2011 Aralık Anneleri

anladım cnm
ama ben eşime teklif dahi edemem,babalık ruhuna çoktan girdi,
babayım ben baba diye dolaşıyo etrafta
çocuğu üstüme alcam desem sanırım oklavayla kovalar beni
bize göre modrn bi haytınız var anladım kadarıyla
allah kimsenin mutluluğunu bozmasın

Evet cnm ya pahallıymıs gercekten dur bakalım belkı arkadasın bulur cınden hemde uygun olur orda ne guzel olur oyle olursa

canım 2 cüz okuyacak arkadaşlar vardı, onlardan birini sana veririz olmaz mı :26::26:

canım inş. bulursun sıkıntı yaratma eminim biyerlere girmiştir, hap kadar şeyler :):)

Canım tasalanma bulursun inşallah. Kaybolduğunu düşündüğün için bulamıyorsundur..
Olmasa da üzülme o kayıp da bebişinin nazarı olsun...
bulursun bulursun inşallah...

Yok kızlar bulamadım oturdum agladım bırde ustune ben nasıl kaybederım dıe sankı kocamın ıcıne dogmus gıbı ısten geldı az once kounstuk bebısın ne eksıgı kaldı dıe derken hastane cıkısından konu acıldı sapkada ısın ıcıne gırdı tabıkı ona uygun alırız oglusumun kafasını nasıl sıcak tutar dedı bende sustum kaldım bıkac yere daha bakıcam bulamazsam alıcam aynısını napıım o kdr heveslendı kocıs birde yavrum bugun netten sıparıs vermıs chıcconun urunlerınden sampuandı ooyuncaktıı onları goruncede cok sevındım kuzum benım yaa yerim ben bu kocişiiiiii Kızlar bu arada hepsı buradada chıcconun bazı urunlerı %30 ındırımdeymıs haberınız olsun..

biliyom 40ıncı haftayı beklemediklerini ama bi problem mi varmış ki sezeryana alacaklar

Ben yanlıs anlamısım demekkı sordugun soruyu cnm pardon

Canım ben aldım ıc zıbın yenı doganlarda ıc zıbın gereklıymıs yalnız ben renklı ve desenlılerden aldım duzlerden degıl aldıklarım cok seker

ya ben hala anlamadım sskda babasınınkinden ya da annesininkindne faydalanmanın ne farkı var:26:

ya ben hala anlamadım sskda babasınınkinden ya da annesininkindne faydalanmanın ne farkı var:26:

cnm çocuk babanın üstüne ise babanın agi sine çocuk parası ekleniyor,
eğer annenin üstüne ise annenin agi sine ekleniyor,
yani ben bu zamana kadar duymadım (boşanma durumları hariç) annenin üstüne bebeğin geçirilmesini,babalar pek izin vermezler böyle şeye

aaaay bi şapkaya öyle dertlendin ki bak şimdi ben bile gerildim hee zaten gerilmye yer arıyorum
sen kendi kendine tasalanıyosun desen ki ben bulamıyorum sanki napacak

ben hamile kaldığımdna beri o kadar çok şeyi kaybediyorum ki artık benimki hiç oralı bile değil

nüfus cüzdanımdan pırlanta kolyeye, evin anahtarından kredi kartıma kadar kaybetmediğim şey kalmadı bitek evin anahtarı çıktı diğer herşeyin üzerine birer bardak su içtik durduk en soğuğundan

eskiden kızıyordu ama çok tasalandığımı falan görünce o da artık halime gülüyo napalım:18:

ya annenin ya da babnın üstünde olmasını meselesi ne onu anlamadım bu nüfus değil bişi dğeil anlatabildim mi?

yani şaşırdım ondan diyorum vallaha benimkinin haberi bile yok öyle şeylerden

doğurmadan önce okumamız lazım canım,1 ay içinde bitirelim işte

kızlar ya 2 gündür mide bulantısı yaşıyorum sanki hamileliğimin ilk dönemi gibi sizde de oluyormu ben anlamış değilim ((

nie bagırıosun ki tatlışşşş

neysemmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrr buldummm şapkayııııııııııııııııııııı ay o kadar mutlu oldum ki anlatamam zaten kociş bişey demezdi altı üstü bi şapka ama ben ne kdr cok begenerek aldıgını bıldıgım ıcın soyleyemezdim üzülürdüm yani onun için taktım bu kdr kafaya neyse Allaha sukur buldummmmmmmm cok tıskur kızlar sızınde basınızı agrıttımmmmm

kızlar ya 2 gündür mide bulantısı yaşıyorum sanki hamileliğimin ilk dönemi gibi sizde de oluyormu ben anlamış değilim ((

bunu birisi daha sormuştu sanırım seplem ama sanırım cevap gelmemişti çünkü benim gibi diğer arkadaşlarda da böyle bir problem yok

belki bebeğin midene baskı yapıyordur

hadi gözün aydın

bunu birisi daha sormuştu sanırım seplem ama sanırım cevap gelmemişti çünkü benim gibi diğer arkadaşlarda da böyle bir problem yok

belki bebeğin midene baskı yapıyordur

canım ya sanki hamileliğimin ilk dönemlerindeyim o derece yani acaba senin dediğin gibimi mideme baskımı yapıyordur sağol canım

