2011 Aralık Anneleri

ben hiç kıpırdamıyorum yerımden sen yine hareket ediyormuşsun işte ne güzell
yuvarlanıcam yakında kocaman oldum yaaaaaaaaaaa

masa da arka odada sofrada yiyoz yemekleri, o da mecburi bi hareket oluyo,ev de 4. katta,iş 2. katta,yakında taşınacaz burdan iş te 4. kattaymış o bina da durak ta uzak yürüyom mecbur,pazar da uzak oraya da gidiyoz mecburen,bizimki de sıkılyom tek başıma,gel beraber alalım,sana da spor olur diyor,öyle olunca hareket ediyom mecburen,normal doğum yapmak istiyom hareket etmem şart,hurma da al dedim eşime de beğenmemiş,doğuma kadar yemeyi düşünüyom,inş. çok kolay bi doğum yaşarız hepimiz

bizde birbirimzle vakit geçirmekten zevk alıyoruz,
hamilelik eski aşkı depreştirdi,yapışık ikiz giibi olduj

bugün fıstıgımın ılk kıyafetlerini aldım hava o kdar serındıkı 2 saat durmaksızın gezmişiz eşimle:)))ama hala kararsızım beşigi nasıl alcam dıye her defasında almaya gıdıom bos donup gelıom oyun parkı seklınde olanlar var;bide normal olanlar var ?bana akıl verın nasıl almalıyım ılk bebegımız olunca karar veremedık((bide buyuyenler varmıs sonra cocuk odası oluomus ama

derya ve monaliss canlarım eşim aslında düşüncesiz değil zaten bende çok korkak biri değilim bu bende çocukluktan kaldı özetle ; astım hastası olduğum için geceleri çok kriz vakası olurdu bende böyle havalarda da korku tetiklerdi ya tutarsa diye diye kriz gelirdi bende ya hiç hastaneye gidemezsem ilaç hava alamazsam diye korkardım çok şükür 4 senedir geçti ama bende çocukluk korkusu yer etti demekki belkide abartıyorumdurama yanlış anlaşılmada olmasın ben öyle eşimle çok vıcık vıcık olmam öyle yok benmle yat ayrılma yanımdan filan yapamam o 35 yaşında ben 29 artık aştık yani biz ikimizde odak noktası olamayız hayatlarımızda ben eşimi seviyorum oda beni alışkanlık değiliz birbirimiz için :)[/B][/QUOTE]

bende eşime aşığım o da beni seviyodur herhalde:)))) ama bizde hep öle dip dibe değilizdir

benimde kocamın öle maçları olur gider oynar bjk maçları olur stada gider, gideriz bunlar onun özeli benimde arkadaşlarımla görüşmelerim olur o da kendi arkadaşlarıyla plan yapar haliyle ilk zamanlar çok takıyodum ama şu dönemde hep birlikteyiz gitse bi yere diye düşünüyorum bazen ruh halime bağlı yani ama her zamana da gerek yok yaaaawwww bence yani

duygu,Zeynep,sinem,Aynur,pınar,Nihal,özlem,elvan,münevver,Ayşegül,Ayşegül,Neslihan,hande,Vildan,derya,şebnem,tuba,Tülay,sevgi,demet,eda,Nilgün,Büşra,halime,Beyza,burcu,Fatma,Gülay,seda,fatıma,derya,songül listemiz,potendiayla,simran arkadaşımız kaldı,biz okumaya başlayalım pazt. netleşir inş. süreyi soranlar olmuş,doğurana kadar,erken doğum ihtimali de olduğu için bu 1 ayda bitirelim işte

walla seni bilemem ama ben oyun parklı olandan alıcam en kullanışlı olduğunu düşünüyorum biraz büyüyncede oda alırım onun beğendiği gibi..şimdi oda alsam büyüyünce beğenmez bebek odası bu der oyüzden bebek odası bence gereksiz biraz büyüyüp aklı erdiğinde oğluşumla beraber güzel bi oda yaparız ama şimdilik sadece oyun parklı beşik alıcam ben ayrıca kullanan herkes çok memnun tavsiye ediyolar yani bu benm nacizane fikrim

bizimki maç izlemez,hiç sevmez ne anlıyolar şu maçtan der,ben de takım tutmam,çok ilginç di mi tencere kapak yani,onun için beraber oturup dizi izleriz,aynı şeyleri izler,aynı şeylerden hoşlanırız

