2011 Aralık Anneleri

Herkese iyi geceler kızlar sanırım gunler ılerledıkce sorunlarımızda artmaya baslıyor benımde kuyruk sokumu ve(sanırım pelvıs kemıgı agrısı olmalı) basladı birde cok afedersınız sanırım hemoroıd olmuşum Off yaa cok kotu bırsey kabızda degılım ama annem ıkınmaktan bıle olur dedı cocuk baskı yapıyormus wcye gıtmeye korkuyorum oturunca agrıo naapıcam ben yaa

benim ikinci hamileliğim doğumda 17 aralık inşallah sağlıklı alırız kucaklarımıza bebişleri herkesi de tebrik ediyorum

kızlar herkezin galiba sorunları farklı çıkmış.benimde sorunum sık sık idrara çıkıyorum.çok sıkışmış gibi oluyorum.ama wc ye gittiğimde çok azbişey geliyo.genelde doğum yakınlarında olur bu durum.erken doğum yapıcam diye çok korkuyorum.hafta arasında doktora gidicem kontrolüm var gidene kadar ne yapıcam bilemiyorum.saat başı wc deyim.sizlerde de bu durum başaldımı.normalmidir acaba26:

İyi geceler kızlar epeyidir giremiyorum raporluyum esimin yanına Trabzon'a geldim 32. Haftama kadar burdayim.umarım herkes iyidir biz oğlumla iyiyiz hersey yolunda özledim valla telefondan zor giriyorum nete .artık uyumak zorladı uyutmuyor bizi bu sipalar

kızlar cevabınız için teşekkür ederim alttan muayeneden sonra gelmeye başladı, geçmezse yarın gidiceğim. ilk defa başıma geliyor ve çok sinir bozucu bir durumkasığımın sol tarafındada ağrı hala devam ediyor. sık değil ama arada yokluyor. anne olmak pek de kolay değilmiş.

Canım merak etme bende cok sık cıkıyorum ıdrara yalnız sunuda farkettım artık havalar sogudu ve ben corap gıymıyorum hala gecelerı bıle annem tembıh ettı corap gıydım bugun ondan berı cıkmadım o kdr sık wcye sanırım bırazda usutuyoruz oda yapar sık ıdrara cıkmayı :26::26:

benim ikinci hamileliğim doğumda 17 aralık inşallah sağlıklı alırız kucaklarımıza bebişleri herkesi de tebrik ediyorum

hosgeldın cnm aramıza Allah hayırlı dogumlar nasıp etsınnn

Canım hosgeldın bızlerde ıyıyız sukur sıkayetlerımız basladı dert yanıyoruz bırbırımıze

Canım gecmıs olsun eger devam ederse mutlaka gıt doktora korkutmada tabıkı kendını gonlunu ferah tut yaa bu bebısler bızı ne hale sokuyorlar sorma :97::97:

aynı durum bende de oluyor. sürekli yaşamıyorum. bazı günler wc ye zor yetişiyorum ama azıcık bir şey çıkıyor. bazense her şey normal. sanırım bebişin karnımızdaki pozisyonuna göre durum değişiyor. bazen mesaneye baskı yapıyor, bu yüzden sık wc ye gidiyoruz.

Bende de aynı sıkıntı var,sürekli sanki saatlerdir tutmuşum gibi oluyor.Senin kaçıncı gebeliğin?Ben geçen kontrolde doktoruma sordum ikinci gebeliklerde bu his daha fazla olurmuş,normal sıkıntı yok dedi.Ama beni rahatsız ediyor,sürekli taharet almaktan çamaşırım nemli gibi kalıyo sanki.Gece bile kaç kez kalkıyorum.

canim yaaa ben de ayni sorundan muzdaribim. bende hamilelikten once de donem donem hemoroid olurdu. super bi ilacim vardi kullandigim ama kortizonlu diye bu donemde kullanamiyorum. bu aya kadar iyi idare ettim ama rtik bebikolar asagiya basinc yaptigi icin dogal olarak hemoroid gelisimi soz konusu oluyormus. kullanabilecegim bir krem ve bir fitil verdi ama acikcasi cok umitli degilim bi sekilde idare edices sanirsammm..

