2011 Aralık Anneleri

kukuriku değerin kaç çıkmıştı da 100grlık olana çağırdılar seni?

Benim ilki 50 gr da 75 - 168 cıkmıstı canım ondan cagırmıslardı....Bu arada doğum pozisyonunu almış benim paşa ya erken doğarsa :S

Son düzenleme:
tesekkur ederız teyzelerı kocaman kız olduk artık ..

bu arada bebegım dogum pozısyonunda ,doktor baş geliş dedi ...ama erken dogmaz dönüp duruyor çünkü ..

korkutmayın benı ya ..:18:

kızlar,,,

uygun fiyatta gecelik-sabahlık-pijama alanınız varmı?? ankarada.... 100 tl den aşağı değil yaa fiyatlar..

canım ben geçen ay mine mağazalarında indirimde yakaladım.gecelik sabahlık takımı ve pijama takımını 85 e aldım.%70 indirim varmış ben sonuna yetiştim ama yinede iyi bir marka buldum.

oyyyy oyyyyy cnm ben işin şakasındayım ya ama bi leğen alırım gibi geliyo bana plastikçilerden

kızlar,,,

uygun fiyatta gecelik-sabahlık-pijama alanınız varmı?? ankarada.... 100 tl den aşağı değil yaa fiyatlar..
ben hastane için değilde geniş evde giymek için aldım takımı 20 TL çokta kaliteli :26::26lmadı onlardan alıcam iki takım yine

inşşşşş olmaz cnm

nerden aldın cnm ya..

kıslarrrrr 50 gr seker yukleme sonuncum ii cıktı doktor bı sorun yok dedı:81::81:heee tatlıya devam yanee :81::81:
bu arada 1 ayda 3 kılo almssım dıe accık kızdı dıkkat edelım dedı

maşallah sen kaç kilo aldın?

Demekki sağlıklı besleniyosun ki bebeğin sdağlıklı kikoda bence..Genelde ne yiyosun gün içinde?

beni hiç sorma ..ben 10 kılo aldım hatta 11 dıyelım ..

cok dengelı beslenmıyorum ama gunluk bır bardak sütüm ve meyveleerım eksık degıl arada pekmez ıcıyorum onun da faydası vardır

ama hamurişi cikolata fılan kesmedım kesemedım ne yazık kı..

inş ii bi h.sonu olur yarın kocam tüm gün gebzede toplantıda olcakmış arıyamamda(( tekim evde tatil valizlerini yıkayıp ütülemek kaldırmak gerek artık 10 gün oldu geledi dimi:))) çok pasaklıyım yaaaawww ama tatil kıyafetinden nolcak bi kere giyyoz geri valize... bu da teselli açıklaması oluyo zaman olursa belkiiiiimmm çocuğun bi makine çamaşırını yıkar ütüler kaldırırım fotolarını da çekeriiiimmm ooo baya işim varmış:)))

pazar günü çocuk odası için dolap oda vs.şeylere bakmak istiyorum ama kısmet

bende bu cumartesi için kendimi buluşucaz ayarlamıştım ama sanırım yarın çalışırım bi kaç saatlik işim var pazartesiye kalmaması gereken,sonra da kız arkadaşlarımla buluşurum gezmeydi tozmaydı alışverişti geç vakitte eve dönerim ohhh ne ala kocan bişey demiyomu derseniz siz tek cevabım '' o kim '' olur uzun zamandır akşamları çok geç geliyo o geliyo ben yatıyorum sabahta benden önce çıkıyo yokluğumu anlamaz bile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…