selam kızlarr
ayy amanınnn benım nasıl mıdem eksıyorrr oluyorum galıbaaaa
o kadar yorma kendini dün biz de iş yaptık güya ama ben o kadar yavaş hareket ediyom ki görsen,ayak işini yaptım desem yeridir kociş tüm evi yıkadı,sildi,3 hafta evde yoktuk,öncesinde de dayısının oğlu gelmnişti,1 aylık toz vardı yerlerde,tuv. banyoyu çamaşır suyuyla yıkadı,evin tozunu aldı,akşama balkonları yıkayacak,hafta sonu da camları silecek ben de ona bezleri veririm,cam sili vs.,eşyalarını bile kendi yerleştirdi aman aman sen yorulma diyo neyseki yoksa o kadar iş,ölürüm valla
bir an kendi yazımı okuyorum sandım
ayyynen ben!
ayakta pijama giyemiyorum. bazen ayaktayken olduğum yerde kalıyorum. adım atsam testeryle kesiyorlar sanki..afedersin tuvalete oturamıyorum, oturunca kalkamıyorum. hep çığlık çığlığa..bir de benim o kemiğin açılmasına gerek yok ki... sezaryen olmam lazım zaten(
ama bakarsın o kadar açılır ki, ıkınmama gerek kalmadan kayıverir:))
Bazen bende diyorum esime sanki bicak sapliyorlar yada testereyle kemigimi kesiyorlar diye.Oturup kalktigimda iki saatte zor adim atiyorum.o kemik sen istesende istemesende aciliyormus malesef.ama doguma faydasi oldugunu biliyorum.cunku benim o kemigimdeki acilma yuzunden ve cocugun yerine guzelce yerlesmesinden dolayi hizli dogum yapmistim.doktorum bile rekor kirdin 3. ikinmada dogum yapmissin beni bile beklememissin demisti :) bakalim bu daha 2 aylikken basladi acep yoldami dogururumki nasil olur ki
gece olmuyo cnm ama benimki sürekli oluyo yada gece uykum ağırmı ne hissetmiyorum bazen böle çatlıyo gibi ağrılarım oluyo uzandıkça özellikle çok geriliyo bacaklarım :26:Merhabalar kızlar herkesler iyidir umarım, deryacım hoşgelmişin
benim ayaklarım özellikle gece yatağa girdiğimde başlıyo ağrımaya çok kötü oluyo
bilek ve baldır kısımları çok huzursuzluk veriyo uyuyamıyom bi türlü sizlerde de oluyomu
offf offf içim gitti ya gene dayanamadım yaaevet canım gerçekten onlarda hala minikler,6 yaşında almış koca çantayı sırtına okuluna gidiyo bu cadı annede servis geldi die bağrınıyo,daha ilk gün herşey olabilir,bırak beklesin azıcık servis,sanki oğlumdan kıymetli ama işte her duygum tavan yaptığı için karmakarışık oldum.okul dönüşü pizza,pasta fln alıcas artık gönlünü :))
Allah sanada göstersin evladının hayırlı günlerini inşallah.
günaydın arkadaşlar nasılsınız?benim yine mide bulkantılarım başladı dünden beri 1 kilo vermişim bugün fena değilim ama neden böyle oluyor bilmiyorum birde baldırlarım çok ağrıyor sizde de var mı böyle ağrılar?
benim gözümde retina dejenerasyonu var.. aşırı ıkınmam dolayısıyla normal doğum yasak..ama çok istiyorum. hep dua ediyorum gözüme zarar vermeden fırt diye çıkıversin diye...acep duam kabul oldu da bedenim hazırlık mı yapıyor?
ıkınırsam retina yırtılabilir ve aynı anda ameliyata alınmazsam kör olurum..
ayıp olacak ama çook kabız olduğunu düşün.. o ıkınmaya 1 puan verirsen,doğumdaki ıkınma kaç puan? 10 üzerinden?
