2011 Aralık Anneleri

kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle davran bence
bebişin doğduktan sonra da eşinle yaşayacağın güzel aylar olur zaten o yüzden gidersen de üzülme

walla kanama olcak ya onun ıcın ben 2 takım aldım onden dugmelı bırde gecelık war uzun kollu elbıse altan dr bakıyormus rahat olsun dıe ılk onu gıycem snra snra dıgerlernı gıyrım benlkı ıkıncıye gerek kalmaz ama yanımda buılunsn ne olur ne olmaz

doğru söylüyosun canım bende teferruatlı aldım bir tane yeter ikinciyi sıradan alırım ozaman çok pahalı ya adı varya uzun kollu aldım tabi o dediğin şal zaten gerekli olacak bencede demekki durunca işe yaramaya başlıyor aralık annesi olacağımız için üşürüz belkim ama hastane sıcak olur yinede şeker dimi

ozaman doğuma sıradan bir gecelik giyeriz sonrasında da ziyaretçiler geldiğinde teferruatlı giyinir süsleniriz

valla canım ben de korkuyorum çatı muayenesinden ve normal doğumdan o yüzden benim pek yardımım dokunmaz:)
benim haftaya kontrolüm var doktorum o zamana kadar iyice düşün demişti hala düşünüyorum bakalım ne olacak

kıyamam ama ben sana, dik durmalısın canım benim.. kızımın arkadaşına yani küçük meleğine iyi bak.. bak ne güzel herşey yolunda, bebeğin iyi ve eşin, ailen var... bizde ikinci ailen tabi.. gerektiğinde burdayız..
inan bana herşey yolunda gidecek.. dualarım sizinle..
içini rahat tut, iyi düşün herşey iyi olsun normal doğumun gerçekleşeceği zamanı doktor tahmin eder, sende çağırırsın babasını.. gelir ve yanınızda olur inşallah.. dualarında istediğin şeylere sende inanmalısın, istediklerinle seçimlerin uyumlu olmalı ki gerçek olsun..
Allah sağlık versin inşallah hepimize.... gerisi çözülür...

kızlar ya bişey soracam çantanızı aldınız mı acaba
çok güzel çantalar var ama fiyatlar çok yüksek normal bir çanta alsak olmuyo mu

çantalar çok pahalı ya adı varya ondan belki inanmayacaksınız ama ben ayakkabı mağazasından bebek çantası aldım üzerinde kocaman bir oyuncak var hani gezmeye gitmek için müsait bezini çırtını pırtını koymak için fiyatı 10 tl

pamuk58

renkgelsınhayatta kızlar dogum yapmıs arkadaslar konustum bende sıcak basıyormus zaten cok polarlı bıısy almayın hatta evde warsa onu koyun sık sık degıstırmek ıcın zıyarete cıktıgınızda suslu olanını gıyersınız herkez lızoz dıor bende sallarım cıkartyım o zaman tekrardan ormeye gerek yok lızozu ..(annemde almıs bana 3 takım etti ama ıkısnı goturmem yeterlı sanırım

kızlar hani şu doğum hikayelerini okuyoruz ya ogün tesadüf bir konu vardı normal doğumdan sonra dikişleriniz ne kadar sürede iyileşti hepsi 1 ayı buldu yazıyo ya benmi yazıları korkunç görüyorum yada gerçekden korkunçmu herkes abartmayı seviyor şu doğum konusunda ya bizim gibi korkanlar neyapsın
benim doktoruma kalsa sezaryan yapalım dicek ama sezaryanda ameliyat ya son ana kadar düşünmeyeyim diyorum ama sonunda yüzleşecek değilmiyim neyapıcaz bilmiyorum

aynen cok pahalı bende cok para vermek ıstemıyorum anneme kalsa alcak geccekte bıraz tutumluyum sanırım o ısı gorecek olan guzel canta denk gelırse alın kacırmayın bende ole bısıy bakıyorum neden verırım 80-90 yaa gunah o paraya

evet malesef çok pahalı canım onun için dedim 2. yi normal kullanırız diye..
ewet şekerim hastane sıcak olur ama yanımıza sıcak tutacak şeyler almalıyız.. biz üşürsek sütümüzden bebeğe de soğuk geçermiş.. hem doğum sonrası çok güçsüz düşecekmişiz, yani fiziksel olarak halsizlik biraz işte.. üşütmeyelim..
ay bu arada ben bunları konuşurken bile çok heyecanlanıyoruuuummmmmmm

kocaman öpüyoruz biz de seni kızımla tatlı teyzesi:)) inşallah herşey dediğin gibi olur... yoruldum sanırım ben biraz moral olarak. azıcık uzanayım... ii geceler cnm...

haklısın canım ozaman 2 tane almam yeterli

evet ya çok pahalı çantalar ben de normal bir çanta alacam biraz büyük ve bol cepli inşallah işimi görür

bu lizoz nedir kuzum ya ben ilk defa burda duydum
bu arada bebişimin nerdeyse herşeyi tamam ama kendime bişey almadım daha uzun kollu bir geceliğim vardı bir tane daha alacam ama kısa kollu almak istiyorum (tansiyon ölçmeye falan rahat olsun diye) zaten hastane sıcak olur üşürsem de üstüme hırka şal v.s. bişey alırım 2 tane de pijama almak istiyorum umarım yeterli olur bu hafta halledecem umarım

ya foto makinem kayınvalidemde kaldı çeker resmini gösterirdim size aklınızda bulunurdu 10 tl bedava gibi ve inanın çok pahalı görünümü var bende 90 tl vermem hem model olarakda beğenmiyorum çok gereksiz bir fiyat ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…