seplem cnm çok çok geçmiş olsun yazamdım kusura bakma
tülücüm oğluşunada kocaman maşallah diyoruz kızımlaa
bide kızlar sürekli usg ye de girimiyoruz ya nasıl anlıyosunuz nasıl durduğunu ben hiç anlamıyorum :26::26::26: sabit yerlerde hareket etmiyo zaten hareketleri böyle suda yüzen balık gibi ama akşamları uzandığım zamanlarda genelde mideme doğru çok şiddetli tekme atıyo ama hep aynı yerden atıyo tekmeleri ve dışardan da görünüyo tekmeleri hatta bi kere yani ilk zamanlar çok şiddetli bi tekme attı korkudan 1 saate yakın ağlamıştımben kıprıdağını hissedebiliyorum çok net ama sizin gibi şurda eli ayağı kafası diyemiyorum karnım çok çıkmadığı için olabilir dimi bu ??
bide kızlar sürekli usg ye de girimiyoruz ya nasıl anlıyosunuz nasıl durduğunu ben hiç anlamıyorum :26::26::26: sabit yerlerde hareket etmiyo zaten hareketleri böyle suda yüzen balık gibi ama akşamları uzandığım zamanlarda genelde mideme doğru çok şiddetli tekme atıyo ama hep aynı yerden atıyo tekmeleri ve dışardan da görünüyo tekmeleri hatta bi kere yani ilk zamanlar çok şiddetli bi tekme attı korkudan 1 saate yakın ağlamıştımben kıprıdağını hissedebiliyorum çok net ama sizin gibi şurda eli ayağı kafası diyemiyorum karnım çok çıkmadığı için olabilir dimi bu ??
pozisyon almayı öğrendi diyorsun :) bu arada benimde kız dedi ama karnım görüntüm kilom sevdiğim yediğim şeyler tamamen 13 yıl önceki oğlumda ki gb ben değişiklik sezemedim ondan oğlan gb geliyor eğer doğumda oğlumunkine benzer se9 ay 14 günde gelmedi diye suni sancıyla doğurturlar. kızları erken doğar diyorlar bakalım hayırlısı artık
cnm hele ben ekşi ne varsa tiksindim hani kızalrda çirkinlrşilirmiş ya gören bana ne güzelleşmişsin diyo tabi her zamanki halim diyorumpozisyon almayı öğrendi diyorsun :) bu arada benimde kız dedi ama karnım görüntüm kilom sevdiğim yediğim şeyler tamamen 13 yıl önceki oğlumda ki gb ben değişiklik sezemedim ondan oğlan gb geliyor eğer doğumda oğlumunkine benzer se9 ay 14 günde gelmedi diye suni sancıyla doğurturlar. kızları erken doğar diyorlar bakalım hayırlısı artık
cnm benm sen bana bakma ben tatlı manyağı oldumşeker yorumlarınız için teşekkürler kızlar..
