2011 Aralık Anneleri

hoşgeldın 30.hafta

valla çok duyguladım ya haftaya nasipse 30 mu yazcak şimdi ticker da maşallah yaa

geçmiş olsun da bacım ben şimdi ne yicem pazartesiye kadar bana onu de hele
cnm şöle sölim olayın özü şu herleyden yiyiceksin ama tadımlık yiyiceksin sınırı sen koyucaksın yani oturup bir elma değilde 2 dilim elma yiyiceksin,dolu bi tabak değilde 4 yemek kaşığı yiyiceksin ve sık ama az yiyiceksin,karbonhidrat ağırlıklı değil protein ağırlıklı besleneceksin,özellikle hamur işinden uzak duracaksın şeker demek şeker hiç kullanmıycaksın değil vücudun ona da ihtiyacı var,kırmızı et ağırlıklı ve yumurta peynir gibi besinler tüketeceksin haftada günlere böle bi gün kırmızı et ama miktarı önemli bü gün beyaz et tavuk gibi diğer günde balık gibi. ve en önemlisi bol bol su içeceksin büyük ihtimalle şu sıralar boğazın çok kuruyo hissi yaşayacaksın bu da belirtileri arasında zaten herşey sana bağlı cnm azalta azalta herşeyden düzene koyabilirsin.
Yok canim erken degil ben baktim netten 26 haftalikken itibaren donmesi normalmis.Yani bu erken dogum belirtisi falan degilmis.Sekerin cikmamasinada cok sevindim.
benm bebiş popodan geliyo ve hala yüzü içeri doğru normal doğum uzak gibi dedi doktor ama inş döner çok dualar ediyorum

mariposita canım valla şaka yazdım yazdıklarımı yanlış anlama olurmu
seplem canım ben cimri sen kaypak bencede gidelim bu topikten hakaretlere bakk ayy kaldıramam ben bunu yaaa:84::84::84:
geçen sabah bende fark ettim öyle bişey hatta eşime dedim kalbi atıyor saatine bakıp ritim tutmaya çalıştı 40 defa çarpmış kalk dr gidelim çok yavaş atıyro kalbi dedi... yoksa o kuzumun hıçkırığımıydı ayy kıyamam ona bennn...

bir alkışta bana 4 vesaitle işle geliyorum beylikdüzünden karaköye

geçmiş olsun canımm... dikkat et kendine olrumu..

cnm benm ilk aylar midem çok yandı ama şu anda böyle bişey yok o yüzden yarımcı olamıycam

bu arada dün akşam mothercare gittik ayın yarısı %50 indirim vardı.. çam ağcından ahşap yatak vardı 250 den 115 e düşmüşfiyatı aldık...
ben aslında sallanan minik beşikelr varya tüllü müllü ondna istiyordum ama onda 6 aya kadar yatabiliyor bebek.. sonrasında annemde gittiğimizde yatabilmesi için aldığım gibi büyük bir yatağa ihtiyaç vardı... 3 yaşa kadar yatabiliyromuş...
netten resim bulamadım bizim aldığımızda kutuda henüz kurmadık... çok basit bişey ama olsun 125 tl .. tulumu bile 70 e satıyorlar o yzüden ucuz geldi...

benm bebiş popodan geliyo ve hala yüzü içeri doğru normal doğum uzak gibi dedi doktor ama inş döner çok dualar ediyorum

Yokk canim abartmasin doktorunda milletin kac haftalikken donuyo.Hemen normal dogum zor demesin.Su Turk doktorlarin sezeryani tercih etmeleri deli ediyo beni.Hem para hem zaman acisindan islerine geliyo tabi.Neyseee sen bakma canim doktoruna daha cok erken.Doner bebisin merak etme uzmez seni

bir alkışta bana 4 vesaitle işle geliyorum beylikdüzünden karaköye

Hey masallah canimm valla ayakta alkisliyorum senii :81::81::81:

Canim benim ilk gebeligimde cok vardi.Hayret bunda cok yok.Heralde bu seferki bebegim bayagi asagida ondan kaynaklaniyo.Ben bolbol gaviscon icerdim.Ayrica maden suyu.Oda cok iyi geliyordu.Tavsiye ederim onu dene bakalim.Ha birde iki yudumluk buzdolabindaki soguk sutten icebilirsin.Oda iyi geliyo..Cok zor mide yanmasi allah yardimcin olsun

canım dün bizde gittik mothercare 'a ahşap yatakları bizde çok beğendik hatta eşim alalım dedi, ama ilk etapta 6 ay gibi beşik kullanacağız, yer kaplamasın diye almadık, boyasız ve çok sağlamdı yataklar, birde beşiklerde vardı 125 tl ye inmiş tam istediğim gibiydi aslında ama biraz dardı 40cm e 90 cm. ablamda bizimleydi 6 aya kadar diyorlar ama 3 aya kadar zor yatar dedi, içine yatağı nevresimi yorgani girince dahada daralacak bizde alamadık, araştırmalarım devam ediyor, ahşap beşik arıyorum aklınızda bulunsun kızlar, belki biyerlerde görürsünüz :):)

hoşgeldın 30.hafta

sumak sen böyle söyleyince sona yaklaştığımızı daha çok hissettim yaa... alah tamamına erdirsin diyim ben sana

canım benimde ilk aylar çok yanmıştı geçmişti şimdilerde tekrar ortaya çıktı şu mide yanması... rennie tablet kullanıyorum ben midem yanmaya başladığını hissettiğimde atıyorum bir tane geçiyor... onun dışında forumdan bir arkadaş daha önce soda iç demişti, süt iyi geliyor.. 1 bardak sütü yudum yudum az az içerek bitireceksin canım...

