merahabalaaaaaar
ya bu uykusuz geceler bizi mahvedecek sanırım,kabus gibi bir geceydi,bütün gece uyumak için düzgün bi şekil bulmaya çalıştım oğlumla ikimize...yastıklarla boğuştum,yastıklar düştüüüüüü,tabi bu arada kocam ohhh uyuyooo,tam uyuyabilicem dedim karnım acıktıııı,amaaaan çok gıcık bi geceydi şu an bacaklarım belim kopuyorbu zıpır oğlum beni ne halllere soktuuu
günaydın canım,
nasılsınız bakalım bugün??
biz kızımla iyiyiz,dinlendik bugün biraz, sonrada teyzeleri burda mı diye bakmaya geldik
kızlar yatak işini ne yaptınız? ben hala mobilya beşik ile park yatak arasında gidip geliyorum. karar veremiyorum bir türlü :26:
cnm dediğin gibi gerçekten gözden kaçıyor bazı mesajlar... ama ben hiçbir arkadaşımızın bunu art niyetli yapmadığından eminim :)) ki sen de ii niyetli bakmışsın olaya... kayıt denilen şu ki; aralık anneleri listesi var... sat, bebeğinin tahmini doğum tarıhi, hamile kaldığın kilo, şimdiki kilon gibi bilgileri deryam diye bi arkadaş var ona yazarsan seni de listeye ekler... cüz olayına gelince de, biz cüzleri paylaştık, ama okumak isteyen arkadş olursa aynı cüzün iki kere okunmasından bi sakınca olmaz bence... bunu da deryam a yaz... tekrar hoşgeldin aramıza :)
tşkler cnm benim.. ii sayılırız... en azından kalk da kahvaltı yap tekmeleri duruldu biraz:)) ama ben bu uykusuzluktan nasıl kurtulucam onu bilmiyorum :))
günaydın canım,
nasılsınız bakalım bugün??
biz kızımla iyiyiz,dinlendik bugün biraz, sonrada teyzeleri burda mı diye bakmaya geldik
evet canım hiç alınmadım merak etmeyin, ama hatırlatmak istedim tekrarilgine teşekkürler..
aslında sana da iğneden bahsedip yarın gidicez dediğinde, herşeyin iyi olcağını filan yazıp geçmiş olsun demiştim, onu tekrar görmen imkansız o yüzden tekrar geçmiş olsun canım, hiç bişeycik olmaz bebeğine vakti geldiğinde yaparlar biter canım.. herşey yolunda gidecek inşallah..
tekrar hoşbuldum sizleri seviyorum...
bende de var canım ya, gecelerimiz artık zor geçecek galiba, Allah yardımcımız olsun..ama bebiş için değer.. sabredeceğiz..
hadi dinlen sende biraz..
inşllh 39. haftayıda hayırlısıyla görücez az kaldı Allah iyiliğinizi daim etsinnn
iyi günlerde mışıl mışıl uyuyup neşeli oyunlar oynasın bebişin yatağında canım..Pierre Cardin PS 132 L Oyun Parkı Beşik
bu sitedeki modeldenmi aldın ne kadara aldınız sormamda sakınca varmı
mrb ben 19 ggünlük anneyim lohusayım tatlı yiyebilirmiyim puding bu arada kabızlık sorunum ar zararı olurmu.
mrhb bende bebek odasına o kdr para veremem doğrusu nsasılsa 3-4 sene sonra beğenmicekler genç odası istiyecekler çocuklar..
biz 1400 civaı tuttu çilek safari serisi bebek odasını aldık.ben dream beğendim eşim safariyi istedi eve gelince benimde hoşuma gtti. içinede fazla renkli olmayan 1 uyku seti rıyorum şimdide ve park yataklarının küçüklerinden alıcam yatak odası oturma odası rahat geçiş yapabilsin diye bir anne adayımız yazmıştı büyük olan park yataklar kapıdan geçmiyor diye sağolsun hataırlattığı iyi oldu benim hiç aklıma gelmemişti. bende küçüklerinden bakıyorum şimdi küçükleri bile 3 yaşa kadar kullanılabilecek büyüklükte zaten
slm kızlar.3 gündür kasıklarımda şiddetli ağrı vardı. dünsabah dr gittim vaj. ve normal ultrasonla baktı bebeğim iimiş çokşükür. idrarda enfeksiyn çıktı.antibiotik verdi ve akıntım olduğu için fitil verdi.hamileliğim boyunca bu sorundan kurtulamadım ben her ay antibiotk ve fitil kullanyrm aynı sorunu yaşayanınız varmıııı
selam kizlar...
