hoşgeldın 30.hafta
cnm şöle sölim olayın özü şu herleyden yiyiceksin ama tadımlık yiyiceksin sınırı sen koyucaksın yani oturup bir elma değilde 2 dilim elma yiyiceksin,dolu bi tabak değilde 4 yemek kaşığı yiyiceksin ve sık ama az yiyiceksin,karbonhidrat ağırlıklı değil protein ağırlıklı besleneceksin,özellikle hamur işinden uzak duracaksın şeker demek şeker hiç kullanmıycaksın değil vücudun ona da ihtiyacı var,kırmızı et ağırlıklı ve yumurta peynir gibi besinler tüketeceksin haftada günlere böle bi gün kırmızı et ama miktarı önemli bü gün beyaz et tavuk gibi diğer günde balık gibi. ve en önemlisi bol bol su içeceksin büyük ihtimalle şu sıralar boğazın çok kuruyo hissi yaşayacaksın bu da belirtileri arasında zaten herşey sana bağlı cnm azalta azalta herşeyden düzene koyabilirsin.geçmiş olsun da bacım ben şimdi ne yicem pazartesiye kadar bana onu de hele
benm bebiş popodan geliyo ve hala yüzü içeri doğru normal doğum uzak gibi dedi doktor ama inş döner çok dualar ediyorumYok canim erken degil ben baktim netten 26 haftalikken itibaren donmesi normalmis.Yani bu erken dogum belirtisi falan degilmis.Sekerin cikmamasinada cok sevindim.
geçen sabah bende fark ettim öyle bişey hatta eşime dedim kalbi atıyor saatine bakıp ritim tutmaya çalıştı 40 defa çarpmış kalk dr gidelim çok yavaş atıyro kalbi dedi... yoksa o kuzumun hıçkırığımıydı ayy kıyamam ona bennn...Çok ritmik bir şey. Tekmeden çok farklı, hemen anlıyorsun zaten
kalp atimina benzeyen bırsey ..
cok guzel ..senın ıcın erken olabılır ama bılemıyorum ..
destina ..yuh demek ıstıyorum pis sapık..,
neeler duyacagız kımbılır ya ..
bir alkışta bana 4 vesaitle işle geliyorum beylikdüzünden karaköyeBu halde calisan kizlar sizleri ayakta alkisliyorum.Ben iki dakika yurusem oldugum yerde kaliyorum.Agrilardan uyuyamiyorum.Kizimin tum yukunu esim aldi.O yediriyo o iciriyo o yatiriyo o gece tuvalete goturuyna ragmen agrilarim cok var.Valla tebrikler kizlar :81::81::81:
kızlar herkese günaydın. dün sabah şeker testimizi yaptırdık. saat üçe kadar biraz midemin bulanması haricinde iyiydim. bu arada şekerim normal çıktı. saat üçten altıya kadar her 10 dakikada bir çok afedersiniz kustum. resmen iç organlarım dışarıya fırladı. doktoru aradık. hemen hastaneye gelin dedi. serumlar iğneler. korkunç bir gece geçirdim. şeker testi için verilen o iğrenç su bazı bünyelerde böle tepki verebiliyormuş. daha şeker testi yaptırmamış olan arkadaşlar varsa, böle etkilerini görürseniz korkmayın. bu arada hastanede yediğim serum ve iğnelerin mide bulantıma ve kusmama bir faydası olmadığı gibi ishal oldum. hem de nasıl ishal. aynı çocuklarınki gibi. tuvaletimi hiçbir şekilde tutamadım. o kadar kıyafet birikti ki şu anda kirli onları makineye atıcam. şimdi iyiyim. sadece halsizlik var. dünden bu yana 1 kilo gitmiş. çok yorgunum.
herkese merhaba kızlar...
okulumuza gidip geldik kızımızla...
