2011 Aralık Anneleri

Günaydın kızlaaaarrr, biz geldik minnakım bu sabah beni mahvetti kusmaktan midem boşaldı, artık kan kusmaya başladım nolacak benim halim yaa suratımda damarlar çatladı, görseniz bütün yüzüm attı resmen çok çirkin oldum

ben de aldım. aynen erken biliyorum ama hem özendim hem de sıkmaya başladı. şu anki pantalonlarım taş çatlasa iki hafta daha giyilir.
güle güle kullan canım.

merhaba benimde 9. haftaya grdim kilo almadım ama karnım şişiyor sanırım gaz olabilir. ne yapayım erken gec farketmez rahatımız önemli olan değilmi bende alıcam rahat bişeyler. siz başka nerlerden aldınız yada biliyorsunuz hamile giyim olarak

gnydnn ya kıyamam ya fazla s tüketincede sanırım mide bulanıyor özellikle aç karına ne iyi glyr ki midene birde biraz açık havada iyi glr.çok zor değilmi benim çok bulanır ama çıkaramam fazla çok şükür

canım psikolojiktir muhtemelen,, cunku adet olduktan sonra gecer o belirtiler,, ama yine de doktora git canımm bii,, bi kan testi yaptırrr en azından ,, insallah bisi yokturr

ben su anda sadece esfoman altıma sıgabiliyommm,,, acil kıyafete ihtiyacımm var,,, cok zayıftımmm ondan hızlı alıyom heraldeeee :86::86::86:

Rabbim korusun..inşaALLAH birşey yoktur..duacınım..moralini bozma inşaALLAH bebeğin seninledir annesi..benimde hiç bulantım belirtim yok diye çok korktum ama belirtisiz hamile olanları duydukça rahatlıyordum..aklına kötü şeyler getirme ve doktoruna aklındaki tüm soruları sor..en yakın zamanda randevuna git inşaALLAH için rahatlasın..

ya bu bulantı bende de var bu sabah otobüste başladı hala devam ediyo bende bir sürü çubuk kreker aldım iyi geliyo diye duymuştum bide doktorlar bulantılar başlayınca yataktan kalkarken tuzlu bişeyler yiyip kalkın diyolar.:44:

slm arkadaşlar cinsiyet hakkında tahminleriniz varmı :44: ben çok merak ediyorum yaaa önce sağlıklı olsun da hiçç önemli değil ama yine de insan merak ediyor

slm ben oğluşuma hamile kalmadan 1 hafta önce rüyamda arkadaşıma diyorum ki gözlerime bak benim oğlum olcak seninde olsun. 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim.9 ay boyunca doktorum ultrasonda kız dedi doğacağı gün bile ultrasonda kız dd oğum oldu. rüyamda grdğm arkadaşında bende 1 hafta sonra oğlu oldu. şimdide oğlan hissediyorum ve rüyalarımda erkek bebek görüyorum hatta ihrama girmiş babasıyla umreye gtms grdm hayırlısı artık sağlıklı olsun bebklerimizde gerisi önemli değil

canım psikolojiktir muhtemelen,, cunku adet olduktan sonra gecer o belirtiler,, ama yine de doktora git canımm bii,, bi kan testi yaptırrr en azından ,, insallah bisi yokturr
canım çok sağol.kanamam yok şükür ama belirtiler artması gerekirken azaldı.doktoru bir arayayım.

canımm çokk sağol.senin kaç haftalık.bende kötü şeyler getirmek istemiyorum.inşallah bişey yoktur.

canım ne güzel bi rüya ALLAH hepimize evlatlarımızla o mübarek yerlere ayak basmayı nasip etsin inş.

canımm çokk sağol.senin kaç haftalık.bende kötü şeyler getirmek istemiyorum.inşallah bişey yoktur.

birgünümüz bir günümüzü tutmaz merak edip boşuna uzme kendini dün kar bulanıyordu bugun rahatla kahvaltı yaptım hiç belirtim yok karnında daha önce gaz vardır şimdi rahattın miden ondandır.doktorunda öyle söyleyecektir eminim.

canım çok sağol.kanamam yok şükür ama belirtiler artması gerekirken azaldı.doktoru bir arayayım.

canım panik yapma sakın iyi şeyler getir aklına ona iyi enerji ver şu an herşeyi hissediyolar biliyosunki bide 11 haftalıkken bebekler dokunmayı hissederlermiş inş kötü düşündüğün gibi bişey yoktur,herşey ALLAH tan hayırlısını dile bol bol dua et bizimde dularımızdasın...

canım ne güzel bi rüya ALLAH hepimize evlatlarımızla o mübarek yerlere ayak basmayı nasip etsin inş.

Amin..maşaALALH GERÇEKTEN çok güzel ve inşaALLAH hayırlı bir rüya..Rabbim salih evlat eylesin..cinsiyet merak etsemde benim şuan tek düşüncem SAĞLIKLI sıhhatli ve hayırlı evlat olması..Rabbim hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eylesin..

Ben hep erkek bebek gördüm rüyamda o yuzden erkek gibi geliyorr,, sağlıklı vatan millete hayırlı biri olsun kız erkek fark etmezzzz

amin inşllh ben annem babam ve oğlum 6 yaşındayken gtmstm babasının kucağında tavaf edn bebekleri grnce çok içim yandı bir daha eşimle evlatlarımla gelmek kısmet etsin diye cok dua edip ağlamıştım rabbim herkese kısmet etsin gtmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…