2011 Aralık Anneleri

tabiki olabilir dogrudur ama benim duyduklarim hamile oldugunu ogrenince surmeye basladi canim ya doktora sorun ayrica int arasitirin zarari varmi ama kayisinin bebek yaginin zarari olacagini sanmiyorum ama tabiki haklisin yani arastrmadan kullanmamk lazim

çatlaklar çoğunlukla cilt yapısıyla alakalı
ama yinede erkenden tedbir almak çok önemli
ben ilk hamileleiğimde karnım büyümeye baslayınca bebek yağı kullanmaya baslamıştım
sonra acı badem sütü ve lireac diye bir krem
fakat kafama esince kullanmıştım bunları ve 20 kilo almama rağmen o kadar az belli belirsiz karnımda
çatlak var bende inanamımıştım
inşallah bundada öyle olur ve bu hamileleiğimde kilo almak yasak ilk bebeğim tansiyon yüzünden 38.haftada alındı

kızlar merhaba iyi akşamlar
ben dün hamile pantolonu ve hamile tişörtü aldım daha çok erkan biliyorum ama kilo aldım şimdiden pantolanlarım olmuo artık sıkıo beni rahat olsun die aldım

ben de aldım. aynen erken biliyorum ama hem özendim hem de sıkmaya başladı. şu anki pantalonlarım taş çatlasa iki hafta daha giyilir.
güle güle kullan canım.

slm arkadaşlar cinsiyet hakkında tahminleriniz varmı :44: ben çok merak ediyorum yaaa önce sağlıklı olsun da hiçç önemli değil ama yine de insan merak ediyor

canım bende ingilzice öğretmeniyim. ama öğretmenlik mezunuyum.
olur inşallah canım. çalışırken de hamile olmak çok zor, bebek olunca hayal edemiyorum. bence fırsatın varsa ertele derim.

bende bu sabah evime dönücektim biliyormusun ...
karnımda bebeklerimle beraber..
bizim de bu akşam kesin kararımız belli olucak

hakkınızda hayırlısı olsun ..

kızlar merhaba iyi akşamlar
ben dün hamile pantolonu ve hamile tişörtü aldım daha çok erkan biliyorum ama kilo aldım şimdiden pantolanlarım olmuo artık sıkıo beni rahat olsun die aldım

bende aldım 8 haftalıktım o zaman ,sımdı goren herkes anlıyro zaten hamıle oldugumu
gobegım baya baya cıktı :)

kasıntılarımda basladı ama krem kullanmıyorum doktor kullanma sımdılık dedı

annemde catlak hıc yok ınsallah bende de olmaz

Merhabalar,
Ben de 8+2 deyim.SAT 5 mart,Aralık başı gibi doğum gerçekleşecek kısmetse...Çatlaklar konusunda şunu söyleyebilirim: benim ergenlik dönemimden itibaren çatlaklarım oluştu kalçalarımda.Cildim çok hassas...Ne annemde ne ablamda tek çatlak yok,muhtemelen ne kullanırsam kullanayım karnımda da olacak

slm arkadaşlar cinsiyet hakkında tahminleriniz varmı :44: ben çok merak ediyorum yaaa önce sağlıklı olsun da hiçç önemli değil ama yine de insan merak ediyor
ay benim oğlan geliy.or galiba. burda öğrendiğim kadarıyla. gerçi kiiden kişiye çok değişiyor ama... ayaklarım buz gibi mesela hiç ısınmıyor.sonra aşırı mide bulantılarım olmadı.bebek sağ tarafta. kıllarım çabuk uzuyor. güzelleştim sanki(koca onaylı:))ilk başlarda ekşi yedim ama lşimdi canım bişi yemek istemiyor.hamile olmadan 1 hafta kadar önce eşim koç rüyası görmüştü bizim oğlumuz olacak inşallah dedi.ben de hep kız istememe rağmen evlenmeden önce bile oğlum olduğunu görüyodum rüyalarımda. ve benim içime de erkek doğuyor en başından beri.zatenhamile kadınların%71 i bebeklerinin cinsiyetini doğru tahmin ediyormuş. hayırlısı artık...
canım bende ingilzice öğretmeniyim. ama öğretmenlik mezunuyum.
olur inşallah canım. çalışırken de hamile olmak çok zor, bebek olunca hayal edemiyorum. bence fırsatın varsa ertele derim.
canım benim de formasyonum var ama atama olmuo işte. benim suçum. adamakıllı kıçımı kırıp çalışmıyorum ki. sonra da mıy mıy mıy.ama öğretmenliği meslek olarak sevmesem de en uygun meslek bir ev hanımı içi,n. ay kazanayım da yok ya severim niye sevmeyim. böyle dediğim için olmuyo sanırım

bana bu aralik ayi bol kizli gececek gibi geliyo ama hayirlisi elleri ayaklari sagliklari yerinde olsunda onemli degil(amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin) tum aylarin bebisleride sagliklica kucaklarina gelsin annislerinin :))

