Suyu ve sütü kola bardaklarıyla içiyorum daha çok oluyor:)) Bişey soracağım tatlım 2 kola bardağı süt biri gün içerisinde diğeride yatmadan önce tüketiyorum az mı yoksa çok mu kız kansızlık yapar mı bide?
Eczanemzde diye sitede sebamed ürünlerinde indrim var kızlar aklınızda bulunsun .
mevlüt için istediğim mevlüt şekeri aşağıdaki çerçevenin fil figürlüsü... herşeyi aynı ama fil olduğunu düşünün...arkasına lavanta koyacam..
külah aynısı ama üstü için leyleğin pembesini aldım ve beyaz kurdela koyacağım.. içine draje çikolata alacam pembe ve gri...
hastanede dağıtmak içinde süslü bebek çikolatalarından alacam..
nasıl sizce????
canımm çok güzeller hepsi, bende daha karar veremedim mevlüt için bende külahlardan düşünüyorum içine draje koymayı düşünüyorum. 2 yerde mevlüt olacak ve süslerle başa çıkamam heralde, hastane ve mevlütten önce eve gelenlerede süslü şekerlerden vermeyi planlıyorum, tabi birde hastane için süslü çikolata, offf daha ne çok şey var ama kararsızlık kötü. sen nerden alacaksın canım kendin mi yapacaksın yaptıracak mısın? ben kendim yapmak istiyorum ama bakalım
Eki Görüntüle 260975 Eki Görüntüle 260974 Eki Görüntüle 260973
Zamandan bahsetmişken, Bugün oğlumun doğum günü tam 3 yıl önce bugün yağmurlu bir ramazan gününde akşam ezanından biraz önce dünyaya geldi, şimdi bakınca daha dün gibi zaman ne çabuk geçmiş minik bebeğim kocaman olmuşta abi olacak inşallh 3 yıl geçti gitti de şu önümdeki 3 ay sanki hiç bitmeyecek gibi geliyo nedense, eski bebeklik fotolarına bakıp duruyorum duygusala bağladım bugün ben
eee kızlar günaydın ben dünkü mesajlarımı silemiyorum
Suyu ve sütü kola bardaklarıyla içiyorum daha çok oluyor:)) Bişey soracağım tatlım 2 kola bardağı süt biri gün içerisinde diğeride yatmadan önce tüketiyorum az mı yoksa çok mu kız kansızlık yapar mı bide?
Eczanemzde diye sitede sebamed ürünlerinde indrim var kızlar aklınızda bulunsun .
geçmiş olsun bebişiede maşallah ilk doğum hikayesini de senden dinlicez sanırım sağlıkla gelsin inşllh[/QUOTE .!.:sağol canım inş kolay bir doğum olur korkutmam hiçbirinizi
ya zaten komple silmicektim içindeki çok özel detayları silecektimMesajı tamamen kaldıramıyorsun bildiğim kadarıyla ama mesajın altındaki düzelme butonundan yazdıklarını silip yerine ......... şeklinde yapabilirsin herhalde
ya zaten komple silmicektim içindeki çok özel detayları silecektim
ama o da çıkmıyor mesajlarımın altında yok ben gidip kendimi kötü içerikli mesaj olarak bildircem silinirsem korkmayın
ya gün geçti falan diye herhalde bugün yazdıklarımda çıkıyor hey allahım yaaasileceğin mesajın altında mesaj düzenleme paneli diye bişey var ben ordan yapıyorum gözüküyo seninkinde niye yok anlamadım
canım ben haftada 2 lt kadar içiyom,akşamları ayran yada yoğurt yiyom,sabahları peynir,demir ilacını da 10-11 gibi yatmadan önce meyve yediktn sonra içiyom,benim demirim 13 e kadar çıktı,etkilemedi yani,ama 2 bardaktn fazlaya gerek yok süt için bence
Sayfa yöneticilerine mesaj atabilirsin annecik . Ayrıca silme işi yarım saatte oluyor o da düzeltebiliniyor anca noktalarla . Kişisel şeyleri yazmamaya özen gösterin fıstık annecikler yazarsanızda alıntı etmeyin diye uyarın ve yarım saati doldurmadan düzeltebiliriz. Allah korusun diyelim X görümceden bahsettik e burada isimle hitap eden arkadaşlarda var birbirine ne olacağı belli olmaz pat diye googlada karşılarına çıkabilir o Xin en çok korktuğum şey, isim vermeden konuşmak en sağlıklısı bence . Tabii burası harika bir yer paylaşımlar,değerler herkes çok kıymetli benim için ama dediğim gibi madalyonun birde bu tarafı var .ya zaten komple silmicektim içindeki çok özel detayları silecektim
ama o da çıkmıyor mesajlarımın altında yok ben gidip kendimi kötü içerikli mesaj olarak bildircem silinirsem korkmayın
sileceğin mesajın altında mesaj düzenleme paneli diye bişey var ben ordan yapıyorum gözüküyo seninkinde niye yok anlamadım
nasılsınız ciciş anneler ben uzun zamandır giremedim anneciğim bendeydi onun yanında pc başına geçmedim yanlış anlamasın diye.beni yanlız bırakıyo der korkusundan..geçmişe göz atayım dedim ama maşallah baya bayaa ilerlemişsiniz umarım herkez çok iyidir..benim bu topiğe ikinci gelişim ilk yazdığımdada çok beğendiğimi sevdiğimi yazmıştım buradaki yazılanları paylaştığınız sıkıntıları sevinçleri mutlulukları okumak bana çok ama çok iyi geliyor iyiki varsınız..bende 2 hafta önce şekerimi ölçtürdüm 100 gr lık şükür iyi çıktı sonucum 3 boyutlu ultrasonada girdim şükür oda iyi çıktı..benim gebeliğim risk gurubunda olduğu için hala ve hala tedirginlikle geçiriyorum günlerimi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum günlük kan pıhtılaşması yüzünden ama rabbime binlerce kez şükürki bugünlere geldim..kızlar yaa bide benim bu çatı pelhismiydi ne o kemiğim çok ağırıyor hiç süt içmiyorum acaba kalsiyum eksikliğimi var ondanmı bukadar ağrı yaa. gerçi bebeğim bugüne kadar hep sat tarihinden bir hafta önde ama nebilim napıcam bilmiyorum şimdiden bukadar ağrı..rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin..hepinizi kocaman kocaman öpüyorum..
Zamandan bahsetmişken, Bugün oğlumun doğum günü tam 3 yıl önce bugün yağmurlu bir ramazan gününde akşam ezanından biraz önce dünyaya geldi, şimdi bakınca daha dün gibi zaman ne çabuk geçmiş minik bebeğim kocaman olmuşta abi olacak inşallh 3 yıl geçti gitti de şu önümdeki 3 ay sanki hiç bitmeyecek gibi geliyo nedense, eski bebeklik fotolarına bakıp duruyorum duygusala bağladım bugün ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?