,sagol canim, valla artik bende yatiyorum akillandim biraz acili oldu bu ders bana ama iyi oldu
sagol hayatim.yok akillandim elimi bile surmem daha
Sagol canimyok artik temizligi biraktim ellemicem dogumuma yakin kadin tutucam.yoksa bu 38 hafta bile kalmicak karnimda oyle gorunuyo.allah korusun artik is guc yok bolbol tembellik var
sagol hayatim edice artik merak etme zorlama falan bitti :86:
ve doktordan ne duyarsam aktarmak istiyorum bende benim bel ağrım ve uyuşmalarım kramplarım çok oluyor söyledim doktoruma ne kullandın bu konuda diye sordu. magvital kullandığımı söyldm. faydasını gördünmü hiç dd hyr ama içiyorum işte deyince calsiyum alman lazım dd yazdığım ilacı günde 2 tane bir kerede kan ilacında çok farklı zamanlarda al hiç bir sorunun kalmıyacak dd bakalım ilacı bugun alıp kullanacağım inşllh iyi gelirse yazarım benim gb sorunu olan arkadaşlarda doktorlarınıza sorarsınız ilacın ismi osteocare yazıyor reçetede.....hepinizi öptüm bebişimle
ya bırak küçük olsun ben bi yere sığamıyom koca göbekle,yatması sorun kalkması sorun,sofraya oturuyom sonra kociş kaldırıyo beni yerimden,halim çok komik,namaz da kılamıyom artık eğildiğim anda karnım kasıklarım çok ağrıyo,Allah affetsin minik olsaydı rahat rahat kılardm en azından
selam kızlar
sabahtan bu yana okuyorum anca bitti. 1 gün girmedim ne kadar çok yazmışsınız. 40 sayfa oku okmu bitmedi(
Annis, neredesinfiruze çokkkkkkk geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın inşallah
şimdi kendimden bahsedeyim
pazartesi akşamı 9 gibi eşimle yemek yedik. taze fasulye ve yoğurt yedim
11 gibi karnımda sancı oldu. lavobaya gittim. birden bire ishal oldum ve aynı anda istifra etmeye başladım. yarım saat banyoda kıvrandım. oradan hiç çıkamıycam sandım(
apar topar hastaneye gittik. tahliller yapıldı. tahliller yapılana kadar ben iyileştim :)) sanki yarım saat önce kıvranan ben değildim :))
dünde tahlil sonuçlarını kendi doktoruma götürdüm. gıda zehirlenmesi dedi.
hamilelerde çok sık oluyormuş. yoğurdun tarihi geçmemişti, taze fasulyeyide daha yeni yapmıştım neden zehirlendiğimi anlayamadım(
benden bu kadar. şu an çok iyiyim çok şükür :))
selam kızlar
geçmişi okuyamadım umarım kötü şeyler olmamıştır.
birkaç gündür bende acayip bir sinir var hiçbirşeye tahammül edemiyorum.bazı şeyleri kafamda kuruyorum olmuş gibi sinirleniyorum.hormonlar alt üst etti beni.umarım geçici bir durumdur.doğum kadar sürerse sinir hastası olurum.
2 gün önce kocişin koluna kumandayla vurdum, kumandanın içi açıldı.sebep varmıydı derseniz yoktu aslında.sonra oturdum ağladım hıçkıra hıçkıra ortada birşey yokken.dengesizleştim iyice.Allah etrafımdakilere sabır versin
Canım osteocare'i 4.ayımdan beri kullanıyorum.Doktorum elevit,demir ve bunu günün 3 bölümüne ayırarak içmemi söylemişti.İlacın içeriği 400 mg kalsiyum,150 mg magnezyum.İlk gebeliğimde acayip bacak kraplarım oluyodu,gece çığlık atarak uykumdan uyanıyodum.Hamdolsun bunda daha hiç olmadı
Tavsiye ederim bende ilacı.