doktor amcamiza gittik sabah erkenden. oglum 1200 gr olmus :)ben dusuk agirlikli dogmusum esim de oyle. haliyle 900 falan bekliyodum kilosunu. bi yandan sevindim bi yandan da ufak tefek biseyim zaten cok kilolu olmasin istiyorum saglikli olsun yeter.. boyumuz 32 cm olmus. yolun 2/3unu tamamlamis sanirim minigim.
simdiye kadar 7 kilo almisim. ben 10 kilo ile tamamlama hedefindeydim ama doktor daha almalisin dedi tuhaf bi sekilde. ona gore 14 kilo civarinda tamamlamamda bi sakinca yok. bir de yemeklerden once 1 bardak suyu yavas yavas ic ve yemekten sonra da 15 dakika dusuk tempolu bi yuruyus yaparsan guzel olur dedi. gogus bakimina en gec 32. haftada basla dedi lanolin iceren bi krem kullanabilirmisiz. bizden haberler bu sekilde...
canim biz de safari alacagiz ama ben mobilya besiklere hic sicak bakamadim hamileligimin basindan beri. o nedenle sifonyeriyle dolabini almak niyetindeyim. park yatagini simdiden secip aldim zaten arabasiyla birlikte. bu yatagi Graco Contour Prestige Deluxe Oyun Parkı 2011 | Ayhan Çocuk Gereçleri aldik, yesil renk olanini. ama acaba safariyle kahverengi daha mi uyumlu olur diye dusunmuyor degilim bazen.. ben uyku seti olarak da Funna Baby Ari ya da Araba nevresim takimini dusunuyorum. bakalim nasil olacak :)))
canim gecmis olsun. ilk seker yuklememde benden de tahlil istemisti doktorum cok belirgin bir sikayetim olmamasina karsin. bende de enfeksiyon cikmisti. tek kullanimlik bir toz ile hallettik sukur. kuru tutmak camasir degistirmek onemli. cok terledigimiz bu donemde zor da olsa dikkat etmek gerekiyor. akintim var ama koku olmadigi surece normal oldugunu soyluyor. bir de her muaynede usg ile bobreklere bakiyor. gebelikte enfeksiyon cok hizli ilerleyip bobreklere zarar verebilirmis allahkorusun..
kızlar canım sıkıldı,
bugun şeker yüklemesi vardı 50 mg. 145 ten düşük olması gerekiyormuş 169 çıktı, 100 lük olanıda yapıcakmışız, muhtemelen oda yüksek çıkacak
kızlar canım sıkıldı,
bugun şeker yüklemesi vardı 50 mg. 145 ten düşük olması gerekiyormuş 169 çıktı, 100 lük olanıda yapıcakmışız, muhtemelen oda yüksek çıkacak
Benimde 168 cıkmıstı uzulme 2.yuklemede 100 gr olanda bısey cıkmadı tatlım..
Bozma moralini bişey olmaz benim 50 mg ta 220 çıktı 100 lüğü yaptırmadım gerek yok dedi doktor yeterince yüksek gebelikte şeker tanısını koydu yediklerime dikkat ettim 1 hafta sonra tokluk şekerimi ölçtürdüm 116 çıktı çok iyi yani yediklerine dikkat et sorun olmaz birde süt içerken içine 1 tutam tarçın at ve yürüyüş yap şekeri düşürüyo ikiside takınca kafaya daha çok çıkıyo..
inş bendede çıkmaz canım, çok teşekkürler
çok saol canım, hafta içi 100 lük olanıda yaptıracağım artık, bu arada tatlı dışında ne yememeliğim acaba? kızlar yazmışlardı ama unuttum(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?