Kabizken ikindikca acir dogumda allahtan o olmuyo.yani o ikinma oyle bir yogunki aci varsa da anlamiyorsun.ikinma olayi puan olarak soyle diyim ben ucuncu ikinmada dogum yapmis biri olarak 8 puan derim.Kaldiki bu ikinma bende kisa surdu.milletin zordan gozu kanlaniyo yuzune gozune isilik dokuyo.bence sen hic normal doguma girisme canim.direk sezeryan ol tavsiyem bu canim.allah yardimcin olsun
gece olmuyo cnm ama benimki sürekli oluyo yada gece uykum ağırmı ne hissetmiyorum bazen böle çatlıyo gibi ağrılarım oluyo uzandıkça özellikle çok geriliyo bacaklarım :26:
offf offf içim gitti ya gene dayanamadım yaa
ya benm mide bulantıları değilde bu iki gecedir yattıktan bi süre sonra yediklerim ağzıma geliyo gibi oluyo hani koşsam banyoya çıkarsam hepsi gelicekmiş gibi oluyo yani yemeklerden sonra acı acı su geliyo ağzıma böyle olan varmı :44:
Ayy bende öyleyim hatta bu sabah bile ağladım durdum.Oğlum dün 1.sınıfa başladı,bu sabahta ilk defa servise binecek neyse 6:45 te kalktım kahvaltı hazırladım ona,neyse oturdu sofraya,paşam sanki pazar kahvaltısı ediyormuş gibi sallana sallana kahvaltı ediyo.Hadi annecim servis gelir annecim diye diye bitirtemedim ya kahvaltıyı o daha sofradayken servis çağrı attı telefona.Tabi benimde şalterler attı.Ben sana demiyorum mu die başladım söylene söylene formayı giyindi 2 dk da kapıda hazır ettim ama bağırış çağırış çıktı evden ne öpebildim ne ii dersler fln öyle gitti.O gitti beni bi ağlama tuttu,niye bağırdım ki,ilk defa servise binecek nerden bilsin hızlı kahvaltı yapması gerektiğini die.Okula gidip bi görünsem gönlünü mü alsam acaba die düşünüyorum.Okulda 20 km eve,gitmeyede gözüm yemiyo,ama hala ağlamak burnumun ucundaaa.Diyeceğim o ki,bu hamilelik bende asabiyette yaptı duygusallıkta.Çok fena bı kadın oldum
hmm, sen 3 ıkınma deyince heveslendiydim...anında gözden ameliyata alınmazsam tedavisiz bir körlük gelişir...en iyisi risk almamak..
Canim o midede asit yukselmesinden dolayi oluyo.Miden eksiyo ve bu asit yukari dogru cikiyo.Bunun en iyi caresi yatmadan once agir seyler yeme.Miden cok dolu yataga girme..
annis verdiğin bilgiler için sağol canım.tecrübe çok önemli tabii. bir de ıkınma gelmeden kesinlikle ıkınmamamız gerekiomuş. rahim ağzı şişip bebeğin çıkmasına engel oluyormuş. hepsinin bir zmanı var yani.
deryacım sen de hoşgeldin canım. özlettin kendini.
dün benim de pubis kemiğim felaket ağrıdı. belim, kaburga kemiklerim...ortadan ikiye ayrılcam sandım. nasıl bi açılma oluyosa bende:S yemekli misafirlerimiz vardı. artık yorulduğum zman feci ağrılarım oluyo. bugün de kasılmalarım çok oldu. karnım resmen taş gibi oluyo.hem de sancılı bi şeklde. eyvah dedim doğurcam heralde. rüyamda da görmüştüm allah hayra çıkarsın. gerçi su içmeyi unutuyorum.onun da etkisi var galiba.akşam bi aklıma geldi. gün boyunca 1 bardak su içmişimyatana kadar 4e tamamladım artık.
