şekerim ben 100 mesajı gecmediğim için özel mesaj yazamıyorum :)
doğum için 1500 TL dıyorlar ama bayaa bi özel muamele yapıyorlar dogum sonrası , karnına yapılan masajlar güleryüzlü hemşireler lohusa serbetleri oda süslemeleri odaya kuafor getırıp fön çekmeleeeer vb.... kadınları cezbedecek herşey var yanii
mesut kaymandan memnunum adam işini iyi yapıyor genelde normal doğum önerdiği söyleniyor ama güvenemiyorum herkes bişe söylüyo ben normal dogum için ona gidiyorum gecenlerde eşimin bi arkadası mesut kayman korkuttu ssezeryan yaptı falan demiş bilemiyorum yani kesin bişe sööleyen yok
baska merak ettiğin bişe varsa burdan yaz ben mesajlara cevap yazamıyorumm
bızde bırbırımıze atalım
doğum için 1500 TL dıyorlar ama bayaa bi özel muamele yapıyorlar dogum sonrası , karnına yapılan masajlar güleryüzlü hemşireler lohusa serbetleri oda süslemeleri odaya kuafor getırıp fön çekmeleeeer vb.... kadınları cezbedecek herşey var yanii
mesut kaymandan memnunum adam işini iyi yapıyor genelde normal doğum önerdiği söyleniyor ama güvenemiyorum herkes bişe söylüyo ben normal dogum için ona gidiyorum gecenlerde eşimin bi arkadası mesut kayman korkuttu ssezeryan yaptı falan demiş bilemiyorum yani kesin bişe sööleyen yok
Canım Allah kolaylık versin. Çok zor işin, benim içim buruldu yazdıklarını okurken.Sağlam dur, bizim anne-babalarımız da yorulduğumuz yere han yapmadı. Yetişebildiğin kadar olacak bazı şeyler. Ben mesela bebeğimin 40'ını çıkarıp işe döneceğim, şimdiden suçluluk duygusu sarmış durumda beni. Ama benim anladığım çocuk sahibi olmanın ayrılmaz duygularından biri de devamlı suçluluk duygusu.
ya turkiyede hersey parayla.paran varsa adam gibi mualeme goruyorsun.burda oyle degil.kaldiki burdakilere yabanci soguk insanlar derler.ama hastaneler super ya.dogumda super bir ozel oda veriyorlar.esin icin masajli yatip kalkan otomatik bir koltuk televizyon senin icin rahat bir yatak tertemiz tuvalet cocugun dogduktan sonraki tum ihtiyaclari suda dogum icin ayarlanmis kuvet.nebiliyim hersey var.ilgi alaka guler yuz de cabasi.ve bu bir normal hastane.sanci cekerken sacini oksamalar elini tutmalar dogum sonrasi guzelce silip sacini taramalar ozel kendi odana gecince devam eden ilgi alaka.aslinda tumbunlarin muslumanlarda olmasi gerekiyo.bizim dinimiz merhameti on planda tutan bir din.ama bizim ulkede aksine azar hakaret diz boyu.hersey paraya bakiyo.ve iste bu benim canimi sikiyo.dusunun eger kesin donus yaparsak birkac yil icinde.bundan sonrada cocuk yapicaksam gelip kesinlikle burda dogum yaparim.millet canla basla caliyo ya burda ozel parada yok aldiklari maas sadece.anlamadim gitti :44:
Biz geldikk
Ya Turkiye'de hersey parayla malesef.Paran varsa adam gibi mualeme goruyorsun.burda oyle degil.kaldiki burdakilere yabanci soguk insanlar derler.ama hastaneler super ya.dogumda super bir ozel oda veriyorlar.esin icin ozel masajli yatip kalkan otomatik bir koltuk,televizyon,senin icin rahat bir yatak,tertemiz bir tuvalet,cocugun dogduktan sonraki tum ihtiyaclari,suda dogum icin ayarlanmis kuvet.nebiliyim hersey var.ilgi alaka guler yuz de cabasi.ve bu bir normal hastane.sanci cekerken sacini oksamalar elini tutmalar dogum sonrasi guzelce silip sacini taramalar ozel kendi odana gecince devam eden ilgi alaka.aslinda tumbunlarin muslumanlarda olmasi gerekiyo.bizim dinimiz merhameti on planda tutan bir din.ama bizim ulkede aksine azar hakaret diz boyu.hersey paraya bakiyo.ve iste bu benim canimi sikiyo.dusunun eger kesin donus yaparsak birkac yil icinde.bundan sonrada cocuk yapicaksam gelip kesinlikle burda dogum yaparim.millet canla basla caliyo ya burda ozel parada yok aldiklari maas sadece.anlamadim gitti :44:
sağol mardincimm.bi seçenek daha çıktı
