cnm bende hiç birşey almamıştım bugun ilk defa çıktık eşimle çoğu eksikleri aldık bi kaç şey kaldı çok yorulduk ama değdi bu arada bende ana kucağı aldım 80 tl ye hemde arabayı yaza doğru alacağım kışın lazım olmaz diye düşündüm..ana kucağını aldım hem ewde kullanılıyor hemde arabayada bağlanıyor oto koltuğu olarak süper valla tavsiye ederim
cnm bende hiç birşey almamıştım bugun ilk defa çıktık eşimle çoğu eksikleri aldık bi kaç şey kaldı çok yorulduk ama değdi bu arada bende ana kucağı aldım 80 tl ye hemde arabayı yaza doğru alacağım kışın lazım olmaz diye düşündüm..ana kucağını aldım hem ewde kullanılıyor hemde arabayada bağlanıyor oto koltuğu olarak süper valla tavsiye ederim
bebeğe alışveriş yapmak süper bişey ya ne kadar mutlu oluyor insan güle güle kullansın meleğin canım
sen nerden aldın ana kucağını peki bende arabayı yaza düşünüyorum ankara malum çok soğuk bölge şimdilik gerek yok ama anakucağı hastaneden çıkarken bile gerek bence çok kullanışlı bişey sen uyguna almışsın canım nerden aldın peki
cnm güle güle kullan aldıkalrını resimlerinide bizimle paylaşmayı unutma
BabyLife Ana Kucağı Ve Otokoltuğu 0-13 kg(0+ 1 yaş) New 2011 | Ayhan Çocuk Gereçleri bak bunun mavi olanı aldık biz fikir edinmiş olursun
kullanışlı galiba dimi :) ayarlanabilir özelliği varmı sonracıma içine ne sermemiz gerekiyor bebişi koymadan önce he canım :44: aslında benimde hoşuma gitti
kızlar size iyi muhabbetler bize iyi geceler olsun yatayım artık tabii uyuyabılırsem sabaha kadar yastıklarla dön saga dön sola yapar dururum yine
ewet ayarlanıyo sapı filan içinede bişey sermeye gerek yok çünkü koruyucu pedler var içinde yumuşacık ama istersen yine yenidoğduğu için ince bi battaniye serebilirsin
benimde arkadaşım bu siteden aldı bazı şeylerini bebeğin oda çok memnun valla canım bende burdan alayım ozaman çok tşk ederim
koruyucu pedi çok sert gibi geldi bana dışardan baktımlarım yeni doğacağı için kıyamam sererim battaniye :::))))
ben bu siteden almadım burada mağazadan aldım cnm siteden alamam ben görmeden dokunmadan olmaz ki sana göstermek için siteden resmini koydum..aynı markanın oyun parkınıda aldım süper kaliteli bence
ben bu siteden almadım burada mağazadan aldım cnm siteden alamam ben görmeden dokunmadan olmaz ki sana göstermek için siteden resmini koydum..aynı markanın oyun parkınıda aldım süper kaliteli bence
bende sen aldın diye yakından gördüğün için içime sindi açıkcası
oyun parkı almayı düşünmedim ilerde belki şimdilik anneannesi kraft dondy beşiği alıcak bende bu beşiği tavsiye ederim size
içi sert değil ama yenidoğacağı için bende bi battaniye sererim yumuşacık olsun rahat etsin oğluşum
bi bakayım netten cnm sağol inş istediğin gibi olur herşey
aynen rahat etsin oğluşlarımız
bende doğumu annemin yanında istanbul da yapacağım için banada seyahatte çok lazım olacak 2 aylık olana kadar kalırım sonra ver elini ankara :))))))))
bi bakayım netten cnm sağol inş istediğin gibi olur herşey
Kids Vanessa Rug - Rugs & Curtains - DECORATION - Turkey kızlar oğlumun odasına almayı düşündüğüm halı bu.ne dersiniz??odamızda beyaz renkler hakim,yerlerimiz de koyu renk parke.ahhh kararsızın önde gideniyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?