2011 Aralık Anneleri

Canım Ankaradada ulusta suluhan die bi yer varmış orada varmış bu tarz malzeme satan yerler ben yerini bilmiyorumda bizim komşu bilio onunla gidicez inşallah bakalım bende hiç yapmadığım için bu tarz şeyler yapabilir miyim acaba die düşünüyorum acıkcası

he ben d ekömüş olsam ben de yapardım da it gibi çalıştığım için ben mecbur para veirp yapcam mecbur tabi yapcak mıyım oun da bilemiyorum belki yapmam

Kömüş it ne güzel ifadeler yakıstırıoruz yaw kendımıze Sen bilirsin cnm yapıp yapmama konusunda ama maddi olarak sarsmayacaksa seni yaptır derim ben hatıra olur cok guzel olur hemde

Ayy ne güzel valla düşünmüş kayınvalden geliim demiş gelsinler yapsınlar tabi cnm ya ne olacak ki böyle günlerde destek olmazlarsa ne zaman olacaklar ki varsın gorsunler pisliği amannn bosver takma kafana ben kadın tutucam doguma 2-3hafta kala annemde gelır zaten yardıma kayınvaldem oyle bı teklıfte bulunmadı bulunmasında zaten gerek yok

nasıl yani yaaaa nerdeyse 7 aylık hamılesın ve hıc kılo almadın öyle mii

ben de öyleyim ama benimki ayrı 5 verdim ikizin teki gitti diye,enfeksiyon düşük tehlikesi vs.geri aldım hatta +2 oldm,yüklemedn sonra bi ishal,geri gitti,sonra eğitimde bol bol yedim,faydalı ürünlerdn,neydnse zehirlendm kustm,kustm,çok fena ishal oldum,kanımda ve dışkıda çok az mikrop çıktı,dr. atışmsn vücuttan bebek te iyi dedi,yoksa hiç kısmadm boğazımı yedim,yedim yedim,ama tülyın ki nasıl böyle oldu anlamadm

kızlar bebek sekerı dıyorsunuzda nasıl olcak bebek dogunca gormeye gelenleremı verılcek o sekerler

evet cnm öyle oluyor ziyarete gelenlere veriliyor kımısıde mevlut yapıp ozaman dagıtıyor ama ben sepete hazırlayıp gelenlere verecem beklemıyecem mevlutu hem belkı mevlut falan yapmam bilmiyorum şimdiden ne olur

neden her doktora gittiğinde yükleme yaptırcaksın ki?

oyle dedı doktor ,dıyet vermıyorum dedı ama her geldıgın de testı tekrarlayıp kontrol altında tutalım dedı tamam dedım bende..

ıste bir ekımde gıdıcegım tekrar bakalım ne olucak .

düşünür kayınvalıdem ,esım de der mesela artık yapamıyor yardım edın der sureklı ben ıstemem ..yapıyorum ben yavas yavas derım
gercı oyle ısteklı demedı kayınvlaıdem yarım agızla ama olsun demesı yeter :)))

ya işte okudun mu bilmiyorum benim diğer mevzuya bağlı eğer burda doğurursam yaparım ama yok trde doğurmazsam yaptırmam zaten bütçem ucu ucuna

eşinde kararlıysa kesin gidersiniz hiç üzülme de oraya gidince kart at bize

hmm bak bu da enteresan o zaman senin değerlerin yüksek ama çok yüksek değil demek ki di mi, yani çünkü ne bileyim benim anladığım kadarıyla daha doğrusu bana dediklerine göre dietle ancak regule edilebiliniyormuş, ama tabi benim açlık dışında bütün değerlerim yüksek çıktı
bakalım bugün benim doktor ne dicek bana ama ben eminim bana diet vercek yüzde yüz yani
bi de işte tülayınki gibi parmaktan kan aldırcak:18:

Sagolun canlarim, hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum,

Biraz daha iyiyim ama bugun hep yaticam cunku dunun yorgunlugu hala uzerimde.O kotu gece soyle basladi..

canim coook gecmis olsun tekrar. daha dun konusuyoduk temizlik konusunda akillandim falan diye, tam da ustune gelmis. dinlenmene bak birak evin daginik kalsin hayatim...

canımm benim mide yanmalarım bulantılarım tam gaz devam ediyor, mideme yaramayan en ufak bişi yesem hemen solugu wcde alıyorum,
50lik yüklemede bile hep yutkundum hep yutkundum, bunda nasıl dayanıcam pöfffffff

canim bence cok abartma olayi. yudum yudum icmektense bi kerese dikle gitsin. nefes aldigin zaman daha kotu geliyor tadi. bu arada 100luk olani daha fazla suyla yapiyorlar yani tadi daha kotu olmuyor konsantrasyonu ayni sayilir. hele bi de limon sikiyorlar ayni limonata... bu arada ben 50likten sonra kan verince gozum kararmisti. 100lukte yuklemeden sonra 4 defa kan aldilar ama hic oyle kararma falan da yasamadim. yani belli olmuyor, sen kotusune sartlandirma kendini... bi de ani hareket etme cok yurume hizli oturup kalkma. bu nasilsa olacakolan birsey sen elinden gelen tedbirleri al sadece...

kızlar şeker testi ne kadar tutuyor ve sonuclar kac gunde cıkar ortalama?

benim ilk yaptirdiim yerde 30+ biseydi. kendi hastanem 42 tlye yapti. sonuclar 2,5 saat sonra cikmisti..

