ben hiç kıpırdamıyorum yerımden sen yine hareket ediyormuşsun işte ne güzell
yuvarlanıcam yakında kocaman oldum yaaaaaaaaaaa
herkese merhaba... uzun zamandir takip ediyorum yazilanlari, bende katilmak istedim. insaallah bende aralik annesi olucam.. 7 aralikta bekliyoruz minik kizimi.. herkese hayirli ve kolay dogumlar simdiden..
biz burda memleketten uzağız,gittiğimiz yerler tek tük,oraya da ailecek gidiyoz,üniv. arkadaşlarım falan yok,akraba falan da yok,kolu komşu da,bi tek ikimiz varız yani,antebe gidince,ben annemgilde o annesigilde kalıyo,gezeceği yerler oluyo,arkadaşları oluyo,kız kardeşi,ablası davet ederse beraber gidiyoz,akşam olunca da onun annesigilde yada benim annemgilde buluşuyozkıyafat alırken mutlaka onun fikrini alırım,o da bana sorar yakıştı mı diye,markete de beraber gideriz değişiklik olur ikimiz için de,ortak bişeyler yaptığımız için mutlu oluruz,dedim ya tek eğlencemiz birbirimiziz kimsemiz yok,bir kedimiz bile bebişimiz geliyo işte onu da yaptık canımız sıkılmasın diye
bizde birbirimzle vakit geçirmekten zevk alıyoruz,
hamilelik eski aşkı depreştirdi,yapışık ikiz giibi olduj
bugün fıstıgımın ılk kıyafetlerini aldım hava o kdar serındıkı 2 saat durmaksızın gezmişiz eşimle:)))ama hala kararsızım beşigi nasıl alcam dıye her defasında almaya gıdıom bos donup gelıom oyun parkı seklınde olanlar var;bide normal olanlar var ?bana akıl verın nasıl almalıyım ılk bebegımız olunca karar veremedık((bide buyuyenler varmıs sonra cocuk odası oluomus ama
bende eşime aşığım o da beni seviyodur herhalde:)))) ama bizde hep öle dip dibe değilizdir
benimde kocamın öle maçları olur gider oynar bjk maçları olur stada gider, gideriz bunlar onun özeli benimde arkadaşlarımla görüşmelerim olur o da kendi arkadaşlarıyla plan yapar haliyle ilk zamanlar çok takıyodum ama şu dönemde hep birlikteyiz gitse bi yere diye düşünüyorum bazen ruh halime bağlı yani ama her zamana da gerek yok yaaaawwww bence yani
vallahi benim hiçbi fikrim yok çok boğazım kuruyor ama onu da çok su içmeme bağlıyorum o kadarşekeri yüksek çıkan arkadaşlar sizde nasıl belirti veriyor sorabilirmiyim çıktığında kendinizde hissediyormusunuz farklılık
amin amin inş.iyilik sağlık,inş. sonuçların iyi çıkar canım
aaa benimki cumartesi günü evde temizlik var diye bi çıktı sabah 04.35te geldi valla
çok şekersiniz yaa..
