vallahi ben de çıkmayı düşünüyorum ama şimdi doğum izni falan bisüre daha mis gibi idare eder sonra işbaşı yapınca da başka iş ararım hem o aradaki çalışmama süresi de benim depoları doldurur diye düşünüyorumhımmm ben bu konularda çok cahil kalmışım yahu :):) raporu kallanırsak olmaz tabi, canım biz eşimin ssksından gösteririz heralde özel sağlık sigortalarımızda onun iş yerin üzerinden zaten (ondada bir zorunluluk var mı yoksa annede olcak vs diye ??) eşim 6 yıldır aynı iş yerinde çalışıyor memnunda çıkmayı yada değiştirmeye niyetli değil, ben işimden pek memnun değilim 2. yılıma gircez bir iki gündür kafam bozuk çıksam mı diyorum sonrada hemen iş bulmazsam vs diye düşünüyorum, ben bir kuş misali belki çıkarım işten birde bakıcı olayları var biliyorsunuz sevgili kayınvalidemden hayır yok bakalım bulabilecek miyiz? o yüzden eşimin ssksında olsa daha mantıklı gibi :26::26: seninde işten çıkma durumların vardı sanki öyle hatırlıyorum??
ay amin inşallah bu hamilelik benim bütün dengeleri sarstığından artık ben bi fikrim var bile diyemiyorum bakalım hayırlı sonuçları alırım inş aminAllah korusn canım,o zaman bişey çıkmamışsa şimdi de bişey çıkmaz
erken değilmi hazıramak için ben 4 kasımdan sonra hazırlayacm öncesinde burda oluyom zaten burda bi çöpümüz yok,hepsi antepte duruyo yok yok benim kız inş. o kadar erken gelmeyecek
ay gelmiş geçmiş olsun arkadaşımbenim 7 yaşındaki kızımdada akdeniz anemisinden ve çölyak hastalığından şüphelendi dr bişey çıkmadı çok şükür sendede çıkmaz merak etme sakın kafanı takma boşa tedbir amaçlı yapılıyor çoğu testler inşllh düzene girecek birde bu tür rahatsızlıkların belirtilerine normalde sebepsiz mide bulantısı kusma vs uyuyor ya doktorlarda tedbir amaçlı test yapıyorlar hemen
o zaman göstermiyor. benimki genelde sırtüstü yatar halde bacaklar açık takıldığından şu 2 boyutlu genel ultrasonlarda bile pipisi belliedepsiz yav
vallahi ben de çıkmayı düşünüyorum ama şimdi doğum izni falan bisüre daha mis gibi idare eder sonra işbaşı yapınca da başka iş ararım hem o aradaki çalışmama süresi de benim depoları doldurur diye düşünüyorum
hayırlısı
ben cinsiyeti netleştirmek için 5 ayrı doktora gittim hahahahkız dediler ama ben 100/ 100 mü deyince dr tırsıyor hata yapmaktan heralde biraz daha bekleyelim diyor şimdide 34. haftada çağırdı o zaman tekrar bakalım cinsiyete hatırlat dedi bende diyorumki zaten ne kaldı doğuma çocuk çıkarıp kendi göstereck kendini zaten :) bu arada dün gezerken kermes varmış gezeyim ddm marka badiler 2.5 tl altlarda öyle ucuz ucuz beyazlarında bolca ay ay aldım dolabına yerleştirdik biraz
eee yiğit oluyor erkekler bizimki kız heralde utanıyor göstermeye,
bizim doğum 28 aralık görünüyor tutcam şeyimi çıkarmicam oğlumu diyorum herkese gülüyolar bana
canım burada bir konuda okumuştum. kadın 28 haftalık erken doğum yapmıştı. hastaneye giderken hiç bir hazırlığı yokmuş. hemen de çıkarmamışlar doğal olarak. kaynanasıyla eşi hazırlamış doğum çantasını vs. kabus gibiydi diyordu. hastanede ağlamış durmuş. getirdiklerinin hiç biri içine sinmemiş...şimdiki aklım olsa 26-27. haftaya bile bırakmazdım diyordu.
o ne demek
yani kendi sskn ile eşinin ssksı arasında bi fark mı var ki???
ay gelmiş geçmiş olsun arkadaşım
vallaha benim moralim o kadar bozuk ki kaç gündür yani bu da çıkacakmış gibi geliyo ama tabi ağzımdan yel alsın yani allah korusun
ben böyle konuşunca eşim de diyo ki ulan tpu topu bi şeker çıktı allah korusun 2li 3lü testlerin falan riskli çıksaydı sen kendini mi atcaktın köprüdne diyo
ay allahım sen koru amin
yani ben de onu demek istedim bırak bebişi emzirirken de maaşımızı almaya devam edelim sık dişini az kaldıbende çıkarsam doğum izninden sorna çıkarım heralde bu kadar sabretmişken şimdi çıkmam saçmalık olur
ilk başlarda hiç canı tatlı çekmeyen ben son 2 haftadır tatlı krizine giriyorum, kendimi tutuyorum derken drajelerden sonra dayanamadım kendime büyük boy çikolata ve kek ısmarladım :):):):)
alacağım kiloların sorumlusu sizsiniz
benimkide o tarihlerde, erkek bebekler zaten geç doğabilirmiş, gününü doldururlarmış, birkaç gün sıkarsak yeni yıla doğururuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?