anlaşılan normal gibi gözüküyo.ama fark ettimki uzun süre yatınca pek olmuyo.bebğim şimdiye kadar ters duruyodu.galiba doğum pozisyonunu aldı elleri kasıkta ayakları gögüs altımdan hissediyorum.ayakta olunca daha çok oluyo.geçen oğlanı okula almaya okula gitmeden wc ye gittim.15-20 dk.sonra eve geldim wc ye zor yetiştim.dışarı çıkamıyorum.mesanemde baskı hissediyorum.bu 4.hamilelğim daha önce hiç böyle olmamıştım.

Aynen canım ya bende de cok nadırde olsa olurdu ama bu seferkı acaıp yaa cok kotu bırsey valla otursan oturamıosun wcye gıtsen dert gıtmesen dert kremı denedın mı cnm pekı belkı bır faydası olurdu bende pzt dra gıdıcem de sorcam bır yandan da nasıl sorcam dıe cekınıorum :18::18: ah bu bebıkolar ahhh :97::97:

kızlar ya aranızda benim gibi alttan muayene olun yok mu:44: kahverengi lekelenmeye kafayı takmış durumdayım. bu arada çok gerginim. sürekli çocuk gelişimi ile ilgili kitaplar okuyorum. eşim de okuyup öğrensin istiyorum. malesef çok ilgili değil, bebişi çok seviyor ama okuma konusuna yanaşmıyor. bilinçli anne baba olalım istiyorum

ben olmadım cnm alttan muayne yalnız kahverengı leke bende 18.haftada gelmıstı oda normalmıs gelebırlımıs buyuk ıhtımal sendede vajınal muayneden sonra gelmıstır yrn mutlaka dra danıs canım esın kıtap okumuyorsa sen yonlendırırsın onuda sonucta zorla bırsey yaptıramazsın bosver dusme ustune bu kdr

yarin basliicam kullanmaya. bi sabah bi aksam kullanicakmisim. haftada bir gun de fitil kullanicam. bakalim umarim faydasini gorurum ama kortizonlu kremdeki gibi super bi etki beklemiyorum acikcasi...

Son düzenleme:

cnm lekelenme konusunda hiç bi fikrim yok.ama çocuk konusunu çokda kafaya takmaya gerek yok.ben ilk doğumu mu 18 yaşında yaptım.hayatımda ilk defa yeni doğmuş bebek gördüm.oğlum ağladığında sanki yılların tecrübesi varmış gibi her ağladığında ne olduğunu yine ben anladım.babalar anneler kadar ilgili olamıyor malesef.anneliği babalığı yaşadıkça tecrübeleniyosun.

yarin basliicam kullanmaya. bi sabah bi aksam kullanicakmisim. haftada bir gun de fitil kullanicam. bakalim umarim faydasini gorurum ama kortizonlu kremdeki gibi super bi etki beklemiyorum acikcasi...

dene bakalım cnm ya belkı faydasını gorursun bende su anda cok vasat durumdayım eger etkısı olursa bende kullanırım dayanılacak gıbı degıl cunku

hic bir zaman senin kadar ilgili olmayacak. hatta sen ne kadar ilgili ve bilgili olursan o kendisini o derece rahat hissedip iice konu disi kalacaktir diye dusunuyorum. bizimki onceden merak eder sorardi birlikte bakardik bi takim seylere. simdi merak ettigi seyleri ben onceden arastirmis oldugum icin dogrudan ben anlatyorum. artik bana o kadar guveniyor ki kafasina hicbirsey takmiyor :))

pismanim ama kendimi arastirmak konusunda durduramiyorum. bilgi paylastikca artar belki ama ilgi azaliyor o kesin. bundan sonra tum bildiklerime kendime saklamak, hatta salaga yatmak niyetindeyim. bilgine....

evet haklısın. geçen eşime bu konudaki şikayetlerimi dile getirdim. ne dese beğenirsin " sen zaten her şeyi biliyorsun ya benim bilmeme ne gerek var." güler misin, ağlar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…