ben kendim yapacam inş seviyorum öyle şeylerle ugraşmayı yiğenimin şekerlerinide ben hazırlamıştım burdan resimini koymuştum ozaman..istanbulda olsan cnm eminönünde bunların malzemlerini satan bir sürü dükkan var ama ankarada nerdedir bilemem:)
he ben d ekömüş olsam ben de yapardım da it gibi çalıştığım için ben mecbur para veirp yapcam mecbur tabi yapcak mıyım oun da bilemiyorum belki yapmam
ne abarttınız su seker yüklemeyı yahu ..limonata gıbı ıste, ben 8 dk da fılan bıtırmıstım ..
dayanırsınız kızlar sımdıden gözünüzü korkutarak gıtmeyın ..
ben her doktora gıttıgımde bu seyı yasayacagım düşünsenize benı ..
benım de kayınvalıdemle gorumcem gelelım de bır gun perdelerı dolapları temızleyelım dedıler hatta bu hafta sonu düşünmüşler ama erken dedım..
sımdı yaparsak bır daha kırlenır..
hem ben halıları fılan yıkamaya gonderecegım 2 ayda tekrar kırlenır kı..dedım sımdı dursun ,esım oturma odasını boyuyacak o zaman gelırsınız dedım tamam dedıler
kayınvalıdem de uyanık haa gorumcem okula gıtmeden ypaalım ıstıyor
ben zaten kadın tutucam dedım ne gerek var fılan dedı ya bakalım .. nasıl olucak .
ay evımın tüm pisliğini de gorecekelr
nasıl yani yaaaa nerdeyse 7 aylık hamılesın ve hıc kılo almadın öyle mii
kızlar bebek sekerı dıyorsunuzda nasıl olcak bebek dogunca gormeye gelenleremı verılcek o sekerler
neden her doktora gittiğinde yükleme yaptırcaksın ki?
Ayy ne güzel valla düşünmüş kayınvalden geliim demiş gelsinler yapsınlar tabi cnm ya ne olacak ki böyle günlerde destek olmazlarsa ne zaman olacaklar ki varsın gorsunler pisliği amannn bosver takma kafana ben kadın tutucam doguma 2-3hafta kala annemde gelır zaten yardıma kayınvaldem oyle bı teklıfte bulunmadı bulunmasında zaten gerek yok
ya işte okudun mu bilmiyorum benim diğer mevzuya bağlı eğer burda doğurursam yaparım ama yok trde doğurmazsam yaptırmam zaten bütçem ucu ucunaCanım Ankaradada ulusta suluhan die bi yer varmış orada varmış bu tarz malzeme satan yerler ben yerini bilmiyorumda bizim komşu bilio onunla gidicez inşallah bakalım bende hiç yapmadığım için bu tarz şeyler yapabilir miyim acaba die düşünüyorum acıkcası
Kömüş it ne güzel ifadeler yakıstırıoruz yaw kendımızeSen bilirsin cnm yapıp yapmama konusunda ama maddi olarak sarsmayacaksa seni yaptır derim ben hatıra olur cok guzel olur hemde
Ayy ne güzel valla düşünmüş kayınvalden geliim demiş gelsinler yapsınlar tabi cnm ya ne olacak ki böyle günlerde destek olmazlarsa ne zaman olacaklar ki varsın gorsunler pisliği amannn bosver takma kafana ben kadın tutucam doguma 2-3hafta kala annemde gelır zaten yardıma kayınvaldem oyle bı teklıfte bulunmadı bulunmasında zaten gerek yok
hahaha yok ayol halası değil hahaha yalnız annesi de dün bana dedi ki ne işiniz var oturun oturduğunuz yerde gitmeyin bi yere
o öyle dedi diye de bi hırslandım akşam deidm annen böyle dedi gitmeyin kalın o çok konuşmasın dedi de benimki rahatladım:26:
hmm bak bu da enteresan o zaman senin değerlerin yüksek ama çok yüksek değil demek ki di mi, yani çünkü ne bileyim benim anladığım kadarıyla daha doğrusu bana dediklerine göre dietle ancak regule edilebiliniyormuş, ama tabi benim açlık dışında bütün değerlerim yüksek çıktıoyle dedı doktor ,dıyet vermıyorum dedı ama her geldıgın de testı tekrarlayıp kontrol altında tutalım dedı tamam dedım bende..