hastaneyle konusmadan alma bence. bizim hastane mama, bez, biberon vs gibi seyleri getirmeyin sizinkileri kullandirtmiyoruz demislerdi bana. onceki doguranlardan anladigim kalin gece pedleri yeterli oluyomus kanama icin. tedbiren alacaksan da ben canbebenin gormustum hasta bezini migrosta..

al bi tane dahaa..

gecenin 1inde cok oynuyo bu diye hastaneye gittim gecen hafta :) oynasa bi dert oynamasa bi dert bize de.

dun ve onceki gun oglum resmen sag tarafimi oydu, ama pazar gunu sadece bikac tiklama hissetmistim. bugun de sanki ayaklarini uzatiyor gogsume dogru, icimde geriniyomus gibi geliyor bana :) her hareketi normal annesi telas etme. bu haftalardan sonra gunde 10 kere oynamali deniyor arada ona dikkat ediyorum o kadar...

ya bende de ayni endise var. ne kadar olsa eskisi gibi derin temizlik yapamiyorum artik. arada bi kv ariyor gelelim buyuk temizlige diyor ama hic istemiyorum. hem yaparken cok soyleniyor yoruldum falan filan diye hem de herseye yorum yapiyor: vitrin ortusuzmus, shagy halidan bi kafalik sac cikmis bilmemne... insan pisman oluyor

offf o nasıl oluyo ya ben nıye bir sürü kilo aldım ki acaba önümdeki sarelle kavanozu yüzünden miii

valla ben 5 ay boyunca öğürdüm kendi mutfağımdan tiksindim peynir ve ekmekle beslendim o yüzden mecbur gitti kilolar (8kilo) 24. haftada yazlığa gittiğimde 4ünü geri almıştım bile,
yazlıktan döndüm işte geçen hafta tetanozun ikinci dozunda tartıldım ki 74 olmuşum yani başladığım kilo

ne olduysa bu 1buçuk 2 ayda oldu işte sanırım 20. hafta 26. hafta arası ben coştum

yani 74 hamile kaldım 5 ayın ortalarında 66ya kadar düştüm. şimdi yine yeniden 74üm

yalnız ablam da sadece 4 kilo almıştı 65le başladı 69la doğurdu
annem de böyleymiş genetik bi durum da var galiba

cok asırı yuksek degıl demek kı

50 lık aclık 89 tokluk 153
100luk aclık 81 tokluk 190 ıkıncı saatte 151 sonrası duserek gıdıyor..

ıste bırıncı saat ve ıkıncı saat yuksek ama vermedı dıet ıste. kendım dıkkat edıcektım ama edemedım de bakalım bır daha kı ne cıkıcak.

ya kızlar bişey sorcam ben magnezyum kalsıyum falan kullanmıyorum sadece elevıt ve balık yagı ıcıyorum günlük
herkes kullanıyo huylandım ben bu işten, söylesem mi doktoraaa ?

bende yapamıyorum yapıyorum ben ıte kalka dıyorum ama mutlaka kalıyor helekı yatak altları fılan berbattır ..neyse bakalım esım evdeyken yaptırırım zaten o da yardım eder hem hem de soylendırtmez o daha cok annesıne laf soyler

ya kızlar bişey sorcam ben magnezyum kalsıyum falan kullanmıyorum sadece elevıt ve balık yagı ıcıyorum günlük
herkes kullanıyo huylandım ben bu işten, söylesem mi doktoraaa ?

Demekki doktorun gerek görmemiş canım, ne güzel işte..Benim sırt ağrılarım başladı da o yüzden magnezyum başladık..Kasılmaların olursa Kalsiyum'a başla dedi ve reçeteme yazdı.

ay inş düzenli çıkar da sıkıntılanmazsın

yok benim değerlerim şöyle (yani hep çok yüksek)

OGTT 50 gr tarama -
OGTT 50 60 dk Kan Glukoz 188 14.09.2011
OGTT 50 gr Açlık Kan Glukozu 94 75-115 14.09.2011

OGTT 100 gr 3 Saat -
OGTT 100 gr Açlık Kan Glukozu 93 < 180 19.09.2011
OGTT 100 gr 60 dk Kan Glukozu 205 19.09.2011
OGTT 100 gr 120 dk Kan Glukozu 184 < 140 19.09.2011
OGTT 100 gr 180 dk Kan Glukozu 131 70-120 19.09.2011

Benim eşimde der saolsun ama gerek yok ya valla sonradan agızlarına laf vermektense kendımız yaparız daha iyi aslında ama yınede boyle zamanda ınsan destek arıyor yanında anneler yetıo ama en azından her turlu pıslıgımızıde gorseler saga sola yaymazlar

ya işte okudun mu bilmiyorum benim diğer mevzuya bağlı eğer burda doğurursam yaparım ama yok trde doğurmazsam yaptırmam zaten bütçem ucu ucuna

Anladım canım Allah gonlune gore versın hayırlısı olsun ınsallah dılegınızce gelısır olaylar

Canım benimde içimde sanki geriniyor su kaynarda fokurdar ya karnım oyle bı ınıo bı kalkıo Bizim oğlısın motor su kaynatıo sanırsam boyuna kvlere gelınce konu en ıyısı agızlarına laf vermemek sanırım bız kendımız yavas yavas hallederız annelerımız saolsun tabı bıde Allah onları basımızdan eksık etmesın

senınkı benımkınden baya yuksekmıs sana dıet verır herhalde ..
ınsallah benımkıde dıger gıtmem de duser ..

keske benım de annem yakınlarımda olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…