2011 Aralık Anneleri

selam kızlarr

ayy amanınnn benım nasıl mıdem eksıyorrr oluyorum galıbaaaa

aleykum selamm hosgeldin sekerim.o yanma o eksime gecen bana bir oldu gavisconu su niyetine ictim gene gecmedi.allahtan bu bebegim bayagi asagidada her zaman mide sorunum olmuyo.ayda yilda bir.ilk kizimda cok fenaydi.insan yemek yemekten nefret eder hale geliyo.of of valla ne diyim yavrum gecmis olsun

benimki de çok kızıyor ama dayanamıyorum.. bugün de banyoyla tuvaleti duvarlarına kadar yıkadım yine.. şimdi perde yıkanıyor. ütüye alıştırmadığımdan hemen asılması lazım ama herif akşam gelecek...dünküleri astım ama bunun yeri sakat. bekleyeceğim mecbur.

Bazen bende diyorum esime sanki bicak sapliyorlar yada testereyle kemigimi kesiyorlar diye.Oturup kalktigimda iki saatte zor adim atiyorum.o kemik sen istesende istemesende aciliyormus malesef.ama doguma faydasi oldugunu biliyorum.cunku benim o kemigimdeki acilma yuzunden ve cocugun yerine guzelce yerlesmesinden dolayi hizli dogum yapmistim.doktorum bile rekor kirdin 3. ikinmada dogum yapmissin beni bile beklememissin demisti :) bakalim bu daha 2 aylikken basladi acep yoldami dogururumki nasil olur ki

benim gözümde retina dejenerasyonu var.. aşırı ıkınmam dolayısıyla normal doğum yasak..ama çok istiyorum. hep dua ediyorum gözüme zarar vermeden fırt diye çıkıversin diye...acep duam kabul oldu da bedenim hazırlık mı yapıyor?
ıkınırsam retina yırtılabilir ve aynı anda ameliyata alınmazsam kör olurum..
ayıp olacak ama çook kabız olduğunu düşün.. o ıkınmaya 1 puan verirsen,doğumdaki ıkınma kaç puan? 10 üzerinden?

gece olmuyo cnm ama benimki sürekli oluyo yada gece uykum ağırmı ne hissetmiyorum bazen böle çatlıyo gibi ağrılarım oluyo uzandıkça özellikle çok geriliyo bacaklarım :26:

offf offf içim gitti ya gene dayanamadım yaa

ya benm mide bulantıları değilde bu iki gecedir yattıktan bi süre sonra yediklerim ağzıma geliyo gibi oluyo hani koşsam banyoya çıkarsam hepsi gelicekmiş gibi oluyo yani yemeklerden sonra acı acı su geliyo ağzıma böyle olan varmı :44:

Kabizken ikindikca acir dogumda allahtan o olmuyo.yani o ikinma oyle bir yogunki aci varsa da anlamiyorsun.ikinma olayi puan olarak soyle diyim ben ucuncu ikinmada dogum yapmis biri olarak 8 puan derim.Kaldiki bu ikinma bende kisa surdu.milletin zordan gozu kanlaniyo yuzune gozune isilik dokuyo.bence sen hic normal doguma girisme canim.direk sezeryan ol tavsiyem bu canim.allah yardimcin olsun

hmm, sen 3 ıkınma deyince heveslendiydim...anında gözden ameliyata alınmazsam tedavisiz bir körlük gelişir...en iyisi risk almamak..

Canim o midede asit yukselmesinden dolayi oluyo.Miden eksiyo ve bu asit yukari dogru cikiyo.Bunun en iyi caresi yatmadan once agir seyler yeme.Miden cok dolu yataga girme..

