Amin..maşaALALH GERÇEKTEN çok güzel ve inşaALLAH hayırlı bir rüya..Rabbim salih evlat eylesin..cinsiyet merak etsemde benim şuan tek düşüncem SAĞLIKLI sıhhatli ve hayırlı evlat olması..Rabbim hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eylesin..
Ben hep erkek bebek gördüm rüyamda o yuzden erkek gibi geliyorr,, sağlıklı vatan millete hayırlı biri olsun kız erkek fark etmezzzz
amin inşllh ben annem babam ve oğlum 6 yaşındayken gtmstm babasının kucağında tavaf edn bebekleri grnce çok içim yandı bir daha eşimle evlatlarımla gelmek kısmet etsin diye cok dua edip ağlamıştım rabbim herkese kısmet etsin gtmeyi
birgünümüz bir günümüzü tutmaz merak edip boşuna uzme kendini dün kar bulanıyordu bugun rahatla kahvaltı yaptım hiç belirtim yok karnında daha önce gaz vardır şimdi rahattın miden ondandır.doktorunda öyle söyleyecektir eminim.
canım panik yapma sakın iyi şeyler getir aklına ona iyi enerji ver şu an herşeyi hissediyolar biliyosunki bide 11 haftalıkken bebekler dokunmayı hissederlermiş inş kötü düşündüğün gibi bişey yoktur,herşey ALLAH tan hayırlısını dile bol bol dua et bizimde dularımızdasın...
folik asit gaz yapıyodu başka ilaç verdi doktor rahatladım.doğru söyru söylüyosun.sağol canımm
merhaba benimde 9. haftaya grdim kilo almadım ama karnım şişiyor sanırım gaz olabilir. ne yapayım erken gec farketmez rahatımız önemli olan değilmi bende alıcam rahat bişeyler. siz başka nerlerden aldınız yada biliyorsunuz hamile giyim olarak
Ben hep erkek bebek gördüm rüyamda o yuzden erkek gibi geliyorr,, sağlıklı vatan millete hayırlı biri olsun kız erkek fark etmezzzz
günaydınnnnnlar hos geldinizzzgünaydın taze anneler bizde işler biraz yoğun dün pazartesiydi hiç giremedim ama iyiyiz çok şükür rabbim sizede iyilik versin inşallah
ayyyyyy amin canımm aminn tek dileğim bu benim genç yaşta ailemle nasip etsin ALLAH ım bana inş..
Ebru Maternity | Modern Gebe ve Hamile Giyim rnleri | Gebe ve Hamile Giyim rnleri ben son zamanlarda buraya çok bakıyorum, çok güzel şeyler var canım, aslında biraz pahalı sayılabilir ama dışarda hamile giyim mağazası okadar az ve okadar pahalı ki ben burdan bikaç şey almayı düşünüyorum, hem hamileler hem lohusalık için de çok güzel şeyler var
intrntten değilmi dediğiniz yer güvenle alışveriş yapılabiliyormu yada kalitesi nasıl oluyor acaba netten grndğu gbyse bende bişeyler almak isterim. siparis eden varmı peki aranızda ben netten hiç alışveriş yapmadım şimdiye kdr da
Aynen ben de yapmadım hic internetten kıyafet alısverisi,,, giymeden olur mu bilemiyorumm
bilgilerinizi bendeki excell dosyama ekledim özelden de msj gönderen arkadaşlarla , daha gönderen olursa diye bekliyorum
şimdi inceliyorum da siteyi ço güzel şeyler var. normalde olsa o göbek uzuluruz ama hamile olunca ne kadar da sevimli duruyor.ya biran önce buyusun göbişim :)
Aynen ben de yapmadım hic internetten kıyafet alısverisi,,, giymeden olur mu bilemiyorumm
evet dedenebilir aslında 1 tane,, insan ilk bieye yapacagı zaman korkar yaaa,,mağazalarıda varmış ama bana çok uzak ve otopark sorunu yaşıyorum zor oluyor buralarda mağazalardan bulamazsam bu site hoşuma gtti. 1 tane denemek için sipariş verrm artık
kızlar günaydın...
size bişi danışmak istiyorum.. ben hamile kaldığımı öğrendiğimden beri dr umda izin verdikten sonra dün ilk defa eşimle ilişki yaşadım.. ama hep bişi olacak korkusundan gerim gerim gerildim.. aranızda benim gibi olan varmı? halbuki böyle bişiye çok karşıyım ama nasıl yenebilirim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?