2011 Aralık Anneleri

vallahi ben de çıkmayı düşünüyorum ama şimdi doğum izni falan bisüre daha mis gibi idare eder sonra işbaşı yapınca da başka iş ararım hem o aradaki çalışmama süresi de benim depoları doldurur diye düşünüyorum
hayırlısı

erken değilmi hazıramak için ben 4 kasımdan sonra hazırlayacm öncesinde burda oluyom zaten burda bi çöpümüz yok,hepsi antepte duruyo yok yok benim kız inş. o kadar erken gelmeyecek

canım burada bir konuda okumuştum. kadın 28 haftalık erken doğum yapmıştı. hastaneye giderken hiç bir hazırlığı yokmuş. hemen de çıkarmamışlar doğal olarak. kaynanasıyla eşi hazırlamış doğum çantasını vs. kabus gibiydi diyordu. hastanede ağlamış durmuş. getirdiklerinin hiç biri içine sinmemiş...şimdiki aklım olsa 26-27. haftaya bile bırakmazdım diyordu.

ay gelmiş geçmiş olsun arkadaşım
vallaha benim moralim o kadar bozuk ki kaç gündür yani bu da çıkacakmış gibi geliyo ama tabi ağzımdan yel alsın yani allah korusun
ben böyle konuşunca eşim de diyo ki ulan tpu topu bi şeker çıktı allah korusun 2li 3lü testlerin falan riskli çıksaydı sen kendini mi atcaktın köprüdne diyo

ay allahım sen koru amin

bende çıkarsam doğum izninden sorna çıkarım heralde bu kadar sabretmişken şimdi çıkmam saçmalık olur

ben cinsiyeti netleştirmek için 5 ayrı doktora gittim hahahah

yani dnek düştü daha doğrusu abartmayayım
1ine ben gittim diğeri kendi doktorumun yanında başka bi doktor vardı aynı anda erkek dediler
sonra bebei hissetmiyorum diye ofise yakın bi doktora gittim
bi de detaylıya bakan doktora gittim

hepsi erkek dedi

tatil dönüşü normal kontrole gittiğimde dotoruma yine sordum eşim dio ki aferm biz garantici insanlarız sorcan emin olcaz

he cinsiyetini biliyorum da daha bi çöp aldım mı oğlana yok
gelen hediyeleri var bikaç tane o kadar:18:

hastanede ne giyeceğini ayarladık,atlet kilot takımını da içine koyduk,2 tane hastane çıkışı var minik boy,annem ayarlar öyle bişey olursa Allah korusun ama ben burda yapmak istemiyom,sancım başlarsa Allah korusun hemen arabayla antebe gitmemiz gerekir,2 saat sürüyo yol,yavaş gitsek 2.5 saatte varırız,sancm olursa anneme derim artık hazırla diye napayım,inş. öyle bişey olmaz ya,bizim kız yukarlarda dolaşıyo daha,bak korkuttun şimdi beni

şimdilik sadece hastane çantamızı ayarlayalım diyorum. kasım sonu gibi iyiden iyiye alışverişini yaparız. zaten burada doğmamışa don biçilmez diye bir inanış var. kaynanam ne alsam, ne örsem kızıyor.uğursuzlukmuş. hatta ona kalsa çocuk 7 yaşına gelene kadar bir şey alınmazmış. konu komşu hediye getirir diyor...kızamıyorum.60 senedir aynı köyde, aynı kültürle büyümüş, yaşlanmış. kırmadan batıl olduğunu anlatıyorum.yine de aldığım her parçada suratı asılınca moralim de bozuluyor

yok canım ya bizde çok panik yaptık hiçbir şey çıkmadı boşa kendinide bebinide üzme ben canlı örneğim kafama bişey takınca bebekte geri gidiyor o yüzden sonradan testler temiz çıkınca aaa boşa üzülmüşüm demeyle kalıyor insan bişey çıkmıyor abartıyor doktorlar benim diğer doktor beyninde 5 mm boşluk var dd 15 gün sonra kontrola gel dd 3 15 gün arayla gittim her sefernde bidaha ki 15 gün deyip durdu dünkü doktorum anormal bişey yok dd eşimde kızdı söylenip durdu diğer doktora ben boşa huzursuz olduğumla kaldım arkadaşım hiçç boşa takma kafana hiçç bişey çıkmıyacak tedbir amaçlı hepsi ven kan şekeri bile yatırmadım ya düşünüyorum da oğlumda her ay gttm doktora hiç ne 2 li ne 3 ne 4 lü ne kan şekeri hiç bir şey istememişti dr sadece tetanoz aşısı vurunmuştum o kadar ne maşallah bişeyde olmadı ne bu ya güya teknoloji ilerledi hergün yeni bişey çıkıyor tedirgin edecek bizi o test bu test risk vs. iyi düşünelim iyi olsun artık yeter ben bu konuda çok üzüldüm siz bari yapmayın :) kendimi fazla kaptırdım biraz pardon rabbime emanet olun bebende sende

ilk başlarda hiç canı tatlı çekmeyen ben son 2 haftadır tatlı krizine giriyorum, kendimi tutuyorum derken drajelerden sonra dayanamadım kendime büyük boy çikolata ve kek ısmarladım :):):):)

alacağım kiloların sorumlusu sizsiniz

ben nasıl hamileyim hiçbişey aşermiyorum

bir daha foruma yazmayacağım çünkü cevap yazmıyorsunuz ayrımcılık yapılıyoryine de hepinize hayırlı doğumlar bir daha gelmeyeceğim

benimkide o tarihlerde, erkek bebekler zaten geç doğabilirmiş, gününü doldururlarmış, birkaç gün sıkarsak yeni yıla doğururuz :)

benim 24 kasım denmişti 30 kasım doğdu. şimdide 6 aralık deniyor kızsa erken doğar sanırım 30 kasım olursa fena olmaz oğluma doğum günü hediyesi kardeşi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…