Canım Allah kolaylık versin. Çok zor işin, benim içim buruldu yazdıklarını okurken. Sağlam dur, bizim anne-babalarımız da yorulduğumuz yere han yapmadı. Yetişebildiğin kadar olacak bazı şeyler. Ben mesela bebeğimin 40'ını çıkarıp işe döneceğim, şimdiden suçluluk duygusu sarmış durumda beni. Ama benim anladığım çocuk sahibi olmanın ayrılmaz duygularından biri de devamlı suçluluk duygusu.

hmm, sen 3 ıkınma deyince heveslendiydim...anında gözden ameliyata alınmazsam tedavisiz bir körlük gelişir...en iyisi risk almamak..

diyorum ya benimki istisna doktor bile sasirmisti.ebe elinde bebekle oylece kala kaldi.esim yardim etti resmen.oteki ebe arkadasi doktoru cagirmaya gitmisti.o derece hizli oldu.o yuzden sen bana bakma.ve risk alma canim aman allah korusun birsey falan olur..

kardelen, nihalla, firuze, sağolun kızlar. en kısa zmanda bakcam buralara.7. cadde çok yakın bize aslında ama totiş olmadan çıkamıyorum ki..

türkmengelini aşkolsun sana. o kadar merak ettim seni,forumda sordum bi kaç defa, özelden mesaj attım. gelmişsin. insan bi haber etmez mi nezaketen? kırıldım doğrusu

mariposta,

özelden cevap yazdım.gelmedi mi kız? 3-4 ay gelmeyince, geçmişi okuyamadım. o yüzden buradan yazmamışımdır. ama özelden yazdım.kızma

ay pardon o zman yaa bana mesaj falan gelmedi.o kadar uzun süreli geçmişi zaten okuyamazsın da hani özelden mesaj atar diye düşünmüştüm. dmek ki sorun bnm mesaj kutumda:S
alala niye böyle oluyo ki:S sanırım en son tülayın yazdığı da gelmedi:S

şekerim ben 100 mesajı gecmediğim için özel mesaj yazamıyorum :)
doğum için 1500 TL dıyorlar ama bayaa bi özel muamele yapıyorlar dogum sonrası , karnına yapılan masajlar güleryüzlü hemşireler lohusa serbetleri oda süslemeleri odaya kuafor getırıp fön çekmeleeeer vb.... kadınları cezbedecek herşey var yanii
mesut kaymandan memnunum adam işini iyi yapıyor genelde normal doğum önerdiği söyleniyor ama güvenemiyorum herkes bişe söylüyo ben normal dogum için ona gidiyorum gecenlerde eşimin bi arkadası mesut kayman korkuttu ssezeryan yaptı falan demiş bilemiyorum yani kesin bişe sööleyen yok
baska merak ettiğin bişe varsa burdan yaz ben mesajlara cevap yazamıyorumm

Canim o midede asit yukselmesinden dolayi oluyo.Miden eksiyo ve bu asit yukari dogru cikiyo.Bunun en iyi caresi yatmadan once agir seyler yeme.Miden cok dolu yataga girme..

7/24 yiyorum vallla kızlar şimdi gazetede okudum hani bu yediğimiz az yağlı meyveli yoğurtlar varya ki (bende nerdeyse günde bi tane yiyorum ) bebeklerde astım riski yaratıyomuş

hahahah milletin mesaj kutusu doluyo benimki bomboss yanki yapiyo ah ah yeniden uye olunca hepsi gitti eski dostlarda gitti.

Canım kızılayda peron magazasından bır ay once cok guzel gogus altından lastıklı kemerlı bır elbıse aldım 45tlye cok rahat gıydım 2gun once tekrar gıydım abıyede degıl gıdıp bakmanı onerırım

Kocişde benle cok dalga gecer o konuda Dün bizde birlikte olduk sonra dus aldık kocıs uyudu bende uykuya gececektım yataga gırdım kocıs bana sarılırken baktımkı olay baska yere gıdecek ben sırtımı donuyorum kocıs kendıne cevırıo Ahanda o gelsın bende onunla dalga gecmez mıyım son anda kurtardım Allahtan

Canım bende cok begendım kırmızıda bır suru model var ınternettende sıparıs verılen sıteler var ama bıraz pahallı geldı bana belkı dısarda takı-tokacılarda daha uyguna bulabılırız Takı, Broş ve Saç Aksesuarları bu sıtede var bırde meleğineli die bi site var ordada cok guzel modeller var aslında kendımız bıle yapabılırız gıbı geldı bana bazı modellerı

Canım demır ılacını meyveyle bırlıkte almak faydalı mı ben bılmıodum

Canım bende hamıleyken bebek emzırmenın zararlı oldugunu bebegın sutten kesılmesı gerektıgını duymustum bence sende druna danıs kesın bılgı almak ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…