bizde de öyle hamile kadın tek bırakılmaz,ben ne zaman tek kalsam kabus görüyom bi de
bizde de öyle hamile kadın tek bırakılmaz,ben ne zaman tek kalsam kabus görüyom bi de
işin komık tarafı bende hiç sevmezdim uykuyu cocuklarımada dıyom anası kılıklılar gidipte babanıza benzemediniz
cocukken geceleri hiç uyumazdım bende kardeşlerimide uyutmaz onları oyun oynatırdım yatakta ne evcilikler oynardık annemlerin haberi bile olmadan
ama bebek dogduktan sonra canın öyle bır uyumak ıstıyorkı bu seferde o senı uyutmuyorya işte o cok zor gelıyor..kızımda ozamanlar ınternette yoktu gecelerı cok canım sıkılıyordu eşime dıyordum keşke geceleri mısafır gelsede oyle otursak barı
sana çekmişler o zaman,inş. benimkiler de bana çeker,benim eşim de fazla sevmezmiş uykuyu,ama şimdi bakıyo ben yatıyom o da yatıyo,tek kalcağına diğer odada sarılıp kalıyo yanımda
işteyim şu an gece çok gök gürültüsü vardı eşimde yoktu baya korktum gece 1,30 gibide babam korktuğumu bildiği için aradı korkma kızım diye bende sabaha kadar ağladım korkudan gerçi 2 den sonra geçti ama ben yine olursa diye korktum
evet cnm doğuma yakın zamanlarda muhakkak yanında biri olmalı der büyükler,
akşam bazen eşimden önce eve giriyorum,ondada televizyon sesini felan baya baya açıyorum,eşim yada annemle de sürekli telde konuşuyorum,tabi eşim eve girene kadar..
bazende kardeşim yanıma geliyor..bende bi kere korkutuldum,anlatmıyim şimdi korkan arkadaşlar olabilir,ama büyüklerimiz bişe söylüyosa bi bildikleri oluyor
çok şekersiniz yaa..
benim eşimde öyle,asla yanlız bırakmıyor,geçen akşam arkadaşı aradı,eski dostlar toplaştık erkek erkeğe sohbet ediyoruz,
buyur gel dediler..bizimki eşim hamile biliyosunuz neden ısrar ediyosunz dedi,git bişe olmaz bana merak etme dememe rağmen gitmedi
mutlu senelere cnm nice yaşlara inş, doğum günün kutlu olsun
benmde ağlamaktan gözlerim oldu balonkendime yeni yeni geliyorum valla kabus gibi bi gece geçirdim ya evime gitmek istiyorum hemen uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum her yerim uyuşuyo gibi oluyo sürekli yüreğim sıkışıyo midem yanıyo çok yorgun hissediyorum kendimi
işteyim şu an gece çok gök gürültüsü vardı eşimde yoktu baya korktum gece 1,30 gibide babam korktuğumu bildiği için aradı korkma kızım diye bende sabaha kadar ağladım korkudan gerçi 2 den sonra geçti ama ben yine olursa diye korktum
herkese merhaba. bikaç gündür giremiyorum. insallah herkes iyidir. geçmişi de okuyacak fazla vaktim yok çok yoğun çalışıyorum bu aralar. malum üniversitelerde kayıt haftası falan. biz kızımla iyiyiz. zaten eminim beni merak eden de olmamıştır.ben öle bi yazıyım dedim.
aynısını oglumda bızde denedik almayalım bakalım ne zaman pes edecek dedik ama nerde bır saat hıc susmadı yıne biz pes ettik ve o ınatcılıgı hala devam ediyor oglumun doktorumuz senin oglun ınatcı bazı şeyleri yaptıramassın huyuna göre gıdecen dedı suan bende öyle davranıyorum ama bazende acayıp bunaltıyor hele şimdi hamılelıkte cok zor gelıyor okulada başladı kardeş kıskanclıgıda var hepten huysuz aksi bişey oldu bu aralar
amin inş cnm babası cok umutlu bu bambaşka olacak diye de ben bişey diyemıyorum:) rahatsızlıgı olmasada uyumuyorlar cnm kızım 13 yasına geldi hala uyumayı sevmıyor oglumda 7 yasına geldı nerdeyse oda aynı ödleri kopuyor biraz fazla uyuyacaklar diye
ins demetcim inşgerci artık her turlu zorluklarına alıştımya bunda cok bır endişem alışkanlık yapıyor sanırım arada bir patlama nöbetlerim oluyor o ayrı
sen nasılsın senın nasıl gıdıyor cnm??
