2011 Aralık Anneleri

kızlar konumuzla alakası yok ama okuyunca sinir krizi geçirdim
habere bakın ya;

Hakim ve savcılardan şok öneri!
"Tecavüz mağdurları tecavüzcüsüyle evlenirse iş yükümüz azalır!"
Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nca (HSYK) organize edilen ‘yargının hızlandırılması ve sorunların tespit edilmesi’ amacıyla yapılan toplantılarda hâkim ve savcılar ilginç ve tartışmalı önerilerde bulundu. Öneriler arasında tecavüze uğrayan kadının tecavüzcüsüyle evlenmesi halinde davanın düşürülüp işgücünün azaltılması da yer alıyor.

oooooooooooooooof
sağol arkadaşım neyse ben şimdi bol su içiyorum bu eti formlarda bi sıkıntı var mı ara öğünd eonu yiim yoğurtta falan sakınca yok diğ mi

canım bak cicila tanıtan dıe bı marka var bız onun urunlerını satıyoruz her boyutta ahsap besıgı mevcut hemde hesaplı TANITAN MOBİLYA-Cicila Bebek Mobilyaları lınkı bu burdan bı bak ıstersen

Kızlar aranızda lierac kullananlar var mı? Hangi siteden aldınız ve memnun musunuz?
Ben yağ karışımı kullanıyodum. Eşim kokusunu sevmedi. 20gün kadardır bişey kullanmıyorum ama gerilme ve kaşınmalarım var. Lierac çok öneriliyo. Hangi siteden alsam acaba?

banyo küveti aldınızmı???
dün baktım 40-80 100 tl arasındaydı
ben geçen hafta ikea da gördüm 17 tl di...sevi bebe de sanırım 25 tl
şimdi 100 lira verilirmi sizce bir küvet için???

oyyyy anacım o neee ben sevi bebeden aldım hem küvet hem de filesini çok da güzell,çok da uygunnn

canım bak cicila tanıtan dıe bı marka var bız onun urunlerını satıyoruz her boyutta ahsap besıgı mevcut hemde hesaplı TANITAN MOBİLYA-Cicila Bebek Mobilyaları lınkı bu burdan bı bak ıstersen

tşk canım hepsi çok güzeller, ama ilk etapta ben daha küçük, odalar arasıda dolaştırabileceğim bişey bakıyorum, bunlardan almayı düşünüyorum ama 7,8 ay sonra, yinede çok tşkkürler

ben kullanıyorum canım, gittigidiyordan almıştım 2 tanesi 85 tl gibiydi galiba, ertesi gün elime ulaştı 1. si bitmek üzere 2. başlayacağım

kızlar,,,

uygun fiyatta gecelik-sabahlık-pijama alanınız varmı?? ankarada.... 100 tl den aşağı değil yaa fiyatlar..

Bende yaptırayımmı yaptırmayayım mı derken haftalar geçti sonunda verdim kararımı ve biraz önce sağlık ocağında tetanoz aşımı oldum, inşallah bazı arkadaşlar gibi sorun yaşamadan atlatırım.

kızlarr merhabaa

sanırım artık ağırlaştığımdan saat 1-2 den sonra sırtımın ağrısından duramıyroum.daha çok sol tarafım ağrıyoo.her akşam masaj yapıyo eşim ama genedee ağrıyoo. dün biraz spor yaptım ama inşallah faydası olur

Cnm kolay alerji olan biri değilsen hiç bişi olmuyo korkma. Ben de yaptıralı bi kaç gün oldu. Aşının etrafında hafif bir acı oluyo bikaç gün. Geçmesine yakın da çok çok az kaşıntı. O kadar..Ateş mateş hiç bişi yapmadı bende.

Ayrıca yalnızca hastane ortamı için değil, bebek ilk 2ay aşı olmayacağı için de koruyucu etkisi oluyomuş. Doktorum öyle dedi..Burda okuduklarımdan korkup doktoruma sormuştum şart mı diye:) O da rahatlattı beni. Dediği gibi de oldu çok şükür...

selam kızlar kan şekeri sonuçlarım çıktı
açlık 68
yarım saat 154
bir saat 113
iki saat 70
üç saat 63
sizce nasıl oradaki doktor bana hamile olduğuna emin misin dedi

cnm benm ilk aylar midem çok yandı ama şu anda böyle bişey yok o yüzden yarımcı olamıycam

teşekkürler kızlar... ben de süt içiyordum ama yudum yudum diil. birden bitiriyordum bir bardağı. bi de yavaş içmeyi deneyeyim bakayım

hay ya Rabbim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sanırım işimiz git gide zorlaşacak... benim de ağrım oluyor... magnezyum içiyor musun bu arada???

hayırlı olsun cnm... bebeğin güle güle kullansın inşallah...

alerjik bünyem yok Allahtan, inşallah dediğin gibi olur bende zaten kendimden çok bebek için en son karar verdim, dr. sorduğumda en azından bir doz ol dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…