2011 Aralık Anneleri

kızlar canım sıkıldı,

bugun şeker yüklemesi vardı 50 mg. 145 ten düşük olması gerekiyormuş 169 çıktı, 100 lük olanıda yapıcakmışız, muhtemelen oda yüksek çıkacak

aynı dertten muzdaribiz. ben de geçen salı yaptırdım 50 grmlık ve 192 çıktı ebe beni bir güzel korkuttu. şimdi diyetteyim ama arada kaçamak yapıyorum. ilk günler çok gerildim ama şimdi takmıyorum kafaya.meyveyi ölçülü ye beyaz ekmek makarna pilavı 2 kaşık ye en fazla bir öğünde. tatlı ve kızartma yeme olay bu. bi de hamur işi

niye yiyemiiiiycen ki yaaa tatlı yenmez miymiş lohusaykenn
eğer öyleyse ben yandımmm

tatlı yenır tabıkıde amabebek gazlıysa bıraz yedıklerıne dıkkat etmen lazım....bide bolbolsu içkabızlıgın için.benımablamda doğum yaorı çoçuguçok gazlı erkekbebek yedıklerıne hepdıkkat edıyo amatatlı yemedıgını gormedım :) ye sütolur

slmkızlar nasılsınız....bizoğlumla çok ıyıyızde şu miğde yanması hiçgeçmiycekmı ölüyorum ya resmen arada arada bıyokluyokı mahvoluyorum sbenımgıbı olanınız varmı???????? haftaya kontrole gtcez bakalım kaçkılo olmuş....:))))

herkese merhaba.. benimde sekerim yuksek cikti, normalde hep dusuk cikardi ama benim annem diabet 2 50 yasindan beri. doktor etkisi olabilecegini soledi. annem kendini olcerken benim ve kardesleriminde olcerdi ve hep dusuk cikardi. simdi hamilelikle degisen bunye ile yuksek cikmasi normal dedi doktor. dogumdan 6 ay sonra tekrar tahlil yapar icimiz rahatlar dedi. tabi bu arada ben 2 haftadir diet yapiyorum ve gunde 4 kere sekerimi olcuyorum doktor kontrol ediyo. biraz disimizi sikicaz malesef( benimde canim cok tatli istiyo pastaa diye evde dolaniyorum( ama doktor kendini takip et dedi bide yemeklerden sonra yuruyus yaparsan o sekerin yukselmesini onler dedi. bende test ettim kendimi mesela canim pizza istiyodu 3 dilim yedim sonra yarim saat yurudum ve 2 saat sonra sekerimi olcup kaydetmem gerekiyodu, korkarak olctum ama sinirin altinda cikti. kendini bole ara ara dene dedi ve haftada bi tatli yiyebilirsin dedi abartmadan. hamur isi, tatli, yasak.. meyve, sut, ekmek, makarna ve pilav icin gunluk olculer verdi.. onun disinda et, sebze, salata, peynir serbest. mesela sut ve yogurt olculu bu bana ilginc gelmisti..
ama cok zor( Allah yardimcimiz olsun.. canin bisey isterken yiyememek cok kotu.. hep olculu olmak lazim.. bi taraftan da yuksek sekerinde bebege cok zarari varmis.. duyunca insan ici parcalaniyo kiyamiyo.. katlanicaz artik surda 2-2,5 ay kaldi

cnmmm tasındım dderken bayaaaaaaa bı topıkten uzak kaldıım hıcc gormedıım sonra ogrendıım basın sagolsun bızde senıı cook sevıyoruuz ıns dıledıgınız vakıttee rabbım hayırlısyla tekrar nasıp ederr cook opuyorum senıı Kendıne cook ıyı bak allaha emanet ol tatlııım

Kızlaar saat farkındanmıdır nedır hıc rastgelemıyoruuz ne guzel onceden begen butonu vardı kaldıgımz yerdeen devm edıoduuk sımdıı gecmısı oku oku yazdıgım cvpları bıle goremıorumm nasılsıınz ben bel agrısı kalca agrısı bacak kramplarıı ve sırt ustu yatınca ozellıklee nefes darlıgı cekenlerdenıım uyumak gelıoo sureklıı banaa :)) sızlerrr nasılsınızzz

olbey; aldığın park yatak için verdiğin linki tıkladım da sen de mi netten siperiş edip aldın??? inceledim, benim de çok hoşuma gitti. eşim kırmızısını beğendi. ürün eline geçtiyse ve beğendiysen ben de sipariş edicem...

kızlar canım sıkıldı,

bugun şeker yüklemesi vardı 50 mg. 145 ten düşük olması gerekiyormuş 169 çıktı, 100 lük olanıda yapıcakmışız, muhtemelen oda yüksek çıkacak

benim de ilk yuklemem yuksek cikmisti. bu illa ki 3 saatligin yuksek cikacagi anlamina gelmiyor. insallah sorunsuz bi sekilde atlatirsin. diyet yapan arkadaslari da goruyorsun. olur da yapman gerekirse biraz dikkatle hamileligini hicbir sorun yasamadan tamamlarsin canim. iyi ki bu testler var da ne oldugumuzu biliyoruz. bebeklerimizi de kendimizi de gereksiz risklere sokmuyoruz :)

canım venüs rengine bayıldım yatakta.aslında safariyle o da uyumlu olabilir.kahverengi de güzel.

