2011 Aralık Anneleri

ama eğer özel sağlık sigortası ya da ssk dan ödeme çıkıyorsa o zaman hiçbirşey yapılamıyor diye duydum onlar kayıtları direk geçiyorlarmış çünkü

cnm istersen sana süper bi diyetisyen önerebilirim :)
canım çok zarifsin de dünkü doktor bana 500 kaada maloldu ben yarın doktorumun hastanesindeki dietisyene gidip efendi gibi sskdan faydalanıp parasız bu işi halledeyim diyorum

ya tam yazarken aklıma gelio unutuyorum ne diyeceğimi bak yine oldu la havleeeee

nasıl karşıyabenmki aşağı bakıyodu az önce baktım dışarı pörtlemiş iyice,bence kız senin de renkli ultrasonda kabak gibi ortada amaben hep kız işi aldım,bi tane penye pijama takımı var yakası yine fırfırlı ama bitek o mavi,anneme ama bu mavi,ben mavi istemiyom dedim,annem de kızım penyesi çok iyi,bi tane de mavi olsun nolcak dedi,bi tek o mavi,kalanlar çiçekli böcüklü,cıvıl cıvıl,ne krem,ne gri,ne lacivert,ne siyah beyaz yok hiç

aa hatırladım dün endokrinolog bend eakdeniz anemisinden şüphelendi kan değerlerimi öyle görünce yarın gitcem bakalım yaptırcam testleri

bundan 6-7 sene önce de şüphelenmişlerdi o zaman temiz çıkmıştım bakalım şimdi bişi çıkcak mı allah korusun

o ne demek

yani kendi sskn ile eşinin ssksı arasında bi fark mı var ki???

Allah korusn canım,o zaman bişey çıkmamışsa şimdi de bişey çıkmaz

iyi günlerde kullansın bebişin canım kıza ben maviyi hatta her rengi yakıştırıyorum.kız kıyafetlerine içim gdyr ama aşkımı doğumdan sonraya saklıyorum nasılsa çocukları okula bırakınca bebemle bolca gezebilecez biz hemen iyileşirsek haftasına çıkarız heralde bu arada sizin tam belli cinsiyet ya ykm de çok tatlı şeyler var ben oraya gdcğm dorudan bebimle şuan indirimde herşey orada uğramanızı tavsiye ederim. benim göbişdeliği hala içerde niye çıkmadı ki acaba dr bişeyde demedi ama renkli ultrasonda küçük düğme burnundan dudak şekline kadar gördük resimlerimiz çekildi vesikalık gb bende şaşırıyorum ben dr olsam heralde 100/100 net derdim sonuçta ne gördüysem

hımmm ben bu konularda çok cahil kalmışım yahu :):) raporu kallanırsak olmaz tabi, canım biz eşimin ssksından gösteririz heralde özel sağlık sigortalarımızda onun iş yerin üzerinden zaten (ondada bir zorunluluk var mı yoksa annede olcak vs diye ??) eşim 6 yıldır aynı iş yerinde çalışıyor memnunda çıkmayı yada değiştirmeye niyetli değil, ben işimden pek memnun değilim 2. yılıma gircez bir iki gündür kafam bozuk çıksam mı diyorum sonrada hemen iş bulmazsam vs diye düşünüyorum, ben bir kuş misali belki çıkarım işten birde bakıcı olayları var biliyorsunuz sevgili kayınvalidemden hayır yok bakalım bulabilecek miyiz? o yüzden eşimin ssksında olsa daha mantıklı gibi :26::26: seninde işten çıkma durumların vardı sanki öyle hatırlıyorum??

benim 7 yaşındaki kızımdada akdeniz anemisinden ve çölyak hastalığından şüphelendi dr bişey çıkmadı çok şükür sendede çıkmaz merak etme sakın kafanı takma boşa tedbir amaçlı yapılıyor çoğu testler inşllh düzene girecek birde bu tür rahatsızlıkların belirtilerine normalde sebepsiz mide bulantısı kusma vs uyuyor ya doktorlarda tedbir amaçlı test yapıyorlar hemen

demekki saklıyo seninkız,bizimki saklamıyo,siyah beyaz da bile dr. hemen gördü kız olduğunu

inanmıyoruuuum, 30 haftalıksın ve hala cinsiyet net değil mi??????????:44:
seninki kapatıyor demek ki...14 haftada tamamlanıyor cinsiyet organları...

canım bişey sorcam sana, sen yeditepe ile konuştun diye hatırlıyorum doğum için hastaneye neler götüreceğiz, hasta bezi falan sanki herşeyi onlar veriyor, sadece kıyafet diye hatırlıyorum ama? bazı hastanelerde gerçi yenidoğan tulumu bile giydiriyorlarmış??? ben daha çantamı bile hazırlamadım yaaa

inanmıyoruuuum, 30 haftalıksın ve hala cinsiyet net değil mi??????????:44:
seninki kapatıyor demek ki...14 haftada tamamlanıyor cinsiyet organları...

kız dediler ama ben 100/ 100 mü deyince dr tırsıyor hata yapmaktan heralde biraz daha bekleyelim diyor şimdide 34. haftada çağırdı o zaman tekrar bakalım cinsiyete hatırlat dedi bende diyorumki zaten ne kaldı doğuma çocuk çıkarıp kendi göstereck kendini zaten :) bu arada dün gezerken kermes varmış gezeyim ddm marka badiler 2.5 tl altlarda öyle ucuz ucuz beyazlarında bolca ay ay aldım dolabına yerleştirdik biraz

8 ekimde kontrolümüz var. 28 hafta dolacak o zaman. hastane çantamın alışverişini o gün yapmayı düşünüyorum. erkekime de bir şeyler alırız..

erken değilmi hazıramak için ben 4 kasımdan sonra hazırlayacm öncesinde burda oluyom zaten burda bi çöpümüz yok,hepsi antepte duruyo yok yok benim kız inş. o kadar erken gelmeyecek

o zaman göstermiyor. benimki genelde sırtüstü yatar halde bacaklar açık takıldığından şu 2 boyutlu genel ultrasonlarda bile pipisi belliedepsiz yav

bir sorum var ben istediğim gb uyku seti bulamıyorum sizler aldınızmı karyolasına set nerden aldınız yazarsanız sevinirm,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…