ayy demetim valla canınız çeker diye hiçç düşünmedim ben yaa
BENİMDE şöle oldu ben ilk zamanlar 3 kilo verdim onu bikaç ay sonra geri aldım üstünede 1,7 kg aldım ama diet yapıyom ya şu an 1,4 vermişim şu an başladığım kilodan 300 gram fazlayım ama oğlum 1280 gramböle olunca kilo vermiş olmak hiç sorun değil
demetçim galiba en son doğuma bizler gideceğiz, sen en azından şanslısın kızlar erken geliyor diyorlar benimki heralde ocağın ilk haftasını bulacak gibi geliyor, bu arada bende kıpırdadığını hissediyorum ama senin gibi şurası nerde burası nerde bilmiyordum, son doktora gittiğimde baktık benimkisi başı sağda ayakları solda, ve benim genelde tekme zannettiğim sağdaki tepikler başı yada ellerinin hareketleriymiş öğrenmiş oldum :):):) yani tekme gibi sert olan kıpırtılar sadece ayaktan çıkmıyor sizinde bilginiz olsun el, kafa da o işlemleri yapabiliyor :):)
buarada bişey sorcam size bebeklerinizin doğum tarihlerini aralık mı yazdıracaksınız ocak mı? ben ocak yazdıracağım galiba hiç kıyamam oğluşuma yoksa birkaç gün için erkenden askere gider, erkenden okula gider
olabilir benim sağ tarafım aşağı doğru yamuk ve sivri,sol tarafım sağa göre daha engin,ben sağa yatamıyom,sıkışıyo sanki vuruyo hemen yanlara ondan biliyom nerde olduğunu,ama bi kafa atınca yukardan aşağıya kadar şiddetli bi sarsıntı oluyo karnımda,günün çoğunu kıpırdanarak geçiriyo diyorum artık uyurkende sağa sola dönüyo galiba,deli yatıyo diyom
anladım ama bide sizle aramızda hafta farkı var doğal olarak gelişim farkıda oluyo neyse ben size göre hareketlerini yada durşunu takip etmemeyeyim o zaman dimi :26::26:bide acemilik iştebenim dış deriyle rahim duvarının arasında sanki bişey yok gb doğrudan eli ayağı anlaşılıyor hatta bazel eli yumruk biçiminde oluyor karnımı iterken bazende ben biraz yamuk oturduysam sıkıştıysa resmen içimde geriliyor benim açılmamı sağlayıp pat diye kayarak dönüyor kafa filan net anlaşılıyor. eğer başı yukardaysa elimle dokunuyorum hatta eşimede karnımı açıp gösteriyorum farkındamısın diye nerdeyse tüm hatları dıştan doğrudan net görüncek birde çok yemek yedim akşam kızdı sanırım rahat edemedi midem şişince yeri dar geldi sanırım devamlı gergin durdu yayıldıkça yayıldı midemi resmen sıkıştırdı kenara :) ya filmde izlesem abartmışlar derdim
demetçim galiba en son doğuma bizler gideceğiz, sen en azından şanslısın kızlar erken geliyor diyorlar benimki heralde ocağın ilk haftasını bulacak gibi geliyor, bu arada bende kıpırdadığını hissediyorum ama senin gibi şurası nerde burası nerde bilmiyordum, son doktora gittiğimde baktık benimkisi başı sağda ayakları solda, ve benim genelde tekme zannettiğim sağdaki tepikler başı yada ellerinin hareketleriymiş öğrenmiş oldum :):):) yani tekme gibi sert olan kıpırtılar sadece ayaktan çıkmıyor sizinde bilginiz olsun el, kafa da o işlemleri yapabiliyor :):)
buarada bişey sorcam size bebeklerinizin doğum tarihlerini aralık mı yazdıracaksınız ocak mı? ben ocak yazdıracağım galiba hiç kıyamam oğluşuma yoksa birkaç gün için erkenden askere gider, erkenden okula gider
ay kızlar şu mesaj işini hallederim inş. amin
şimdi gelelim akşamki doktora
değerlerimi çok yüksek buldu ama diet vermedi
sürekli takibe başlayalım 1 hafta al bu formu doldur ona göre haftaya durum muamelesi yapalım dedi
benim dün bahsettiğim mevzuyu da o zaman konuşabiliriz ancak dedi
işte sabah açlıkla birlikte kanımı almaya başladım
açlık 87 sabah tokluk şekerim 154 çıktı ilki düşük ikincisi yine yüksek 10 dk sonra diğerini ölçcem bakalım o ne çıkacak...