Son düzenleme:
şekeri yüksek çıkan arkadaşlar sizde nasıl belirti veriyor sorabilirmiyim çıktığında kendinizde hissediyormusunuz farklılık
vallahi benim hiçbi fikrim yok çok boğazım kuruyor ama onu da çok su içmeme bağlıyorum o kadar

iyilik sağlık,inş. sonuçların iyi çıkar canım
amin amin inş.

aaa benimki cumartesi günü evde temizlik var diye bi çıktı sabah 04.35te geldi valla

aslında haklısın canım sonra begenmeye bilir teşekkür ederim tavsıyelerın için

oo mesela ben çiğköfteciyim eşim balıkçı
ben dublaj film izleyemem eşim altyazıdan nefret eder
eşim maç peşinde ben kitap
eşim öyle bir geçer zamanki kurtlar vadisi vs'ci ben CSI new york, CSI miami, NCIS, House vs peşindeyim
eşim şezlopngd ayatmaya bayılır ben sudan çıkarsam sıkılırım
eşim pop/house müzik sever ben R&B
eşim sarışın mavi gözlü pamuk beyazı tenli
ben kömür karasıyım
eşimin hayalleri ufak benim dünyayı keşfetmem lazım
eşim bayılır kavga etmeeye ben anında çöüzmücüymdür

geçen gün dedim ki bu kadar zıt iki insanız nasıl idare ediyoruz?
iyi idare ediyoruz dedi :))

duygu,Zeynep,sinem,Aynur,pınar,Nihal,özlem,elvan,münevver,Ayşegül,Ayşegül,Neslihan,hande,Vildan,derya,şebnem,tuba,Tülay,sevgi,demet,eda,Nilgün,Büşra,halime,Beyza,burcu,sevil,Fatma,Gülay,seda,fatıma,derya,songül listemiz tamamlandı sayılır 1 kişi kaldı

reklam da diyo ya etler,otlar zıtların muhteşem birliği,aynen bizim gibi,sizin de öyle,önemli olan zoru başarmaktır

aynen bende böyle düşünüyorum böylede yaşıyorum

annesigilde bile banyoya beraber girdik düşün yani,annesi de yanımızda banyoya girer kocasını çağırır kese için,ayıplamazlar yani,ama annem ayıp ayıp bari burda ayrı girin der

Valla bizde bırak duşa girmeyi, el ele gözgöze bile oturulmaz ailenin akrabaların yanında, hatta eşimde bende onların yanında genelde isimlerimizle hitap ederiz birbirimize tabi bu bizim görüşümüz herkes böyle olacak değil.

annesigilde bile banyoya beraber girdik düşün yani,annesi de yanımızda banyoya girer kocasını çağırır kese için,ayıplamazlar yani,ama annem ayıp ayıp bari burda ayrı girin der
aneammm ben eşimin ailesinin ve benim ailemin yanında onun olduğu tarafa dönük konuşamıyorum bile valla maşallah

herkes aynı karşılamıyor,onlar mutlu oluyo bizi görünce,annem ayıp ayıp hemen sırnaşıyon diyo,kime çektin bilmem ki diyo

aneammm ben eşimin ailesinin ve benim ailemin yanında onun olduğu tarafa dönük konuşamıyorum bile valla maşallah

babası yoktu,annesi yanlız bırakma hamile kadın modunda,ayıplamaz yani,o da kocasını çağırıyo sırtını keseletmek için ama onlardan cesaret almasam yaparmıyım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…