2011 Aralık Anneleri

çok tatlısın yaaa

ismini hatırlamıyom ama burdan bi arkadaş önermişti o da burdan takım aldım dmeişti onun ki daha sade onuda gördüm güzel ama kız bebek için uygun onun kızdı sanırım git sende kesin beğenicen

aşkolsun yakışıklı oğlumu kız yapmışsın bu arada ben de avrupa yakasında oturuyorum ve bu mobilyacıyı kk da birisinin önerisiyle bulmuştum sağolsun bizi mobilyacı dolaşmaktan kurtardı :)

çok duygulandm okurken ne güzel anlatmışsn,ağzına sağlık

EVT CNM. doğum için lohusa taç servisi diye yazınca çıkıyor..

Canım yaa cok uzuldum senın durumuna sok oldum resmen Allah korusun ya hersey olabılırdı Allahım esırgemiş cok gecmıs olsun Allah beterinden esirgesin benimde amniyosentez olduğu için doktorum şeker yüklemesine gerek duymadı amniyosentezde herşey çıkıomuş zaten yine de istersen yaptır dedi iyikide yaptırmamışım diyorum şimdi aklımda soru işaretiydi ama senin durumunu okuyunca o işaret kalktı aklımdan tekrar çok geçmiş olsun canım Allah seni ve bebeğini korumuş

Ayyy cnm yaa ağlattın valla beniii bi hal oldum burda ağla ağla ne kadar güzel yazmışsın bak üzerinden seneler geçmiş şimdi 2.bebişine hamilesin Allah kolay dogumlar nasip etsin inşallah ama senin bu temizlik hevesin yüzünden şimdi bizde sana kızalım ne dersin yapılacak işmi doğumun olacagını soylemıs dr sen hala temızlık yapıosun Neyse Allah o güzel kuzuna sağlıklı sıhhatli hayırlı bir yaşam nasip etsin karnındakinide hayırlısıyla kucagına almayı erdirsin

şeker yüklemesi sırasında aynıları bana da oldu. ama tansiyonuma baktılar, 11/6...zaten şekerim de normal çıktı. açlık 86, 60. dak. 114.

Canım sanırım o konuda ben en dogrusunu yapmısım amniyosentez sonucum cıktıktan sonra drum dediki bundan sonra sana hıcbır testı yapmıcaz ayrıntılı ultrasona bile gerek yok isteğine bağlı dedi ben kaşındım yaptırdım gerçi onu tetanozu şeker yüklemesini sordum hyr hıcbırı yapılmayacak gereği yok bosu bosuna para vermiş olursun dedi arada bir aklım karısıodu ama sımdı daha rahatım sen testlerin en büyüğünü yaptırdın dedi bana onun dısında hersey tereffuat dedi şimdi diyorum iyikide yaptırmamısım druma guvenıyorum sonucta onun hakkında bır suru yorum okudum tek olumsuz birşey yok aynı zamanda kuzenımınde dru cıktı onun dogumunu ızlemıstım bnm dra benzettım yuzunde maska oldugu ıcın tam cıkaramadım megerse oymus Birazda rahat olmak lazım herseyı dıdıklememek lazım ben herseyı dra bıraktım o benı yonlendırıo saolsun

EVT CNM. doğum için lohusa taç servisi diye yazınca çıkıyor..

Tmam canım tesekkur ettımmm

çok tatlısın yaaa

sagol canim benim
çok duygulandm okurken ne güzel anlatmışsn,ağzına sağlık

tesekkur ederim canim.Rabbim sizinde tabi benimde :) ikinci bebisimi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.umarim bunun gibi kolay dogum yaparim yine

doğum öykümüzü yazmak bize de nasip olacak mı acep?

olur guzum olur bizde gozleri dolu senin hikayeni okuruz ayy heyecan basti benii az kaldiiii kizlarrrr

Evet gulum ya 3 bucuk sene gecti.Hala ilk gunku gibi beyecanla okudum.ne gundu ya.unutulmazim benim.sizde yasayinca anlicaksiniz.hayatiniza anlam geliyo valla.insallah bu kizimdada kolayca dogum yaparim.temizlik olayina hic gelme simdi akillandim o yuzden sizleri uyariyorum ya :) allahim herkesin evladini saglikla kucagina almayi nasip etsin.sizlerde yazarsiniz insallah guzel guzel dogum hikayelerinizi.Tabi bende ikinci dogum hikayemi :)

slm güzel anneler ve güzel bebişler

uzun zamandır yazamıyorduk. nasılsınız bakalım inşallah herşey yolundadır.

ben bugün şeker yüklemesi yaptırdım ve sonuç 192 çıktı yüklemeden sonra. önce önemsemedim. ebe beni iyice korkuttu. şimdi bi diyete başlıcam bugün. internetten araştırdım. 10 gün diyet yap sonra da doktorda 100grmlık şeker yüklemesi yaptır dedi ebe. hiç tatlı da ymiyorum ama şeker yüksek çıktı işte. biraz moralim bozuk. olabildiğince sağlıklı besleniyordum. şimdi alışkanlıklarımı tekrar gözden geçireceğim bakalım. benimle aynı durumda olanların fikirlerine ihtiyacım var arkadaşlar.

annis ,sen baya eskı üyesin demek kı chat olayı cokkk önceden dı ..bıze de kolay dogum nasıp eder Allahım ınsallah ..

kımdı meyveyı ıkı tane vermıs doktoru ,alıntı yaptım ama cıkmamıs ..

benım tabagımı gorse vurur benı herhalde ya ..

1 tane seftalı 2 mandalina 2 havuç 3 mürdüm eriği 1 tane muz ..

muuz hıc sevmem ama haftada bir yada 10 günde bir yiyorum ıste.. bır de üstlerınde tarcın var ıste o da kendımı rahatlatmak ıcın

amin cnm
ya ablamda bırakıp gitmişti anneme ama ilk gözünü açınca alper nerde anne nasıl açmı karmı diye sormuştu hepimiz nasıl ağlamıştık yaa
100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000%%%%%% katiliyorum sonuna kadar da destek veriyorum gurbet kusummmmm
ya kizlar arjj vardi adi ajdaydi galiba o arkadasimizdan haber alan varmiiiii

türkiyede cnm o annesinin yanında keyfi yerinde yani

cnm çok geçmiş olsun beni tetenoz vurda perte çıkardı senide böyle şeker vurmuş ne olcak halimiz yaa

ANNİSSSSSSSS AĞLA AĞLA İÇİM ÇIKTI BURDA YAA:84::84::84:

mandalinamı didin :44::44:

panikleme. burda eltimin 540 çıktı "ee ne yapacakmışsın" dedim."hiiiç" diyor. doktor çok önemsememiş. bir de kadın ikizlere hamile, 8 aylık ama 2 kilo falan aldı. tığ gibi. bir karnı var.yani çok sıkıntı bir durum olsa yatırırlar falan o değerle. bir de zaten üst sınır 140. senin çok da fazla değil gibi. doktor bilir gerçi.

saol sekerım gecer ınsallah

ayy bu arada nası gusel yazmıssın dogum hıkayenı okudugum en eglencelı dogum hıkayesıydı anlatım yonunden tabeeeAllah ım bızlerede yazmayı nasıp etsın ınsallah

Aminnn canım amiinn şaka maka derken gercekten az kaldı 3aydan az var onumuzde ayy ınsan dsundukce heyecan sarıo Allah hepımıze saglıklı hayırlı dogumlar nasıp etsın ıns

anlamadım, az mı yemek lazım, şekeri yüksek çıkanlar için mi bu? ben koca bir leğen üzümü oturup dipliyorum da...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…