saollllll teyzesiiiii zaman cok cabuk geciyor en guzel anlar hamilelik anlari agrilarda olsa.sonrasinda uykusuzluk stress hersey bellirsiz olacak suanlarin tadini cikarin ama gelecek zamanlarda guzel bebisinizle beraber sizde buyuyeceksiniz aileler olgunlasacakkkk(ilk bebekliler icin)
sivaslilar cokmus yaaaaa memleketlilerim
odayida biraz daha buyudugunde kullanacagi birseylere bakin kizlar cocuklar 2 yasina gelince bile hemen degistirmek istiyorlar ona gore dusununn....
iyiyim cnm hamd olsunAnnisin nesi vardı. Ya ben baya fransız kalıyorum ama madem iyimiş sevindim. Haber verdiğin için sağol canım.
Canım şimdiden tebrik ederim oğluna hayırlı uzun mutlu bir ömür diliyorum...
Teşekkür ederim demetciğim. Çok iyiyim canım sağol. Sen iyimisin, nasılsın?
Güle güle canım. Sende iyi bak kendine..
ben de fazla merakli degilim yaa istanbulda olmaya.. imkani kadar cilesi de cok..
esim ilk zamanlar bebek olayi dolayisiyla cok stress yapiyodu yetebilecekmiyiz vs diye. ozel sektorde ve iyi kazaniyor sukur ama sonucta ozel sektor olunca is garantisinden soz etmek mumkun degil. belli bir birikimimiz var ama daha evimiz yok. istanbulda ev sahibi olmak bizim standartlarimizda en az 300binden basliyor. haliyle bizim beye basmislardi :))
ben de ozaman oyle diyodum. bi gun isten ayrilirsan gider yerlesiriz egeye bati anadoluya falan. bu birikimle evde aliriz arazi de aliriz is de kurariz pasalar gibi yasariz. yedigimiz organik sebze soludugumuz temiz hava da cabasi olur diye.. hala zaman zaman dusunuyorum, bi gun niyeti bozup kacicam bu sehirdeenn :))))))
canım inşallah dediğin gibi olur dayanılacak gibi değil ama sonu güzel olacak :))
Canım inşallah hafif atlatırsın süreci..
Evet sonu çooooooooook güzel olacak o son her çileye değiyor valla..Ama yine de çilesiz olsun di mi?
ayyy çocuk olunca insan ailenin ne demek olduğunu anlıyo bence karı kocalık çok farklı ortak bi yaradılanın anne babası olmak çok farklı RABBİM isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inş..
iyiyim cnm hamd olsun
kızlar biz kaçıyoruz hava baya baya kötü oldu yağmura yakalanmadan evde oluruz inş. yarın görüşürüz ALLAH izin verirse öptük hepinizi
ayyy çocuk olunca insan ailenin ne demek olduğunu anlıyo bence karı kocalık çok farklı ortak bi yaradılanın anne babası olmak çok farklı RABBİM isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inş..
iyiyim cnm hamd olsun
kızlar biz kaçıyoruz hava baya baya kötü oldu yağmura yakalanmadan evde oluruz inş. yarın görüşürüz ALLAH izin verirse öptük hepinizi
ben nasıl hamileyim hiçbişey aşermiyorum
BEN de hiç aşermiyom, kayınvalidem geçen gün kocamın arkamdan konuştuğu bişeyi söyledi
kv tülay napıyo bişeyler istiyomu senden demiş
kocamdaAAAA yoooo benim karım şımarık değilki demiş hehehehehe bana hiç demedi bugüne kadar böle bişey arkamdan ii konuşuyo demekki
selam bende aralık annesi olacağım oğlum olacak
Sebamed alacağım ama çantalı değil parça parçakızlar siz bebek bakım çantası olarak nıvea mı yoksa chicco mu alacaksınız ikisininde fiyatları aynı ama ben karar veremedim bu arada nıvea nın çantası daha hoş :)
Vay vayyy benim son yazima hic reaksiyon verilmemiss cok ayiiipppsizi dombilik hamislerr siziiii
neysee ne var ne yok bakem herkes iyimi bir yaramazlik yok dimi :82:
Sebamed alacağım ama çantalı değil parça parça
Selam annecik sen nasılsın ?
Sebamed alacağım ama çantalı değil parça parça
Selam annecik sen nasılsın ?
ewett ewett benm yazıyada cvp veren yokk aman size fikir soranda kabahattt sizi gidi topikk hamişlerr sizi hıhh
hmm anladm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?