2011 Aralık Anneleri

işte arkadaşım artık çok ağırlaştı bi an öçnce doğsun istiyor delirmiş durumda dayanamıyorum aldırcam cumartesi günü diye tutturdu

ooo bu en ufak bişeyde ay dayanamıyorum sezeryan istiyom diyenleri anlamıyom,analarımız nasıl doğurmuş,mecbur kalınmadıkça insan neden ameliyat olmak ister aklım almıyo

Canım Allah kolaylık versin... Benim ilk doğumum ama sezeryan günü zaten önceden belirleniyor ve doktorun bu riskleri göze alarak doğum ameliyat günün tesbit eder. Son kontrollerde de bebişle ilgili yeni bir durum varmı anlayacaktır.
Onun dığışındaki erken gelir hangi belirtilerden sonra ne kadar süre var tecrübeli annelerimiz yardımcı olsun..
Sen evham yapıp ya erken doğarsa diye kendini kasma canım..
Allah en güzelini nasibetsin...

ooo bu en ufak bişeyde ay dayanamıyorum sezeryan istiyom diyenleri anlamıyom,analarımız nasıl doğurmuş,mecbur kalınmadıkça insan neden ameliyat olmak ister aklım almıyo

bence de...ah normal doğum şansım olsaydı da her ağrısına razıydım. ama bilemeyiz tabii ben daha hiç doğurmadım mesela. havadan yorum yapmayım şimdi..

merhabalar annişler ve bebişleri.ben bugün beşiklere baktım hem netten hem de mağazalardan.büyüyen beşikler vardı sizce kullanıslı olur mu ?hemen almak ıstedım ama sonra dusundum kızım buyudugunde genc odası olarak kullanmak ıstemezse rengını begenmezse diye.beşik alanlarınız oldu mu aranızda aldıysanız nasıl aldınız?

Abavvv benım ısmım yok lıstede amaaaa

niye hemen sezeryana alıyolarki 40 haftayı doldurmadn

Canım bebek dogum kanalına gırmeden bebegın alınması gerekırmıs sezeryan ıcın onun ıcın 40haftanın dolmasını beklemezler drlar

sağol canım...28. haftanın sonunda kontrol var. doktorla iyice konuşuruz artık...

Kızlar yaa canım cok sıkıldı bebişime ilk hediyesi olarak sapka almıstık chıccodan kocısle onu bulamıyorumm neredeyse aglıcasm butun posetlerı karsıtrdım aldıgımız herseye baktım yok yok yok napıcam ben sımdı cok begenerek almıstı kocıs hatta ona uygun hastane cıkısı bakıcaktık fln offf bulamıorum kızlar yaa ne olur dua edın odayı temızlerken umarum posetlerle gıtmemıstır :18:

walla allah bizim sabrımızı da sınamasın da hiç iyi durumda değil arkadaşım ben sana öyle diim sen anla işte
o yüzden diyorum vaktiyle sağlığıyla gelsin sabrımız sınanmadan gelsinler de ne zaman geliolarsa gelsinler inşallah amin

Kızlar napıcam ben yaa kocısede soyleyemem cok uzulur yoksa bulamazsam cok kotu olurummm bı sapkaya sahıp cıkamadım mınıcık el kdr ne olur dua edınde bulayım delı olcam nereye gıttı yaaa

özlemcim oğluşunun doğum günü kutlu olsun nice güzel yaşlara inşallah

nice mutlu seneler oglusunaaa..

cnm benm ya ne güzel bi duygudur ALLAH mürvetinide gösterir inş kardeşiyle sizinle nicenice mutlu yıllara...

