2011 Aralık Anneleri

amin canım bende cinsiyetini ister istemez merak ediyorum ama RABBİM ümmeti MUHAMMED E hayırlı bi evlat nasip etsin bana imanlı olsun herkese yararı faydası olsun inşş sağlıklı olsun yeter bana...

ayyyyyy amin canımm aminn tek dileğim bu benim genç yaşta ailemle nasip etsin ALLAH ım bana inş..

folik asit gaz yapıyodu başka ilaç verdi doktor rahatladım.doğru söyru söylüyosun.sağol canımm

canımm çook sağoll.allah razı olsun dualarınız için.iyi düşüneceğimm.

folik asit gaz yapıyodu başka ilaç verdi doktor rahatladım.doğru söyru söylüyosun.sağol canımm

kızımla beraber yazdığımdan dolayı harfleri ya eksik ya yanlış yazıyorum :) yazdığım anlaşılıyordur umarım ben bile okumakta zorlanıyorum bazen kend yazdığımı
...içimiz rahat olsun arkadaşlar rabbimin izniyle sağlıkla dünyaya getireceğiz ben inanıyorum. hiç olumsuz sey düşünmüyorum...

günaydın taze anneler bizde işler biraz yoğun dün pazartesiydi hiç giremedim ama iyiyiz çok şükür rabbim sizede iyilik versin inşallah

Ebru Maternity | Modern Gebe ve Hamile Giyim rnleri | Gebe ve Hamile Giyim rnleri ben son zamanlarda buraya çok bakıyorum, çok güzel şeyler var canım, aslında biraz pahalı sayılabilir ama dışarda hamile giyim mağazası okadar az ve okadar pahalı ki ben burdan bikaç şey almayı düşünüyorum, hem hamileler hem lohusalık için de çok güzel şeyler var

Ben hep erkek bebek gördüm rüyamda o yuzden erkek gibi geliyorr,, sağlıklı vatan millete hayırlı biri olsun kız erkek fark etmezzzz

Ben de hep erkek görüyorum

ayyyyyy amin canımm aminn tek dileğim bu benim genç yaşta ailemle nasip etsin ALLAH ım bana inş..

amin inşllh canım Allahım kulum istesin ben vereyim demiş biz nacizane dualarla istiyoruz çok sukur kabul ediyor yaradanımız... Rabbim kalbimizden geçen güzellikleri istekleri alnımıza kader olarak yazsın hepimizin inşllh.

Aynen ben de yapmadım hic internetten kıyafet alısverisi,,, giymeden olur mu bilemiyorumm

kızlar günaydın...

size bişi danışmak istiyorum.. ben hamile kaldığımı öğrendiğimden beri dr umda izin verdikten sonra dün ilk defa eşimle ilişki yaşadım.. ama hep bişi olacak korkusundan gerim gerim gerildim.. aranızda benim gibi olan varmı? halbuki böyle bişiye çok karşıyım ama nasıl yenebilirim??

bilgilerinizi bendeki excell dosyama ekledim özelden de msj gönderen arkadaşlarla , daha gönderen olursa diye bekliyorum

cnm bende özel msj atamayanlardanım.sat 24 mart. walla biz daha ne kese gördük nede kalp atışı duyduk. inş bu cumartesi gidicez doktora. ama burda okuduklarımla kıyaslarsam 30-31 aralık gibi gözüküyor inş.:) bu arada yaş 25 ve istanbuldayım

Son düzenleme:
Aynen ben de yapmadım hic internetten kıyafet alısverisi,,, giymeden olur mu bilemiyorumm

mağazalarıda varmış ama bana çok uzak ve otopark sorunu yaşıyorum zor oluyor buralarda mağazalardan bulamazsam bu site hoşuma gtti. 1 tane denemek için sipariş verrm artık

mağazalarıda varmış ama bana çok uzak ve otopark sorunu yaşıyorum zor oluyor buralarda mağazalardan bulamazsam bu site hoşuma gtti. 1 tane denemek için sipariş verrm artık
evet dedenebilir aslında 1 tane,, insan ilk bieye yapacagı zaman korkar yaaa,,

bu konuda kısıtlama yok zsanırım zaten doktorumda doğuma 3 ay kalana kadar normal herzamanki gb dvm edblr dd. yani benim için risk yok ilişkide ama başkalarını bilemem benm bebiş sol üste yerleşmiş.ondanmı bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…