kızlar ya 3 saatlik bir yolculuk düşünüyorum otobüsle annemin yanına gitmek için,sizce bu dönemde riskli mi?biraz korkuyorum ama ne dersiniz?var mı daha önce böyle bir cengaverlik yapan veya yapanı duymuş olan :))
yok deryacım öyle deme benim de bebiş sıkışmış suyuna ve bebişe yer kalamamış yavrumun yüzü rahimin içine dayalı nereye dönse yüzünün resmini net çekemedi dr. meğer ondan devamlı hareket ediyor aralıksız yavrum rahat edemiyor ki.göbek küçüldü ama ben yatağa genede sığamıyorum rahatsız olmaktan dönüp duruyorum kendi kendime devamlı konuşuyorum şimdi ne tarafa yatsam diye gerçi hepsini denedim en rahat genede sol taraf yada ayakta yürümek benim için çoğu gitti azı kladı hayırlısıyla inşllh bu zamanlarda geçecek halimize gülücez sanırım 3 ay sonra bolca resim bıraklmak lazım doğal hallerimizde çekindiğimiz arada bakıp hatırlarız :)
günaydın :)))
cnm gerçekten çok sevindim iyi haberlerine herşey daha da iyi olcak inş ferah tut içini :)
sanada günaydın demetcim inşllh herşey güzel olsun artık yoyulduk ama :) moral sıfırla gidiyorum eşimle sorunlar vs. dr a gdyrm bebişimin benim iyi olduğunu söylüyor bebişi bir insanı bu kdr mı değiştirir anında herşeyi unutuyorum mesengra gçyrm eşime anlatıp duruyorum onun ilgisini çekmesede aman ben ve kızım iyi ya gerisi önemli değil açıkçası bu arada dr kız dedi gene ve ben ha la erkek gb düşünüyorum nedense taktım ya gittim birçok mağazaya baktım kız tulumları vs sevdim karşıdan ama nedense almaya gitmedi elim ya ne aldıysam hep unisex ya odamız bile çilek safari aldık bana erekk gb geliyor doğmadan da inanamıyacağım sanırım kız olduğuna üstelik kız hastası delisi biriyimdir o yüzden kız erkek farketmiyor bende ikiside var yedim iyice kafayı
günaydın :)))
cnm gerçekten çok sevindim iyi haberlerine herşey daha da iyi olcak inş ferah tut içini :)
sanada günaydın demetcim inşllh herşey güzel olsun artık yoyulduk ama :) moral sıfırla gidiyorum eşimle sorunlar vs. dr a gdyrm bebişimin benim iyi olduğunu söylüyor bebişi bir insanı bu kdr mı değiştirir anında herşeyi unutuyorum mesengra gçyrm eşime anlatıp duruyorum onun ilgisini çekmesede aman ben ve kızım iyi ya gerisi önemli değil açıkçası bu arada dr kız dedi gene ve ben ha la erkek gb düşünüyorum nedense taktım ya gittim birçok mağazaya baktım kız tulumları vs sevdim karşıdan ama nedense almaya gitmedi elim ya ne aldıysam hep unisex ya odamız bile çilek safari aldık bana erekk gb geliyor doğmadan da inanamıyacağım sanırım kız olduğuna üstelik kız hastası delisi biriyimdir o yüzden kız erkek farketmiyor bende ikiside var yedim iyice kafayı
dr. bana kukusunu büyütüp gösterdi eşim emin olamıyor deyince,ben eminim kızım olcağına,erzurumda devlet hastanesine gittiğimde de dr. biliyormusn cinsiyetini dedi evet kız dedim o da evet kız dedi,annem de göbek deliğime bakarak kız olduğu burdn belli dedi,göbek deliği aşağı dönükmüş,erkekte yukarı dönük olurmuş,eskiden bundan anlardk biz dedi
ben de normalde küçük sandım,inş. geçer,ayaklarını yükseğe kaldır dinlen bol bol,Allhn izniyle çıkar yukarıya inş.
ben canım 26. haftamda 4 saat antebe gittim,bayramdan sonra 12 saat yol çektim erzuruma gittim,11 gün kaldım,gıda zehirlenmesinden ishal oldum,halsizleştim,neyse çabuk toparladım kendimi,sonra 15 saat yol çektim,12 saat olan yol tehlikeliydi dönüşte eşim yoktu,neyse 3 gün kaldım antepte,onda da kayınvalidemlere gittim geldim yol 1 saat sürüyo nerdeyse,sonra da 4 saat yol çekip buraya döndüm,aynı gün 2 kere mesai yaptım,o halle,pek yorulmamıştım çok şükür,diğer gün de yarım saat kadar yürüdüm pazar alışverişi yaptık düşün,çok şükür bişey olmadı,dr. da merak etme 27-30 arası en rahat dönem bebeğin pozisyonu iyi,suyu iyi demişti,bizim kız karnımın ortasında yatık duruyo,eğer aşağıda olsaydı dayanamazdm bu kadar yolculuğa
maşallah sanada bu ne hız evliya çelebi gibisin biz bayram günü bursaya gittik 3 saat aynı günde döndük giderken rahattım dönüşte oturamadım çok rahatsız geldim. bana anladım artık aynı gün içinde 3 saatten fazlası zarar vercek.