2 haftadır saat 9-12 gittik okula ama artık sabah 9, öğleden sonra 3 çalışacaz...
aslında bikaç güne kadar hiç şikayetim yoktu ama bal kızım artık yaramazlık yapıyor. bu aya kadar hiç yormadı beni, sanırım son 3 ayda acısını çıkaracak...
gece sürekli dönüp duruyorum yatakta ve mide yanması beni deli etti... gaviscon iç demişti doktorum. hiç bi sakıncası yokmuş. gece kalkıp şurup da içiyorum ama nafile... var mı sizde de böyle sorunlar ve çözüm yolları???
benm bebiş popodan geliyo ve hala yüzü içeri doğru normal doğum uzak gibi dedi doktor ama inş döner çok dualar ediyorum
bir alkışta bana 4 vesaitle işle geliyorum beylikdüzünden karaköye
2 haftadır saat 9-12 gittik okula ama artık sabah 9, öğleden sonra 3 çalışacaz...
aslında bikaç güne kadar hiç şikayetim yoktu ama bal kızım artık yaramazlık yapıyor. bu aya kadar hiç yormadı beni, sanırım son 3 ayda acısını çıkaracak...
gece sürekli dönüp duruyorum yatakta ve mide yanması beni deli etti... gaviscon iç demişti doktorum. hiç bi sakıncası yokmuş. gece kalkıp şurup da içiyorum ama nafile... var mı sizde de böyle sorunlar ve çözüm yolları???
bu arada dün akşam mothercare gittik ayın yarısı %50 indirim vardı.. çam ağcından ahşap yatak vardı 250 den 115 e düşmüşfiyatı aldık...
ben aslında sallanan minik beşikelr varya tüllü müllü ondna istiyordum ama onda 6 aya kadar yatabiliyor bebek.. sonrasında annemde gittiğimizde yatabilmesi için aldığım gibi büyük bir yatağa ihtiyaç vardı... 3 yaşa kadar yatabiliyromuş...
netten resim bulamadım bizim aldığımızda kutuda henüz kurmadık... çok basit bişey ama olsun 125 tl .. tulumu bile 70 e satıyorlar o yzüden ucuz geldi...
hoşgeldın 30.hafta
sağol arkadaşım ya amaaannn nar ekşisi tatlı değil mi yauw neyse artık ben zeytinyağlı fasulye falan yiim de bari öf onlar da ekmeksiz gitmez kiValla canim bir hafta zamanin olsa duzene girerdi belki ama cok az bir zaman vermisler.Yani pazartesiye kadar ne yesen ne icsen bilemedim simdi.Ama illa sekerini dusurmek istersen nar eksisi ve tarcin ye.Onlar dusuruyo.Birde sebze ye bolbol.Meyveyi hamurisini ve beyaz ekmekle cikolata cok yeme.Insallah duzgun cikar canim bu sefer..
canım dün bizde gittik mothercare 'a ahşap yatakları bizde çok beğendik hatta eşim alalım dedi, ama ilk etapta 6 ay gibi beşik kullanacağız, yer kaplamasın diye almadık, boyasız ve çok sağlamdı yataklar, birde beşiklerde vardı 125 tl ye inmiş tam istediğim gibiydi aslında ama biraz dardı 40cm e 90 cm. ablamda bizimleydi 6 aya kadar diyorlar ama 3 aya kadar zor yatar dedi, içine yatağı nevresimi yorgani girince dahada daralacak bizde alamadık, araştırmalarım devam ediyor, ahşap beşik arıyorum aklınızda bulunsun kızlar, belki biyerlerde görürsünüz :):)
işte ben öyle küçük sallanan istiyroum aslında ama sallanmayan büyüğünü aldık.. 3 yaşa kadar dediler.. çok sağlam bişeye benzemiyor ama iş görür sanırım.. oda takımının beşiği vardı çok güzeldi..
Yokk canim abartmasin doktorunda milletin kac haftalikken donuyo.Hemen normal dogum zor demesin.Su Turk doktorlarin sezeryani tercih etmeleri deli ediyo beni.Hem para hem zaman acisindan islerine geliyo tabi.Neyseee sen bakma canim doktoruna daha cok erken.Doner bebisin merak etme uzmez seni
Hey masallah canimm valla ayakta alkisliyorum senii :81::81::81:
Canim benim ilk gebeligimde cok vardi.Hayret bunda cok yok.Heralde bu seferki bebegim bayagi asagida ondan kaynaklaniyo.Ben bolbol gaviscon icerdim.Ayrica maden suyu.Oda cok iyi geliyordu.Tavsiye ederim onu dene bakalim.Ha birde iki yudumluk buzdolabindaki soguk sutten icebilirsin.Oda iyi geliyo..Cok zor mide yanmasi allah yardimcin olsun
işte ben öyle küçük sallanan istiyroum aslında ama sallanmayan büyüğünü aldık.. 3 yaşa kadar dediler.. çok sağlam bişeye benzemiyor ama iş görür sanırım.. oda takımının beşiği vardı çok güzeldi..