ıste bir ekımde gıdıcegım tekrar bakalım ne olucak .
düşünür kayınvalıdem ,esım de der mesela artık yapamıyor yardım edın der sureklı ben ıstemem ..yapıyorum ben yavas yavas derım
gercı oyle ısteklı demedı kayınvlaıdem yarım agızla ama olsun demesı yeter :)))
ben de şu and ahamile kaldığım kilodayım
ama ben 8 kilo verip geri aldımhatta bu 8 kiloyu da 2 ayda aldım
offf o nasıl oluyo ya ben nıye bir sürü kilo aldım ki acaba önümdeki sarelle kavanozu yüzünden miii
Sagolun canlarim, hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum,
Biraz daha iyiyim ama bugun hep yaticam cunku dunun yorgunlugu hala uzerimde.O kotu gece soyle basladi..
canımm benim mide yanmalarım bulantılarım tam gaz devam ediyor, mideme yaramayan en ufak bişi yesem hemen solugu wcde alıyorum,
50lik yüklemede bile hep yutkundum hep yutkundum, bunda nasıl dayanıcam pöfffffff
kızlar şeker testi ne kadar tutuyor ve sonuclar kac gunde cıkar ortalama?
slm kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalım bende habire alışveriş yapıyorum eksik tamamlamaya çalışıyorum dün internetten bebk bezi, göğüs pedi, biberon ve ıslak mendilimizi aldım ama bu hasta bezi konusunda hiçbir fikrim yok nasıl bişey yada marka alınmalı bileniniz varmı?
Tüm hamişlere selamlarr biz geldikk....
Bişe sormak istiyorum acaba ara ara bebeğin hareketleri azalan var mı aranızda?
Bazı günler çok az hissediyorum bazı günler daha kıpır kıpır hissediyorum..
Sizde de oluyo mu? Ben 27. haftamdayım şu anda..Demir Hapı,magnezyum ve 2-3 günde bir kalsıyum içiyorum suda erıyen..
ne abarttınız su seker yüklemeyı yahu ..limonata gıbı ıste, ben 8 dk da fılan bıtırmıstım ..
dayanırsınız kızlar sımdıden gözünüzü korkutarak gıtmeyın ..
ben her doktora gıttıgımde bu seyı yasayacagım düşünsenize benı ..
benım de kayınvalıdemle gorumcem gelelım de bır gun perdelerı dolapları temızleyelım dedıler hatta bu hafta sonu düşünmüşler ama erken dedım..
sımdı yaparsak bır daha kırlenır..
hem ben halıları fılan yıkamaya gonderecegım 2 ayda tekrar kırlenır kı..dedım sımdı dursun ,esım oturma odasını boyuyacak o zaman gelırsınız dedım tamam dedıler
kayınvalıdem de uyanık haa gorumcem okula gıtmeden ypaalım ıstıyor
ben zaten kadın tutucam dedım ne gerek var fılan dedı ya bakalım .. nasıl olucak .
