2011 Aralık Anneleri

ayyy çocuk olunca insan ailenin ne demek olduğunu anlıyo bence karı kocalık çok farklı ortak bi yaradılanın anne babası olmak çok farklı RABBİM isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inş..

iyiyim cnm hamd olsun

kızlar biz kaçıyoruz hava baya baya kötü oldu yağmura yakalanmadan evde oluruz inş. yarın görüşürüz ALLAH izin verirse öptük hepinizi

Egeye gelin Olbeyciğim. Bodrum olsun mümkünse. Orda hayat çok güzel... Evler pahalı ama arazi alıp ev yapılırsa daha avantajlı oluyor. ve evi istediğin gibi yapıyorsun. Tabi yasal bazı standartları var onlara uymak koşuluyla. Biz de eşimle kafa dengi birlerini arıyoruz. Arazi alıp arazi içine evler yapmak için. Birkaç yıl sonrası için bir plan ama olsun.

canım inşallah dediğin gibi olur dayanılacak gibi değil ama sonu güzel olacak :))

Canım inşallah hafif atlatırsın süreci..
Evet sonu çooooooooook güzel olacak o son her çileye değiyor valla.. Ama yine de çilesiz olsun di mi?

Sevindim iyi olmana canım.
Allah iyiliğini daim etsin.
Güle güle iyi akşamlar...

Sevindim iyi olmana canım.
Allah iyiliğini daim etsin.
Güle güle iyi akşamlar...

ben nasıl hamileyim hiçbişey aşermiyorum

BEN de hiç aşermiyom, kayınvalidem geçen gün kocamın arkamdan konuştuğu bişeyi söyledi

kv tülay napıyo bişeyler istiyomu senden demiş

kocamdaAAAA yoooo benim karım şımarık değilki demiş hehehehehe bana hiç demedi bugüne kadar böle bişey arkamdan ii konuşuyo demekki

Evet ben de hiç aşermiyorum. Başlarda bir kokoreç bir de çilek istemişti canım..
İki aydır annemin yanındayım bana birşeyler yapmak istiyor.. İstiyorki özel birşeyler isteyeyim olmuyor valla. O da sırayla hergün sevdiğim bir şeyi yapıyor sağolsun canım annem ya..
Birde derlerki vucutta eksik olan ne varsa hamile hanımda içeriğinde o eksikten olan besinlerden istermiş. Ama ben pek inanmıyorum çünkü bende aşırı kansızlık var bol bol tatlı şeyler ya da demir içeren besinler aşermeliydim...

[video=youtube;s_N98p079ls]http://www.youtube.com/watch?v=s_N98p079ls[/video]
Yağmurlu havada dinlemesi ne kadarda mükemmel

ay patates kızartması kokuyor ne guzel uzun zamandır yemıyordum da aşerme fılan degıl bu ..

hanı yemek yasak ya cekıyor canım işte..

:97:

gıdeyım de bırseyler tıkıstırayım patates yer gıbım yapayım

kızlar siz bebek bakım çantası olarak nıvea mı yoksa chicco mu alacaksınız ikisininde fiyatları aynı ama ben karar veremedim bu arada nıvea nın çantası daha hoş :)

Vay vayyy benim son yazima hic reaksiyon verilmemiss cok ayiiippp sizi dombilik hamislerr siziiii

neysee ne var ne yok bakem herkes iyimi bir yaramazlik yok dimi :82:

kızlar siz bebek bakım çantası olarak nıvea mı yoksa chicco mu alacaksınız ikisininde fiyatları aynı ama ben karar veremedim bu arada nıvea nın çantası daha hoş :)
Sebamed alacağım ama çantalı değil parça parça
Vay vayyy benim son yazima hic reaksiyon verilmemiss cok ayiiippp sizi dombilik hamislerr siziiii

neysee ne var ne yok bakem herkes iyimi bir yaramazlik yok dimi :82:
Selam annecik sen nasılsın ?

Sebamed alacağım ama çantalı değil parça parça
Selam annecik sen nasılsın ?

iyilik guzelim oturuyorum cimcime kizimla :) sen nasilsin?

ewett ewett benm yazıyada cvp veren yokk aman size fikir soranda kabahattt sizi gidi topikk hamişlerr sizi hıhh

amannnn bosver gobekleri sisti herkesin artik rahatca oturamiyorlarki yazsinlar dombilik iste hepsi.ben bile su gobegimle herseye herkese yetismeye calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…