yalnız bu saat tutma işi falan hiç bana göre değil o yüzdne yarın bi dietisyene gitcem ki saatlerimi dengelesin
tüh tokluğun düşük çıkar inş. diyodum,benim yengemin tokluk 200 çıkıyordu,o da insulin vuruluyodu son 1 ay boyunca hergün,ama seninki o kadar yüksek değil,bence kısa sürede diyete ve insulinle geçer,yeterki stres yapma geçmiş olsn canım
cnm hele ben ekşi ne varsa tiksindim hani kızalrda çirkinlrşilirmiş ya gören bana ne güzelleşmişsin diyo tabi her zamanki halim diyorumşaka tabi yüzümde hiç biyerinde ne leke var ne başka bişey sürekli tatlı aşeriyorumm
herkes şaşırıyo :))) ama demekki neymiş ben bütün tezleri çürüttüm her belirti aynı olmayabilirmişkızım olsun çok istiyodum zaten RABBİM gönlüme göre verdi inş sağlıklada alırız kucağımıza
allah gönlüne göre vermiş daiamada hep öyle olsun demetcim benimde eğer kız olursa bende tüm tezleri çürütcem demektir aynı oğlumdaki gb yim bakalım ne olacak kısmet ne kızım ne oğlum diyemiyorum doğana kadarda diyemeyeceğim sanırım.karnımı görsen top koymuşum gb gören erkek diyor oğlumdada dr hep kız dd erkk oldu yine aynı olacak sanırım annemde öyle dedi senn şansına bebişlerin seni kandırıyor süpriz yapmak için bence erkek diyor bakalım hayırlısı sağlıklı olsunlarda önemli değil ama bende ne tam erkek ne tam kız kıyfeti alamıyorum böylede gerçi almadığım şley pek kalmadı araba koltuğu almam lazım doğumdan sonra iyileştiğim gb ben çocukları okuldan alıcam o yüzde en önemli şey koltuk acil olan kaldı bu arada milupa hediye pakedinde gelen nivea indirim kuponlarıyla migrostan indirimli aldım hagies bebek bezi özellikle bayağı fiyatta farketti
cnm hele ben ekşi ne varsa tiksindim hani kızalrda çirkinlrşilirmiş ya gören bana ne güzelleşmişsin diyo tabi her zamanki halim diyorumşaka tabi yüzümde hiç biyerinde ne leke var ne başka bişey sürekli tatlı aşeriyorumm
herkes şaşırıyo :))) ama demekki neymiş ben bütün tezleri çürüttüm her belirti aynı olmayabilirmişkızım olsun çok istiyodum zaten RABBİM gönlüme göre verdi inş sağlıklada alırız kucağımıza
allah gönlüne göre vermiş daiamada hep öyle olsun demetcim benimde eğer kız olursa bende tüm tezleri çürütcem demektir aynı oğlumdaki gb yim bakalım ne olacak kısmet ne kızım ne oğlum diyemiyorum doğana kadarda diyemeyeceğim sanırım.karnımı görsen top koymuşum gb gören erkek diyor oğlumdada dr hep kız dd erkk oldu yine aynı olacak sanırım annemde öyle dedi senn şansına bebişlerin seni kandırıyor süpriz yapmak için bence erkek diyor bakalım hayırlısı sağlıklı olsunlarda önemli değil ama bende ne tam erkek ne tam kız kıyfeti alamıyorum böylede gerçi almadığım şley pek kalmadı araba koltuğu almam lazım doğumdan sonra iyileştiğim gb ben çocukları okuldan alıcam o yüzde en önemli şey koltuk acil olan kaldı bu arada milupa hediye pakedinde gelen nivea indirim kuponlarıyla migrostan indirimli aldım hagies bebek bezi özellikle bayağı fiyatta farketti
benim boynumda göğüslerimde minik minik birsürü et beni çıktı,yüzümde de kulak altından boynuma kadar siyah benler çıktı,kulağımda bile siyah ben var ve önceden 2 tane et benim vardı onlar da kaşındı kaşındı onlar da büyüdü,kakılmış gibi mi olcm acaba öncesinde hiç benim yoktu benim,annemin boynunda da var et benleri offf onlar geçmiyomuş ama diğerleri geçiyomuş
anladım ama bide sizle aramızda hafta farkı var doğal olarak gelişim farkıda oluyo neyse ben size göre hareketlerini yada durşunu takip etmemeyeyim o zaman dimi :26::26:bide acemilik işte
tatlım ya bende şurası burda filan gibi hissedemiyorum daha haftası bizden ilerde olanlar anlıyo :)) doğum tarihi konusunda da bize hastaneden doğum raporu vermiyceklermi bizde ona göre çıkarmıyacakmıyız kimliğini :26::26:aralık 30 da olsa aynı tarihi yazmazlarmı :26: ama bide şu var askerliği bilmiyorum da artık eylülden sonra doğum tarihi olanları okula almıyolar bi daha ki sene alıyolar.