Çok geçmiş olsun canım dikkat et o o zaman. Yat dinlen sadece lavaboya kalk... Fazla oturma. Bilgisayarın laptopsa dizlerinin üzerine koyma çok zararlı... Bu arada nasıl yazıyorsun oturmadan:26::26::26:

Evet canım dualarımızı eksik etmeyelim. Kimin duası kabul görecek bilinmez derler.. Bilen bilmeyen farketmez hepimizin ihtiyacı var. Ve hepimiz birbirmiz için dilimzin döndüğü kadar dua etmekle sorumluyuz.Diye düşünüyorum. .

Amin canım çok sağol
ayrıca okuduğun Kuran ve hatimleri Allah kabul etsin
bizleride unutmamışsın ne güzel Allah razı olsun...

Hiç aklımdan çıkmıyorsunuz ki...
En zor günlerimde sizin destekleriniz beni kendime getirdi. Kimsem yoktu yanımda.. O dönemlerde...
Duyurmak istemedim aslında ama bizim için birleri kuran okuyor dua ediyor diye bilip içimizin rahat etmesi için söyledim.. Yoksa dediğim gibi Allah niyetleride kalplerdekini de biliyor..

Canım ya çok üzülmüşsün. İçin rahat edecekse al bari ama eşine söyle bence o da eminim senin böyle burkulmana dayanamaz. Kaybolmuşsa yapacak bir şey yok..
Neyse akıl vermim. İçinin rahat ettiğini yap.

Of ben hiç bir şey almadım ki daha... Eşimi bekliyorum. Gerçi herşeyimi annem alacak ama eşimde yanımızda olsun birlikte alalım diyorum. Bir hafta sıonra gelecek..
Chıcconun indirimi iyiymiş ama ben sebamedin setini kullanmayı düşünüyorum...

canım yan yatıyodum, şimdi yemek yapıyorum bilgisayar tezgahın üstünde.zaten normal zamanda da dizimin üstüne asla koymazdım çok çok zararlı. siz de koymayın arkadaşlar. ilgin için sağol canım :)

sizin durumlar karışıkmış canım :) ssk devam edecekse kendi sskndan yararlansın tabi boşver, eşinide uğraştırma, evde olucan zaten :) bu arada şeker yüklemem daha yapılmadı böyle rahat rahat yiyorum tatlıyı bakalım inş. bir sorun çıkmaz :)

canım sana 3500 mü dediler, bu özel sağlık sigortası ile dimi? banada sağlık sigortası yoksa 6000 TL dediler normal doğummu, bizde yapı kredi var ona 2500 TL imiş. ben doğum fotoğrafçısı araştırıken biraz baktım bizim doktorlarınkine narter, gazi bey falan, genelde resimlerde hastanenin hastane çıkışı yoktu, hep kendilerininki vardı, ama yinede sormak lazım, bende bir iki takım götürürüm yinede bebişe, kendime de daha almadım, çokta anlamıyorum ince mi olmalı kalın mı falan? toplu alışverişe çıkmam lazım.

canım bence çok modernlikle bir alakası yok bu velayet gibi bişey değilki, kimin ssksından yararlanırsa yararlansın aynı şey, işi garanti olanın ve vakti bol olanınkinden yararlanması en mantıklısı bence :)

gözün aydın tatlım

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bağırmıyorum ben

bak hem gocandan deil benden tırsınca bulmuşun şapkayı

Mardinciğim gözün aydın canım. Bulmuşsun şapkayı...
Bebişinin üzerinde paralansın... Bereketlensin inşallah canım

Pamukcuğum derlerki hamileliğin son üç ayında ilk aydaki şikayetleri yaşayanlar olurmuş. Her hamile yaşamasa da.. Umarım kısa sürer ve ilk dönemlerdeki gibi çetin geçmez.

Deryacığım iyi akşamlar sana da...

selam kizlar
annis iyi olmus allaha sukur
su kaybetme olayi bendede var bodrum kattimizin anahtarini kaybettim hala bulamiyorum offffff 3 hafta oldu nerdeyse
bende oglusuma dogum gunu hazirliklari yapiyorum cumartesi gunu dogum gunu yavrumun insallah hersey cok guzel olur..-.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…