sağol arkadaşım ya amaaannn nar ekşisi tatlı değil mi yauw neyse artık ben zeytinyağlı fasulye falan yiim de bari öf onlar da ekmeksiz gitmez ki

işte ben öyle küçük sallanan istiyroum aslında ama sallanmayan büyüğünü aldık.. 3 yaşa kadar dediler.. çok sağlam bişeye benzemiyor ama iş görür sanırım.. oda takımının beşiği vardı çok güzeldi..

bizde o sallananlardan baktık ama ölçüsü çok küçüktü bebiş rahat edemez gibi geldi bize, benimde yatak odan küçük o yüzden ilk etapta sallanan ahşap beşik arıyorum, ama 7 aya kadar falan yatsın yani, sonrada 3,4 yaşa kadar yatabileceği bişeyler bakıcaz

banyo küveti aldınızmı???
dün baktım 40-80 100 tl arasındaydı
ben geçen hafta ikea da gördüm 17 tl di...sevi bebe de sanırım 25 tl
şimdi 100 lira verilirmi sizce bir küvet için???

inş cnm :)

bende dün idil baby e baktım orda böyle sallanan ahşap beşik vardı denizci konsepti yapmışlar gemi gibi yapmışlardı ama içi çok dardı hoşuma gitti ama tabi oğluşlar için çok hoş olur o

hhmmm teşekkür ederim ya zaten litrelerce su içiyorum tamam daha azaltayım porsiyonlarımı pewwww

sağol arkadaşım ya amaaannn nar ekşisi tatlı değil mi yauw neyse artık ben zeytinyağlı fasulye falan yiim de bari öf onlar da ekmeksiz gitmez ki

Hayir canim tatli degil sirke gibi eksi birsey.Ilik suyun icine biraz dok karistir ic.Gunde iki kere yap sabah ve aksam.Birde sebze ye sakin ekmek katma katarsanda bol kepekli ekmek al ondan ye iki dilim.Idare et iki gun yoksa uc boyunca yapicaksin bu diyeti

arkadasım hiç gerek yok ne yüz lirası ben küvet ve filesi ikisini beraber 17 liraya aldım hepsi burada com dan ordan sipariş verin.kullanacağımız 6 ay ne gerek var.

Hepsiburada.com : Bebetto Banyo Küveti | Anne / Bebek / Çocuk

Hepsiburada.com : Shipsbaby Küvet Filesi Lüks | Anne / Bebek / Çocuk

bir bak istersen

Bence cok fazla para vermeyin.Cunku zaten 1 sene anca kullaniyorsunuz sonra buyudukleri icin sigamiyorlar.Ben dolabiyl beraber almistim.Dolap isime yaradi orasi ayri ama icinde kuvet cok uzun kullanisli degil.

17 lirami hay turkiyemin gozunu seveyim valla ben dolabiyla beraber almistim 170 euro vermistim bundan 4 yil once.Simdi sapasaglam duruyo ama iyide para vermistim.simdiki aklim olsa daha ucuzunu alirdim.Ya ilk cocukta ilk heves ya herseyin en guzelini en pahalisini almisim.Bunda oyle degil cinsiyetleride ayni zaten cok masraf etmicem bu kuzuma.

selam kızlar

canım çok geçmiş olsun (

hoşgeldın 30.hafta

benim doktorumda bayan. benimde bi problemim yok çok şükür. bende senin gibi düşünüyorum. çok mecbur kalmadıktan sonra erkek doktora gitmem.

bu arada nihalla tebrik ediyorum seni. Allah o yollarda yardımcın olsun inşallah

şeker konusunda da yediklerinizle alakası olmadığını biliyorum şekerin. zaten yediklerimizle alakalı olsaydı benim şekerimde çıkmazdı. hamileliğimin başından bu yana hergün ( istisnasız hergün ) çikolata yiyorum. bi de öle küçük bi parça filan değil :)) canım ne isterse kalkıp yapıyorum. hamur işi tatlı vs. tek problem kilo oldu tabiki yıllardır çalışıyordum. hamileliğimin başında işten çıktım. bünye bu duruma alışamadı :) 5 ayda 15 kilo aldım. ama son 1,5 ayda 2,5 kilo aldım D

küvet için o kadar pahalı şey alınmasına gerek yok bence. ama file olarak ben sevi bebenin filesini aldım. heryerde de bunu tavsiye ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…