ben de aldım. aynen erken biliyorum ama hem özendim hem de sıkmaya başladı. şu anki pantalonlarım taş çatlasa iki hafta daha giyilir.
güle güle kullan canım.
Günaydın kızlaaaarrr, biz geldikminnakım bu sabah beni mahvetti kusmaktan midem boşaldı, artık kan kusmaya başladım nolacak benim halim yaa suratımda damarlar çatladı, görseniz bütün yüzüm attı resmen çok çirkin oldum
Günaydın kızlarrrr,,,,hepinizeee mutlu huzurluuuu bir gün diliyorumm
canım psikolojiktir muhtemelen,, cunku adet olduktan sonra gecer o belirtiler,, ama yine de doktora git canımm bii,, bi kan testi yaptırrr en azından ,, insallah bisi yokturrkızlarr günaydınn.bugün moralşm bozuk 8.haftaya girdim ama dünden beri belirtiler azaldı.göğüslerim indi,karnımdaki şişlik indi mide bulantımda yok.çook korkuyorum.kalp atışını duymuştum.acaba bişey mi oldu diyorum.
kızlarr günaydınn.bugün moralşm bozuk 8.haftaya girdim ama dünden beri belirtiler azaldı.göğüslerim indi,karnımdaki şişlik indi mide bulantımda yok.çook korkuyorum.kalp atışını duymuştum.acaba bişey mi oldu diyorum.
slm arkadaşlar cinsiyet hakkında tahminleriniz varmı :44: ben çok merak ediyorum yaaaönce sağlıklı olsun da hiçç önemli değil ama yine de insan merak ediyor
canım çok sağol.kanamam yok şükür ama belirtiler artması gerekirken azaldı.doktoru bir arayayım.canım psikolojiktir muhtemelen,, cunku adet olduktan sonra gecer o belirtiler,, ama yine de doktora git canımm bii,, bi kan testi yaptırrr en azından ,, insallah bisi yokturr
canımm çokk sağol.senin kaç haftalık.bende kötü şeyler getirmek istemiyorum.inşallah bişey yoktur.Rabbim korusun..inşaALLAH birşey yoktur..duacınım..moralini bozma inşaALLAH bebeğin seninledir annesi..benimde hiç bulantım belirtim yok diye çok korktum ama belirtisiz hamile olanları duydukça rahatlıyordum..aklına kötü şeyler getirme ve doktoruna aklındaki tüm soruları sor..en yakın zamanda randevuna git inşaALLAH için rahatlasın..
slm ben oğluşuma hamile kalmadan 1 hafta önce rüyamda arkadaşıma diyorum ki gözlerime bak benim oğlum olcak seninde olsun. 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim.9 ay boyunca doktorum ultrasonda kız dedi doğacağı gün bile ultrasonda kız dd oğum oldu. rüyamda grdğm arkadaşında bende 1 hafta sonra oğlu oldu. şimdide oğlan hissediyorum ve rüyalarımda erkek bebek görüyorum hatta ihrama girmiş babasıyla umreye gtms grdm hayırlısı artık sağlıklı olsun bebklerimizde gerisi önemli değil
canımm çokk sağol.senin kaç haftalık.bende kötü şeyler getirmek istemiyorum.inşallah bişey yoktur.
canımm çokk sağol.senin kaç haftalık.bende kötü şeyler getirmek istemiyorum.inşallah bişey yoktur.
canım çok sağol.kanamam yok şükür ama belirtiler artması gerekirken azaldı.doktoru bir arayayım.
inşaALLAH....benimde 8+6..Rabbim salih evlat eylesin , kucağımıza almayı nasip etsin...
canım ne güzel bi rüyaALLAH hepimize evlatlarımızla o mübarek yerlere ayak basmayı nasip etsin inş.
canım ne güzel bi rüyaALLAH hepimize evlatlarımızla o mübarek yerlere ayak basmayı nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?