2 makine camasir yika ustune bide cocuk yika:) sizin orda yani tr saat gece 1 galiba ama burda aksam 6:) bide kocaya yemek yap sonra kalk temizlik yap :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

:) yinede mutluyum yorulsamda :)) RABBIM HERKESI YUVASINDA HUZURLU ETSIN

kızlar günaydınbiz cumartesi doktora gitmiştikya huysuz bi doktora denk gelmiştik bizim babamız rahat edemedi dün akşam bi daha gittik veeeeeeee mucizeyi gördük bebişimide gördüm kalp atışlarınıda duydum doktor reglinden hemen sonra hamile kalmışsın çünkü bebek haftasıyla başa baş dedi 15 gün sonra tekrar gel dedi sabaha kadar uyuyamadım ya içimde bi şey pıt pıt ediyo diyeRABBİM isteyen herkesin kucağına nasip etsin nasip olanlarında mürvetini sağlığını göstersin inş...bu duyguyu herkese yaşatsın

günaydın güzel aralık anneleri nasılsınız benim bulantılarım başladı gibi buzdolabının kapağını açamıyorum kociş aç kalacak dün akşam yemeğinde kahvaltılık vardı bugün ne pişireyim diye sordum artık seçme şansım yok makarna olabilir onuda neli yapabilirsen dedi bakalım midem bulanmadan nasıl yapacağım sabah sadece ekmek ve yeşil biber yiyebildim biber iyi geliyor

hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı da nasip etsin doktorlar bazen can sıkıcı olabiliyorlar biz o bebişlere kavuşmak için ne kadar bekliyoruz farkında değiller ben 3 yıl bekledim

Hayırlı sabahlar ...Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.. tatlı bulantılar geçer inşaALLAH..bende sabahları oluyor ara ara sık olmasada..bunu için ben yarım elma yada havuç yemeye çalışıyorum benim bulantım geçiyor..kırmızı et ,balık ve tavuk duymaya bile dayanamıyorum tiksinti oluyor ama zorlada olsa yapmaya ve yemeye çalışıyorum..daha çok meyve ve kuru yemiş yiyorum..süt içemesemde zorluyorum ama çoğu kez yerine yoğurt yada sütlü tatlılarla idare ediyorum..inşaALLAH sağlıklı sıhhatli salih evlatlar verir Rabbim..Rabbim isteyen ve bekleyenlerede nasip etsin ..Amin..

bu arada bende sat 25 şubat,yaş 24 şuanda doktoruma göre 8+6 hamileyim ..
hepinize duacınızım ,dualarınıza talibim.. ...

hayırlı olsun canım allah kucağına almayı da nasip etsin doktorlar bazen can sıkıcı olabiliyorlar biz o bebişlere kavuşmak için ne kadar bekliyoruz farkında değiller ben 3 yıl bekledim

öyle canım bende 4 yıl bekledimm ama hiç bi zaman olmayacak die şartlamadım kendimi hep dua ettim allah ım ben anne olmamakla sınama imtihan etme die çok şükür kabul oldu şimdi hepimizin sağlıcakla kucağımıza alalım die dualar ediyorumm

kızlar bide derya gelmedi dün hiç gelmedi inş kötü bişey yoktur ya:26::26:akşam yatarken aklıma geldii :26::26:

Günayın Kızlar ;
Herkese bulantısız,ağrısız güzel günler diliyorum bebişlerinizle birlikte.
Bulantı için; Beyaz leblebi,grissini tavsiye ederim..

kızlarr günaydınn.bugün moralşm bozuk 8.haftaya girdim ama dünden beri belirtiler azaldı.göğüslerim indi,karnımdaki şişlik indi mide bulantımda yok.çook korkuyorum.kalp atışını duymuştum.acaba bişey mi oldu diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…