nasilsiniz
annisssss lutfen turkiyeyle bizim yasadigimiz ulkeleri kiyaslama canim cunku insanin ici cok aciyor .tr olanlari dusundukce ve sadece aldiklari maas demissin evet ve onlardan 1 kisi sikayet oldugunda gozetim altina aliyorlar mesleklerinden bile olma ihtimalleri oluyor.bizimkilerde yanlislarini bilebile birbirlerini tutuyorlarrrr ooooofffffffffff neyseeeee
destina78 fatmacim dun yazdiklarini okudum uzuldum kiyamam ya 3 cocuk olunca ve hamileligin agirligi zor oluyor tabi yuce rabbim yyardimcin olsun canimmm
hamilelikde azma doneminize girmissiniz bravo walla size biz toplasam 3 kere anca yapmisizdir oglum yanimda bekci kocamida yatakdan atiyor askim diyip bir dudusdan opup uyuyor arada kontrolunude yapiyor kuzummm harikaaaaa bir duyguuuu yaaaaaaaaa
ya doktorlariniz sizi terapiste yonlendirmiyormu bel agrisindan dolayi yada masajciyaaa?
annis bekle beni geliyorum oraya:)
ay kızılayda patlama olmuş. ben nasıl çıkıcam şimdi. allah belalarını versin bu pkknın
Bende saat 11 gibi fln yıyorum meyvemi bundan sonra bende öyle yapiim o zaman meyvemi yedikten sonra içeyim ilacımı yalnız ben saat 3gibi eşime uyanıyorum yolcu etmek için 1bardak süt içip yatıyorum yani ilacı içtikten sonra 4saat geçmiş oluyor birşey olmaz sanırım demir ilacı için
11 de iç ilacı,4 saat geçmiş oluyo zaten bişey olmaz
annis bekle beni geliyorum oraya:)
ay kızılayda patlama olmuş. ben nasıl çıkıcam şimdi. allah belalarını versin bu pkknın
Evet canim bende duymustum bunlari.Allahim akil erdiremiyorum.Merhamet muslumanin hamurunda var.Ama ne oluyo bu insanlara anlamiyorum.Ben korktukca bagirdikca ebe gelip korkma sakin kalmaya calis nefesini dogru al deyip beni rahatlatmaya calisiyordu.Esim desem o ayri keyifte.Ben epidural vurulduktan sonra sakinlesip uyuyakalinca oda almis eline tv kumandasini oturmus o luks koltuga yaymis kendini ohh keyif suruyo :) Yok ALLAH var her hastaneye gidisimde allahim sen bunlara hidayet ver diye dua ediyorum.O kadar iyiler yani.Dogum sonrasi odaya gelen hemsireler zaten kanatsiz melek.5 yada 6 gun kaliyoruz ortalama o kadar rahat ve guzel bir ortamki eve donmek istemiyrsun.Hos simdidurum farkli oteki kuzumu evde birakip gidicem o nasil bir duygudur ki acep.Ben aglarim ya hastaneye giderkenn
Valla canım super ne dıyım burayla kıyaslanması mumkun bıle degıl kıymetını bilin diyimKuzunu evde bırakmak da üzer seni oyy kıyamam yaa Allah kolaylık versin cnm
ay pardon o zman yaabana mesaj falan gelmedi.o kadar uzun süreli geçmişi zaten okuyamazsın da hani özelden mesaj atar diye düşünmüştüm. dmek ki sorun bnm mesaj kutumda:S
alala niye böyle oluyo ki:S sanırım en son tülayın yazdığı da gelmedi:S
deryacim onu sabah oneriyorlar aksam yaparsan lop lop kg olarak donuyor uyariyim sekerim cunku diyetisyenler encok sebze ve meyvede seker oldugu icin yatmadan 4 saat once hersey bitmis olmasi gerekiyor diyorlar buda kisa sureleriymis yani normalde 6dan sonra yemek olmamaliymisss bizler nekadar dayanabilirsek
canım ben sabah troit ilacı alıyorum ve demir ilacının uzak vakitte alınması lazım,bi kase meyvenin ne şekeri olcak,baklava yemiyom ya yatarken,ben halen hamile kaldığım kilodayım belki yarım 1 kilo almışımdır 3-4 günde karnım çok büyüdü çünkü,normalde belki doğrudur ama acıkmış oluyom ben o saate kadar meyve de tok tutuyo onu yemesem ekmek arası bişeyler yiyecem asıl o zaman et olcak,bu diyetisyenler de sallıyo yav
gelme kiz gelme ben can atiyorum turkiyeye kesin donus icin.esimle ugrasiyoruz bir kac sene icinde oraya yerleselim diye.ama dogum icin hastane icin dersen gel bacimm gel zaten sirf bu hastane banka vs kurumlar icin sabrediyo insan burda kalmaya.yoksa durulcak gibi degil.ruhsuz bir yasam.yazin oraya gelince hayat buluyor nefes aliyoruz.ah turkiyem birde su kurumlarini duzeltse varya tum avrupadaki turkler kosa kosa gelicek valla.