benim eşimde öyle,asla yanlız bırakmıyor,geçen akşam arkadaşı aradı,eski dostlar toplaştık erkek erkeğe sohbet ediyoruz,
buyur gel dediler..bizimki eşim hamile biliyosunuz neden ısrar ediyosunz dedi,git bişe olmaz bana merak etme dememe rağmen gitmedi
hahahha ay önce gelmiş geçmiş olsun o stres üstünden
ayyyy kızlar yaa eşim evdeydi bi durun hemen yüklenmeyin yaahalı saha maçına gitmişti 11-12 saati hemen dönecekti ama işte tatsızlık olmuş orda arkadaşları kavga etmiş bizimki ayırmak sakinleştirmek amaçlı müdahil olmuş yağmur başlayınca hemen gelicem ama korkma diye aradı sonra feci yağmur olunca tabi adamda arkadaşını beklemiş arabayla bıraksın diye kendi arabasını almadı tek araba gittiler sonra ortalık yatışsın derken zamanda geçmiş benim çok korktuğumu biliyo defalarca aradı ama işte tabi engel olunacak bi durum değil,o gelmeden babam da arayınca ben ona dayanamadım babam uzakta öğretmen gelemiyo içi içini yedi eminim ben sakinleştirmek için onunda sesi titredi bende tabi çokta özleyince eşimde geldi sonra ben yanımda ama huzursuz oldum bide bu psikoloji işte babam aradı diye çok ağladım bide benide aradı oğlum korkuyo yanına git dedi diyince ben iyice dayanamadım yani sandığınız gibi eşim öcü değil hem insanlık hali cnm her an herşey olabilir
sonra da nasıl da laf kondurtmazmış goncasına
walla arkadaşım öküz hep öküzaman maşallah bir ömür böyle devam etsin inşllh.benim ki değişmez bizim sorunlar aşılcak gb değil 2 günde 1 haksız yere beni ağlatıyor sonrada ne kdr sürecek yası diyor dalga geçer gb bişey dememiş beni üzmemiş gb devam ediyor doğumdan sonraya erteledim ayrılma kararımı değişceğini sanmıyorum yada ben bana yaptığının altında yatan sebebi öğrenmeden gitmekte istemiyorum bakalım bebeğim doğunca tekrr oturup konuşacağım düzelmezse çaresine bakacağım
yani benimkinin tatilde bana yaptığını burda bi anlatsam herkesin ağzı beş karış açıkta kalır da... evelsi günkü yazılarımı silemediğimden şimdi hiç yazamicam maalesef... he benimkinin öküzlüğü baki ama kendimi bi şekilde törpülüyorum ben de evliliğimize 1 şans verdim bunu iyi kullandı kullandı kullanmadı hep beraber görürüz artık
aslında haklısın canım sonra begenmeye bilir teşekkür ederim tavsıyelerın içinwalla seni bilemem ama ben oyun parklı olandan alıcam en kullanışlı olduğunu düşünüyorum biraz büyüyncede oda alırım onun beğendiği gibi..şimdi oda alsam büyüyünce beğenmez bebek odası bu der oyüzden bebek odası bence gereelksiz biraz büyüyüp aklı erdiğinde oğluşumla beraber güzel bi oda yaparız ama şimdilik sadece oyun parklı beşik alıcam ben ayrıca kullanan herkes çok memnun tavsiye ediyolar yani bu benm nacizane fikrim
derya sana katılıyorum kociş olmadan neredeyse wc ye bile gitmem ayrılmaz ikiliyiz
oo mesela ben çiğköfteciyim eşim balıkçı
ben dublaj film izleyemem eşim altyazıdan nefret eder
eşim maç peşinde ben kitap
eşim öyle bir geçer zamanki kurtlar vadisi vs'ci ben CSI new york, CSI miami, NCIS, House vs peşindeyim
eşim şezlopngd ayatmaya bayılır ben sudan çıkarsam sıkılırım
eşim pop/house müzik sever ben R&B
eşim sarışın mavi gözlü pamuk beyazı tenli
ben kömür karasıyım
eşimin hayalleri ufak benim dünyayı keşfetmem lazım
eşim bayılır kavga etmeeye ben anında çöüzmücüymdür
geçen gün dedim ki bu kadar zıt iki insanız nasıl idare ediyoruz?
iyi idare ediyoruz dedi :))
aynen bende böyle düşünüyorum böylede yaşıyorum
annesigilde bile banyoya beraber girdik düşün yani,annesi de yanımızda banyoya girer kocasını çağırır kese için,ayıplamazlar yani,ama annem ayıp ayıp bari burda ayrı girin der
aneammmannesigilde bile banyoya beraber girdik düşün yani,annesi de yanımızda banyoya girer kocasını çağırır kese için,ayıplamazlar yani,ama annem ayıp ayıp bari burda ayrı girin der
Valla bizde bırak duşa girmeyi, el ele gözgöze bile oturulmaz ailenin akrabaların yanında, hatta eşimde bende onların yanında genelde isimlerimizle hitap ederiz birbirimize tabi bu bizim görüşümüz herkes böyle olacak değil.
aneammmben eşimin ailesinin ve benim ailemin yanında onun olduğu tarafa dönük konuşamıyorum bile valla maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?