DEMETTUBAM sana noldu cnm hayırdır nıye agla agla şişirdin o güzelim gözleri
canım ya bende iştahım biranda tavan yapınca acaba şekerim filan mı yükseldi diye düşündüm.aman dikkat edin diyetinize belirtileri bayağı ağırmış en kısa zamanda normale dönner inşllh bu arada ama gerçekten çok şekersin ki demet
canım benim ya hep normal düzyde kalsın hiç sorun yaşamayalım zaten bebekler ağırlaştıkça zorlanıyoruz. sende maşallah dikkat ediyorsun en yakın zamanda herşey normale dönsün hele çalışan annelerimize 2 kat torpilli dua gönderiyorum.benim yakında çıkar boğazımada kendimede hakim olamıyorum
eşin nerdeydi peki,hamile kadın yalnız bırakılır mı hiç,çok kızdım eşine,ben saat 10 da da girsem yatağa gel benle birlikte uyuyacan,korkuyom ben diyom,kolundan tutup götürüyom,geçengün bana diyoki gel seni uyutayım da ben televizyon izleyecem
oy demetcim kıyamam sana:90::90::90::90:
kız yarın öbür gün kızında korkacak olsa beraber mi oturup aglayacanız
ay cnm nişallah inşallahhh akıllı uslu bebişler olsunlar,annelerini hiç üzmesinler
ay cnm yaa çok geçmiş olsun bende öyle gökgürültüsünden fena korkarım,ışığı açar uyurum..cnm eşin evde olmadığında bi yakının gelse,yada sen annene yada kayınvalidene gitsen(eğer yakınlarsa) çünkü artık kış gelmeye başladı ve havaların durumu malum,daha gökgürültülü günler gelicek:18: bide eşin neden snei bu halde yanlız bıraktı ki yaaa
çalışan anne olarak sonsuz teşekkürler,
ayyyy kızlar yaa eşim evdeydi bi durun hemen yüklenmeyin yaahalı saha maçına gitmişti 11-12 saati hemen dönecekti ama işte tatsızlık olmuş orda arkadaşları kavga etmiş bizimki ayırmak sakinleştirmek amaçlı müdahil olmuş yağmur başlayınca hemen gelicem ama korkma diye aradı sonra feci yağmur olunca tabi adamda arkadaşını beklemiş arabayla bıraksın diye kendi arabasını almadı tek araba gittiler sonra ortalık yatışsın derken zamanda geçmiş benim çok korktuğumu biliyo defalarca aradı ama işte tabi engel olunacak bi durum değil,o gelmeden babam da arayınca ben ona dayanamadım babam uzakta öğretmen gelemiyo içi içini yedi eminim ben sakinleştirmek için onunda sesi titredi bende tabi çokta özleyince eşimde geldi sonra ben yanımda ama huzursuz oldum bide bu psikoloji işte babam aradı diye çok ağladım bide benide aradı oğlum korkuyo yanına git dedi diyince ben iyice dayanamadım yani sandığınız gibi eşim öcü değil hem insanlık hali cnm her an herşey olabilir
hep böyle düşünceli olsun eşleriniz kocaman maşallahlar size
herkese merhaba. bikaç gündür giremiyorum. insallah herkes iyidir. geçmişi de okuyacak fazla vaktim yok çok yoğun çalışıyorum bu aralar. malum üniversitelerde kayıt haftası falan. biz kızımla iyiyiz. zaten eminim beni merak eden de olmamıştır.ben öle bi yazıyım dedim.
bizde de tek bırakılmaz.eşim oğluma 8 aylık hamileyken annesine gitti.2 saat sonra doğum sancılarım başladı.hemen geri dönmek zorunda kalmıştı.şimdi bidaha tek çımamazsın diyo.alışverişe bile yalnız gitmiyom.ya eltimle yada eşimle.akşamda her an tatikte gibi ben yatakta döndükçe noldu sancınmı var diye soruyo.
ayyyy kızlar yaa eşim evdeydi bi durun hemen yüklenmeyin yaahalı saha maçına gitmişti 11-12 saati hemen dönecekti ama işte tatsızlık olmuş orda arkadaşları kavga etmiş bizimki ayırmak sakinleştirmek amaçlı müdahil olmuş yağmur başlayınca hemen gelicem ama korkma diye aradı sonra feci yağmur olunca tabi adamda arkadaşını beklemiş arabayla bıraksın diye kendi arabasını almadı tek araba gittiler sonra ortalık yatışsın derken zamanda geçmiş benim çok korktuğumu biliyo defalarca aradı ama işte tabi engel olunacak bi durum değil,o gelmeden babam da arayınca ben ona dayanamadım babam uzakta öğretmen gelemiyo içi içini yedi eminim ben sakinleştirmek için onunda sesi titredi bende tabi çokta özleyince eşimde geldi sonra ben yanımda ama huzursuz oldum bide bu psikoloji işte babam aradı diye çok ağladım bide benide aradı oğlum korkuyo yanına git dedi diyince ben iyice dayanamadım yani sandığınız gibi eşim öcü değil hem insanlık hali cnm her an herşey olabilir
yok cnm benim sakın alınma,bazen erkekler düşücesiz olabiliyolar,bak işte bi kaç saatlik seni yanlız bırakması nelere sebep olmuş,amanya gitmeyi versin halisahayada,kızınla gece gece nası korkmuşsuınuz kıyamamatlayıp taksiye gelseymiş ,kızma cnm ama eşin birazcık ihmal etmiş
biz senin babanın hasretinden değil çok korktuğundan ağladığını sandık,öyle anlatmışsın çünkü,eşinden de bahsetmemişsin,ona da kızıp daha çok ağladın sandık
sen naz yapmıyon bi de,güçlü,neşelisin,karnın da minik ya,o da aynen eskisi gibi davranıyo,hamileliğine tam adapte olamamış galiba,ona bidaha akşamları seni yalnız bırakmamasını söyle bence
sabah haberleri dinlediniz mi kadın kocasını kandırmış hamileyim diye,adam çocuğu olmuyo diye kadını boşayacakmış oda bunun için yapmış,sonra da hastaneden bebek çalmaya çalışırken yakalanmış,eşim diyo nasıl iş bu,adam tam bi öküz olmalı,nasıl karısının yastıkla dolaştığını anlamaz,yatakları mı ayırmışlar,hiç mi dokunmamış karnına diyo,bana diyo aç karnını bakcam yastık mı vargünlük eli karnımda uyuyo o adam tam bi molozmuş anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?