Canımmm oğluşunun dogum günü kutlu olsun nşce mutlu senelere ailecekkk :

Çok teşekkür ederiz teyzeleri, inşallah bu bebişlerimizinde doğum günlerini hep beraber kutlarız...

luna canımcım canın ne çekiyorsa yee boşverrr kilolar feda olsun meleklerimize.. nasıl olsa vercez...
mardin tatlım külahı ve leyleği aldım da çerçeveyi henüz almadım(( fiyatı çok yüksek geldi en son 3 tl ye bıraktılar... 100 adet yaptırcam o yüzden bana fiyatı yüksek geldi.. bi tanıdık çine gidecek önümüzdkei ay ordan bakacak eğer uygun olursa fiyatı çerçeveyi alacak....

sabahtan beri inetrenetten mevlüt kıyafeti bakıyorum... daha öncede birkaç mağazaya bakmıştım ama güzel bulamamıştım.. ablam aradı az önce b&g store dan krem rengi ince kadife jile gibi bi elbise almış bantı varmış patikleri varmış.. ama elbise 3-6 aylık içinmiş.. ben bayıldım elbiseye sitesinde var bakın isterseniz..
bana diyorki sen daha süslü bişey bakarsın nerden bakacam istediğim gibi yok ki:84::84::84:

Yoksa liste belli!
Peki canım Allah kabul etsin hatminizi...
Ben söylim dedim aynı aktivitenin içinde olmak mutlu edecekti sadece. Yoksa bende hepimiz için hatmimi okuyorum zaten...

canım 2 cüz okuyacak arkadaşlar vardı, onlardan birini sana veririz olmaz mı :26::26:

Kızlar napıcam ben yaa kocısede soyleyemem cok uzulur yoksa bulamazsam cok kotu olurummm bı sapkaya sahıp cıkamadım mınıcık el kdr ne olur dua edınde bulayım delı olcam nereye gıttı yaaa

canım inş. bulursun sıkıntı yaratma eminim biyerlere girmiştir, hap kadar şeyler :):)

sağol canım...28. haftanın sonunda kontrol var. doktorla iyice konuşuruz artık...

Evet canım tüm ihtimalleri konuş...
Allah kolaylık versin.
Bende istanbulda doğum yapmaya karar verdim ama bodruma evime gidip doğuma birkaç hafta kala geleceğim istanbula. İnşallah yolda doğurmam.

Canım tasalanma bulursun inşallah. Kaybolduğunu düşündüğün için bulamıyorsundur..
Olmasa da üzülme o kayıp da bebişinin nazarı olsun...
bulursun bulursun inşallah...

eee yok mu iki cüz okicak falan of baktım ama unuttum geri hay allahım ya amaan

Hangi ikicüz canım okuyayım...
bende ne hevesli çıktım ama...

Çok teşekkür ederiz teyzeleri, inşallah bu bebişlerimizinde doğum günlerini hep beraber kutlarız...

Özlemciğim geçmişi okumadığım içim bilmiyordum. yavruna uzun sağlıklı bir ömür diliyorum. Nice seneler görün beraber inşallah...

Yoksa liste belli!
Peki canım Allah kabul etsin hatminizi...
Ben söylim dedim aynı aktivitenin içinde olmak mutlu edecekti sadece. Yoksa bende hepimiz için hatmimi okuyorum zaten...

luveylacım kaç gündür aklımdasın yazamıyorum bir türlü, benim cüzümü sen al, 27. cüz, deryam da listeyi o şek,lde kaydetin. amaa burda 30dan fazlayız ve çok samimi paylaşımlar yapıyoruz. o yüzden sadece cüz alanlara değil de burdaki herkesi düşünerek dua ederseniz hepimize doğumda çok faydalı olur inşallah. bunu da deryam duyur olur mu? luveylacım, sen de hepimizi anarak hatim indirmişsin, Allah razı olsun, Allah kabul etsin. ben de şimdi hatme başladım inşallah bitirebilirsem hepimize dualıycam gerçek isimler hiç önemli değil. Allah herkesi biliyor. Neyse canım kabul edersen böyle yapalım mı ?

kızlar tekrar teşekkür ediyorum geçmişi okudum bilgisayar değişikliğinden dolayı tekrar dönüp alıntılayamadım ben iyiyim çok şükür ilgilendiğiniz ve desteklediğiniz için sağolun dün kendimi yalnız hissetmedim inanın hepinizi bebişimle çok seviyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…