2011 Aralık Anneleri

selam kızçeler ve güzel yeğenlerim..

takip ettiğim kadarıyla kramplar ağrılar sızılar olmaya başlamış..
ama normaldir herhalde.. yoksa ben mi anormalim hiç bir ağrım bişiyim yok bilemedim
geçen hafta şeker yüklememiz yapıldı çok şükür herşey yolunda.. idrarda enfeksiyon çıktı tek kullanımlık antibiyotiklerden yazdı doktor.. idrar kültürü de istedi doktor o temiz çıktı
gerçi bir şikayetim de yoktu o yönden ama.. şey var işte.. afedersiniz sidikli oldum iyice..
çok su içiyorum 2 litreyi geçiyor eminim günde..
wc küçük tuvaletime gidiyorum...hatta tam boşaltabilmek için 1dk fazla duruyorum..
wc den çıkıyorum 2-3 adım atıyaorum çiş sızıyor.. deli gibi iç çamaşırı değiştiriyordum bir ara.. sonra dayanamadım artık günlük ped kullanmaya başladım
hoşuma gitmiyor bu durum ama doktor da bişi demedi ilacı yazdı sadce.. bebek rahime baskı yaptığından öyle oluyordur dedi..
saat başı ped değişiyorum.. iyiki de işi gücü bırakmışım 4 aylıkken.. yoksa mahfolurdum..
Rabbim çalışan hamişlerimize sabır versin..
kilo boy vs.. hiç bir bilgim yok.. malum devlet hastanesine gitmek böyle oluyor.. uyuz uyuz doktorlara denk geliyorum işte..ama benim satımla aynı olan arkadaşın bebişi geçen çarşamba 1092gram falandı.. benimki de 800-900 vardır herhalde..
bizden şimdilik bukadar.. kendinize dikkat edin..

geçmiş olsun canım, bende geçen hafta ishal oldum artı kusma, berbat bişeydi ya benimkisi mikrop almışım. iyi olmana sevindim canım, allah daha kötülerinden korusun bizi

canımm merak ettik seni, sıkılma lütfen daha vaktin varmış bak doktorun en iyisini bilir senin için, ama o test neden yokmuş anlamadım

bu arada kıyafet topiğine bişeyler ekledim, daha alışverişe çıkmadık ama birkaç hediyede geldi bakalım beğenecek misiniz???

hoşgeldin cnm uzun zamandır yoktun..maşallah diyelim ozaman sana genelde bır cogumuzun agrıları sancıları kasılmaları başladı çünkü..

[Bçok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine...[/B]

ben de aldım. tavsiye edilir... :))

hayırlı haberlerle gel inşallah cnm...

çok çok geçmiş olsun... bi daha böyle şeyler olmaz inşallah...

cnm ilçe hastanesinde yokmuş işte... öyle bi köyde çalışıyorum ki ile 120 km. uzakta. gitsem bile testin sonucu 1 haftaya anca çıkacaktı ve 28. haftayı kaçıracaktım. doktorumda bekle diyince beklemeye karar verdim. inşallah yanlış bi karar vermemişimdir...

Firuzeciğimmm çok geçmiş olsun çok şükür sende bebişinde iyi merak ettik seni güzel haberlerle geldin maşallah sana ve bebişinee

Canımmm senin adınada cok sevındımmm bebişinin rahatsızlıgı duzelmış cok sukur bak ben demiştim sana herşey yoluna girecek die biraz daha sabırr bebişine de nazar değmesin sanada annesi

Canım sanada cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne yedıklerıne fln dınlen bol bol su ıc birde gıda zehırlenmesınde cok onemlıymıs su ıcmek

Canımm bende Tuana guzel dıyorum

Canım cok gecmıs olsun bıraz daha sabret bak drun vaktı var demıs vardır bı bıldıgı ah bu hastanelerın ıhmalkarlıgı sorumsuzlugu ınsanı delı eder Gönlünü ferah tutmaya bak tedirgin olacagın bir durum olsa drun söylerdi rahat ol tatlımm

selam kızlar
geçmişi okuyamadım umarım kötü şeyler olmamıştır.
birkaç gündür bende acayip bir sinir var hiçbirşeye tahammül edemiyorum.bazı şeyleri kafamda kuruyorum olmuş gibi sinirleniyorum.hormonlar alt üst etti beni.umarım geçici bir durumdur.doğum kadar sürerse sinir hastası olurum.
2 gün önce kocişin koluna kumandayla vurdum, kumandanın içi açıldı.sebep varmıydı derseniz yoktu aslında.sonra oturdum ağladım hıçkıra hıçkıra ortada birşey yokken.dengesizleştim iyice.Allah etrafımdakilere sabır versin

kizlar nasilsinizzzzzz
offffffffffff bugun cok yoruldum neyse hergun biyerde randevum oldugu icin ben bugun oglumu hazirladim yolla koyuldum sonra bir kartima bakiyim dedim bugun diye dusundugum sey cuma gunuymus neyse otobusden indim oglumu oyun grubuna goturdm geldim ama cok yoruldum uykum var uyuyamiyorum sol tarafim agriyor sagda fazla yatamiyorum kiz istemiyor sirt ustuide bellirli biyere kadar isde bende boyleeeeeeee

annis ve seplem kizlar sizede cokamacok gecmis olsun kendinize dikkatedin

sağol cnm benim... inşallah herşey ii olacak... vaktinde, zamanında gelsin bebişlerimiz... artık kötü haber almayalım topiğimizden...

ben çıkıyorum kızlar... sabah yine okulumuz var... kızıım daha doğmadan başladı okullara gitmeye:)) hepinize bebekli rüyalar... en tatlı hallerini görüp huzurla uyuyalım:)

Tatlışlar bizde çıkıyoruz belim agrıdı minnakda dinlensin öpüyoruz hepinizi kocaman tatlı uykulaarr herkese :80:

cok gecmıs olsun Annis..