bir de kızlar (ankaradakiler özellikle) bi tanıdığın düğünü olcak 2 hafta sonra. abiye giymicem tabii de ama şık bişi olması lazım. böyle diz altı, siyah,sade, kolyeyle falan zenginleştirebilcem, hem düğünde hem de gezmeye falan giderken giyilebilcek bi elbise almak istiyorum. hamile elbisesi şart değil. çünkü bi tek karnım çıktı.hani karın kısmı- ne derler volanlı mı- öyle bişi olsa da olabilir. ha bi de uçuk fiyatlı olmicak,malum hamile giyim dediğin zman en dandik şeyler bile 50den aşağı değil. burda nerde bulabilirim acaba? kızılayda falan var mı öyle yerler? valla bilenler cvp vermeden geçmesin,çok sıkıntı yaptım bu konuyu
ha bi de bebişin bezlerini aldık. migrosta indirim varmış.bir alana ikincisi %50 indirimli. 2 paket prima 3-6 kg,2 paket de huggies 4-9 kg aldık.bizimkinin gelişimi çok iyi maşallah,o yüzden yenidoğana gerek duymadım. benim totiş benden istekli valla. hadi diyo deterjanını alalım tırnak makası şu bu.. yaz biran önce alalım:) heyecanlı heyecanlı konuşuyo canım benimm
bugün de şehrifırsatı sitesinde slingler indirime girmiş. ezio sling diye bi marka. türkiyede üretiliomuş.babasling taklidi yani. forumlarda aradım taradım onla ilgili hiçbişi bulamadım. o yüzden almaktan vazgeçtim. sling kullanan ya da kullanmayı düşünen var mı? bebişe yaza kadar araba almicaz. portbebe zaten gereksiz. e oto koltuğu da çok ağır oluyo. market falan gezerken en iyisi sling diye düşünmüştüm ama... emin olamıyorum yaaa.
ay kızlar çok yazdım yine. durup durup destan yaziom ben de ha.elbise konusunda önerilerinizi bekliom ona göre.bulamazsam kafayı yerim. çok gezme fırsatım da yok biliosunuz hamilelik yüzündnhedef nokta belirleyip tak die almam lazım.bildiklerinizi esirgemeyin benden. hepinizi kocamann kocamannn öpüyorum. iyi geceler imdilik.yarınkilere de günaydınlar olsun.
ben de ayrı bi vakayım dün kociş yaklaştı yaa dayanamıyom diye,ben yok dün 2 kere oldu,1 hafta yok,son ay da sakıncalıymış dedim,ooo son 1 ay,bi de lohusalıkta 20-25 gün(40 gün sürmeyeceğini o da biliyo uyanık) 2 ay da ben ölürüm dedi,kendimi zor dizginledim çok fena durumdayım,ben uyuduktn sonra uyanık dunlop diye bi deodorant almış,dün onla kandırdı beni,acaba uykuda farkedecem mi diye,yanaşmışım bebişşş azcık,nolursun,seni çok özledim demişimo da hadi uyu bak saat kaç oldu demiş,sabah anlatıyo dalga geçiyo benle,bana diyon ama asıl senin başına vurmuş diye
nerdesinfiruze canım baktım siteye inceledim güzel şeyler var.... ama karar vermek çok zor...
mardin tatlım çok güzel lohusa taçları ama bunları nerden bulucağız... bende arıyorum güzel şeyler kırmızı illaki olacak birde ben birinde görmüştüm pembe incili taç çok hoşuma gitmişti inşş bende bulabilirim...
hoşbuldk canım ben de hafif bi şişlik oluyo sadece,elimin üzerine yatarsm elim uyuşmuş oluyo,bazen kemiklerim birbirinden ayrılmış gibi oluyo,ağrıyo annemin dediğine göre bebeğin yeli giriyomuş bazen topallıyom,komik hallere giriyom,ama çok şükür genel olarak iyiyim,kilo almamış olmam ve bol su içmem,bol meyve yemem,demir ilacını akşamları yatmadn önce meyveyle birlikte almam 10.5 olan hemoglobini 12.7 ye çıkardı,gittikçe artıyo o da çok şükür,eskiden rengim kireç gibiydi şimdi yanaklarım al al
merhaba hanımlar nasılsınız bir şey sorabilirmiyim aranızda doğumdan hemen sonra hamiele kalan varm ı ben 6,5 aylık anneyim ve de 8 haftalk hamileyim ilki tüp bebekti şimdi ben bebğime süt vermek istiryrm hamileyken bebişini emziremn annler biliyrmusununz iyi günler teşekkürler
hahahah milletin mesaj kutusu doluyo benimki bomboss yanki yapiyoah ah yeniden uye olunca hepsi gitti eski dostlarda gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?