ay kızlar şu mesaj işini hallederim inş. amin
şimdi gelelim akşamki doktora
değerlerimi çok yüksek buldu ama diet vermedi
sürekli takibe başlayalım 1 hafta al bu formu doldur ona göre haftaya durum muamelesi yapalım dedi
benim dün bahsettiğim mevzuyu da o zaman konuşabiliriz ancak dedi
işte sabah açlıkla birlikte kanımı almaya başladım
açlık 87 sabah tokluk şekerim 154 çıktı ilki düşük ikincisi yine yüksek 10 dk sonra diğerini ölçcem bakalım o ne çıkacak...
yalnız bu saat tutma işi falan hiç bana göre değil o yüzdne yarın bi dietisyene gitcem ki saatlerimi dengelesin
tulayuzuncum benim doktor dedi ki insülin dersem sana sakın korkma dedi siz hamilelerde ilaç yerine insülini tercih ederiz bu bir ikincisi de kısa zamanda çabuk sonuç almak için insülini önerebiliriz ben yarınbigün sana insüline başlıyoruz dersem sakın tasalanma dedi
ok dedim
hatta dün bahsettiğim mevzu olursa diye bana gitmeden yine de verip nasıl vurulduğunu öğretecekmiş ki allah korusun orada değerlerimde bi sapma olursa sıkıntısız yapabileymişim
allah gönlüne göre vermiş daiamada hep öyle olsun demetcim benimde eğer kız olursa bende tüm tezleri çürütcem demektir aynı oğlumdaki gb yim bakalım ne olacak kısmet ne kızım ne oğlum diyemiyorum doğana kadarda diyemeyeceğim sanırım.karnımı görsen top koymuşum gb gören erkek diyor oğlumdada dr hep kız dd erkk oldu yine aynı olacak sanırım annemde öyle dedi senn şansına bebişlerin seni kandırıyor süpriz yapmak için bence erkek diyor bakalım hayırlısı sağlıklı olsunlarda önemli değil ama bende ne tam erkek ne tam kız kıyfeti alamıyorum böylede gerçi almadığım şley pek kalmadı araba koltuin .
gunaydııııııın ,
seplem gecmıs olsun sana da..
benım kız 27.haftadan ıtıbaren ''baş geliş'' miş :))) doktor oyle soyledı ben anlamadım kayınvlaıdem anladı ..
cıkısta senın kız dogum pozısyonunu almıs şimdiden ıyı hadı dedı ..
aa dedım almıs mı ..
sımdıden alması ıyı imiş benım arkadasımın 25.haftadan ıtıbaren hep dik duruyordu hıcte dönmedı sezeryan olmak zorunda kaldı .
hep aklıma gleıyordu ya dönmezse dıye..
tabı bu haftalarda hep döner dururmuşta yıne de dogum pozısyonunu almayı becerebılmıs
bakalım 1 ekımde de dogum seklını almıs olucak mı ..
gercı hıckırıklarını asagıda hıssedıyorum artık ..kkısmet ..saglıklı dogumlar nasıp etsın Allahım hepimize.