banyo küveti aldınızmı???
dün baktım 40-80 100 tl arasındaydı
ben geçen hafta ikea da gördüm 17 tl di...sevi bebe de sanırım 25 tl
şimdi 100 lira verilirmi sizce bir küvet için???
hhmmm teşekkür ederim ya zaten litrelerce su içiyorum tamam daha azaltayım porsiyonlarımı pewwww
valla çok duyguladım ya haftaya nasipse 30 mu yazcak şimdi ticker da maşallah yaa
cnm şöle sölim olayın özü şu herleyden yiyiceksin ama tadımlık yiyiceksin sınırı sen koyucaksın yani oturup bir elma değilde 2 dilim elma yiyiceksin,dolu bi tabak değilde 4 yemek kaşığı yiyiceksin ve sık ama az yiyiceksin,karbonhidrat ağırlıklı değil protein ağırlıklı besleneceksin,özellikle hamur işinden uzak duracaksın şeker demek şeker hiç kullanmıycaksın değil vücudun ona da ihtiyacı var,kırmızı et ağırlıklı ve yumurta peynir gibi besinler tüketeceksin haftada günlere böle bi gün kırmızı et ama miktarı önemli bü gün beyaz et tavuk gibi diğer günde balık gibi. ve en önemlisi bol bol su içeceksin büyük ihtimalle şu sıralar boğazın çok kuruyo hissi yaşayacaksın bu da belirtileri arasında zaten herşey sana bağlı cnm azalta azalta herşeyden düzene koyabilirsin.
benm bebiş popodan geliyo ve hala yüzü içeri doğru normal doğum uzak gibi dedi doktor ama inş döner çok dualar ediyorum
sağol arkadaşım ya amaaannn nar ekşisi tatlı değil mi yauw neyse artık ben zeytinyağlı fasulye falan yiim de bari öf onlar da ekmeksiz gitmez ki
bebişi nerde yıkayacaksın???evde küvet var zatenparayla almaya ne gerek var şimdi
arkadasım hiç gerek yok ne yüz lirası ben küvet ve filesi ikisini beraber 17 liraya aldım hepsi burada com dan ordan sipariş verin.kullanacağımız 6 ay ne gerek var.
Hepsiburada.com : Bebetto Banyo Küveti | Anne / Bebek / Çocuk
Hepsiburada.com : Shipsbaby Küvet Filesi Lüks | Anne / Bebek / Çocuk
bir bak istersen
kızlar herkese günaydın. dün sabah şeker testimizi yaptırdık. saat üçe kadar biraz midemin bulanması haricinde iyiydim. bu arada şekerim normal çıktı. saat üçten altıya kadar her 10 dakikada bir çok afedersiniz kustum. resmen iç organlarım dışarıya fırladı. doktoru aradık. hemen hastaneye gelin dedi. serumlar iğneler. korkunç bir gece geçirdim. şeker testi için verilen o iğrenç su bazı bünyelerde böle tepki verebiliyormuş. daha şeker testi yaptırmamış olan arkadaşlar varsa, böle etkilerini görürseniz korkmayın. bu arada hastanede yediğim serum ve iğnelerin mide bulantıma ve kusmama bir faydası olmadığı gibi ishal oldum. hem de nasıl ishal. aynı çocuklarınki gibi. tuvaletimi hiçbir şekilde tutamadım. o kadar kıyafet birikti ki şu anda kirli onları makineye atıcam. şimdi iyiyim. sadece halsizlik var. dünden bu yana 1 kilo gitmiş. çok yorgunum.
hoşgeldın 30.hafta
Walla doktorum bayan ve çook memnunum. Anlattığınız o kaprismiş, sinirmiş hiç bişey yok. İlgili, güleryüzlü, anlayışlı ve tecrübeli...
Erkek doktor daha iyidir genellemesi doğru değil bence.
Ve tekrar etme gereği hissediyorum; doktorun bana ne gözle baktığı ya da bakmadığı önemli değil. Bayan doktor tercih etme sebebim, "Doktor ya sapık çıkarsa" değil yani:)) Mecburiyetim yoksa gerek yok diyorum. İyi bir bayan dr bulamasaydım sağlığımı tehlikeye atacak halim yoktu tabi ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?