herkese günaydınnnnn dün geçmişi okumadan içimdekileri yazıp çıkmak zorunda kaldım . şimdi biraz geçmişe gözattımda utandım kendimden ne kadar vefasız teyze olmuşum ben afedersiniz
annis
çok geçmiş olsun aman dikkat et canım doktorun dediği gibi hamilelikte pis kadın olucaz sağlıklı ve zamanında bebekler dünyaya getireceğiz dd gerçekten haklı hem titizlik hem sağlık aynı anda olmuyor ki çift canla.tekrar çok geçmiş olsun
5848BL
bugun daha iyisindir inşllh yatakta hangi tarafa yatsam sorunu bende de var artık dönüp duruyorum tekrr oturup nasıl yatsamda rahat ederim idiye kendi kendime konuşuyrom .allah sanada kolaylık versin oğluşunda var ufak aman kendine dikkat et fazla yorma.oğluşunuda benim yerime kocaman öp
mardincim
meleğinin cicilerini iyi günlerde kullansın eminim çok güzeldir birazdan ciciler bölümüne geçip inceliyeceğim bende ki eksiklikleri not alıcağım ben denedim denedim ekleyemedim nedense
epsilonsigma
canın arkadaşım o sinir bende de var ama sonra düşünüyorum zorla sinir ediyorlar insanı ağlamaya gelirsek ben zaten balık burcuyum hep ağlardım hala da ağlarım :) rabbim hepimizi sadece mutluluktan ağlatsın inşllh
koprina87
aman maşallah de kendine söyleme öyle nazar değer allah göstermesin.inşllh hiç olmasın ağrın sızın akıntı idrar tutma sorunu var bendede ama idrar torbasına çok baskı yapıyorlar koca bebek oldular artık normaldir zor tutmamız.şekerin idrar kültürünün temiz çıkmasına sevindim inşllh bu rahatlıkla tamamlarsın 9 ayı darısı tüm hamişlerin başına
neredesinfiruze
çok geçmiş olsun bayağı bir şey atlatmışınuz çok şükür bişey çıkmamış bebişte anneside sağlıklı çok şükür birdaha inşllh9 ayın sonuna kdr ağrısız sızısız sorunsuz doğuma girrsizniz bebişede bolca
halimemm
köyünün uzakta olması bazen aklıma geliyor üzülüyorum sonra vardır ondada bir hikmet diyum inşllh temiz havada sizin artınız belki bebişin için çok daha rahat olucak hamileliğinde doğumun içinde inşllh herşey zamanında sağlıkla gerçekleişir kendinize çok dikkat edin allah tüüm çalışanlara öncelikle sağlık sabır kolaylık versin gerçekten işiniz zor.
blagodevoyce
sadece tuana daha kolay ve kulağa hoş geliyor sanki
seplemcim
geçmiş olsun çok şükür ki çabuk geçmiş bir daha tekrarlanmaz inşllh o sancıları bilirim doğum sancısı gibidr.son haftalara yaklaştıkça bebişler biz geliyoruz der gb kendilerini devamlı hatırlatıyorlar biran önce 9 ay bitsede doya doya kokularını içimize çeksek
lune
destina
deryam
ve tüm annecikler
hepinizi çok seviyoruz hepimiz hamiş kardeşliği olduk bebişler sayesinde inşllh rabbim herzaman güzel olaylar güzel anlar yaşatsız hepimize allahım sağlık versin bizlere bebişlerimize huzur versin yuvalarımıza hepimiz emanetlerin en güzel koruyucusu Rabbimize emanet emanet olalım inşllh
ve doktordan ne duyarsam aktarmak istiyorum bende benim bel ağrım ve uyuşmalarım kramplarım çok oluyor söyledim doktoruma ne kullandın bu konuda diye sordu. magvital kullandığımı söyldm. faydasını gördünmü hiç dd hyr ama içiyorum işte deyince calsiyum alman lazım dd yazdığım ilacı günde 2 tane bir kerede kan ilacında çok farklı zamanlarda al hiç bir sorunun kalmıyacak dd bakalım ilacı bugun alıp kullanacağım inşllh iyi gelirse yazarım benim gb sorunu olan arkadaşlarda doktorlarınıza sorarsınız ilacın ismi osteocare yazıyor reçetede.....hepinizi öptüm bebişimle
sadece Tuana daha güzel canım..:)
Annis - neredesinfiruze - ikinizede geçmiş olsun şekerler.. neyseki sevimli haberlerle dönmüşsünüz geri.. rabbim birdaha böyle korkular yaşatmasın inşallah... (hiçbirimizede)
halimemm seninde bir sıkıntın var sanırım atlamışım ama en kısa sürede çözülür umarım canım... konunu pek anlamadım ama... rabbim gönlünü ferahlatır inşallah....