benim aldigim venus olan yesil zaten oda truncu yesil kahve karisimi olacak diye hayal ettim hep. cok dominant bi cinsiyet rengi olsun istemiyordum kiz da olsa erkek de olsa. ama simdi bakinca safariyle apple kahve mi alsaydim diyorum. arabasini bu kahveden almistim Graco Ultima +Ts Plus Junior Baby Travel Sistem Bebek Arabası New 2011 | Ayhan Çocuk Gereçleri yesili begenmeyip. kafam karisti biraz aslinda bakalim oda gelince yan yana koyar bakarim olmadi degistiririm yatagi :))

saat farki malesef muhabbetleri kisitliyor. benim kiz kardesim de houstonda. onunla da genelde buranin sabah 7sinde onlarda gece 11ken falan gorusuoruz. mesafe olunca mecbur boyle oluyor. olsun ii haberlerini alalim da varsin karsilikli yazismak eksik kalsin :))

Son düzenleme:

canim ben linkini attigim yerin magazasindan aldim. gidip gormeden icim rahat etmedi... bazilarinin kumasi cok plastik plastikti cunku. bu aralarinda ii olan bi malzeme. yalniz eger sallanmasi yonunde bir beklentin varsa bunu tavsiye etmiyorum. usa markasi bir besik ve normalde kraftlarda bulunan sallanma ayagi bunda yok. onun disinda kumasi kalitesi vibrasyonu kilifi katlanma sekli pratik ve aparatlari cok kaliteli.

olmaz mı cnm ya??? gaviscon die bi şurup var onu içince biraz rahatlatıyor ama o kadar. sonra yine başlıyor... hele de uyurken

cnm valla özledim ya... yine rastlaşamamışız.... ben de nefes darlığı, çarpıntı ve mide yanması var.... bu yüzden de uyuyamıyorum... atlatıcaz inşallah bu dönemleri de... öptm kocaman...

naladım cnm çok tşk ederim. annem de karyolasını almış o da sallanmıyormuş. sallamak şart mı ona da karar veremedim ama neyse... ben çok beğendim... muhetemelen alırım. çok çok sağol...

Herkese merhabalarr

Kizlar dun misafirlige gitmistim uzerinize afiyet cokta yemistim.Eve geldim midemde bir yanma ölüyorum.Neyse yattim koltuga yediklerim agzima geliy kadar yani patlamak uzereydim resmen.Koltukta salak gibi sirt ustu yatmistim aniden yedikleriminde etkisiyle birden bir daraldim boyle nefesim daraldi bi kotu oldum.Sonra kalktim istifa ettim.Dunden beride hala toparlanamadim.Yemek yemeye korkuyorum.öluyorum sandim resmen.o kadar daraldim yuzumu ates basti nefesim daraldi.Hamileligin basindan beri ilk defa boyle oldum.Heralde hem cok yedim hemde sirtustu yatinca cocuk yukari cigerlere baski yapti.Ne kotuydu ya simdi anladim nefes darligi ceken hamisleri.Allahtan bugun daha iyiyim.Simdi artik az yemek yiyorumm :18:

naladım cnm çok tşk ederim. annem de karyolasını almış o da sallanmıyormuş. sallamak şart mı ona da karar veremedim ama neyse... ben çok beğendim... muhetemelen alırım. çok çok sağol...

rica ederim canim. benim ilk 6ay yanimda yatiracagim besik mothercareden ve o zaten sallaniyo. o yuzden alirken cok da etkilemedi beni. gerci sallamayi dusundugum icin degil ama bebeklerin ne isteyecegi belli olmuyor kendi kurallarini kendileri koyuyorlar. alternatifin bulunmasinda fayda var :)

kımsecıkleryokmuuuuuuuuu :))))) huuhuuu.....sızdede sırtağrınız oluyormu

olmazmı canım ya, bütün gün ayakta kaldığımda yada hep oturduğumda çalışırken bilgisayar başında filan, offff.....
sol kaburgamdan birisi kopacak gibi ağrıyor valla :2::2::2::2: nefesim kesiliyor bazen şiddetli olursa:2::2:

:))) yılmaz erdoğanın şiirindeki gibi, hem kendileri büyüyecek hem bizi büyütecek bebişlerimiz... :))) onlara göre yaşayalım bakalım neler olacak :)

kızlar çok acil tecrübenize ihtiyacım var
dün öğlen 3 de kasık ağrılarım başladı. saat 7 ye kadar bekledik, geçmeyince acile gittik. daha önce ne ağrım, ne sızım, ne bulantım olmuştu.
neyse kan ve idrar tahlili yapıldı, nts ye bağladılar. bir de alttan muayene oldum ilk defa, rahimde açılma var mı diye baltılar.sonuç olarak bir şey yok dedi, rahim genişlediği için ağrı yapıyordur dedi.
wc ye gittim, tuvalet kağıdında kahve rengi bir lekehani adet günlerinin son zamanlarında renk koyulaşıyor ya, aynı öyle:2: dün akşamdan beri az arada damla damla geliyor. acaba alttan muayene olduğum için mi? sizce normal mi? kasık ağrılarım arada yokluyor.

gaz sancısıda olabilir bende dün öyle bi ağrı çektim ki dedim doğruyorum galiba az yürüdüm lavaboya gittim meğersem ishal olmuşum ama yok böle bi sancı..Muayene ettilerse korkulacak bişey yok telaşlanma artık ağrılı zamanlarımız geldi..

cnm doktor bişey yok demiş ondan iyi bilemeyiz tabii ama ben bi sitede okumuştum hamilelikte kahverengi akıntı gelirse doktora başvurun diyordun allah göstermesin bebiş içerde kaka yapıyomuş ve kahverengi akıntı oluyomuş tabi nekadra doğru bilemem öyle okudum netten bi araştır istersen ama sakin ol tm mı telaş yapma

canim alttan muayeneden kaynakli olabilir. ama devam ediyorsa yine de hafife alma bence. bi aramak ya da hastaneye tekrar ugramak faydali olabilir. cook gecmis olsun, durumundan haberdar et bizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…