvette
canım bak cicila tanıtan dıe bı marka var bız onun urunlerını satıyoruz her boyutta ahsap besıgı mevcut hemde hesaplı TANITAN MOBİLYA-Cicila Bebek Mobilyaları lınkı bu burdan bı bak ıstersen
Kızlar aranızda lierac kullananlar var mı? Hangi siteden aldınız ve memnun musunuz?
Ben yağ karışımı kullanıyodum. Eşim kokusunu sevmedi. 20gün kadardır bişey kullanmıyorum ama gerilme ve kaşınmalarım var. Lierac çok öneriliyo. Hangi siteden alsam acaba?
hoşgeldın 30.hafta
kızlar,,,
uygun fiyatta gecelik-sabahlık-pijama alanınız varmı?? ankarada.... 100 tl den aşağı değil yaa fiyatlar..
Bende yaptırayımmı yaptırmayayım mı derken haftalar geçti sonunda verdim kararımı ve biraz önce sağlık ocağında tetanoz aşımı oldum, inşallah bazı arkadaşlar gibi sorun yaşamadan atlatırım.
cnm benm ilk aylar midem çok yandı ama şu anda böyle bişey yok o yüzden yarımcı olamıycam
Canim benim ilk gebeligimde cok vardi.Hayret bunda cok yok.Heralde bu seferki bebegim bayagi asagida ondan kaynaklaniyo.Ben bolbol gaviscon icerdim.Ayrica maden suyu.Oda cok iyi geliyordu.Tavsiye ederim onu dene bakalim.Ha birde iki yudumluk buzdolabindaki soguk sutten icebilirsin.Oda iyi geliyo..Cok zor mide yanmasi allah yardimcin olsun
canım benimde ilk aylar çok yanmıştı geçmişti şimdilerde tekrar ortaya çıktı şu mide yanması... rennie tablet kullanıyorum ben midem yanmaya başladığını hissettiğimde atıyorum bir tane geçiyor... onun dışında forumdan bir arkadaş daha önce soda iç demişti, süt iyi geliyor.. 1 bardak sütü yudum yudum az az içerek bitireceksin canım...
kızlar konumuzla alakası yok ama okuyunca sinir krizi geçirdim
habere bakın ya;
Hakim ve savcılardan şok öneri!
"Tecavüz mağdurları tecavüzcüsüyle evlenirse iş yükümüz azalır!"
Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulunca (HSYK) organize edilen yargının hızlandırılması ve sorunların tespit edilmesi amacıyla yapılan toplantılarda hâkim ve savcılar ilginç ve tartışmalı önerilerde bulundu. Öneriler arasında tecavüze uğrayan kadının tecavüzcüsüyle evlenmesi halinde davanın düşürülüp işgücünün azaltılması da yer alıyor.
kızlarr merhabaa
sanırım artık ağırlaştığımdan saat 1-2 den sonra sırtımın ağrısından duramıyroum.daha çok sol tarafım ağrıyoo.her akşam masaj yapıyo eşim ama genedee ağrıyoo. dün biraz spor yaptım ama inşallah faydası olur
bu arada dün akşam mothercare gittik ayın yarısı %50 indirim vardı.. çam ağcından ahşap yatak vardı 250 den 115 e düşmüşfiyatı aldık...
ben aslında sallanan minik beşikelr varya tüllü müllü ondna istiyordum ama onda 6 aya kadar yatabiliyor bebek.. sonrasında annemde gittiğimizde yatabilmesi için aldığım gibi büyük bir yatağa ihtiyaç vardı... 3 yaşa kadar yatabiliyromuş...
netten resim bulamadım bizim aldığımızda kutuda henüz kurmadık... çok basit bişey ama olsun 125 tl .. tulumu bile 70 e satıyorlar o yzüden ucuz geldi...
Cnm kolay alerji olan biri değilsen hiç bişi olmuyo korkma. Ben de yaptıralı bi kaç gün oldu. Aşının etrafında hafif bir acı oluyo bikaç gün. Geçmesine yakın da çok çok az kaşıntı. O kadar..Ateş mateş hiç bişi yapmadı bende.
Ayrıca yalnızca hastane ortamı için değil, bebek ilk 2ay aşı olmayacağı için de koruyucu etkisi oluyomuş. Doktorum öyle dedi..Burda okuduklarımdan korkup doktoruma sormuştum şart mı diye:) O da rahatlattı beni. Dediği gibi de oldu çok şükür...
bende henüz almadım ama yeşim mağzasında fiyatlar uygun diyolardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?