Sagol canim benim

Anniscimmm cok gecmiş olsunnn Allah beterinden esirgesin herşey temiz çıkmış bebişde iyiyimiş bak çok şükür sen kendini yormamaya bak bol bol dinlen bak bebişinde yorulmuştur sen yorulunca

Sagol canimm aminnn amin cok sukur hersey temiz cikti.ama niye boyle oldum hala kesin bilmiyorum.umarim tekrar olmaz.cok aciliydi valla.dogumu yasadim tekrardan.gozumde korktu ha unutmustum ne guzel :18:

sagol canim benim.vallabir gaz sancisi adami bu hale getirebiliyorsa ne diyim helal olsun dogum yapmis kadar oldum valla.sal gitsin hee valladunden beri agri cektim bende hala tik yok ama gelirse soz tavsiyeni dinlicem

sagol canim amin insallah.ya aslinda temizlik konusunda kendime soz vermistim.cunku ilk dogumum 2 hafta erken oldu bu temizlik illeti yuzunden.ama bu sefer temizlik degildi oturdugum yerde yaparim dedim ama karnimi ne kadar zorlandigimin farkina sonradan vardim.ama tobe dikecem popomu yatacam artik yok anacimgozum cok korktu valla:18:
çok geçmiş olsun annis, bundan sonra daha dikkatli ol canım

sagol canim edicem artik soz allah korusun bir daha yasamak istemiyorum bu korkuyu

sagol canim, valla artik bende yatiyorum akillandim biraz acili oldu bu ders bana ama iyi oldu

cok geçmiş olsun anniş.Bence de temizlik konusunu abartmayalım.Ben haftada 1 gün temizlik yapıyorum onu da eşimle birlikte...

sagol hayatim.yok akillandim elimi bile surmem daha

Sagol canim yok artik temizligi biraktim ellemicem dogumuma yakin kadin tutucam.yoksa bu 38 hafta bile kalmicak karnimda oyle gorunuyo.allah korusun artik is guc yok bolbol tembellik var

annis canımmm cok gecmıs olsunn dıkkat et kendınee bırak ole temızlık ıslerını falan zorlama yanıı

sagol hayatim edice artik merak etme zorlama falan bitti :86:

sagol canimm evet dikkat etmek lazim dun o korkuyu yasadimya akillandim artik is yok.ilk bebegim sirf bu temizlik illeti yuzunden 2 hafta erken geldi.bu daha zor daha asagida zorlarsam valla 38 haftayi bile bulmaz allah korusun :18:

Annis tekrar geçmiş olsun,bununla kalsın inş.Artık bu temizlik işlerinde ya bi yardımcı,yada anne,abla,kardeşten yardım alıcas.Bu işler bizi aşıyo artık.

asagol hayatim ah canim ah kardesim annem yakinimda olsa boylemi olur.hepsi turkiyede annem araligin basinda gelicek.artik biraz onunla biraz tutacagim temizlikci kadinla falan yapicaz artik.doguma kadar ellemicem cok fazla.

Annis geçmiş olsun canımm..

sagol canimmm

canim coook gecmis olsun tekrar. daha dun konusuyoduk temizlik konusunda akillandim falan diye, tam da ustune gelmis. dinlenmene bak birak evin daginik kalsin hayatim...

Sagol canim evet ya ben milleti uyarirken kendim uygulamayi unuttum.daha dogrusu bu hale gelecegimi tahmin etmedim.oturdugum yerden ne olurki dedim.ama oluyormus iste aman allah bir daha gostermesin cok kotuydu valla

Ah canim benimm yerim seni iyiyim canim cok sukur hala biraz var ama dune nazaran cok fark var tabi.allah bir daha gostermesin kimseyede yasatmasin.korkusu acisi mahfetti beni valla

annis de yarına kadar düzelmiş olsa bari gelince iyi haberlerini alsak onunda

sagol gülümm iyiyim cok sukur merak etmeyin.sizleride endiselendirdim uzgunum gercekten.ama paylasmam lazimdi cok kotuydu insan anlatip bosalmak istiyo.heledeki sizin gibi iyi dinleyicileri buldumu birakasi gelmiyo insanin

kızlar ya 3 saatlik bir yolculuk düşünüyorum otobüsle annemin yanına gitmek için,sizce bu dönemde riskli mi?biraz korkuyorum ama ne dersiniz?var mı daha önce böyle bir cengaverlik yapan veya yapanı duymuş olan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…