Gunaydin minnak bebeklerin minnak annelerii...
Ben bugun daha iyiyim sukur.Ama cokta korkuyorum.Asla corapsiz gezmiyorum ustumu daha kalin giyiyorum ve yediklerime daha dikkat ediyorum.Tabi istirahatta cabasi.Demekki bana boyle bir musibet lazimmis aklimin basima gelmesi icin.Benim ev yerler fayans her yer.Ciplak ayakla geziyordum salak gibi birde askili giyiyordum soguk evde.Hamilelikte ates basiyo ya insani.Hemen soyunuverirdim.Simdi oyle degil akillandim.Yok tobe bir daha
Ayricaaaa yani Turkiyeyle aramizda 1 saat fark diye ben kendime gelip buraya gelene kadar siz sohbeti koyulastirmis bile oluyorsunuz.Hey masallah aralik annelerine uyku yok tabi erkenden kalkiyorsunuz benim gibisaglikli guzel uykulara hasret kaldik dimii
Bu arada kizlar benden size ufak bir tavsiye daha.su bilgisayara laptopa girdigimiz zaman oturur vaziyette cok durmayin.yani karninizi kesinlikle sikistirmayin.cocugun birden asagi inmesine sebep oluyormus.dun kaynanam dedi beni o kadar inleten oda olabilirmis buyuk ihtimal.gobisler ferah ferah kalsin alip laptopu bacaklarinizin uzerine oyle yazin.artik akillandim ya birde durmus tavsiye veriyorum
Gunaydin minnak bebeklerin minnak annelerii...
Ben bugun daha iyiyim sukur.Ama cokta korkuyorum.Asla corapsiz gezmiyorum ustumu daha kalin giyiyorum ve yediklerime daha dikkat ediyorum.Tabi istirahatta cabasi.Demekki bana boyle bir musibet lazimmis aklimin basima gelmesi icin.Benim ev yerler fayans her yer.Ciplak ayakla geziyordum salak gibi birde askili giyiyordum soguk evde.Hamilelikte ates basiyo ya insani.Hemen soyunuverirdim.Simdi oyle degil akillandim.Yok tobe bir daha
Ayricaaaa yani Turkiyeyle aramizda 1 saat fark diye ben kendime gelip buraya gelene kadar siz sohbeti koyulastirmis bile oluyorsunuz.Hey masallah aralik annelerine uyku yok tabi erkenden kalkiyorsunuz benim gibisaglikli guzel uykulara hasret kaldik dimii
Bu arada kizlar benden size ufak bir tavsiye daha.su bilgisayara laptopa girdigimiz zaman oturur vaziyette cok durmayin.yani karninizi kesinlikle sikistirmayin.cocugun birden asagi inmesine sebep oluyormus.dun kaynanam dedi beni o kadar inleten oda olabilirmis buyuk ihtimal.gobisler ferah ferah kalsin alip laptopu bacaklarinizin uzerine oyle yazin.artik akillandim ya birde durmus tavsiye veriyorum
ben zaten oturarak hiç bakamıyorum ki laptopa koltuga uzanıyorum basımın altında bır suru yastık belimin arkasında yastık birde bacak arasında yastık oyle bakıyorum laptopa
ya ben normal oturur pozisyonda artık hiç oturamaz oldum öyle oturdugum an nefes alamıyorum başım dönüyor fenalık gelıyor üstüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?