2011 Aralık Anneleri

canım geçmiş olsun. çok şükür bişeyin yokmuş. sevindik.
bu arada doğum iznini sata göre alman gerekiyor galiba. ben de bugun sordum işyerinde öle dediler.:26::26:

çooook geçmiş olsun canımmmmmmmmm
iyi haberlerine çok sevindim
uzun yazman da çok iyi aslında, biz de öğreniyoruz sonuçta doktorun söylediklerini, hepimize tecrübe oluyor

cnm siz iyi olunda para pul önemli değil çok çok sevindim iyi olmanıza ve bebeğinede maşallah nerdeyse 2 fata önden gidiyosen hiç sıkıntı yapma istediği testleride yaptır bi an önce ve istirat dediyse bence rapor al bu pazartesiye kadar ve iyice dinlen cnm belkide döndüğü için leke gelmiştir bu doğrudur şimdi yat dinlen keyfine bak işleri düşünme herşey olacağına varır çok çok geçmiş olsun

ıyı haberlerıne sevındım fıruze ,para pul onemlı degıl sız saglıklı olun da.

neredesin firuze
geçmiş olsun meraklandırdın bizi

çooook geçmiş olsun canımmmmmmmmm
iyi haberlerine çok sevindim
uzun yazman da çok iyi aslında, biz de öğreniyoruz sonuçta doktorun söylediklerini, hepimize tecrübe oluyor

canım geçmiş olsun. çok şükür bişeyin yokmuş. sevindik.
bu arada doğum iznini sata göre alman gerekiyor galiba. ben de bugun sordum işyerinde öle dediler.:26::26:

çok geçmiş olsun cnm hepimizi korkuttun valla.inş.bidaha böyle bi durumla karşılaşmassın cnm.

NEREDESİN FİRUZE iyi olmana çok sevindim canım geçmiş olsun çok şükür birşeyin yokmuş

çok çok teşekkürler kızlar, önceden beni merak edip yazan ama alıntı yapamadıklarım hepiniz çok sağolun. o kadar çok yazmışsınız k, ve ben o kadar halsizim ki nolur kusuruma bakmayın. hepinizi çok seviyorum. bu olay şöyle ders oldu hastane çantam hiçbişeyim yok ilk fırsatta hiç değilse hastane çıkışını yıkayıp hazır edicem. nolur nolmaz. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla ve zamanında kucağımıza alırız. kendinize iyi bakın.

haydaaaaa seninki de bi acaip şimdi inse bi dert çıksa bi dert anasını satayım

SORMA YAAAA açlık şekerim çok düşüyo tokluk değilde aç kalıyom ondan başka açıklaması yok yarın kendi druma gidicem Allah'ım inş çocuk iyidir kilo olayıda vermemem gerekmiş eee kuş kadar yemek yersem olucaa bu ara öğünlerim arttı neyseki yaaa sorun değil bu düşüş beni etkilemiyo zaten ama çocuğum ii olsuuuuuunnnn dua edin sabah 11 de drda olcam dönünce yazarım zati

annis'e de çok geçmiş olsun, gaz sancısı demişken şimdi aklıma geldi, doktor dedi ki 3-4 gün gaz yapan yiyecekler yeme bağırsakların sancı yapar sen de paniklersin, doğum sancısıyla karışabiliyormuş yani, benim dünkü sancım da yediğim fasulyeden sanırsam. her şeyden az az ye dedi, hamileyim diyerek sakın abartma. Allah bir daha bu durumu yaşatmasın hep iyi haberler verelim.

seninde iyi haberlerini bekliyoruz canım

Geçmiş olsun firuze dikkat et kendine istirahat et bol bol..

Annis ve halime arkadaşlarımızda sağlıklı haberlerini verirler inş. kızlar çok dikkat edelim boşverin temizliği kokmayız ya yormayın kendinizi bebeğimiz ne kadar anne karnında o kadar sağlıklı oluyolar unutmayalım lütfen

biz geldik teyzelerii bebimin beyninde olumsuz nokta kalmamış herşey normal bebim 1.400 gr olmuş benimde kilomu ve herşeyi normal görünüyor dd doğumuda normal olucak inşllh dd rabbim herkese böylegüzel haberler almayı nasip etsin herzaman çok mutlu oldum:

Sabiha Gökçen in orda Granit firmasında ihracattayım canım. Sen tuzlada tersane falan mı? Bence de hiç çalışmasak olur. ağır geliyor artık uyuyp dinlenmek istiyorum bol bol

kızlar dün hamile külodu aldım,ve bir külottan bu kadar memnun kalabilecegim hiç aklıma gelmezdi.havalar da serinleşince göbeğimi örtmesi güzel olucak:)))

işte kendime ala ala bunu aldım,tüm mağazalara o kadar güzel kışlık ciciler gelmişler ki hele de ipekyolll!!!! ah ahh deneyemediğim gibi fizğimden ötürü artık,bi de ona para verceğime diyip oğluma şunu şunu alırım diyorum :))) eeeeeeh diycem bir gün ve sanırsam o gün batıcam ama ne zaman bakalımm :)

[geöçmişiokumadan yazdım ama tülaycıma neoldu anlamadım arkadaşlar ben çok panik yapmıştım rahat olalım inşllh dr değiştim yeni doktorum acıbademden çok derin inceledi tedirgin olcak durum yok herşey mükemmel dd yani doktorların tekine takılıp kalmayalım bu arada ben 2 kilo verdiğim halde bebeğim devamlı almış enson 800 gr civarıydı şimdi 1400 olmuş çokşükür boşa üzmüşüm kendimi sizde kendinizi boşa üzmeyin benim gb inşllh bişey olmaz can taşıyoruz karnımızda bebişlerde yaşama tutunmaya çalışıyorlar olacak o kadar ufak sorunlar güzel düşünelim herşey güzel olsun herşey rabbim meleklerimizi korusun

iyi günlerde kullan canım bende çok memnun kaldım hamile kilodundan ama hamile pantolonlarını giyemiyorum nedense karnıma değdikçe rahatsız olduğumdan ben hala eski düşük bel 40 beden pantolonlarımı giyiyorum rahatta oluyor açıkçası üstüne uzun örten bir gömlekle çok ta rahat oluyor. gerçi aynada kendime bakıp bekıp gülüyorumda bu arada benim karnım küçüldü bebek büyünce geçen gün bebeğin elini ayağını hisseder oldum ayağıyla yan taraftan itince tutar gibi yaptım biraz ileri itti yine aynı derken 15 dk oynadık resmen ayağını parmaklarına kadar elime geldiğini hissettim

Maşallah bebişine annesii şükür küçülmüş beynindeki boşluk kilosuda çok güzel

[kızlar sizin doktorunuz istrht yazmayı teklif etmiyormu benim bugun yeni başladığım doktor bana istrht yazacaktı ama ben çalışmıyorum ddm gerçi gülerek siz genede yazın dicektim sonuçta ev hanımlığıda bir meslek bakarsın eşimde bana izin vrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…