2011 Aralık Anneleri

bebeğe alışveriş yapmak süper bişey ya ne kadar mutlu oluyor insan güle güle kullansın meleğin canım
sen nerden aldın ana kucağını peki bende arabayı yaza düşünüyorum ankara malum çok soğuk bölge şimdilik gerek yok ama anakucağı hastaneden çıkarken bile gerek bence çok kullanışlı bişey sen uyguna almışsın canım nerden aldın peki

BabyLife Ana Kucağı Ve Otokoltuğu 0-13 kg(0+ 1 yaş) New 2011 | Ayhan Çocuk Gereçleri bak bunun mavi olanı aldık biz fikir edinmiş olursun

sakarya da oturuyorum cnm ben buradan mağazadan aldım link yolladım bak istersen pahalı değil fiyatı işini görür hem güzel kumaşı filan ben iyice inceledim de aldım oto koltuğuda oluyor gerçekten çok kullanışlı arabalarıda yaza alırız artık kışın soğukta kullanmayız nasıl olsa dimii

kızlar size iyi muhabbetler bize iyi geceler olsun yatayım artık tabii uyuyabılırsem sabaha kadar yastıklarla dön saga dön sola yapar dururum yine

kullanışlı galiba dimi :) ayarlanabilir özelliği varmı sonracıma içine ne sermemiz gerekiyor bebişi koymadan önce he canım :44: aslında benimde hoşuma gitti

ewet ayarlanıyo sapı filan içinede bişey sermeye gerek yok çünkü koruyucu pedler var içinde yumuşacık ama istersen yine yenidoğduğu için ince bi battaniye serebilirsin

kızlar size iyi muhabbetler bize iyi geceler olsun yatayım artık tabii uyuyabılırsem sabaha kadar yastıklarla dön saga dön sola yapar dururum yine

benim son 2 gündür bacaklarımda ağrı oluyor sürekli uyanıyorum sizde de oluyormu ya sanki 3 saat yol yürümüşüm gibi :)

sana iyi geceler canım tatlı uykular

ewet ayarlanıyo sapı filan içinede bişey sermeye gerek yok çünkü koruyucu pedler var içinde yumuşacık ama istersen yine yenidoğduğu için ince bi battaniye serebilirsin

benimde arkadaşım bu siteden aldı bazı şeylerini bebeğin oda çok memnun valla canım bende burdan alayım ozaman çok tşk ederim
koruyucu pedi çok sert gibi geldi bana dışardan baktımlarım yeni doğacağı için kıyamam sererim battaniye :::))))

ben bu siteden almadım burada mağazadan aldım cnm siteden alamam ben görmeden dokunmadan olmaz ki sana göstermek için siteden resmini koydum..aynı markanın oyun parkınıda aldım süper kaliteli bence

ben bu siteden almadım burada mağazadan aldım cnm siteden alamam ben görmeden dokunmadan olmaz ki sana göstermek için siteden resmini koydum..aynı markanın oyun parkınıda aldım süper kaliteli bence

içi sert değil ama yenidoğacağı için bende bi battaniye sererim yumuşacık olsun rahat etsin oğluşum

bende sen aldın diye yakından gördüğün için içime sindi açıkcası
oyun parkı almayı düşünmedim ilerde belki şimdilik anneannesi kraft dondy beşiği alıcak bende bu beşiği tavsiye ederim size

içi sert değil ama yenidoğacağı için bende bi battaniye sererim yumuşacık olsun rahat etsin oğluşum

aynen rahat etsin oğluşlarımız
bende doğumu annemin yanında istanbul da yapacağım için banada seyahatte çok lazım olacak 2 aylık olana kadar kalırım sonra ver elini ankara :))))))))

aynen rahat etsin oğluşlarımız
bende doğumu annemin yanında istanbul da yapacağım için banada seyahatte çok lazım olacak 2 aylık olana kadar kalırım sonra ver elini ankara :))))))))

allah hepimizi hayırlısıyla bebişlerimize kavuştursun inş gerisi mühim değil halledilir alışveriş filan kolay..ben hep araştırdım netten sağdan soldan tecrübeli annelerden sonra kendime bi liste hazırladım ve bütün hepsini birgünde aldım liste hazırlamak çok faydalı oluyormuş bi kaç tane daha alacağım şeyler var okadra sadece yıkayıp ütülemek kalır ondan sonra

yalnız kraft dondy beşikleri her siteye göre değişiyor fiyat olarak annem istanbuldan 250 tl ye alacak mesela alanların haberi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…