ay evımın tüm pisliğini de gorecekelr
offf o nasıl oluyo ya ben nıye bir sürü kilo aldım ki acaba önümdeki sarelle kavanozu yüzünden miii
hmm bak bu da enteresan o zaman senin değerlerin yüksek ama çok yüksek değil demek ki di mi, yani çünkü ne bileyim benim anladığım kadarıyla daha doğrusu bana dediklerine göre dietle ancak regule edilebiliniyormuş, ama tabi benim açlık dışında bütün değerlerim yüksek çıktı
bakalım bugün benim doktor ne dicek bana ama ben eminim bana diet vercek yüzde yüz yani
bi de işte tülayınki gibi parmaktan kan aldırcak:18:
ya bize nazar da değdi ben biliyorum bakalım şu şeker işi hayırlısıyla sonuçlansın bi de üstüne çok paramız da gitmesin bakarsınız giderimeşinde kararlıysa kesin gidersiniz hiç üzülme de oraya gidince kart at bize
sen uyuyoken bebek daha fazla hareket edermiş,dinlendiği için bizim cadı dün gece öyle şiddetli bi hareket yaptıki sıçrayark uyandm yataktn
seninki de öyledir muhtemelen
ya bende de ayni endise var. ne kadar olsa eskisi gibi derin temizlik yapamiyorum artik. arada bi kv ariyor gelelim buyuk temizlige diyor ama hic istemiyorum. hem yaparken cok soyleniyor yoruldum falan filan diye hem de herseye yorum yapiyor: vitrin ortusuzmus, shagy halidan bi kafalik sac cikmis bilmemne... insan pisman oluyor
ya kızlar bişey sorcam ben magnezyum kalsıyum falan kullanmıyorum sadece elevıt ve balık yagı ıcıyorum günlük
herkes kullanıyo huylandım ben bu işten, söylesem mi doktoraaa ?
ay inş düzenli çıkar da sıkıntılanmazsıncok asırı yuksek degıl demek kı
50 lık aclık 89 tokluk 153
100luk aclık 81 tokluk 190 ıkıncı saatte 151 sonrası duserek gıdıyor..
ıste bırıncı saat ve ıkıncı saat yuksek ama vermedı dıet ıste. kendım dıkkat edıcektım ama edemedım de bakalım bır daha kı ne cıkıcak.
oyle dedı doktor ,dıyet vermıyorum dedı ama her geldıgın de testı tekrarlayıp kontrol altında tutalım dedı tamam dedım bende..
ıste bir ekımde gıdıcegım tekrar bakalım ne olucak .
düşünür kayınvalıdem ,esım de der mesela artık yapamıyor yardım edın der sureklı ben ıstemem ..yapıyorum ben yavas yavas derım
gercı oyle ısteklı demedı kayınvlaıdem yarım agızla ama olsun demesı yeter :)))
ya işte okudun mu bilmiyorum benim diğer mevzuya bağlı eğer burda doğurursam yaparım ama yok trde doğurmazsam yaptırmam zaten bütçem ucu ucuna
al bi tane dahaa..
gecenin 1inde cok oynuyo bu diye hastaneye gittim gecen hafta :) oynasa bi dert oynamasa bi dert bize de.
dun ve onceki gun oglum resmen sag tarafimi oydu, ama pazar gunu sadece bikac tiklama hissetmistim. bugun de sanki ayaklarini uzatiyor gogsume dogru, icimde geriniyomus gibi geliyor bana :) her hareketi normal annesi telas etme. bu haftalardan sonra gunde 10 kere oynamali deniyor arada ona dikkat ediyorum o kadar...
ya bende de ayni endise var. ne kadar olsa eskisi gibi derin temizlik yapamiyorum artik. arada bi kv ariyor gelelim buyuk temizlige diyor ama hic istemiyorum. hem yaparken cok soyleniyor yoruldum falan filan diye hem de herseye yorum yapiyor: vitrin ortusuzmus, shagy halidan bi kafalik sac cikmis bilmemne... insan pisman oluyor
ay inş düzenli çıkar da sıkıntılanmazsın
yok benim değerlerim şöyle (yani hep çok yüksek)
OGTT 50 gr tarama -
OGTT 50 60 dk Kan Glukoz 188 14.09.2011
OGTT 50 gr Açlık Kan Glukozu 94 75-115 14.09.2011
OGTT 100 gr 3 Saat -
OGTT 100 gr Açlık Kan Glukozu 93 < 180 19.09.2011
OGTT 100 gr 60 dk Kan Glukozu 205 19.09.2011
OGTT 100 gr 120 dk Kan Glukozu 184 < 140 19.09.2011
OGTT 100 gr 180 dk Kan Glukozu 131 70-120 19.09.2011
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?