2011 Aralık Anneleri

arkadaşlar herkes ağrılardan,mide yanmalarından şikayetçi sanırım
ağrılara yürüyüş ii geliyor,tabi belin ağrıdan koparken yürüyebilmek de ayrı bi marifet,allahım nasıl bir ağrıdrır ooooo,yatsan da senle kalksanda senle....otursan kalkamıyosunnnn,dönsen dönemiyosunnnnn işte öleee bişeyyyyy.
mide yanması desen gittiğim her yerde bi rennie şişem mevcut zatennn
Allahım sonumuzu hayır etsin,yavrularımıza ve bize sağlık versinn,hayırlısıyla şu sürecimizi tamamlayalım inşallah

ohhh ne güzelmıs o ole walla bızde 1000 verıcdez dogumda ama bole seyler olmıcak keske olsaydı

Neresiymiş abaca burası yaww istanbulda mı ne guzel fon cekme lohusa serbetı fln bende ıstıyoruuummmm

Bizim için çok kıymetli oldukları için,bu suçluluk duygusuda verdiğimiz değerle doğru orantıda hayatımıza giriyo.Çalışan anne olmak 40 günde bebeğinden ayrılmakta çok büyük fedakarlık Allah yardımcın olsun canım.

Ya Turkiye'de hersey parayla malesef.Paran varsa adam gibi mualeme goruyorsun.burda oyle degil.kaldiki burdakilere yabanci soguk insanlar derler.ama hastaneler super ya.dogumda super bir ozel oda veriyorlar.esin icin ozel masajli yatip kalkan otomatik bir koltuk,televizyon,senin icin rahat bir yatak,tertemiz bir tuvalet,cocugun dogduktan sonraki tum ihtiyaclari,suda dogum icin ayarlanmis kuvet.nebiliyim hersey var.ilgi alaka guler yuz de cabasi.ve bu bir normal hastane.sanci cekerken sacini oksamalar elini tutmalar dogum sonrasi guzelce silip sacini taramalar ozel kendi odana gecince devam eden ilgi alaka.aslinda tumbunlarin muslumanlarda olmasi gerekiyo.bizim dinimiz merhameti on planda tutan bir din.ama bizim ulkede aksine azar hakaret diz boyu.hersey paraya bakiyo.ve iste bu benim canimi sikiyo.dusunun eger kesin donus yaparsak birkac yil icinde.bundan sonrada cocuk yapicaksam gelip kesinlikle burda dogum yaparim.millet canla basla caliyo ya burda ozel parada yok aldiklari maas sadece.anlamadim gitti :44:

Son düzenleme:

Ahh canım sen bu dediklerinin yarısını,föndür lohusa şerbetidir fln onları acıbademle,memorial yapıo,acıbadem 12.5 memorial da 9 milyar istiyo.Burda paran olduğu kadar insansın malesef

Malesef ki öyle canım ya paran varsa seni insan sıfatına koyuyorlar paran yoksa kalcana bacagına vura vura doguma sokuyorlar ıkınsan dert ıkınmasan dert acı cekıosun onu bellı etmeye korkuyorsun tabı bunlar benım duyduklarım basımdan boyle bır tecrube gecmedı cok sukur onun ıcınde ozelde dogum yapmak ıstıyorum en azından ınsan muamelesı gosterıyorlar kocamda bu konuda anlayıs gosterio sen nereyi istersen orada olur diyo bende yardımcı olurum güne girdim gerekirse onun parasını vericem eşime kabul etmez biliyorum ama yinede teklif edicem sonuçta onuda sıkıntıya sokmak istemem

Evet canim bende duymustum bunlari.Allahim akil erdiremiyorum.Merhamet muslumanin hamurunda var.Ama ne oluyo bu insanlara anlamiyorum.Ben korktukca bagirdikca ebe gelip korkma sakin kalmaya calis nefesini dogru al deyip beni rahatlatmaya calisiyordu.Esim desem o ayri keyifte.Ben epidural vurulduktan sonra sakinlesip uyuyakalinca oda almis eline tv kumandasini oturmus o luks koltuga yaymis kendini ohh keyif suruyo :) Yok ALLAH var her hastaneye gidisimde allahim sen bunlara hidayet ver diye dua ediyorum.O kadar iyiler yani.Dogum sonrasi odaya gelen hemsireler zaten kanatsiz melek.5 yada 6 gun kaliyoruz ortalama o kadar rahat ve guzel bir ortamki eve donmek istemiyrsun.Hos simdidurum farkli oteki kuzumu evde birakip gidicem o nasil bir duygudur ki acep.Ben aglarim ya hastaneye giderkenn

Son düzenleme:

cnm.. face de doğum için lohusa tacı servisi diye bir yer var.. çok güzel taçlar var ama fiyatı 30 tl.. bilgin olsun.. ben hasta oldum taçlarada 20 tl verebilirmiyim o kadar şeye bilemedim:)

Ahh canım sen bu dediklerinin yarısını,föndür lohusa şerbetidir fln onları acıbademle,memorial yapıo,acıbadem 12.5 memorial da 9 milyar istiyo.Burda paran olduğu kadar insansın malesef

anacım yuh bu ne yaa.. bende doğma büyüme istanbulluyum şimdi ankaradayım üstelik Mesa hastanesinde doğum yapacağım üstelik sigorta ile ama yuhh bu rakamlar ne ya... yanında 2. el araba mı hediye ediyorlar acaba???

nasilsiniz
annisssss lutfen turkiyeyle bizim yasadigimiz ulkeleri kiyaslama canim cunku insanin ici cok aciyor .tr olanlari dusundukce ve sadece aldiklari maas demissin evet ve onlardan 1 kisi sikayet oldugunda gozetim altina aliyorlar mesleklerinden bile olma ihtimalleri oluyor.bizimkilerde yanlislarini bilebile birbirlerini tutuyorlarrrr ooooofffffffffff neyseeeee
destina78 fatmacim dun yazdiklarini okudum uzuldum kiyamam ya 3 cocuk olunca ve hamileligin agirligi zor oluyor tabi yuce rabbim yyardimcin olsun canimmm
hamilelikde azma doneminize girmissiniz bravo walla size biz toplasam 3 kere anca yapmisizdir oglum yanimda bekci kocamida yatakdan atiyor askim diyip bir dudusdan opup uyuyor arada kontrolunude yapiyor kuzummm harikaaaaa bir duyguuuu yaaaaaaaaa

ya doktorlariniz sizi terapiste yonlendirmiyormu bel agrisindan dolayi yada masajciyaaa?

annis bekle beni geliyorum oraya:)
ay kızılayda patlama olmuş. ben nasıl çıkıcam şimdi. allah belalarını versin bu pkknın

Valla canım super ne dıyım burayla kıyaslanması mumkun bıle degıl kıymetını bilin diyim Kuzunu evde bırakmak da üzer seni oyy kıyamam yaa Allah kolaylık versin cnm

cnm.. face de doğum için lohusa tacı servisi diye bir yer var.. çok güzel taçlar var ama fiyatı 30 tl.. bilgin olsun.. ben hasta oldum taçlarada 20 tl verebilirmiyim o kadar şeye bilemedim

Canım facede ararken siteyi lohusa tacı servisi die mi bakıcaz :44: bir göz atayım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…