Malesef ki öyle canım ya paran varsa seni insan sıfatına koyuyorlar paran yoksa kalcana bacagına vura vura doguma sokuyorlar ıkınsan dert ıkınmasan dert acı cekıosun onu bellı etmeye korkuyorsun tabı bunlar benım duyduklarım basımdan boyle bır tecrube gecmedı cok sukur onun ıcınde ozelde dogum yapmak ıstıyorum en azından ınsan muamelesı gosterıyorlar kocamda bu konuda anlayıs gosterio sen nereyi istersen orada olur diyo bende yardımcı olurum güne girdim gerekirse onun parasını vericem eşime kabul etmez biliyorum ama yinede teklif edicem sonuçta onuda sıkıntıya sokmak istemem
Kocişde benle cok dalga gecer o konuda Dün bizde birlikte olduk sonra dus aldık kocıs uyudu bende uykuya gececektım yataga gırdım kocıs bana sarılırken baktımkı olay baska yere gıdecek ben sırtımı donuyorum kocıs kendıne cevırıo Ahanda o gelsın bende onunla dalga gecmez mıyım son anda kurtardım Allahtan
Canım demır ılacını meyveyle bırlıkte almak faydalı mı ben bılmıodum
canım c vitamini demir emilimini artırıyo ya gün içinde troit ilacı,süt ürünleri,sabah çay aldığım için,akşam yemeğinden 3 saat kadar geçmiş oluyo yatarken meyvemi yiyom,ilacı içip yatıyom,çok hızlı arttı bu şekilde
nerdesinfiruze canım baktım siteye inceledim güzel şeyler var.... ama karar vermek çok zor...
mardin tatlım çok güzel lohusa taçları ama bunları nerden bulucağız... bende arıyorum güzel şeyler kırmızı illaki olacak birde ben birinde görmüştüm pembe incili taç çok hoşuma gitmişti inşş bende bulabilirim...
Ahh canım sen bu dediklerinin yarısını,föndür lohusa şerbetidir fln onları acıbademle,memorial yapıo,acıbadem 12.5 memorial da 9 milyar istiyo.Burda paran olduğu kadar insansın malesef
Kocişde benle cok dalga gecer o konuda Dün bizde birlikte olduk sonra dus aldık kocıs uyudu bende uykuya gececektım yataga gırdım kocıs bana sarılırken baktımkı olay baska yere gıdecek ben sırtımı donuyorum kocıs kendıne cevırıo Ahanda o gelsın bende onunla dalga gecmez mıyım son anda kurtardım Allahtan
canım c vitamini demir emilimini artırıyo ya gün içinde troit ilacı,süt ürünleri,sabah çay aldığım için,akşam yemeğinden 3 saat kadar geçmiş oluyo yatarken meyvemi yiyom,ilacı içip yatıyom,çok hızlı arttı bu şekilde
Bende saat 11 gibi fln yıyorum meyvemi bundan sonra bende öyle yapiim o zaman meyvemi yedikten sonra içeyim ilacımı yalnız ben saat 3gibi eşime uyanıyorum yolcu etmek için 1bardak süt içip yatıyorum yani ilacı içtikten sonra 4saat geçmiş oluyor birşey olmaz sanırım demir ilacı için
deryacim onu sabah oneriyorlar aksam yaparsan lop lop kg olarak donuyor uyariyim sekerim cunku diyetisyenler encok sebze ve meyvede seker oldugu icin yatmadan 4 saat once hersey bitmis olmasi gerekiyor diyorlar buda kisa sureleriymis yani normalde 6dan sonra yemek olmamaliymisss bizler nekadar dayanabilirsek
Evet canim bende duymustum bunlari.Allahim akil erdiremiyorum.Merhamet muslumanin hamurunda var.Ama ne oluyo bu insanlara anlamiyorum.Ben korktukca bagirdikca ebe gelip korkma sakin kalmaya calis nefesini dogru al deyip beni rahatlatmaya calisiyordu.Esim desem o ayri keyifte.Ben epidural vurulduktan sonra sakinlesip uyuyakalinca oda almis eline tv kumandasini oturmus o luks koltuga yaymis kendini ohh keyif suruyo :) Yok ALLAH var her hastaneye gidisimde allahim sen bunlara hidayet ver diye dua ediyorum.O kadar iyiler yani.Dogum sonrasi odaya gelen hemsireler zaten kanatsiz melek.5 yada 6 gun kaliyoruz ortalama o kadar rahat ve guzel bir ortamki eve donmek istemiyrsun.Hos simdidurum farkli oteki kuzumu evde birakip gidicem o nasil bir duygudur ki acep.Ben aglarim ya hastaneye giderkenn
cnm.. face de doğum için lohusa tacı servisi diye bir yer var.. çok güzel taçlar var ama fiyatı 30 tl.. bilgin olsun.. ben hasta oldum taçlarada 20 tl verebilirmiyim o kadar şeye bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?