2011 Aralık Anneleri

bizde de öyle hamile kadın tek bırakılmaz,ben ne zaman tek kalsam kabus görüyom bi de

evet cnm doğuma yakın zamanlarda muhakkak yanında biri olmalı der büyükler,
akşam bazen eşimden önce eve giriyorum,ondada televizyon sesini felan baya baya açıyorum,eşim yada annemle de sürekli telde konuşuyorum,tabi eşim eve girene kadar..
bazende kardeşim yanıma geliyor..bende bi kere korkutuldum,anlatmıyim şimdi korkan arkadaşlar olabilir,ama büyüklerimiz bişe söylüyosa bi bildikleri oluyor

herkese merhaba. bikaç gündür giremiyorum. insallah herkes iyidir. geçmişi de okuyacak fazla vaktim yok çok yoğun çalışıyorum bu aralar. malum üniversitelerde kayıt haftası falan. biz kızımla iyiyiz. zaten eminim beni merak eden de olmamıştır. ben öle bi yazıyım dedim.

bizde de öyle hamile kadın tek bırakılmaz,ben ne zaman tek kalsam kabus görüyom bi de

bizde de tek bırakılmaz.eşim oğluma 8 aylık hamileyken annesine gitti.2 saat sonra doğum sancılarım başladı.hemen geri dönmek zorunda kalmıştı.şimdi bidaha tek çımamazsın diyo.alışverişe bile yalnız gitmiyom.ya eltimle yada eşimle.akşamda her an tatikte gibi ben yatakta döndükçe noldu sancınmı var diye soruyo.

sen sakın korkma canım benim alıştır kendini bişey olmuyacak ki diye kendine telkin et sen korkuyorsun diye kzıında korkar annelerinin yaptığını yapıyor çocuklar genellikle.ben sanırım biraz garibim bu konuda bizim yatak odasında tam yatağımın tavanında camım ben çakan şimşeği gördükçe ne taraftan geldi diye daha dikkatli bakıyorum hatta gözlerimi kırptığım ana gelmesin diye daha az kırpıyorumbirde kendi uyumadığım yetmemiş gb eşime diyorum baksana ne kadar ilginç adamında uykusunu dağıtıyorum :) bu eve ilk taşındığımız zamanlar gece gökyüzünü incelemekten uyuyamazdım ya ben bayılıyorum şimşek gökgürültüsü ilginç doğa olayları vs.

aman anlatma ben de çok kötü rüyalar gördüm,anlatırsak herkes korkar,duamı ediyom,nas felak ayetelkürsi,sağa yatacam ama bizim hanımefendi uyutmuyo beni o tarafa altımda yumrukluyo beni,mecbur sola dönüyom,lohusalıkta kansız kalcaz bi de o zaman daha önemli tek kalmamak

bizde lohusa kadın akşam ezanından sonra yalnız bırakılmaz iyi deil derler ılk bebegımde eşim 20gunluk lohusayım dısarı cıkacaktı okadar yalvarmıştım ben korkarım nolur yalnız bırakma gıtme dıye bırakıp gıtmıştı o korkuyla aglaya aglaya annemı aramıştım gelsin yanıma dıye annem söylene söylene gelmişti yanıma sagolsun..ozamanlar cok düşüncesizdi de neyseki şimdi artık öyle deil..dun akşam dogumdan sonra yıllık ıznımı 1hafta kullanayım 3gunde dogum ıznı var yanında olayım dedi cok sevındım boyle dusunmesine cunku bunda artık ne annem ne kayınvalıdem gelebılecek en azından dıger cocuklarımla ılgılenır evde olursa..onlarda zamanla olgunlaşıyorlar sanırım..

demetçimm sıkma canını tatlım, bende evde yalnız kalamıyorum, yağmur yağmasa bile çok korkuyorum hamileliklede ilgisi yok oldum olası bu böyle, ama birkaç defa eşimde beni yalnız bırakmak zorunda kadı cenazeleri oldu memlekete gittiler, zor biliyorum seni çok iyi anlıyorum ama nasıl alışacağız yaaa(

aşkolsun olmazmı iyi olduğunuza sevindik iyiyiz biz bebikimle dikkat et kendine yoğunlukta yorma kendini bizide ihmal etme arada uğra yaz

oy demetcim kıyamam sana:90::90::90::90:
kız yarın öbür gün kızında korkacak olsa beraber mi oturup aglayacanız

aşkolsun cnm burda uzun süre görmediğimiz zaman merak ediyoruz noldu acaba diye yogunda olsanız arada girip bi selam verin ıyı haberlerinizi alınca mutlu oluyoruz..allah kolaylık versin cnm

sabah haberleri dinlediniz mi kadın kocasını kandırmış hamileyim diye,adam çocuğu olmuyo diye kadını boşayacakmış oda bunun için yapmış,sonra da hastaneden bebek çalmaya çalışırken yakalanmış,eşim diyo nasıl iş bu,adam tam bi öküz olmalı,nasıl karısının yastıkla dolaştığını anlamaz,yatakları mı ayırmışlar,hiç mi dokunmamış karnına diyo,bana diyo aç karnını bakcam yastık mı vargünlük eli karnımda uyuyo o adam tam bi molozmuş anlaşılan

varmı böyle adamlar yaa.insan hiçmi merak etmez şu bebğin tekmelerine bi bakayım.dur bi hastaneye beraber geleyim çocuğumun durumunu öğreneyim.
bizimkide ben uyurken eller göbüşte uyuyo.bizim yaramaz gece kıpır kpır geziyo.babasıda kızım babsına alışsında beni daha çok sevsin diyo.

iyiyyiz canım,senin iyi olduğuna da sevindik,bu hamilelik herkesi duygusallaştırdı,hergün birileri küsüyo yav,hepimiz birbirimizi seviyoz ama şurda 100 kişi kadarız,gözden kaçıyodur,bi de şu beğeniyi kaldırdılar,toptan cevap yazamıyom ben,tek tek o da uğraştırıyo,hepsine yetişemiyom

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…