annis gercek ismin ne sekerrrrrr
ayni duyguyu suan bende yasiyorum oglumu nasil birakicam diye dusunuyorum galiba bende aglarim yaaaa hatta suan gozlerim dolduuuuuu
diger yazinada gelince isde ikimizin duygularida ayniiiii neyse allah herkesi allah korkusu bilen insanlikli kisilerle karsilastirsin rahat dogum yapalimm
11 de iç ilacı,4 saat geçmiş oluyo zaten bişey olmaz
Tamam canımcım teşekkür ettimmm
yok canimkiymet bilmek yerine guzel ulkeminde boyle olmasi icin dua ediyorum.yoksa yasancak yerler degil burasi ölü bir hayat ölü bir sehir.ulkemin yerini asla tutamaz.hele oralardada duzelsin bu kurumlar sen seyreyle senligi insallahhhhhhhh
Haklısın tabi canım o konuda ne desen insanın vatanı gibi olmaz hiçbir yer Allah yardımcınız olsun umarım en kısa zamanda dilekleriniz gerçekleşir dönersiniz Türkiye'ye
100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000%%%%%% katiliyorum sonuna kadar da destek veriyorum gurbet kusummmmm
ya kizlar arjj vardi adi ajdaydi galiba o arkadasimizdan haber alan varmiiiii
canım ben sabah troit ilacı alıyorum ve demir ilacının uzak vakitte alınması lazım,bi kase meyvenin ne şekeri olcak,baklava yemiyom ya yatarken,ben halen hamile kaldığım kilodayım belki yarım 1 kilo almışımdır 3-4 günde karnım çok büyüdü çünkü,normalde belki doğrudur ama acıkmış oluyom ben o saate kadar meyve de tok tutuyo onu yemesem ekmek arası bişeyler yiyecem asıl o zaman et olcak,bu diyetisyenler de sallıyo yav
gunluk 2 meyve hakkimiz varmis oda biri kahvaltidan sonraki arada digeride oglen yemegindeki arada 2kasik normal yogurtla
herseyi aciklaya aciklaya beynimi yediler varya hele meyve suyu kola cart curt yasak 1bardak kolada yada eisteede 12 kup seker bulunuyormussssss offfffffffffffff neyse sen kg prablemin yoksa bildiggin gibi ye ic sekerim bende uyamiyorum 6sonra yemek yememeye aclikdan midemde davul caliyoooooo
nasilsiniz
annisssss lutfen turkiyeyle bizim yasadigimiz ulkeleri kiyaslama canim cunku insanin ici cok aciyor .tr olanlari dusundukce ve sadece aldiklari maas demissin evet ve onlardan 1 kisi sikayet oldugunda gozetim altina aliyorlar mesleklerinden bile olma ihtimalleri oluyor.bizimkilerde yanlislarini bilebile birbirlerini tutuyorlarrrr ooooofffffffffff neyseeeee
destina78 fatmacim dun yazdiklarini okudum uzuldum kiyamam ya 3 cocuk olunca ve hamileligin agirligi zor oluyor tabi yuce rabbim yyardimcin olsun canimmm
hamilelikde azma doneminize girmissiniz bravo walla size biz toplasam 3 kere anca yapmisizdir oglum yanimda bekci kocamida yatakdan atiyor askim diyip bir dudusdan opup uyuyor arada kontrolunude yapiyor kuzummm harikaaaaa bir duyguuuu yaaaaaaaaa
kız neden o kadar ara veriyon,kocanı aç bırakma derim,birbirinize ihtiyacınız var karı koca olarak,zaten son ay zor,bi de lohusalık derken ara bayağı açılmış oluyo,çocuk olsa da cinsellik arka plana atılmamalı derim ben
seninle bayagi ortak yanimiz var heralde.en buyuk ortak yanimizda gobilerimizin buyukluguikincisi ikimizinde ikinci bebekleri olmasi.ve sonuncu ortak yanimizda sende yurtdisindasin bende.hangi ulkeydi seninki almanyami? sendemi gelin geldin ?
