arkadaslar kasinti ve kahverengilesme baslamadiysa acele etmeye gerek yok. mumkun oldugunca ilk 3 ayi gecirmeyi bekleyin bu tur urunleri kullanmak icin. sonucta bitkisel seyler de olsa badem yagi vs gibi neyin nasil etki edecegini bilmiyoruz bebeklerimize.
tabiki olabilir dogrudur ama benim duyduklarim hamile oldugunu ogrenince surmeye basladi canim ya doktora sorun ayrica int arasitirin zarari varmi ama kayisinin bebek yaginin zarari olacagini sanmiyorum ama tabiki haklisin yani arastrmadan kullanmamk lazim
kızlar merhaba iyi akşamlar
ben dün hamile pantolonu ve hamile tişörtü aldım daha çok erkan biliyorum ama kilo aldım şimdiden pantolanlarım olmuo artık sıkıo beni rahat olsun die aldım
canım bende ingilzice öğretmeniyim. ama öğretmenlik mezunuyum.ben de ev hanımıyım kızlar.ingiliz dili ve edebiyatı okudum ankarada. lanet kpss yüzünden öğretmenlik olmuyozaten hiç ders çalışasım yok hele de hamilelik beni vurdu bahanem de hazır. ama çalışmak istiyorum.çocuk sahibi olmak kolay değil. tek maaş nere çift maaş nere... inşallah bu sene bebeğimin kısmetine bi yerler gelir, hep öyle olmuş duyduklarım, bebk kısmetli oluyor ama çalışmak lazım tabi di mi. bu tembellikle nereye kadar
sağol canım bilgilerin için. bizim akşam dananın kuyruğu koptu diyebilirim.ayrılma kararı aldık beni çok üzdü sabah evime dönücektim ama bugun ne oldu bilmiyorum sabah uyandığından beri aşırı ilgili inşllh hatasını anlamıştır da bidaha uzmez evladım bari babasız buyumez.
bende bu sabah evime dönücektim biliyormusun ...
karnımda bebeklerimle beraber..
bizim de bu akşam kesin kararımız belli olucak
kızlar merhaba iyi akşamlar
ben dün hamile pantolonu ve hamile tişörtü aldım daha çok erkan biliyorum ama kilo aldım şimdiden pantolanlarım olmuo artık sıkıo beni rahat olsun die aldım
ay benim oğlan geliy.or galiba. burda öğrendiğim kadarıyla. gerçi kiiden kişiye çok değişiyor ama... ayaklarım buz gibi mesela hiç ısınmıyor.sonra aşırı mide bulantılarım olmadı.bebek sağ tarafta. kıllarım çabuk uzuyor. güzelleştim sanki(koca onaylı:))ilk başlarda ekşi yedim ama lşimdi canım bişi yemek istemiyor.hamile olmadan 1 hafta kadar önce eşim koç rüyası görmüştü bizim oğlumuz olacak inşallah dedi.ben de hep kız istememe rağmen evlenmeden önce bile oğlum olduğunu görüyodum rüyalarımda. ve benim içime de erkek doğuyor en başından beri.zatenhamile kadınların%71 i bebeklerinin cinsiyetini doğru tahmin ediyormuş. hayırlısı artık...slm arkadaşlar cinsiyet hakkında tahminleriniz varmı :44: ben çok merak ediyorum yaaaönce sağlıklı olsun da hiçç önemli değil ama yine de insan merak ediyor
canım benim de formasyonum var ama atama olmuo işte. benim suçum. adamakıllı kıçımı kırıp çalışmıyorum ki. sonra da mıy mıy mıy.ama öğretmenliği meslek olarak sevmesem de en uygun meslek bir ev hanımı içi,n. ay kazanayım da yok ya severim niye sevmeyim. böyle dediğim için olmuyo sanırımcanım bende ingilzice öğretmeniyim. ama öğretmenlik mezunuyum.
olur inşallah canım. çalışırken de hamile olmak çok zor, bebek olunca hayal edemiyorum. bence fırsatın varsa ertele derim.
slm arkadaşlar cinsiyet hakkında tahminleriniz varmı :44: ben çok merak ediyorum yaaaönce sağlıklı olsun da hiçç önemli değil ama yine de insan merak ediyor
hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı da nasip etsin doktorlar bazen can sıkıcı olabiliyorlar biz o bebişlere kavuşmak için ne kadar bekliyoruz farkında değiller ben 3 yıl bekledimkızlar günaydınbiz cumartesi doktora gitmiştikya huysuz bi doktora denk gelmiştik bizim babamız rahat edemedi dün akşam bi daha gittik veeeeeeee mucizeyi gördük bebişimide gördüm kalp atışlarınıda duydum doktor reglinden hemen sonra hamile kalmışsın çünkü bebek haftasıyla başa baş dedi 15 gün sonra tekrar gel dedi sabaha kadar uyuyamadım ya içimde bi şey pıt pıt ediyo diye RABBİM isteyen herkesin kucağına nasip etsin nasip olanlarında mürvetini sağlığını göstersin inş...bu duyguyu herkese yaşatsın
hayırlı olsun canım allah kucağına almayı da nasip etsin doktorlar bazen can sıkıcı olabiliyorlar biz o bebişlere kavuşmak için ne kadar bekliyoruz farkında değiller ben 3 yıl bekledim
benide listeye ve aranıza eklermisiniz :) sat 22 mart, yaş 27, muht.doğum tarihi 27 aralık , 5+6dayım keseyi gördük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?