sağolun kızlar geçti gitti çok şükürseplem cnm çok çok geçmiş olsun yazamdım kusura bakma
slm kızlar dün gece sabah 5 e kadar uyuyamadım.kasıklarımda,sırtımda,boşluklarımda inanılmaz batmalar var.çorap ceket vs giydim ama canım çok yanıo nasıl geçer bu sancılar ne yatabiliyorum nede kalkabiliyorum
kız etek de almadın sen ozaman erkek olabilir diye benim karnım hem sivri hem yuvarlak,kilo almadığım için kalçam büyümediği için erkek mi diyo herkes,ben hiç aşermedim,göbek deliğin aşağı mı bakıyo peki,öyleyse kızmış,annem dedi
Zamandan bahsetmişken, Bugün oğlumun doğum günü tam 3 yıl önce bugün yağmurlu bir ramazan gününde akşam ezanından biraz önce dünyaya geldi, şimdi bakınca daha dün gibi zaman ne çabuk geçmiş minik bebeğim kocaman olmuşta abi olacak inşallh 3 yıl geçti gitti de şu önümdeki 3 ay sanki hiç bitmeyecek gibi geliyo nedense, eski bebeklik fotolarına bakıp duruyorum duygusala bağladım bugün ben
mevlüt için istediğim mevlüt şekeri aşağıdaki çerçevenin fil figürlüsü... herşeyi aynı ama fil olduğunu düşünün...arkasına lavanta koyacam..
külah aynısı ama üstü için leyleğin pembesini aldım ve beyaz kurdela koyacağım.. içine draje çikolata alacam pembe ve gri...
hastanede dağıtmak içinde süslü bebek çikolatalarından alacam..
nasıl sizce????
Eki Görüntüle 260975 Eki Görüntüle 260974 Eki Görüntüle 260973
kızlar geldim ben drdan okuyamıyom yazdıklarınıızı ama not alıyom kaldığım yeri okıcam:)))
şimdiiiiii drum şeker olayının yükselip düşmesi ii bi durum değil dedi insüline başlayabiliriz ama şimdilik değil dedi bu biraz kötü bi haber ama diete dikkat edersem sorun olmıcanı düşünüyorum bebeğim ise haftasıyla uyumlu 28 haftalık görünüyo 1.280gram kilosunu bu kadar çok beklemiyodumbana çok güzel geldi başı artık aşa dönmüş bu da ii haber normalde hep oturuyodu benim oğlum haberler böle darısı sizlerin başına artık her dra giden çooookkk güzel haberlerle dönsün inşşşşşaaalllaaahhh
ya şimdi öğlen tokluk ölçtüm 145 çıktı düzene girecek inşallahtüh tokluğun düşük çıkar inş. diyodum,benim yengemin tokluk 200 çıkıyordu,o da insulin vuruluyodu son 1 ay boyunca hergün,ama seninki o kadar yüksek değil,bence kısa sürede diyete ve insulinle geçer,yeterki stres yapma geçmiş olsn canım
ileriki haftalarde belki bizde onlar gibi hissedebiliriz doğru diyorsun canım :) doğum raporu veriyorlar ama şöyle bişey olabiliyor eşimin ablası çocuğunu 31 aralık gecesi 23:30 da doğurdu :) yarım saatle yeni yılı kaçırmıştı, hastane keisnlikle raporu ertesi gün için düzenlemedi 31 aralık yazmışlar ama nüfusta halledebilirsiniz demişler, nüfus müdürlüğündeki bir adamda nufüs cüzdanı çıkartırken hastane raporunu verme evde doğum yaptı eşim dersin demiş, rapor zorunluluğu yok, kanıtlayamıyolarda 1 Ocak yazdırmışlardı,
ama dediğin gibiyse okul için sorunda olmaz o zaman, ben bilmiyordum hiç bakalım günlere bir gelelimde şimdiden neleri takıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?