Hayırlı Sabahlar hepinizee
Cuma günü şeker yüklemesi,idrar kültürü ve kan tahlili yaptırmıştım.Doktorum aradı sonuçlar için şeker 109 çıkmış,sorun yok sınır 140 dedi.İdrar da temizmiş içim rahatladı.Bende hamile kalmadan önce insülin direnci çıkmıştı hemde sınırın bayagı bir altında,hamilelikte şeker çıkarmı acaba diye korkmuştum ama çok şükür çıkmadı.
İnşallah daha yaptırmamış hiçbir arkadaşımda da çıkmaz şeker.
şekerim ben 100 mesajı gecmediğim için özel mesaj yazamıyorum :)
doğum için 1500 TL dıyorlar ama bayaa bi özel muamele yapıyorlar dogum sonrası , karnına yapılan masajlar güleryüzlü hemşireler lohusa serbetleri oda süslemeleri odaya kuafor getırıp fön çekmeleeeer vb.... kadınları cezbedecek herşey var yanii
mesut kaymandan memnunum adam işini iyi yapıyor genelde normal doğum önerdiği söyleniyor ama güvenemiyorum herkes bişe söylüyo ben normal dogum için ona gidiyorum gecenlerde eşimin bi arkadası mesut kayman korkuttu ssezeryan yaptı falan demiş bilemiyorum yani kesin bişe sööleyen yok
baska merak ettiğin bişe varsa burdan yaz ben mesajlara cevap yazamıyorumm
doldururuz bacım:)hahahah milletin mesaj kutusu doluyo benimki bomboss yanki yapiyoah ah yeniden uye olunca hepsi gitti eski dostlarda gitti.
cnm.. face de doğum için lohusa tacı servisi diye bir yer var.. çok güzel taçlar var ama fiyatı 30 tl.. bilgin olsun.. ben hasta oldum taçlarada 20 tl verebilirmiyim o kadar şeye bilemedim:)
anacım yuh bu ne yaa.. bende doğma büyüme istanbulluyum şimdi ankaradayım üstelik Mesa hastanesinde doğum yapacağım üstelik sigorta ile ama yuhh bu rakamlar ne ya... yanında 2. el araba mı hediye ediyorlar acaba???
umarım çıkmaz canım yaa... sağlıklı olsun bebişler inşallah...
ben de dün yaptırdım şeker yüklemesini, başıma gelmeyen kalmadı...
2 kez baygınlık geçirdim, uzun süren görme kaybı oldu..
vee yalnız gitmek zorunda kalmıştım, dün eşimin okulda ilk günü olduğu için ders programını aksatamadı, annemlerde kız kardeşimi okuluna samsuna götürmüşlerdi.. yani kimse yoktu gidebileceğim..
zaten bende hayatımda başıma hiç böyle bişey gelmediği için tahmin bile edemedim, ve üstelik kendimi de gayet iyi hissediyordum.. hiç kötü bişey gelmedi aklıma benim..
önce gittiğimde açtım tabi birazda bekleyince şekerim iyice düşmüş olmalı, kanımı alıp bir de üzerine o yapay şekeri verdiler.. sonra ordan çıkıp diğer işlemleri hallettim ve 1 saat olmasına 20 dk kala bi yere oturdum.. ve neyse ki o sırada oldu olanlar.. oturuyordum yani.. önce tüm vücudumda karıncalanma sonra görmede azalama.. ve karanlık.. uzun bi süre kendimde olduğum halde hiç bişey göremedim ben... beni odaya götürdüler, biraz uzandım kan alan hemşrenin yanında.. kanımı tekrar aldılar tabi 1 saat olmuştu bu arada.. iyi hissettiğimde kalkıp gittim.. belki tansiyonum düşmüştür diye tuzlu bişeyler aldım ayran da içtim.. ve dolmuşa bindim.. evimin önünde inecektim.. gayet te iyi hissettim.. sonra birden yine oldu, bilinç kaybı, ve karanlık.. ilk işim eşimi aramak oldu... bayılsam kimse beni tanımıyordu dolmuşta.. fakat nerde olduğumu söyleyemiyordum eşime.. ağlamaya başladım ben hiç bişey göremiyorum diye..dolmuştan birisi söyledi nerde olduğumuzu.. meğer tamda onun çalıştığı okulun yanına gelmişim.. indim ve kaldırıma oturdum.. hemen arabayla fırladı okulun bahçesinden.. en yakın sağlık ocağına yetiştirdi beni.. tansiyonum nerdeyse sıfıra düşmüş.. ve şeker yüklemesi ağır gelmiş.. ikisi beraber beni bu hale getirmişler..
çok kötü bir gündü gerçekten dün..:2::2::2:
şeker yüklemesini kınıyorum..
bebeğime bişey olabilirdi yada bana..
bugün birazdan çıkıp sonuçlarımı alıcam kızlar..
inşallah hepimizinki iyi çıkar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?